vrijdag 12 april 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Vacaturebank

Uw vacature ook hier, neem contact met ons op via info@floranews.com. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Inkoper

Plaats : Bleiswijk
Als inkoop TOP'er werk je bij Bunnik Creations samen in een klein en hecht team en koop je tal van verschillende producten in voor onze klanten. Van potten tot manden en van stekers tot hoezen, de wereld van toegevoegde waarde kent (straks) geen geheimen voor jou! Je werkzaamheden bestaan uit het inkopen van ons uitgebreide assortiment decoratiematerialen en je ziet erop toe dat we de beste prijs en kwaliteit uit de markt halen. En de wereld is jouw markt, van Mexico tot China, via India en Vietnam. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze leveranciers en verkopers. Voor hen verzorg je de administratieve afhandeling van geplaatste orders in onze systemen, maar je levert ook pro-actief prijzen aan bij onze verkopers, zoekt naar nieuwe producten en je denkt mee op alle fronten. Je bent actief in het onderhouden van goede relaties met onze bestaande leveranciers en zorgt er ook voor dat nieuwe leveranciers zich aan ons binden. Af en toe bezoek je ook leveranciers in het buitenland.


Lees meer..

Medewerker Sales Support

Plaats : ´s Gravenzande
We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe markten en mogelijkheden om onze afzet te vergroten. Onze medewerkers spelen hierin een sleutelrol. Er is volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en binnen Evanthia liggen de mogelijkheden voor het oprapen. In een informele sfeer werken we met circa 90 collega’s samen aan onze ambities, zoals het ontwikkelen van nieuwe onderscheidende rassen en het opzetten van hechte samenwerkingen door de sierteeltketen heen.


Lees meer..

Teeltmanager

Plaats : Middenmeer
Heb jij kennis en inzicht in het groeiproces van tomaten, of heb je de ambitie dit te leren? Wil jij als geen ander leren begrijpen hoe je de teelt van vruchtgroenten kan beheersen? Werk je graag zelfstandig maar wil je wel onderdeel zijn van een hecht team? Dan is de rol van Teeltmanager bij Agro Care jou op het lijf geschreven!


Lees meer..

(Junior) Accountmanager

Plaats : Houwenplant
Ben jij die topsporter met een enorme drive om als accountmanager successen te boeken met je klanten, dan pas je in ons verkoopteam. Ben je nog geen accountmanager, maar heb je wel deze ambitie, dan geven wij je de kans om je als junior accountmanager bij ons te ontwikkelen.


Lees meer..

Sales support

Plaats : Hoek van Holland
Achter de beste accountmanagers staan de sales support toppers!


Lees meer..


2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS