maandag 16 juli 2018
Top FN VvdMSchreudersjuli

Vacaturebank

Uw vacature ook hier, neem contact met ons op via info@floranews.com. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.
1
2
3

Locatiemanager

Plaats : Luttelgeest
Steeds meer bloemisten en consumenten weten de exclusieve lelies van Bredefleur te vinden. Het bedrijf groeit en daarom zijn we voor onze vestiging in Luttelgeest op zoek naar een gedreven locatiemanager.


Lees meer..

Logistiek Manager

Plaats : Rijnsburg
Ben jij een dynamische leider die op elk bedrijfsniveau de verbinding weet te maken? Wil jij werken bij ťťn van de meest toonaangevende logistiek dienstverleners binnen de Nederlandse sierteeltbranche? Weet jij klantverwachtingen te overtreffen en wil jij fungeren als gangmaker binnen onze logistiek? Dan hebben wij een uitdagende vacature voor jou!


Lees meer..

Operator in potplantenbedrijf

Plaats : Berkel en Rodenrijs / Bleiswijk
Onze relatie heeft een moderne potplantenkwekerij, waar gewerkt wordt met het geautomatiseerde logistieke systeem van WPS. Voor dit systeem zoeken we een fulltime operator. Je lost storingen op, je helpt je collegas met het systeem, zodat het werk door kan gaan.


Lees meer..

Medewerker in de veredeling van rozen

Plaats : Harmelen
Ben jij enthousiast, accuraat, hands-on en heb je groene vingers, klaar met je studie of zoek je gewoon een nieuwe uitdaging, dan zijn wij op zoek naar jou!


Lees meer..

Accountmanager Frankrijk

Plaats : Honselersdijk
Schreuders Bloemen is een groothandel in snijbloemen en planten met als standplaats Honselersdijk.


Lees meer..

Key Accountmanager Groothandel Duitsland

Plaats : West Nederland
Kent de Duitse sierteelthandel voor jou geen geheimen? Kies je voor partnerships en lange termijn relaties met je klanten en je werkgever? Ben je daarbij resultaatgericht, vernieuwend en ondernemend? Namens onze opdrachtgever komen wij graag in contact met jou.


Lees meer..

Teeltmanager planten uit stek

Plaats : Zuid-Holland
Onze relatie is een modern opkweek- en vermeerderingsbedrijf in Zuid Holland waarvoor kwaliteit en service naar de klant toe hoog in het vaandel staan. Op verschillende vestigingen worden jongplanten voor sierteeltproducten opgekweekt. Jaarrond worden nationale en internationale klanten uit de sierteeltsector voorzien van uitstekend uitgangsmateriaal voor een succesvolle teelt. Voor de optimale verzorging en teelttechnische aansturing van de vele partijen jongplanten is onze relatie op zoek naar een


Lees meer..

Business Controller

Plaats : Bleiswijk
Onze relatie, Anthura B.V., is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeŽn en anthurium. Het familiebedrijf is in 80 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan. Anthura is een moderne en dynamische organisatie met een informele werksfeer gericht op kwaliteit. Belangrijke speerpunten voor de organisatie zijn het vinden van een gezonde balans tussen rust en beheersing enerzijds en het creŽren van optimale flexibiliteit die nodig is voor innovatie en groei anderzijds.


Lees meer..

Teeltman Jongplanten Sierteelt

Plaats : Zuid-Holland
Onze relatie is een opkweek / jongplanten bedrijf centraal gelegen in Zuid Holland, waar kwaliteit en service naar de klant toe hoog in het vaandel staan. Op dit familiebedrijf zet een vaste ploeg medewerkers zich dagelijks in om klanten te voorzien van uitstekend uitgangsmateriaal.


Lees meer..

Hoofd financiŽle administratie

Plaats : Bleijswijk
Onze relatie, Anthura B.V., is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeŽn en anthurium. Het familiebedrijf is in 80 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan. Belangrijke speerpunten voor de organisatie zijn het vinden van een gezonde balans tussen rust en beheersing enerzijds en het creŽren van optimale flexibiliteit die nodig is voor innovatie en groei anderzijds.


Lees meer..

1
2
3

2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS