zaterdag 28 maart 2020
FN TOP add FN TOP logo

#Flowers4Oxygen maakt levensgroot kunstwerk van bloemen...

Voor de start van de #Flowers4Oxygen is afgelopen weekend hard gewerkt aan een speciaal kunstwerk op het terrein van Keukenhof. Bloemstyliste Sarah Dikker heeft hier twee levensgrote longen stukje bij beetje gevuld met de mooiste bloemen en planten.

Leandra de Boef |

Flower Circus live streams ...

In deze moeilijke tijden wil Flower Circus meer dan ooit informatie en ideeën delen tussen de verschillende bedrijven en disciplines om hier met elkaar sterker dan ooit uit kunnen komen. Het Circus verbindt al jaren jong en oud en Flower Circus doet ditzelfde in de bloemenindustrie en verbindt alle professionals in de bloemenindustrie.


Keukenhof gaat dit jaar niet open...

Keukenhof zal dit jaar haar deuren voor publiek gesloten moeten houden. Nu alle bijeenkomsten en evenementen tot 1 juni afgelast zijn, ook bij minder dan 100 bezoekers, kan de bloemententoonstelling Keukenhof niet anders dan deze beslissing nemen.


1. Perfect Plants

Ruilhandel bloemen voor brood...

Groenland en Borgesius hebben de handen ineengeslagen en 250 prachtige bossen bloemen met 50 tulpen en 20 rozen van Nederlandse telers geruild tegen 250 tassen met verschillende lekkere verse broodjes.

Leandra de Boef |

20.000 gezegende rozen voor de zorg...

Samen met KRO-NCRV en bloemist en arrangeur Paul Deckers heeft John Meijer een bloemengroet aan de helden van de zorg gebracht. Normaal gesproken levert de kweker 3000 rozen voor de Paasviering op het Sint Pietersplein in Rome, maar toen hij hoorde dat er dit jaar geen bloemen naar Rome gaan, besloot hij een veelvoud hiervan ter beschikking te stellen aan artsen en verpleegkundigen.

Leandra de Boef |

Als jij niet naar Keukenhof kunt komen, brengen wij Keukenhof naar jou...

Als jij niet naar Keukenhof kunt komen, brengen wij Keukenhof naar jou! Zo begint directeur Bart Siemerink de eerste in een serie video s met beelden van Keukenhof. Op deze manier neemt het park de online bezoekers de komende weken mee door de bloemenpracht die het park rijk is.

Leandra de Boef |
2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS