woensdag 27 september 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Vacaturebank

Uw vacature ook hier, neem contact met ons op via info@floranews.com. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Logistiek en commercieel medewerker

Plaats : Zuid-Holland
De Nederlandse vestiging van dit Ierse bedrijf vervult een belangrijke rol bij de levering van sier- en bladgroen voor de bloemisterij. Dankzij dit mooie, gevarieerde en gecertificeerde product krijgen bijvoorbeeld boeketten bloemen extra aantrekkingskracht. Voor de verwerking en afhandeling in de Nederlandse vestiging, inclusief het overleg met klanten, wordt gezocht naar een


Lees meer..

Accountmanager Sales

Colour your Season is op zoek naar een Accountmanager Sales. Ben jij onze positieve, commerciële specialist die de positie van Colour your Season verder in de markt versterkt?


Lees meer..

Junior Product Manager

Plaats : ´s-Gravenzande
We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe markten en mogelijkheden om onze afzet te vergroten. Onze medewerkers spelen hierin een sleutelrol. Er is volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en binnen Evanthia liggen de mogelijkheden voor het oprapen. In een informele sfeer werken we met circa 75 collega’s samen aan onze ambities, zoals het ontwikkelen van nieuwe onderscheidende rassen en het opzetten van hechte samenwerkingen door de sierteeltketen heen.


Lees meer..Lees meer..Lees meer..Lees meer..


2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS