woensdag 13 november 2019
Top Dillewijn Zwapak Top Van Dijk Flora TFC

Van der Plas Foundation overhandigt riante cheques aan goede doelen...

Stichting de Brug en Campagneteam Huntington hebben beiden een cheque van €12.500,- uit handen van de Van der Plas Foundation ontvangen.


Youtubers willen 20 miljoen nieuwe bomen planten #TeamTrees...

Binnen drie jaar 20 miljoen nieuwe bomen planten. Dat is het doel van een groep van 600 YouTubers. Op die manier wil de groep iets goeds doen voor het klimaat. Het initiatief is gestart door YouTube-kanaal MrBeast, waarna meerdere grote YouTubers zich er bij aansloten.


Marktplaats onderneemt actie tegen advertenties verboden exotische planten en dieren...

Marktplaats heeft woensdag vier advertenties verwijderd waarin in Nederland verboden exotische plant- en diersoorten te koop werden aangeboden. Aanleiding was een bericht van de organisatie Stop Invasieve Exoten.


Dekker2

Reizende Plezante en Uitzonderlijke Planten (PUP)...

De afgelopen dagen waren ze te zien in Leuven, de reizende pop-up PUP - Plezante en Uitzonderlijke Planten. 163 verschillende en bijzondere groene kamerplanten, waaronder de populaire philodendrons, calathea’s en alocasia’s. PUP is een reizend pop-up concept en doet verschillende Belgische steden aan.


Doek valt voor Nationale Zomerbloemententoonstelling...

De 34e editie van de Nationale Zomerbloemententoonstelling in de Oude Kerk in Naaldwijk krijgt geen vervolg meer. Dit heeft het bestuur van de Stichting Nationale Zomerbloemententoonstelling tijdens de laatste vergadering besloten.


Basisschoolleerlingen worden uitgedaagd door Syngenta Flowers...

Eerder dit jaar organiseerde Syngenta Flowers een schoolcompetitie in Nederland. De uitdaging: welke basisschoolklas is de beste kweker? Verschillende basisscholen namen deel aan deze strijd genaamd Klasse kwekers.


TE HUUR TE KOOP


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS