dinsdag 23 juli 2019
Top VvdM OZ Export via TFC TOP BLUEROOTS

Hamifleurs debuteert tijdens Varend Corso...

Hamifleurs neemt dit jaar voor het eerst zichtbaar deel aan het Varend Corso. Voorgaande jaren heeft het bedrijf onder anderen het Kindercorso gesponsord, maar nu vond de Westlandse bloemenexporteur het hoog tijd om meer van zichzelf te laten zien.


Vrolijke Sygenta rotonde mooi in beeld gebracht met drone ...

Begin juni al werd de rotonde in De Lier opgevrolijkt met Sunfinity en drie kleuren Calliope planten van Syngenta Flowers. Nu ruim een maand later, staat de rotonde vol in bloei, wat mooi in beeld gebracht is door middel van een drone.


Glastuinbouw Nederland komt met Vlog uit de Kas seizoen 2...

Glastuinbouw Nederland komt, na het succes van vorig jaar, met een tweede seizoen Vlog uit de Kas. Met de vlogs wil Glastuinbouw Nederland meer jongeren verleiden om te gaan werken in de glastuinbouw.


FT Fotos

100e certificaat Barometer Duurzame Bloemist voor t Hof van Hoornaar...

Sanne Vonk van bloemist ’t Hof van Hoornaar kreeg van Gaston Starreveld van de Nationale Postcode Loterij het 100e certificaat uitgereikt van het onafhankelijke keurmerk Barometer Duurzame Bloemist.


Amazone Plants in nieuw tropisch jasje...

Amazone Plants in Honselersdijk is vanaf vandaag te herkennen aan een nieuwe tropische huisstijl: Where the amazon comes to bloom. Hiermee wordt verwezen naar de tropische oorsprong van de Anthurium. Het teeltoppervlak van Amazone Plants is uitgebreid naar 5,8 hectare, waardoor de anthuriumkweker maar liefst achttien anthuriumrassen in vier verschillende potmaten kan leveren.


Bloeiende verrassing tijdens boeiende Tour de France...

Afgelopen weekend was de start van één van de beroemdste wielerwedstrijden ter wereld, de Tour de France. Én hoe! Nederland zal het startweekend niet snel vergeten met winst in de eerste én tweede etappe en daarmee geel om de schouders van Teunissen.


10


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS