zaterdag 23 maart 2019
Topbanner Kubo Dummen Orange Top Flower Trials

Goed voorbereid het nieuwe tuinseizoen in...

Het betere weer is in aantocht en dat betekent dat het ook weer tijd wordt voor de consument om na te denken over de tuin. Wat ga ik er dit jaar mee doen en hoe krijg ik het beste resultaat? GroenRijk springt hier op in met het nieuwe online voorjaarsmagazine.


Jubilerende Keukenhof officieel geopend...

Hoewel de poorten donderdag 21 maart pas open gaan voor publiek is gisteren, 19 maart de 70e editie van Keukenhof officieel geopend. De openingshandeling is verricht door Pieter Elbers, CEO van KLM.


Organisatie Rozenfestival Lottum stopt...

In 2020 zal er geen Rozenfestival in Lottum plaatsvinden. Dat maakte de stichting Rozendorp Lottum vrijdagavond bekend. De stichting zegt het pijnlijke besluit te hebben moeten nemen, omdat een zoektocht naar een nieuwe voorzitter en vrijwilligers voor sleutelposities in de organisatie niets heeft opgeleverd.


VvdW Bart

Voorjaarscampagne Lente is bloemen...

Mooiwatbloemendoen.nl trapt het voorjaar af met de campagne Lente is bloemen. De campagne is gebaseerd op het groeiplatform Celebrate Seasons en richt zich op consumenten in Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Nederland.


Groenrijk opent voorjaar met nieuwe vestiging in Montfoort...

Vrijdag 22 maart opent GroenRijk een nieuwe vestiging aan de Willeskop in Montfoort. Het nieuwe tuincentrum viert de opening en de start van de lente met een openingsweekend vol leuke acties en scherpe openingsprijzen.


30 jaar bloemsierkunst in Frans Hals Museum...

Van 23 maart tot en met 2 juni sieren voor de 30e keer verse boeketten en andere vormen van bloemsierkunst de zalen en gangen van het Frans Hals Museum in Haarlem. Het aankleden van de zalen met bloemen, in opmerkelijke vazen uit de collectie keramiek van het museum, kent een lange traditie.


Hepke - Team Westland


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS