donderdag 26 april 2018
Topbanner VvdM april RvZ Top banner FT

Actualiteit en beurzen

Koning aanwezig bij tachtigjarig jubileum Anthura

Zijne Majesteit de Koning woont vrijdagmiddag 1 juni 2018 de viering van het 80-jarig jubileum van verdelaar Anthura in Bleiswijk bij.

Lees meer..


Nachtvorstvrijdag

Wanneer is het vorstgevaar voorbij en kunnen mijn planten veilig naar buiten? Om antwoord te geven op die vraag roept Bloemenbureau Holland een nieuwe dag in het leven: Nachtvorstvrijdag, een soort rokjesdag voor planten.

Lees meer..


Economie en P&O

Waterdrinker faciliteert bijeenkomst Colombiaanse Minister van Landbouw en Nederlandse bedrijven

Op uitnodiging van het IDH, The Sustainable Trade Initiative faciliteerde Waterdrinker op woensdag 25 april een internationale bijeenkomst met de Colombiaanse minister van Landbouw, Juan Guillermo Zuluaga, en gerenommeerde Nederlandse bedrijven.

Lees meer..


Bloembollensector geeft handen en voeten aan ambitie Vitale Teelt in 2030

De bloembollensector is bezig om de ambitie ‘Op naar een Vitale Teelt in 2030’ nader uit te werken. Naar verwachting ligt er deze zomer een grondslag voor een breed gedragen programma, waarmee de sector oplossingen ontwikkelt voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Lees meer..


Algemeen nieuws

Tienduizenden Avalanche rozen op Hollywood bruiloft Sofia Vergara en Joe Manganiello

Afgelopen weekend trouwden filmster Sofia Vergara (Modern Family) en acteur Joe Manganiello (True Blood & Magic Mike). Avalanche+ rozen vormden het toonaangevende florale thema van het huwelijk en schitterden in het The Breakers Resort in West Palm Beach, Florida.

Lees meer..


Weblog en fotoreportage

De 5 vragen aan...Paul Kouwenhoven

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Paul Kouwenhoven, 51 jaar. Ik ben al 29 jaar getrouwd met Yvonne. Samen hebben we drie zonen: Richard van 26 jaar, Danny van 24 jaar en Bob van 21 jaar.

Lees meer..


Blockchain en de kansen voor de markt #blog

In de vorige blog heb ik gesproken over het begrip blockchain. Ik moet bekennen dat mijn vergelijk met de One Drive en/of Google Drive wel een erg simpele voorstelling was van de blockchain technologie. Ik wil graag in deze blog dieper ingaan op het begrip blockchain en wat het in onze sector betekenen kan.

Lees meer..2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS