zondag 13 juni 2021
2106EvanthiaOnTour 2105 Palletcentrale

Opti-flor scherpt merk aan met nieuwe pay-off en huisstijl...

Opti-flor heeft maandag 7 juni haar nieuwe pay-off en huisstijl gelanceerd. De aanscherping en nieuwe merkuitstraling is een volgende stap om het merk nog sterker te positioneren.

Redactie Floranews |

Startup maakt bomen op stadsdaken mogelijk...

Echte bomen op schijnbaar onmogelijke plekken, zoals bijvoorbeeld op daken. De startup die dat weet te realiseren, maakt een vliegende start. De bomen worden in een innovatieve opstelling opgehangen, waardoor ze nog maar een fractie wegen van hun normale gewicht.

Leandra de Boef |

Zomereditie digitale magazine 365 dagen bloemen verschenen...

Het digitale magazine 365 dagen bloemen is verschenen. www.365dagenbloemen.nl deelt naast bloemenverhalen en achtergronden ook kant-en-klare promotiematerialen voor handelaren en bloemisten.

Redactie Floranews |

2106SunflowerEvanthia

Decowraps Europe start Friendship campagne voor Nederlandse Rode Kruis...

Decowraps Europe start komende week de Friendship campagne. Binnen de campagne lanceert het twee specifieke verpakkingen in een B2B campagne waarbij de winst volledig aan het Nederlandse Rode Kruis gedoneerd wordt.


Meld Misdaad Anoniem start campagne tegen criminaliteit in sierteeltsector...

Criminelen liften volgens Meld Misdaad Anoniem graag mee op de bedrijvigheid en logistiek in de sierteelt. De bloemen- en plantentransporten blijken ideaal voor het smokkel van drugs, witwassen, arbeidsuitbuiting en fraude.

Redactie Floranews |

Plantion haakt met campagne in op eindexamenkandidaten in coronajaar...

Op 10 juni horen de meeste eindexamenkandidaten of ze wel of niet geslaagd zijn. Met de campagne Geslaagd: verras met bloemen of een plant! van Plantion kan de bloemist inhaken op dit bijzondere moment.

Redactie Floranews |

2106 OpenDagenKolsterBV


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS