donderdag 7 juli 2022
FN TOP add FN TOP logo

Vacaturebank

Uw vacature ook hier, neem contact met ons op via info@floranews.com. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.
1

Accountmanager Bloemen retail Duitsland

Plaats : Rotterdam
Actief in meerdere landen wereldwijd levert dit succesvolle handelsbedrijf AGF en bloemen en planten aan de allergrootste Europese retailketens. Het gaat niet alleen om de levering van kwaliteitsproducten, maar ook om efficiŽnte en duurzame oplossingen voor afnemers en klanten dankzij bijzondere innovaties en uitmuntende service.


Lees meer..

Inkoper bloemen

Plaats : Rotterdam
Actief in meerdere landen wereldwijd levert dit succesvolle handelsbedrijf AGF en bloemen en planten aan de allergrootste Europese retailketens. Het gaat niet alleen om de levering van kwaliteitsproducten, maar ook om efficiŽnte en duurzame oplossingen voor afnemers en klanten dankzij bijzondere innovaties en uitmuntende service.


Lees meer..

Cut Flowers Business & Portfolio Manager

Plaats : Venhuizen
PanAmerican is an international company specialized in the breeding, production and marketing of innovative, high quality annual and perennial bedding plants, potted plants, cut flowers and fresh market vegetables. PanAmerican is part of the Ball Horticultural Group, a family-run business based in West Chicago, IL, U.S.A. With an international team of motivated people we breed, produce and sell our plant varieties to the satisfaction of growers and consumers around the world.


Lees meer..

Inkoper snijbloemen

Plaats : Aalsmeer
Dit van oorsprong Nederlandse familiebedrijf heeft afgelopen decennium een stevige groeispurt gekend en is nu een van de onbetwiste marktleiders in de internationale bloemensector. Talloze bloemisten in West-Europa en Noord-Amerika hebben er de keuze uit een breed kwaliteitsassortiment bloemen, planten en bijpassende accessoires.


Lees meer..

Veredelaar Chrysant

Plaats : Nederland
Om onze chrysanten veredeling naar een hoger niveau te tillen, zijn we op zoek naar een VEREDELAAR CHRYSANT, een commerciŽle veredelaar met passie en visie. To help bringing our Chrysanthemum breeding to the next level, we are looking for a BREEDER CHRYSANTHEMUM, A visionary and passionate commercial plant breeder.


Lees meer..

Senior Manager Operations - MT-lid

Plaats : Rijnsburg
Bij de Floral Trade Group gaat de warmte van een familiebedrijf hand in hand met professionaliteit. Met een fijne teamspirit creŽren de gepassioneerde medewerkers de mooiste monobossen, bandboeketten en ambachtelijke handboeketten. Ze werken hard, maar altijd met een lach. Want een gezond bedrijf begint met gelukkige werknemers. Ze houden de lijntjes kort en de drempels laag. Enthousiasme, flexibiliteit en teamwork vinden ze belangrijk.


Lees meer..

Vestigingsleider

Plaats : Noord-Limburg
Dit groene Limburgse bedrijf biedt tuincentra, bouwmarkten en de betere supermarkten een breed samengesteld assortiment kamerplanten, balkon- en perkplanten, vaste planten, struiken en bomen, snijbloemen en hardware. De gedreven medewerkers presenteren elke dag weer een perfect passend aanbod dankzij heel veel ervaring en inzicht in steeds veranderende wensen, verlangens en behoeftes van de consument. Een sterk, fijnmazig logistiek netwerk staat garant voor aflevering op de beste manier en het juiste tijdstip. De klanten kunnen niet alleen kiezen uit een kwalitatief hoogstaand en zeer actueel assortiment, maar ook voor de beste advisering en ondersteuning bij zaken als winkel- en schappenindeling en zo goed inspelen op nieuwe trends.


Lees meer..

Director Domestic Production

Plaats : Hendrik/Ido/Ambacht
Florensis zoekt een opvolger voor de rol van Director Domestic Production. Een echte verbinder die waarde toevoegt in het directieteam en een duidelijke visie heeft op de ontwikkeling van de productieomgeving. Iemand die met de andere directieleden en senior management aan de slag gaat om vroegtijdig in te spelen op de huidige en toekomstige uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, energie, arbeidsmarkt, data-driven productie en het opbouwen en vernieuwen van productielocaties.


Lees meer..

Operations Manager - Xclusive Uganda

Plaats : Uganda
Take on the adventure! Xclusive Young Plants is a cuttings producing company in Uganda of which KP Holland and SV.CO are coowners. We consist of 3 departments; Xclusive Young Plants, Kalanchoe and Chrysanthemum. Our total production area is about 11 hectares and we work together with 600 colleagues every day to optimally serve our customers. Xclusive is known for the innovative way of working, our care for employees and the community around us and our culture in which we achieve our goals together. For one of our production departments we are looking for a: Operations Manager


Lees meer..

Finance & HR Director - Xclusive Uganda

Plaats : Uganda
Ga het avontuur aan! Xclusive Young Plants is een stek producerend bedrijf in Uganda waarvan KP Holland en SV.CO mede-eigenaar zijn. Xclusive bestaat uit een 3-tal onderdelen; Xclusive Young Plants, Kalanchoe en Chrysant. Onze totale productieoppervlakte is zoín 11 hectare en we werken elke dag met 550 collegaís samen om onze klanten optimaal te bedienen. Xclusive staat bekend om de innovatieve manier van werken, onze zorg voor medewerkers en de gemeenschap om ons heen en onze cultuur waarin we onze doelen samen bereiken. Xclusive zoekt een Finance & HR Director | Xclusive Uganda


Lees meer..

1

2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS