dinsdag 23 juli 2019
TOP BLUEROOTS Top VvdM OZ Export via TFC

Vacaturebank

Uw vacature ook hier, neem contact met ons op via info@floranews.com. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Medewerkers CommerciŽle Binnendienst Franse en Engelse Markt

Plaats : Rijnsburg
Heemskerk Flowers in Rijnsburg, is een toonaangevend familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar actief is in de bloemen- en plantensector. Heemskerk levert een groot assortiment van bloemen, planten en decoratiemateriaal aan (internationale) groothandels, retailketens en zelfstandige bloemisterijen en importeurs. Door een uitgekiend transportsysteem kan Heemskerk snel en efficiŽnt leveren in meer dan 30 landen.


Lees meer..

Financieel Directeur CFO

Plaats : Amsterdam
Voor OZ Export, toonaangevend bloemenexportbedrijf en gespecialiseerd leverancier aan groothandels in snijbloemen gevestigd in Aalsmeer, zijn wij op zoek naar een daadkrachtige, ondernemende Financieel Directeur. De ideale kandidaat voor deze rol is een dynamische, energieke financial business partner met een scherpe focus op het resultaat. Als Financieel Directeur draag jij bij aan het realiseren van de expansie van de organisatie, zowel in Europa, als daarbuiten. Je verbetert de financiŽle processen en draagt bij aan de bedrijfsoptimalisatie door je financiŽle inzichten te vertalen naar een initiatiefrijke aanpak. Als lid van het directieteam geef je vorm aan de strategie van OZ Export en ben je nauw betrokken bij het nemen van beslissingen en het realiseren van de groeidoelstellingen. Ben jij een Financieel Directeur met gevoel voor ondernemerschap en een flinke dosis daadkracht die graag hands-on te werk gaat? Dan komen we graag met je in contact!


Lees meer..

Business Owner

Plaats : Zuid-Holland
Voor de joint venture tussen Royal FloraHolland en Blueroots zijn wij op zoek naar de eindverantwoordelijke Business Owner. In deze rol ga je een zo sterk mogelijke, efficiŽnte en internationale digitale marktplaats voor de markt van bloemen en planten verder uitbouwen. Jij bent de schakel naar de handelsbedrijven (klant en dus vraagzijde) die zich via Blueroots aansluiten en je bent aan de andere kant verantwoordelijk voor de integratie van Blueroots als service op het Floriday platform (kwekers en dus aanbodzijde). Ook draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe methodes van inkoop bij de handelsbedrijven, ondersteund met digitale toepassingen in Blueroots en Floriday. Jouw ervaring met het bouwen van platformen kun je hiervoor ten volle inzetten. Met een kleine groep medewerkers ga jij de integraties op het digitale platform realiseren dat een cruciale rol speelt in de digitale stappen van de sierteeltsector. Ben jij de resultaatgerichte, verbindende manager met inhoudelijke kennis van het bouwen van digitale platformen? Dan komen we graag met je in contact!


Lees meer..

Manager Supply Chain Planning

Plaats : Aalsmeer
Voor Levarht in De Kwakel, pionier in de internationale handel in groente en fruit, zoeken wij de nieuwe manager Supply Chain Planning. Om de keten Ďvan land tot klantí optimaal in te richten, zijn efficiŽnte Supply Chain processen van onschatbare waarde. Als manager Supply Chain Planning ben je als bruggenbouwer tussen in- en verkoop en de operationele afdelingen, verantwoordelijk voor het optimaliseren van deze processen en het opzetten van planningen en prognoses. Verbinden zit je in het bloed. Maar altijd met daadkracht en focus op het resultaat. Onder jouw leiding ontwikkelt de afdeling Supply Chain Planning zich tot een regie-afdeling die altijd in control is. De afdeling is in opbouw en jij speelt een belangrijke rol in het uitbouwen van de afdeling. Daarnaast word je betrokken bij verschillende verandertrajecten binnen de operatie, waaronder de implementatie van een nieuw ERP pakket. Ben jij de resultaatgerichte, verbindende manager met Supply Chain achtergrond die deze nieuwe functie gaat opzetten en uitbouwen? Dan komen we graag met je in contact!


Lees meer..

Teeltspecialist Jongplanten

Plaats : Ridderkerk
Schneider Youngplants is gespecialiseerd in de opkweek van jonge planten uit zaden en stek. Het sortiment omvat ťťnjarige, tweejarige Ė en vaste planten; cyclamen en (hobby) groenten planten. Ze vermarkten zaden, onbewortelde stekken en jonge planten.


Lees meer..

CIO/ CDO

Plaats : Lisse
Voor Bakker.com in Lisse zoeken wij de nieuwe CIO/CDO. Voor deze dynamische rol, waarin de scope groot is, zoeken wij een creatieve, verbindende manager die sterk is in het vertalen van de behoeftes van de business naar IT in een complexe en diverse omgeving. De ideale kandidaat voor deze opdracht is communicatief zeer sterk, gaat een discussie over de te volgen koers niet uit de weg en heeft uitgebreide ervaring met het opereren op het snijvlak van Business, IT en Logistiek in een veranderende organisatie. Als CIO/ CDO heb je vanzelfsprekend up to date kennis van moderne IT oplossingen en breng je de organisatie naar een hoger niveau. Binnen de scope van deze rol vallen onder andere deelname in het MT, het uitdragen en stroomlijnen van de IT strategie, Stakeholdermanagement en het integreren van nieuwe technologieŽn binnen de organisatie.


Lees meer..


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS