zondag 19 mei 2019
FlowerTrials 1 mei Dummen Orange Top Flower Trials

Vacaturebank

Uw vacature ook hier, neem contact met ons op via info@floranews.com. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.
1
2

Commercieel medewerker binnendienst

Plaats : Bleiswijk
Anthura is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeŽn en anthurium. Het familiebedrijf is in 80 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan.


Lees meer..

(Aankomend) Productiemanager

Plaats : Oost-Afrika
Zie jij jezelf al op een grote, professionele farm in Oost-Afrika aan het werk? Waarbij je dagelijks met een team mensen aan de slag bent om een kwaliteitsproduct te produceren? En om te zorgen dat dit product over de hele wereld terecht komt?


Lees meer..

Innovatieve Productiemanager, die beslissingen durft te nemen

Plaats : Nieuw te bouwen locatie in Kenia
Ben jij die pionier die voor de Beekenkamp Group een nieuwe locatie op gaat starten? Zie jij jezelf in nauw overleg met het management in Nederland een grote, professionele farm opzetten? Waarbij je dagelijks met een team mensen aan de slag bent om een kwaliteitsproduct te produceren?


Lees meer..

Bedrijfsleiders gezocht!

Plaats : diverse locaties
Bedrijfsleiders gezocht voor vacatures op diverse locaties in het land:


Lees meer..

Vestigingsmanager productie jongplanten

Plaats : Westland
Onze relatie is een modern veredeling-, opkweek- en vermeerderingsbedrijf in het Westland, waarvoor kwaliteit en service naar de klant toe hoog in het vaandel staan. Op verschillende vestigingen wordt uitgangsmateriaal voor sierteeltproducten uitgetest en opgekweekt. Jaarrond worden nationale en internationale klanten uit de sierteeltsector voorzien van uitstekend uitgangsmateriaal voor een succesvolle teelt.


Lees meer..

Commercieel medewerker binnendienst

Plaats : Noord-Brabant
Dit moderne Brabantse handelsbedrijf voor tuin- en haagplanten heeft afgelopen jaren een stevige groei doorgemaakt. Steeds meer bedrijven en particulieren vinden hun weg naar een van de vele webshops van dit bedrijf. Voor de vestiging in de buurt van Den Bosch wordt gezocht naar een;


Lees meer..

Machine Operator

Plaats : Rijsenhout
Florensis groeit, bloeit en verandert en daar speel jij als Machine Operator een grote rol in. Houd jij van techniek en wil jij onderdeel worden van een organisatie met gedreven en betrokken collegaís? Grijp dan je kans! Op dit moment zijn wij, voor onze vestiging Florensis Cut Flowers in Rijsenhout, in verband met uitbreiding van het team, op zoek naar meerdere enthousiaste en kwaliteitsgerichte collegaís voor de functie van:


Lees meer..

Commercial purchaser

Plaats : Naaldwijk
Amaverde, onderdeel van de Belgische Florť Groep, richt zich op verkoop van kamer-, seizoens- en boomkwekerijplanten aan retailers in heel Europa. Daarbovenop levert het team van Amaverde logistiek maatwerk.


Lees meer..

Network Manager

Plaats : Rijsenhout
Xpol bestaat sinds 2010 en is een ambitieus en innovatief Nederlands bedrijf dat zich richt op de levering van verse bloemen, groenten en kruiden. Wij geloven in Inclusive business en werken nauw samen met onze partners in de supply chain: van wereldwijde kwekers tot een groot aantal Europese supermarktketens, groothandels en het horecasegment.


Lees meer..

Commercieel manager

Plaats : Honselersdijk
Voor onze opdrachtgever Hamifleurs, een wereldwijd opererende leverancier van verse snijbloemen met een sterke groeiambitie, zoeken wij de nieuwe Commercieel Manager. In deze high impact rol, ben je als MT lid verantwoordelijk voor het realiseren van het verkoopbudget en het aansturen van de afdeling Sales. Je hebt een onuitputtelijke commerciŽle drive en weet het verkoopteam te stimuleren en motiveren om elke dag weer de beste resultaten te behalen.


Lees meer..

1
2

2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS