woensdag 22 november 2017
Top FN Top wit

Vacaturebank

Uw vacature ook hier, neem contact met ons op via info@floranews.com. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.
1
2
3

Assistent field & shed manager

Plaats : Rakaia, Nieuw Zeeland
Royal Van Zanten is een familiebedrijf met meer dan 150 jaar historie dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Onderdeel van Royal Van Zanten is Van Zanten Flowerbulbs. Wij veredelen, selecteren, produceren en verhandelen bloembollen. Vooral in lelie en tulp zijn wij koploper.


Lees meer..

Medewerker Breeding

Plaats : Maasdijk
Deliflor is de grootste chrysantenveredelaar wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Maasdijk, Nederland. Deliflor streeft ernaar rassen te ontwikkelen die bijdragen aan een rendabele chrysantenteelt en verrassend zijn in kleur, vorm en toepassingsmogelijkheden. Een aantal van de meest bekende rassen zijn Anastasia, Zembla, Baltica en Delianne.


Lees meer..

Directeur Productie en Logistiek, lid MT

Plaats : Zuid Holland
Onze opdrachtgever voorziet de professionele tuinbouwondernemer van producten die ingezet worden bij de productie van verschillende gewassen. Wereldwijd actief, in meer dan 100 landen, met een totaalpakket aan natuurlijke substraten. Dat zijn zowel standaard producten als speciale mengsels die in bulk of verpakt geleverd worden aan klanten. Elke order kan op maat samengesteld worden voor de klant dankzij de brede deskundigheid, uitgebreide ervaring en kennis bij het bedrijf. De productie van de substraten vindt plaats op een grootschalige en moderne productiefaciliteit met meerdere menglijnen. Voor de bevoorrading meren er jaarlijks zo’n 200 schepen aan met grondstoffen. Elke dag is het een komen en gaan van vrachtwagens die rechtstreeks de klanten beleveren. Om de organisatie verder te professionaliseren en gesteld te staan voor de toekomst is onze opdrachtgever op zoek naar een:


Lees meer..

Medewerker Plantbewerking

Plaats : Rijsenhout
Wil jij aan de slag voor een toonaangevend en internationaal bedrijf waar jij ruimte voor eigen inbreng hebt en een goede werksfeer voorop staat? Zou jij daar dan voor gaan? Dan hebben wij bij Florensis Cut Flowers dé baan voor jou!


Lees meer..

Bedrijfsleider

Plaats : Noordwijkerhout
Bloemenkwekerij WiN BLOOM is een dynamisch en ambitieus bedrijf gevestigd in het hart van de bollenstreek en zowel lokaal als internationaal georiënteerd. Momenteel maken wij een sterke groei door en willen ons aandeel in de markt van de bloementeelt verder uitbouwen.


Lees meer..

Administratief medewerker logistiek en IT

Plaats : Boskoop
De Administratief medewerker logistiek en IT is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de operationele taken, zoals Logistiek en ICT.


Lees meer..

Accountmanager UK

Plaats : Boskoop
GoGreen is een jong, groeiend bedrijf dat zich richt op de Engelse tuincentra.


Lees meer..

(Pot)Planten Inkoper

Plaats : Boskoop
Retail Solutions is een jong, groeiend bedrijf dat zich richt op de retail sector tuin- en kamerplanten in heel Europa.


Lees meer..

Verkoop Assistent

Plaats : Boskoop
Retail Solutions is een jong, groeiend bedrijf dat zich richt op het beleveren van bouw- en supermarkten met tuin- en kamerplanten in heel Europa.


Lees meer..

Hoofd Goederen Ontvangst

Plaats : Boskoop
Retail Solutions is een jong, groeiend bedrijf dat zich richt op de retail sector tuin- en kamerplanten in heel Europa.


Lees meer..

1
2
3

2017 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS