vrijdag 24 mei 2019
Dummen Orange Top Flower Trials FlowerTrials 1 mei

Bamboo Orchid jungle op Libelle Zomerweek...

Een steeds groter publiek maakt kennis met Bamboo Orchid. Zo ook komende week tijdens de Libelle Zomerweek in Almere, waar 83.000 bezoekers kennis gaan maken met Bamboo Orchid.


Maarten Moerman geridderd tijdens afscheid van Intergreen ...

Maarten Moerman, tot voor kort hoofd kwaliteitsdienst van Intergreen, is dinsdagmiddag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Dekoninklijke onderscheiding werd hem opgespeld door Westlands burgemeester Bouke Arends.


Wonen in een bos in het centrum van de stad...

Wonen in een bos, in het centrum van een grote stad? Ja dat kan al op steeds meer plekken in de wereld en dit jaar ook in onze eigen stad Eindhoven. Hier komt dit jaar een vertical forest: een woontoren voorzien van bomen die aan de gevel bevestigd zijn.

Leandra de Boef |

Anthura - VONQ

Keukenhof trekt recordaantal bezoekers...

Afgelopen weekend was het laatste weekend van dit jaar dat Keukenhof Lisse open was voor bezoekers. Een recordaantal van maar liefst 1,5 miljoen mensen uit ongeveer 100 landen bezochten de bloementuin in 8 weken tijd.


Regio Boskoop trekt rond met mobiele tuinen...

Met de titel Mobiele Tuinen From Boskoop gaat de regio Boskoop met een mobiele expositie van tuinen, tuinmaterialen, planten en tuinarchitectuur langs bij diverse evenementen.


Fascination of Plants Day 2019 in Den Haag...

In de aanloop naar de Internationale Fascination of Plants Day op 18 mei start de Nederlandse sector van zaden en jonge planten op 16 mei een driedaags event om de plant flink in ít zonnetje te zetten.


Hepke - Team Westland


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS