dinsdag 23 juli 2019
Top VvdM OZ Export via TFC TOP BLUEROOTS

Actualiteit en beurzen

Bloemenverkoop bij extreme temperaturen

Temperaturen die de komende dagen op kunnen lopen tot 40 graden in het zuiden-oosten van het land, zullen het voor de verkoop van bloemen lastig maken. Bloemisten houden hier bij de inkoop al rekening mee en kiezen in het assortiment vooral hittebestendige bloemensoorten zoals Lisianthus, Zonnebloemen en Alstroemeria.

Lees meer..


Nationaal Hitteplan en code oranje

Vanwege de hitte de komende dagen heeft het KNMI code oranje afgekondigd en heeft het RIVM voor heel Nederland het Nationaal Hitteplan afgekondigd. Met tropische temperaturen van 30 tot 40 graden niet voor niks.

Lees meer..


Win een uniek bezoek aan de Dahlia velden van FAM Flower Farm

Mooi wat bloemen doen geeft 2x2 kaartjes weg voor een bezoek aan de prachtige Dahliavelden van FAM Flower Farm. De velden zijn door consumenten alleen te bezoeken op basis van een reservering.

Lees meer..


VOORN Spray Roses introduceert nieuwe trosrozen Bridal Flow en Sweet Flow

VOORN Spray Roses heeft twee nieuwe trosrozen geintroduceerd, de witte trosroos Bridal Flow en de zachtroze trosroos Sweet Flow.

Lees meer..


Economie en P&O

Aardwarmteproject Trias Westland in bedrijf

Vanaf 15 juli jongstleden is de aardwarmtebron Trias Westland in bedrijf. De warmte wordt gewonnen uit de Onder-Krijtlaag op 2,3 kilometer diepte en wordt geleverd aan 26 glastuinbouwondernemers in de omgeving.

Lees meer..2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS