vrijdag 15 november 2019
Top Dillewijn Zwapak Top Van Dijk Flora TFC

Actualiteit en beurzen

Van Dijk Flora en Royal Lemkes bundelen krachten om verpakkingen te verduurzamen

Van Dijk Flora en Royal Lemkes bundelen hun krachten om verpakkingen te verduurzamen. De twee bedrijven hebben samen deelgenomen aan het programma kunststof verpakkingsafval als grondstof.

Lees meer..


2019 redelijk jaar voor de tuinbouw

De gemiddelde resultaten voor de tuinbouwsectoren zijn in het vierde kwartaal van 2019 redelijk. Dit blijkt uit de meest recente Rabo Tuinbouwbarometer. De waarde verbeterde van 6,52 in het derde kwartaal naar 6,88 in het vierde kwartaal.

Lees meer..


Dekker Chrysanten presenteert de belofte van de chrysant in nieuwe bedrijfsfilm

Dekker Chrysanten uit Hensbroek werkt al meer dan 50 jaar met het DNA van chrysanten. Afgelopen week heeft de veredelaar tijdens de Trade Fair met trots zijn nieuwe bedrijfsfilm gepresenteert, met daarin de belofte van de chrysant.

Lees meer..


Economie en P&O

OM eist 1 miljoen euro boete van tomatenkweker en kassenbouwer

In de zaak tegen kassenbouwer Kubo en het moederbedrijf van tomatenkweker RedStar eist het Openbaar Ministerie (OM) boetes van 600.000 euro en 400.000 euro. Ook worden er werkstraffen geŽist. Tegen de (toenmalige) directeuren 200 uur en tegen de (toenmalige) financieel-directeuren 120 uur. Een subsidie-adviseur hoorde een taakstraf eisen van 100 uur.

Lees meer..


Algemeen nieuws

Gelderland sluit, na Utrecht, Overijssel en Noord-Brabant, ook aan bij Stichting Steenbreek

Provincie Gelderland sluit zich aan bij Stichting Steenbreek. Hiermee is het na Overijssel, Noord-Brabant en Utrecht de vierde provincie die meedoet aan deze landelijke campagne van de stichting die mensen stimuleert om op een laagdrempelige manier hun eigen woonomgeving te vergroenen.

Leandra de Boef | Lees meer..


Weblog en fotoreportage

In de spiegel: Mariela van der Meer

Aan het woord MariŽla van der Meer, de kersverse projectmanager van het programma Onderwijs en Arbeidsmarkt in de Duin- en Bollenstreek.

Lees meer..2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS