woensdag 13 november 2019
Top Dillewijn Zwapak Top Van Dijk Flora TFC

Vacaturebank

Uw vacature ook hier, neem contact met ons op via info@floranews.com. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Operationeel Directeur

Plaats : Honselersdijk
Voor onze opdrachtgever Van Dijk Flora in Honselersdijk, een van de meest toonaangevende bedrijven in de sierteeltsector en onderdeel van Dutch Flower Group, zoeken wij de nieuwe Operationeel Directeur.


Lees meer..

Teelt Specialist

Plaats : Rijsenhout
Florensis groeit, bloeit en verandert en daar speel jij als Cultivation Specialist een grote rol in. Heb jij zin om de organisatie verder te ontwikkelen en te professionaliseren? Op dit moment zijn wij, voor onze vestiging Florensis Cut Flowers in Rijsenhout, ter uitbreiding van het team, op zoek naar een gedreven en kwaliteitsgerichte collega.


Lees meer..

Meewerkend voorman/voorvrouw proeftuin

Plaats : Hendrik-Ido-Ambacht
Florensis groeit, bloeit en verandert en daar speel jij als meewerkend voorman/voorvrouw een grote rol in. Heb jij de ervaring om de organisatie verder te ontwikkelen en te professionaliseren? Grijp dan je kans! Wij zijn per direct op zoek naar een meewerkend voorman/voorvrouw.


Lees meer..

Marketing Manager

Plaats : Honselersdijk
Een unieke kans om te werken voor ťťn van de topmerken in de tuinbouw! Telersvereniging Addendaģ zoekt een merkenbouwer en ambassadeur van Addendaģ. Word je blij van netwerken, ben je nieuwsgierig van aard en vind je het fijn als jouw ideeŽn alle ruimte krijgen? Pak je kans en check deze leuke vacature!


Lees meer..

Accountmanager Frankrijk

Plaats : Honselersdijk
Functieomschrijving Voor onze Nederlandse verkoopafdeling Frankrijk zijn wij op zoek naar een commercieel talent met enkele jaren ervaring in de sierteeltsector. Onze klanten zijn retailers, groothandelaars en tuincentra in Europa, met de nadruk op Frankrijk, Engeland, ItaliŽ en ScandinaviŽ. Voor deze functie ligt een mooie portefeuille van Franse klanten klaar om onder handen te worden genomen.


Lees meer..

Medewerker Bloemzaadproductie

Plaats : Wilp
Wij zijn op zoek naar flexibel beschikbare seizoenskrachten voor de afdeling Bloemzaadproductie voor de periode week 3 t/m 24 (2019). Je zult werkzaam zijn binnen onze productgroepen Cyclamen, Primula Acaulis en/of Ranonkels.


Lees meer..

Salesmanager New Business VS

Plaats : Omgeving Den Haag
De ideale kandidaat voor deze Salesmanager New Business VS positie Voor onze opdrachtgever KUBO in Monster, ťťn van de grootste kassenbouwers wereldwijd en specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten, zoeken wij een Salesmanager Verenigde Staten. De ideale kandidaat voor deze rol is een commerciŽle avonturier die graag nieuwe markten aanboort en energie krijgt van het genereren van leads en het verkopen van projecten aan zowel nieuwe als bestaande klanten. Je brengt de aan jou toegewezen markt in kaart en weet het merk KUBO op innovatieve wijze uit te dragen bij potentiele opdrachtgevers. Je bent resultaatgericht, hebt ervaring met de verkoop van langdurige projecten en weet klanten aan je te binden. Relaties keren graag bij je terug dankzij jouw persoonlijke benadering en toewijding. KUBO groeit, en met jouw enthousiasme en drive om nieuwe business te genereren en verder uit te bouwen, lever je een directe bijdrage aan deze groei!


Lees meer..

Aankomend inkoop/ verkoop manager

Plaats : Kudelstaart
Ons bedrijf is een samenvoeging (1 juli 2018) van 2 gespecialiseerde exportbedrijven in jonge planten. De samenvoeging is nagenoeg afgerond en de verantwoordelijke manager zal het bedrijf nog een aantal jaren volgen en jouw begeleiden.


Lees meer..

EfficiŽnt organiseren en communiceren

Plaats : Naaldwijk
Projectplanning en backoffice is essentieel op een jonge afdeling die werkt aan uiteenlopende projecten. Bepalend voor het slagen is een heldere planning en duidelijke structuur. Misschien is de afdeling Marketing & Communicatie van de FleuraMetz Group op zoek naar jou.


Lees meer..


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS