vrijdag 24 november 2017
Top wit Top FN

Actualiteit en beurzen

OfficiŽle erkenning als wereldtuinbouwtentoonstelling voor Floriade Almere 2022

Vorige week heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het Bureau International des Expositions (BIE) als A1 wereldtuinbouwtentoonstelling in ontvangst genomen. Een belangrijk moment voor alle betrokkenen, want alleen met deze erkenning mag de Nederlandse overheid andere landen uitnodigen om als exposant aan de wereldtuinbouwtentoonstelling deel te nemen.

Lees meer..


Economie en P&O

Stapelbaan voor uitzendkrachten FloraHolland die meer uren willen maken

Om uitzendkrachten te binden aan de marktplaats van Royal FloraHolland is de zogenaamde stapelbaan in het leven geroepen. Kwekers, transporteurs, klanten en Royal FloraHolland slaan de handen ineen om uitzendkrachten een meer urencontract te bieden.

Lees meer..


Transport, logistiek, techniek en ICT

Royal FloraHolland stapt over op cloudwerkplek 1ict

Royal FloraHolland stapt over op 1ict, de cloudwerkplek van OGD. Vorig jaar koos de bloemenhandelaar al voor OGD uit Delft als partner voor de levering van alle nieuwe werkplekken. De overstap valt samen met de nieuwe digitale strategie van Royal FloraHolland, aldus het bedrijf. Tijdens de transitie van vorig jaar heeft OGD het beheer en support van de werkplekken bij Royal FloraHolland overgenomen om het bedrijf voor te bereiden op een grotere transformatie in de toekomst.

Lees meer..


Algemeen nieuws

Asda verkoopt plant tegen snurken

De Britse Walmart-dochter Asda is begonnen met de verkoop van een plant die door plaatsing op de slaapkamer moet zorgen voor minder gesnurk. Het gaat hierbij om een ananasplant die voor 12 pond te koop is bij de supermarktketen. De keten baseert de claim op onderzoek van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA, die een lijst met planten heeft opgesteld die relatief veel zuurstof uitstoten. Dat zorgt ervoor dat de luchtkwaliteit ís nachts beter is, wat er daarna voor moet zorgen dat mensen minder gaan snurken.

Lees meer..


Weblog en fotoreportage

De 5 vragen aan....Gerard van der Sar

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Gerard G. van der Sar, directeur van Van der Sar Import. Ons bedrijf importeert potten, vazen, schalen en manden hoofdzakelijk voor kwekers en exporteurs. Ik doe vooral de productontwikkeling, wat inkoop- en wat verkooptaken.

Gerard van der Sar | Lees meer..2017 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS