vrijdag 16 november 2018
Topbanner RVZ

VannoVa deelt goud uit aan Moses Muuse...

De Master Growers van VannoVa hebben Moses Muuse van M&M Flor tijdens de Trade Fair Aalsmeer verrast met een Gouden Chrysantendoos. De doos, gevuld met chrysanten, bevatte ook een gouden dinercheque.


Adomex presenteert Green Powers Magazine ...

Op de eerste dag van de Royal FloraHolland Trade Fair presenteerde Adomex op de stand haar nieuwe magazine Green Powers. Het assortiment snij- en decoratiegroen is hierin op een vernieuwende manier vormgegeven door bloemstylist en creatief brein Sarah Dikkers.


Floriade dreigt miljoenentegenvaller te worden voor Almere...

Volgens het FD dreigt de organisatie van de Floriade in 2022 de gemeente Almere op te zadelen met een miljoenentegenvaller. \"De kosten van de tienjaarlijkse wereldtuinbouwtentoonstelling kunnen volgens het college oplopen tot €28 mln, veel meer dan de €10 mln die is begroot. Een raadscommissie schat in dat de kosten wel eens kunnen oplopen tot €35 mln.


Sweet Kisses

2285 klassen planten 1 miljoen bloembollen...

Het is weer tijd om bloembollen te planten. Dit najaar leren tienduizenden kinderen, verspreid over Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Canada, hoe en wanneer ze dit moeten doen via een bloembollenpakket van Bulbs4Kids. Jong geleerd is immers oud gedaan.


Amsterdamse schoolkinderen starten bollenplantseizoen met Tulpenplantdag...

Woensdagochtend 31 oktober werd voor de derde keer een Tulpenplantdag georganiseerd door Bulbs4Kids, het Tulp Festival en Vrienden van het Vondelpark. Als startschot van het plantseizoen van bloembollen maakten tientallen kinderen van de Nicolaas Maesschool een begin met het planten van 30.000 tulpenbollen bij het Vondelmonument in Amsterdam.


Groen is sleutel tot balans...

Technologie en mens smelten steeds meer samen. Gemak dient de mens! Maar omdat deze ontwikkeling zo rap gaat, raken we sneller uit balans. Groen is hier de sleutel. Omring je met bloembollen, want ze helpen je een evenwicht te vinden tussen hightech en body & mind.


BoN


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS