woensdag 19 september 2018
Top FN VvdMVreugdenhilsept

Dag van de Leraar (5 oktober) als bloemengeefmoment...

Voor het zesde jaar op rij strijden basisschoolleerkrachten in Nederland om het hoogste rapportcijfer. Op de vraag welke juf of meester verdient een 10? hebben kinderen en ouders van basisscholen massaal gereageerd.


Introductie van Nationale Burenboeket...

Fleurop Interflora Nederland heeft samen met kwekerscollectieven van seizoensbloemen en Alstroemeria hebben een unieke samenwerking opgezet in het kader van Burendag, zaterdag 22 september 2018.


Eerste ecoflower bag overhandigd bij Deen Supermarkten...

FC Volendam is trots dat twee van haar voornaamste partners, Kras Recycling en Deen Supermarkten, een mooie en duurzame samenwerking zijn aangegaan.


Tussenbanner10voordejuf

Wereldse groene interieurs...

Het nieuwe boek ‘Inspiration’ van groenexpert Sander Kroll toont fraaie foto’s van 164 unieke internationale interieurprojecten waarin planten een hoofdrol spelen. Het boek, in groot formaat, geeft daarmee een uniek beeld van spectaculaire groentoepassingen in gebouwen uit onder meer New York, London, Amsterdam, Barcelona en Bangkok.


Nieuwe Gerberas bij Reijm Nieuwerkerk...

De nieuwe Gerberateelt van Reijm Nieuwerkerk, voor het seizoen 2018/2019, zijn in productie. Er zijn naast bestaande soorten, ook nieuwe soorten geplant. Dit zijn onder andere Jetset, Maxime, Marmolada en Madeira.


Flitsende tweede editie Holy Green festival ...

Het Holygreen Festival in Boskoop was afgelopen vrijdag een daverend succes. Ondanks de regen en onweer hebben ca. 1000 bezoekers genoten van verschillende Dj’s, cocktails, en allerlei groene activiteiten zoals een algenbar en bloementrip.


Banner Dekker vacature


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS