dinsdag 22 januari 2019
Beekenkamp Deliflor Topbanner Kubo

Ook By J Bloem en Design duurzaam bloemist...

De Emmense Bloemenzaak BY J Bloem en Design biedt voortaan de garantie duurzaam te ondernemen. Met trots heeft eigenaar en bloemist José Luimes begin januari het certificaat Barometer Duurzaam Bloemist gepresenteerd.


Roze tulp voor Quinty Trustfull...

Quinty Trustfull heeft haar eigen tulp. Op Nationale Tulpendag, zaterdag 19 januari, doopte de tv-presentatrice midden op de Dam in Amsterdam een roze tulp die nu haar naam draagt.


Voor de negende keer hardlopen in de kas van Leo Ammerlaan ...

Op 2 februari organiseert Plantenkwekerij Leo Ammerlaan voor de negende keer een hardloop evenement in de kas. Na de fusie met Van der Lugt en Grow Group en de oprichting van Plantise heeft het evenement de naam Plantise Kassenloop gerkegen. Voorheen stond het bekend als de Leo Ammerlaan-loop in de kas.


BoN

Samenwerking eigenaren Qualily klinkt als een sprookje...

De eigenaren van Qualily zijn geen familie van elkaar maar leiden samen wel een bedrijf. Hoe komt het dat ze aan een half woord genoeg hebben?


Addenda breidt productportfolio uit met Maori...

Telersvereniging Addenda breidt haar assortiment uit met de nieuwe productgroep Maori; een groep unieke en trendy planten, die perfect passen in een industriële, minimalistische stijl. De takvormige plant is verkrijgbaar in drie varianten: Green-, Silver- & Little leaf.


Kwekerij Wouters introduceert nieuwe, duurzame productlijn Friendlies...

Kwekerij Wouters trapt het nieuwe perkgoedseizoen af met de introductie van de Friendlies, de nieuwe milieu- en gebruiksvriendelijke productlijn waarmee de hoeveelheid plastic afval aanzienlijk gereduceerd wordt.


VvdW Lutgo


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS