donderdag 29 oktober 2020
2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020 2010TOP  Retail Solutions

Actualiteit en beurzen

Oude tuinbouwkas omgebouwd tot zonnepark

In Luttelgeest verschijnen binnenkort 20.000 zonnepanelen op de daken van een uit gebruik genomen tuinbouwkas van 4 hectare. Samen zijn de panelen goed voor een vermogen van 8,2 megawatt.

Lees meer..


Shopper activatie orchidee van start bij Kaufland

Vandaag, 29 oktober, is de shopper activatie orchideeën bij de Duitse supermarktketen Kaufland gestart. De Danke Pflanzen shopper activatie loopt tot en met 11 november bij 700 Kaufland-vestigingen.

Lees meer..


Introductie nieuwe Orius roofwants tegen volwassen trips

Royal Brinkman introduceert samen met AgroBío een nieuw gekweekte Orius roofwants in de biologische bestrijding van volwassen trips. De Orius laevigatus, onder de naam ORIcontrol Plus, is volgens beide partijen in combinatie met het bijvoeren van het nieuwe Powerfood Plus een succesvol systeem.

Redactie Floranews | Lees meer..


Economie en P&O

VGB past algemene voorwaarden aan als gevolg van coronacrisis

De Vereniging van groothandelaren in Bloemkwekerijproducten (VGB) heeft haar algemene leveringsvoorwaarden en inkoopvoorwaarden aangepast op het punt overmacht. Dit als direct gevolg van de coronacrisis. Met de aanpassing zijn handelsbedrijven beter gedekt, zo stelt de VGB.

Lees meer..


Productnieuws en noviteiten

HouwenPlant introduceert nieuwe grootbloemige Esudo Anthurium

HouwenPlant uit Hoek van Holland introduceert deze week een nieuwe grootbloemige rode Anthurium; Esudo. De bloemen van Esudo hebben een sprekende rode kleur. Deze kleur en de veelheid van bloemen, die mooi verdeeld zijn over de plant, zorgen voor een verleidelijke uitstraling.

Leandra de Boef | Lees meer..


Weblog en fotoreportage

Accepteren of niet? #blog

In mijn vorige blog heb ik het gehad over het KISS principe bij het schrijven van teksten en posts op de sociale kanalen. Is dat nog een beetje gelukt? Vandaag gaan we het eens hebben over een dilemma waar we ook niet zomaar uit zullen komen.

Lees meer..2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS