woensdag 19 september 2018
Top FN VvdMVreugdenhilsept

Actualiteit en beurzen

Nieuwe campagne BBH: We Hebben Meer Bloemen Nodig!

Met bloemen vier je echt belangrijke dingen: vriendschappen, mijlpalen, liefde en vele andere belangrijke hoogtepunten in het leven. We Hebben Meer Bloemen Nodig, dus. Dat is de insteek van de nieuwe internationale snijbloemencampagne van Mooiwatbloemendoen.nl van Bloemenbureau Holland.

Lees meer..


Meer dan 5000 bloemen kleuren de Ridderzaal

Meer dan 5.000 bloemen van Nederlandse bodem zijn verwerkt in de exclusieve bloemdecoraties, die vandaag schitteren in de Ridderzaal voor Prinsjesdag. De Calla is de hoofdbloem en zal gecombineerd worden met verschillende soorten herfstbloemen. Veredelaar Dümmen Orange verzorgt het grootste gedeelte van de bloemen.

Lees meer..


Economie en P&O

Dutch Flower Group één van de Brexit-buddies voor kleinere bedrijven

Dutch Flower Group (DFG) is één van de Brexit-buddies in het nieuwe programma van MKB Nelderland en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK). In het kader van dit nieuwe pr0gramma ontving DFG in de persoon van Harry Brockhoff afgelopen donderdag staatssecretaris Mona Keijzer van Ministerie van EZK samen met Jacco Vonhof van MKB-Nederland.

Lees meer..


Nieuwe uitstraling bij The Recruiting Specialist

De Recruiting Specialist uit Bemmel heeft gekozen voor een geheel nieuwe uitstraling en en nieuwe en gebruiksvriendelijke website. De afgelopen jaren heeft The Recruiting Specialist uit Bemmel bewezen van grote toegevoegde waarde te zijn voor opdrachtgevers en kandidaten.

Lees meer..


Productnieuws en noviteiten

Applaus voor de Dahlia van Marie Mul

Vorige week verscheen het boek ‘Applaus voor de dahlia’. Het boek is geschreven en geïllustreerd door Marie Mul. Aan de hand van illustraties legt ze uit hoe een dahliajaar in elkaar steekt: van stekken tot dieven, van knippen tot vorstvrij bewaren.

Lees meer..


Transport, logistiek, techniek en ICT

Oerlemans Packaging draagt steentje bij aan World Cleanup Day

Zaterdag 15 september was de World Cleanup Day. Wereldwijd werd er zwerfvuil opgeruimd en in kaart gebracht. Oerlemans Packaging was sponsor van World Cleanup Day Nederland waar meer dan 250 teams aan deelnamen. Het bedrijf produceerde voor de Nederlandse teams de gerecyclede afvalzakken en er namen over heel Nederland meer dan 60 eigen medewerkers actief deel aan de opruimactie.

Lees meer..


Weblog en fotoreportage

Samen vraag creëren #blog

Elke maand deelt Pull Position een blog over haar visie en ervaring over uiteenlopende thema’s in de marketing en tuinbouwwereld. Dit keer vertelt Fleur Fiers-Bol over inspirerende communicatie over de sierteeltbranche en het belang daarvan.

Lees meer..2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS