zaterdag 28 maart 2020
FN TOP logo FN TOP add

Vacaturebank

Uw vacature ook hier, neem contact met ons op via info@floranews.com. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Verkoper of verkoopster daghandel

Plaats : Moerkapelle
Bredefleur is een groeiend en innovatief leliebedrijf met 75 medewerkers. Wij produceren Lelies op 2 locaties (Moerkapelle en Luttelgeest) op een oppervlakte van 14 hectare. In totaal op jaarbasis 20 miljoen stuks voor het topsegment in de markt. Dit topsegment stelt hoge kwaliteitseisen aan onze lelies. Met de groei van Bredefleur willen wij ook de professionaliteit van het bedrijfsproces in onze organisatie versterken.


Lees meer..

Verkoper buitendienst

Plaats : West- en Zuid-Nederland
Met de teelt en productie van hoogwaardig zaai- en plantgoed heeft dit bedrijf afgelopen decennia een sterke positie op de Europese tuinbouw- en sierteeltmarkt opgebouwd. In tientallen landen worden de bloemen- en groentezaden en jonge planten graag gekocht door professionele telers.


Lees meer..

Aankomend Onderhoudsmonteur

Plaats : Maasdijk
Ben jij op zoek naar een functie waar je ervoor zorgt dat alle apparatuur, machines en installaties optimaal ( blijven) werken door effectief onderhoud ervan? Lees dan snel verder!


Lees meer..

5 Productiemedewerkers

Plaats : Woudrichem
In december 2020 verhuist Schneider Youngplants naar Woudrichem. Tot die tijd produceren we op onze huidige locatie te Ridderkerk. We zijn alvast opzoek naar vijf productiemedewerkers voor in de kwekerij.


Lees meer..


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS