donderdag 7 juli 2022
FN TOP add FN TOP logo

Leuke zomeractie Geest Potplanten...

Om de handel deze zomerperiode extra te prikkelen heeft Geest Potplanten een leuke zomeractie bedacht. De kweker zet met de actie op de bbq-behoefte in de zomerperiode. Om heerlijk relaxed de zomer in te gaan biedt Geest Potplanten vanaf week 28 zes weken elke week een Mixed Grill-cc aan voor een zomers prijsje. En iedereen die zo’n kar bestelt, dingt per bestelling mee naar een gave Bastard bbq.


Bijzonder bezoek op parkeerdek FloraHolland Naaldwijk...

Op het parkeerdek van Royal FloraHolland Naaldwijk werd afgelopen afgelopen dinsdag een wel heel bijzondere bezoeker aangetroffen door de bedrijfsbeveiliging. Op het parkeerdak trof het een konijn aan. Het hoge dag is voor een konijn geen eenvoudige plek om te bereiken. Hoe hij daar gekomen is, is dus gissen.


Varend Corso enthousiast onthaald in Den Haag...

Het Varend Corso Westland voer afgelopen zondag voor het eerst door de grachten van Den Haag. Volgens de organisatie van het Varend Corso sloten de Hagenaars het corso direct in hun hart. Niet alleen de organisatie en deelnemers maar ook de Hagenaars keken blijkbaar al drie jaar lang uit naar de komst van het corso.

Redactie Floranews |

2205EvanthiaMattiola

Johanneke de Haan wint Roselily Design Award 2022...

Johanneke de Haan van Yuverta MBO Dordrecht is de winnaar van de tweede editie van de Roselily Design Award. In de Roselily-kas in Breezand koos de jury haar van de acht finalisten tot winnares van de Roselily Design Award 2022.

Leandra de Boef |

Varend Corso 2022 klaar voor vier dagen spektakel op het water...

Na twee coronazomers gaan vandaag eindelijk de trossen los voor het Varend Corso. De officiele opening vindt vanmiddag plaats bij De Tuinderij. De afgelopen weken is er met man en macht gewerkt om de 40 corsoboten in gereedheid te brengen voor een spektakel op en langs het water. De totale parade van 60 boten trekt vanuit het Westland vier dagen door Den Haag, Delft, Vlaardingen, Maassluis, Rijswijk, Midden Delfland en Westland.

Redactie Floranews |

Hilverda De Boer nieuwe sponsor topzwemmer Arno Kamminga...

Hilverda De Boer is de nieuwe sponsor topzwemmer én vice-wereldkampioen Arno Kamminga. De sierteeltspecialist uit Aalsmeer gaat de Katwijkse zwemmer ondersteunen bij zijn missie om twee keer goud te winnen bij de Olympische Spelen van Parijs in 2024.

Redactie Floranews |

2206PanAmericanSeedvacature


2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS