donderdag 7 juli 2022
FN TOP logo FN TOP add

Actualiteit en beurzen

Marginpar stelt Group Managing Director aan

Jonathan Ralling is aangesteld als Group Managing Director van Marginpar. Ralling betreedt het bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de sierteeltsector met een bewezen staat van dienst op uitvoerend managementniveau.

Redactie Floranews | Lees meer..


Landelijk veilen van planten voorlopig uitgesteld door logistieke problemen

Royal FloraHolland heeft omstreden maatregel om planten landelijk en uitsluitend digitaal te gaan veilen voor onbepaalde tijd uitgesteld. Volgens de directie van de veiling wordt het uitstel veroorzaakt door logistieke problemen.

Lees meer..


125 jaar verhalen en belevenissen; Renie middelbare tuinbouwschool Aalsmeer

Veel eigenaren en medewerkers van bloemenwinkels, tuincentra, kwekerijen en handelsbedrijven hebben hun roots op de Middelbare Tuinbouwschool in Aalsmeer. Mede door de lange onderwijsgeschiedenis kun je stellen dat het tuinbouwonderwijs in Aalsmeer heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en de bloei van de gehele sierteeltsector.

Lees meer..


Economie en P&O

FM Group neemt deel aan Horti Footprint Chain Programma

FM Group neemt deel aan het Horti Footprint Chain Programma. Hiervoor heeft het onlangs een certificaat ontvangen van Greenhouse Marketeers. FM Group zet zich in om samen te werken met haar partners in de keten om de duurzaamheid van de gehele sector te vergroten.

Redactie Floranews | Lees meer..


Algemeen nieuws

Leuke zomeractie Geest Potplanten

Om de handel deze zomerperiode extra te prikkelen heeft Geest Potplanten een leuke zomeractie bedacht. De kweker zet met de actie op de bbq-behoefte in de zomerperiode. Om heerlijk relaxed de zomer in te gaan biedt Geest Potplanten vanaf week 28 zes weken elke week een Mixed Grill-cc aan voor een zomers prijsje. En iedereen die zon kar bestelt, dingt per bestelling mee naar een gave Bastard bbq.

Lees meer..2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS