maandag 20 mei 2019
Dummen Orange Top Flower Trials FlowerTrials 1 mei

Verkoper substraat

Verkoper substraat

Bedrijf The Recruiting Specialist
Plaats Nordrhein-Westfalen, Duitsland


Dit van oorsprong Duitse bedrijf levert wereldwijd substraat en potgrond van hoge kwaliteit aan de professionele voedingstuinbouw en sierteelt. Ook grote ketens van tuincentra, hoveniers en (semi-)overheidsorganisaties maken steeds meer gebruik van deze gecertificeerde producten. Een hoge en constante kwaliteit voor een scherpe prijs is bij dit innovatieve bedrijf de gewoonste zaak. Afspraak is altijd afspraak, daar rekenen de klanten al vele decennia op. Onderhouden van directe, persoonlijke contacten is een belangrijk deel van het succes. Binnen het bedrijf zijn korte overleglijnen, duidelijke afspraken en collegiale samenwerking belangrijk. Om de groei op deze markten te kunnen uitbouwen wordt gezocht naar een;

Verkoper substraat Nordrhein-Westfalen (DLD)


De functie 
De kandidaat die wij zoeken zal hoofdzakelijk in het Duitse Ruhrgebied (NRW) actief zijn met als kerngebied “Niederrhein”. Hij of zij is verantwoordelijk voor het totale klantenpakket in deze regio. Het gaat hierbij om zowel bestaande als nieuwe klanten. De gezochte kandidaat heeft de kennis en ervaring om de klanten altijd van het juiste advies te voorzien. Dat vergt uiteraard technische en vakinhoudelijke kennis op hoog niveau die steeds geactualiseerd en bijgehouden moet worden. Hij of zij kent de eisen, situatie en gebruiken op de verschillende markten en legt snel en succesvol verbanden. Basis zijn steeds de verschillende mogelijkheden die elk seizoen kan bieden.

De eisen
• Affiniteit met de tuinbouw
• Minimaal 5 jaar ervaring als buitendienst verkoper in de (substraat) handel
• Uitstekende beheersing van de Duitse taal
• Goede en scherpe onderhandelaar
• Gevoel voor zakelijke kansen en mogelijkheden
• Woonachtig in het Nederlands – Duits grensgebied

Dit is een mooie functie met veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Het salaris en andere arbeidsvoorwaarden passen daarbij. Herken je jezelf in de eisen en spreekt deze vacatureschets je aan? Reageer dan meteen. Heb je vragen, wil je meer weten alvorens te solliciteren? Eén belletje helpt jouw vragen te beantwoorden.

Frans Neijenhuis
Tel: 06-10782861
Mail: frans@therecruitingspecialist.nl
www.therecruitingspecialist.nl

 

 

 Vacature doorsturen Voeg deze vacature toe aan FaceBook Voeg deze vature toe aan Twitter


Hepke - Team Westland


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS