woensdag 20 maart 2019
Floranews TOP Topbanner Kubo

Organisatie Rozenfestival Lottum stopt...

In 2020 zal er geen Rozenfestival in Lottum plaatsvinden. Dat maakte de stichting Rozendorp Lottum vrijdagavond bekend. De stichting zegt het pijnlijke besluit te hebben moeten nemen, omdat een zoektocht naar een nieuwe voorzitter en vrijwilligers voor sleutelposities in de organisatie niets heeft opgeleverd.


Voorjaarscampagne Lente is bloemen...

Mooiwatbloemendoen.nl trapt het voorjaar af met de campagne Lente is bloemen. De campagne is gebaseerd op het groeiplatform Celebrate Seasons en richt zich op consumenten in Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Nederland.


30 jaar bloemsierkunst in Frans Hals Museum...

Van 23 maart tot en met 2 juni sieren voor de 30e keer verse boeketten en andere vormen van bloemsierkunst de zalen en gangen van het Frans Hals Museum in Haarlem. Het aankleden van de zalen met bloemen, in opmerkelijke vazen uit de collectie keramiek van het museum, kent een lange traditie.


BoN

Bloem & Cadeau Boutique Anniek eerste duurzame bloemist in Drentse gemeente Noordenveld...

Team Boutique Bloem & Cadeau Anniek.pngDe Bloemen & Cadeau Boutique Anniek uit het Drentse Norg is de eerste gecertificeerd duurzame bloemist binnen de gemeente Noordenveld. Eigenaar en bloemist Anniek Siegers haalde het certificaat met de bronzen status van de Barometer Duurzame Bloemist.


300 leerlingen van ISW Hoogeland doen inspiratie op bij Tomatoworld...

Om inspiratie op te doen voor hun profielwerkstuk, zijn 300 havo- en vwo-leerlingen van ISW Hoogeland deze week op bezoek bij Tomatoworld. ISW Onderneemt organiseert deze inspiratiemiddagen.


Broers openen nieuw tuincentrum in het Belgische Ieper ...

Het Belgische Ieper is een nieuw tuincentrum rijker! Op 1 maart openden Andy en Glenn Vandevelde de deuren van hun nieuwe tuincentrum Groencentrum Ieper.


VvdW Bart


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS