zondag 25 februari 2018
Top FN Vacature van de maand

Vacaturebank

Uw vacature ook hier, neem contact met ons op via info@floranews.com. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.
1
2

Veredelaar Potplanten

Plaats : Rijsenhout
Royal Van Zanten is een innovatief familiebedrijf met meer dan 150 jaar historie, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Dit doen we door het continu verbeteren van de genetica, door synergie te creëren in veredelings- en vermeerderingstechnologie en door intensieve samenwerking in de vermarketing met partners in de keten.


Lees meer..

Afdelingsleider: zaaien jongplanten

Onze relatie is wereldwijd marktleider in de agribusiness en richt zich op duurzame tuinbouw door innovatief onderzoek en technologie. Het bedrijf is onder andere actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige zaden en jongplanten voor de professionele tuinbouw.


Lees meer..

(Junior) Inkoper planten

Plaats : Honselersdijk
Qualiflor BV levert een kwalitatief hoogwaardig assortiment snijbloemen en potplanten aan voornamelijk Franse retailers. Door de nauwe samenwerking met kwekers en supermarkten kan er aan alle individuele wensen van de klanten worden voldaan. Qualiflor maakt deel uit van de Dutch Flower Group en werkt vanuit het Trade Parc Westland, ook heeft Qualiflor B.V. een vestiging in Frankrijk.


Lees meer..

Implementatiespecialist of Accountmanager

Plaats : Rijnsburg
ALFA PRO IT ontwikkelt administratieve en logistieke software voor o.a. de bloemenbranche en de AGF-sector én levert de daarbij behorende pc’s, netwerken, handterminals en andere randapparatuur. We zijn een jong bedrijf met een team van 24 leuke en enthousiaste collega’s.


Lees meer..

Onderzoeker weefselkweek

Plaats : Bleiswijk
Anthura is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Het familiebedrijf is in 80 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan.


Lees meer..

Junior Accountmanager Benelux

Plaats : Boskoop
Jiffy Products International BV is onderdeel van de Jiffy Group, een internationale groep van bedrijven gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van substraten en plantvermeerderingssystemen. De bekende Jiffy 7-tabletten, Preforma-plantpluggen, de Jiffy-potten en onze substraten zijn slechts een greep uit het uitgebreide assortiment van Jiffy geschikt voor de professionele tuinbouw.


Lees meer..

Teeltmanager Potplanten

Plaats : Bleiswijk
Onze opdrachtgever is een moderne kwekerij in potplanten in de regio 3 B-hoek. Het bedrijf heeft stevige ambities en heeft een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen en nauw contact met klanten én consumenten. Voor het bedrijf zijn wij op zoek naar een Teeltmanager Potplanten.


Lees meer..

Medewerker Binnendienst Verkoop

Plaats : Zoetermeer/Pijnacker
Onze relatie heeft een innovatief, professioneel bedrijf met een mooi assortiment bloeiende planten, van een hoogwaardig kwaliteitsniveau. Het bedrijf is gevestigd in de regio Zoetermeer/Pijnacker.


Lees meer..

Teeltmedewerker Siergewassenveredeling

Plaats : Midden Nederland
Onze opdrachtgever met de hoofdvestiging in het Groene Hart is een zelfstandig bedrijf gespecialiseerd in de plantenveredeling. Het bedrijf is toonaangevend in haar marktsegment en continue bezig met de vernieuwing van het sortiment. De rassen worden onder licentie geteeld over de hele wereld en vanwege de groei is er een vacature ontstaan voor een Teeltmedewerker Veredeling.


Lees meer..

Senior Accountmanager Potplanten

Plaats : Bleiswijk
Onze relatie heeft een zeer modern bedrijf in de potplantenteelt. Momenteel zijn zij op zoek naar een senior accountmanager die in staat is een aantal grote accounts in de retail optimaal te bedienen. Daarnaast ligt het accent op het verder uitbouwen van de relatie met deze klanten, dus zoeken we een echte relatiebouwer!


Lees meer..

1
2

2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS