zondag 24 september 2017
Top FN Top wit

Vacaturebank

Uw vacature ook hier, neem contact met ons op via info@floranews.com. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.
1
2

Sales Engineer

Als Sales Engineer ben je het aanspreekpunt voor al onze (internationale) klanten, met vragen over ons product assortiment op het gebied van water, voeding en desinfectie. Jij bent dť kennishebber op dit gebied.


Lees meer..

Teeltspecialist Sierteelt

Plaats : het noorden van Zuid Holland
Onze opdrachtgever is een producent van uitgangsmateriaal voor de professionele kwekers. De afzet is wereldwijd. Momenteel zijn wij op zoek naar een Teeltspecialist die een veelzijdige functie zoekt. We zoeken kandidaten met teeltkennis in de sierteelt. Als je nog niet helemaal over de vereiste kennis en/of ervaring beschikt, word je goed begeleid om snel het vereiste niveau te hebben.


Lees meer..

Moleculair Biologisch Analist m/v fulltime

Plaats : Bleiswijk
In deze functie voer je (fundamentele) onderzoeksprojecten uit (intern, maar deels ook extern) voor de afdeling veredeling en productie. In deze projecten bied je praktische ondersteuning op moleculair biologisch gebied en implementeer je de resultaten uit deze onderzoeksprojecten naar zoveel mogelijk automatiseerbare processen, toets methoden.


Lees meer..

Management Trainee

Plaats : Lisse
Ben jij een enthousiaste bedrijfskundige? En heb jij interesse in de plantensector? Of ben jij een plantkundige die graag leidinggevende ervaring wil opdoen? Dan is dit de kans voor jou!


Lees meer..

Teeltman jongplanten sierteelt

Plaats : Zuid Holland
Onze relatie is een opkweek / jongplanten bedrijf centraal gelegen in Zuid Holland, waar kwaliteit en service naar de klant toe hoog in het vaandel staan. Op dit familiebedrijf zet een vaste ploeg medewerkers zich dagelijks in om klanten te voorzien van uitstekend uitgangsmateriaal. Voor de optimale verzorging en teelttechnische aansturing van de vele partijen jongplanten is onze relatie op zoek naar een Teeltman Jongplanten Sierteelt


Lees meer..

Senior Accountmanager Potplanten

Plaats : Bleiswijk
Onze relatie heeft een zeer modern bedrijf in de potplantenteelt. Momenteel zijn zij op zoek naar een senior accountmanager die in staat is een aantal grote accounts in de retail optimaal te bedienen. Daarnaast ligt het accent op het verder uitbouwen van de relatie met deze klanten, dus zoeken we een echte relatiebouwer! Iemand die de volgende stap maakt, na goede ervaring te hebben opgedaan als accountmanager.


Lees meer..

Global Head of Breeding

Plaats : Hann. MŁnden Germany
Benary is an independent, dynamic family business with global reach. Roots and headquarters of the company are Germany. Benary breeds flowers and produces flower seeds for the global bedding plant market.


Lees meer..

Sales manager met ambitie

Plaats : Honselersdijk
Partners is specialist, betrouwbare en professionele partner voor de ontwikkeling, productie en export van Private Label boeketten en planten. Onze klanten zijn discount supermarkten, full service supermarkten en tuincentra in heel Europa. Duurzaamheid (Green) en de klant en leverancier (Partners) staan centraal. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een toonaangevende internationale partner met een omzet van ruim Ä 110 miljoen.


Lees meer..

Bedrijfsleider Boomkwekerij

Plaats : Emmen
Onze toonaangevende opdrachtgever is al vele jaren deskundig in de productie en verkoop van boomkwekerij-producten. Het bedrijf heeft stevige ambities en heeft een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen en nauw contact met klanten ťn consumenten. Voor een van de locaties van het bedrijf zijn wij op zoek naar een Bedrijfsleider Boomkwekerij die deze vestiging zelfstandig kan leiden.


Lees meer..

Teeltspecialisten

Plaats : Emmen
Onze toonaangevende opdrachtgever is al vele jaren deskundig in de productie en verkoop van boomkwekerij-producten. Het bedrijf heeft een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen en nauw contact met klanten ťn consumenten. Voor een van de locaties van het bedrijf zijn wij op zoek naar meerdere Teeltspecialisten Boomkwekerij. Iedere teeltspecialist zal verantwoordelijk worden voor een teelt.


Lees meer..

1
2

2017 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS