zondag 20 januari 2019
Floranews TOP Beekenkamp Deliflor

Vacaturebank

Uw vacature ook hier, neem contact met ons op via info@floranews.com. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Afdelingsmanager Sales

Plaats : Monster
Voor onze opdrachtgever KUBO in Monster, één van de grootste kassenbouwers wereldwijd en specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten, zoeken wij een Afdelingsmanager Sales. De ideale kandidaat voor deze rol is een organisator die bouwt aan de kwaliteit en structuur binnen de afdeling en tevens als coachend manager de collega’s in het team aanstuurt, motiveert en naar een hoger niveau weet te brengen. Jouw commerciële hart gaat sneller kloppen van procesverbetering, operational excellence en professionalisering om samen resultaten te boeken. De disciplines binnen de afdeling waar je verantwoordelijk voor wordt zijn sales, calculatie en support, in totaal 20 personen.


Lees meer..

Vliegende Keep - Bedrijfsleider

Plaats : Zuid-Holland
Onze relatie is een modern geoutilleerde onderneming in Zuid Holland. Op meerdere vestigingen, totaal 18 hectare, worden snijbloemen gekweekt. Dagelijks zet een enthousiast en vakkundig team van medewerkers zich in om een topproduct op de markt te zetten. Elke vestiging kent zijn eigen organisatie met een vaste kern kader. Om bedrijfsprocessen te borgen, kwaliteit hoog te houden, informatie delen te optimaliseren en organisaties te versterken zijn we op zoek naar een


Lees meer..

Hoofd Laboratorium

Plaats : Maasdijk
De Beekenkamp Groep is een groeiende, mondiaal opererende onderneming die bestaat uit drie werkmaatschappijen: • Beekenkamp Plants B.V.: produceert jonge groenteplanten en uitgangsmateriaal voor tropische en bloeiende (pot)planten, vaste planten en perkgoed. • Deliflor Chrysanten B.V.: actief op het gebied van veredeling en vermeerdering van chrysantenstekken. • Beekenkamp Verpakkingen B.V.: ontwikkelt en produceert kunststof verpakkingen.


Lees meer..

Personeelsfunctionaris – Personeelsplanner

Plaats : Àalsmeer
Kun jij personeelsbeleid vormgeven in een logistiek commerciële organisatie in verandering? Heb je kennis van zaken, sta je stevig in je schoenen en weet je dat te combineren met een dienstverlenende opstelling? Dan is dit wat voor jou. Voor Agora zoeken we voor een mooie combinatie functie een gedreven


Lees meer..

Teeltcoördinator Siergewassen

Plaats : Maasdijk
Drie werkgebieden, drie expertises, drie bedrijven die gezamenlijk hun krachten bundelen. Dat is de Beekenkamp groep. Een familiebedrijf bestaande uit Beekenkamp Plants - vegetables & ornamentals - , Beekenkamp Verpakkingen en Deliflor Chrysanten.


Lees meer..


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS