zondag 22 september 2019
FN TOP add FN TOP logo

Bloemenpracht siert Ridderzaal op Prinsjesdag...

Aan de bloemen zal het vandaag niet liggen. In de Ridderzaal heeft de Wassenaarse arrangeur Ton Verzijl samen met zijn team prachtige bloemdecoraties gemaakt. Met de stukken, waarin witte en gele ĎPina Colada chrysanten gecombineerd worden met Avalanche rozen, wordt Prinsjesdag 2019 extra luister bijgezet.


Documentaire: Het einde van de olijfboom?...

Twee weken geleden werd de gevreesde bacterie Xylella Fastidiosa voor het eerst in Frankrijk aangetroffen. Binnen een straal van 4,5 kilometer moeten bomen en planten, waarvan aangetoond is dat ze kwetsbaar zijn voor de bacterie, zo snel mogelijk gekapt en verwijderd worden.


Cymbidiumactie zorgt voor verkoopstimulans bij groothandelcentra ...

In oktober start de promotiecampagne Cymbidium. In deze maan is de Cymbidium ook woonplant van de maand. De bloem wordt tijdens de campagne als interieuricoon gepositioneerd. Met de campagne wordt de bloemist geactiveerd met verschillende activiteiten. De campagne gaat op zondag 29 en maandag 30 september van start tijdens de najaarsshow van FloraZON in Venlo.


TE HUUR TE KOOP

Bedrijven VBA Zuid plaatsen eerste bijenvolk in berm Honey Highway Aalsmeer...

Afgelopen vrijdag 13 september hebben de ondernemers van VBA Zuid in samenwerking met Schiphol Leefomgeving en Deborah Post van Honey Highway het eerste bijenvolk in de berm van Honey Highway Aalsmeer geplaatst.


Volle Flower Circus (s)tent tijdens FlowerExpo Moskou...

De Flower Circus (s)tent werd tijdens de Flowers Expo Moscow weer goed bezocht. Midden in de stand was het bloemenmagiŽr Mark Frank die samen met Flower Circus directeur John Elstgeest bezoekers inspireerde met, en vertelde over, de producten van de deelnemende kwekers en veredelaars die in de stand gepresenteerd werden.


FloraZON haalt met relaties enorm bedrag op voor Ronald McDonald huizen in Limburg...

Afgelopen zaterdag organiseerde de ZONheroes de nieuwe fietstocht Zuudwaarts. Het doel van deze tocht was om geld in te zamelen voor de Ronald Mc Donald Huizen in Limburg.


10


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS