maandag 20 mei 2019
Dummen Orange Top Flower Trials FlowerTrials 1 mei

Goedlachse, dynamische Belgische dertiger met diepe wortels in sierteeltland

Goedlachse, dynamische Belgische dertiger met diepe wortels in sierteeltland

Bedrijf Bart Bostoen


 

 

Een goedlachse, dynamische Belgische ‘dertiger’ met diepe wortels in sierteeltland. Dat ben ik, Bart Bostoen. En ik wil me graag verder aan jullie voorstellen om verder iets te kunnen betekenen in de wereld van bloemen & planten…

Wie ben ik?
Geboren & getogen als kwekerszoon, de tuinbouwstudies doorlopen én van start gegaan op het ouderlijke bedrijf in de teelt van bloeiende één - & tweejarige perkplanten gecombineerd met bloeiende kamerplanten om vervolgens zelf aan het roer te komen te staan van het familiebedrijf.

Uiteindelijk beslist na de malaise in de sector om een andere weg op te gaan, de kwekerij eigenhandig gestopt om vervolgens de nodige ervaring op te gaan doen aan de andere kant van het spectrum, de retail als mede – zaakvoerder van een 20.000 m² omvattend tuincentrum aan de Frans – Belgische grens.

Vervolgens, met de nodige kennis & ervaring op zak, klaar voor een nieuw verhaal…

Wat kan ik betekenen?
De kennis van de sector én van de flora (die meer én meer verdwijnt) gecombineerd met een vlotte pen, welbespraakt én met een voorkomen, netwerker van formaat binnen zowel de Belgische als de Nederlandse veredelingswereld als via de diverse verkoops - & distributiekanalen. Kennis van inkoop via de klok (KOA) als bemiddeling van zowel bloemen & planten, als het sociale media/webshopverhaal bied ik mij graag aan om wat voor u te betekenen in België, Nederland of Frankrijk.

Ik hoor graag wat ik voor u kan doen, wie weet doorkruisen onze paden elkaar?

Meer info: https://www.linkedin.com/in/bart-bostoen-670177176/

Bart Bostoen - bartbostoen@belgacom.net


 Vacature doorsturen Voeg deze vacature toe aan FaceBook Voeg deze vature toe aan Twitter


Tussen Schoneveld FT


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS