vrijdag 2 december 2022
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Vacaturebank

Uw vacature ook hier, neem contact met ons op via info@floranews.com. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

International Salesmanager Noordwest-Europa

Plaats : Zuid-Holland
De afgelopen jaren is dit van oorsprong Zuid-Hollandse bedrijf snel gegroeid als wereldwijd succesvol producent en distributeur van speciale meststoffen waarvan de overgrote meerderheid van minerale oorsprong is. Uitgangspunt is om de productiviteit van de landbouw in al meer dan 100 landen op een duurzame manier te verhogen.


Lees meer..

Kwaliteitscontroleur planten

Plaats : Westland
Als kwaliteitscontroleur is het jouw taak om de naleving van de kwaliteitsnormen in het bedrijf te bewaken. Je takenpakket omvat de begeleiding en ondersteuning van de diverse producenten (kwekers) en je bent de schakel tussen de inkoopafdeling en de producenten.


Lees meer..

EMEA IT Business Project Leader Ornamentals

Plaats : Hoofddorp
Sakata Ornamentals EMEA is a premium independent breeder of pot and bedding plants from seeds and cuttings and cut flowers from seed. With global headquarters in Japan, this international concern has more than 100 years of experience in breeding top quality genetics with excellent performance.


Lees meer..

Planten Verkoper DACH-regio

Plaats : Aalsmeer
Dit bedrijf heeft afgelopen decennium een stevige groeispurt gekend en is nu een van de onbetwiste marktleiders in de internationale bloemensector. Talloze bloemisten in West-Europa en Noord-Amerika hebben er de keuze uit een breed kwaliteitsassortiment bloemen, planten en bijpassende accessoires.


Lees meer..


2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS