donderdag 29 oktober 2020
2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020 2010TOP  Retail Solutions

Heemskerk Flowers danst eigen Jerusalema...

Medewerkers van bloemen- en planten groothandel Heemskerk Flowers dansten afgelopen donderdag een vrolijk rondje door het bedrijf. Met de dans laten zij op een positieve manier aan hun klanten weten dat ze voor hen klaarstaan.

Leandra de Boef |

Wintermagazine 365 dagen bloemen staat online: Vier de winter, vier het leven...

Na de succesvolle lancering van het eerste digitale magazine in de herfst is deze week het wintermagazine 365 dagen bloemen online gepubliceerd. Het magazine inspireert bloemisten en is in vier talen beschikbaar. Sinds de introductie in september hebben meer dan 5.000 bloemisten het magazine gelezen.


Decorum lanceert eigen sneakerlijn voor buitenlandse relaties ...

Decorum lanceert haar eigen sneakerlijn, een lang gekoesterde droom van het marketingteam achter het merk. De in Portugal ontworpen sneaker wordt in een beperkte oplage van 100 exemplaren uitgebracht en exclusief aangeboden aan buitenlandse relaties van Decorum.


2010 Adomex

Onthulling woontoren in hart van Floriade-terrein ...

Floriade Expo 2022, gemeente Almere en de ontwikkelcombinatie Amvest – Dura Vermeer, onthullen vandaag de naam en het ontwerp van de woontoren bij Floriade.


Groene kantooroplossingen voor (thuis)werkplek zijn een must...

Het coronavirus is nog niet van plan te vertrekken. Dat betekent dat we voorlopig nog wel even aan onze home offices gebonden zijn en dat geopende kantoren ingenieus moeten zijn om anderhalvemeter afstand te garanderen. Of we dit nu leuk vinden of niet.


Drie vrachtwagens in De Lier uitgebrand...

Aan de Leehoven in De Lier zijn in de nacht van maandag op dinsdag drie vrachtwagens in vlammen opgegaan.


2010 Anthura Laborant met groene vingers


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS