zaterdag 15 augustus 2020
Zomervakantie Let Hope Bloom

Houd het hoofd koel...

Sinds donderdag 6 augustus is het Nationaal Hitteplan van RIVM van kracht. Ook voor de komende week worden extreem hoge temperaturen verwacht, met vanaf vandaag temperaturen van rond de 35 graden.


Styliste Robs Grote Tuinverbouwing Jorna Spapens overleden...

Styliste en presentatrice Jorna Spapens is woensdag 5 augustus op 58-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar familie aan het ANP laten weten. Spapens overleed na een kort ziekbed en laat was ruim twaalf jaar lang een vertrouwd gezicht op de zaterdagmiddag van SBS6, waar ze samen met Rob Verlinden onder meer Robs Grote Tuinverbouwing maakte.


75e Flower Parade Rijnsburg verplaatst naar 14 augustus 2021...

De 75e editie van de Flower Parade Rijnsburg vindt dit jaar niet plaats. De feestelijke jubileumeditie van het Rijnsburgse corso is verplaatst naar 14 augustus 2021. Het verbod op evenementen tot 1 september aanstaande vanwege de coronacrisis is duidelijk en geldt ook voor het Rijnsburgse Bloemencorso.


ConceptFactory

Klokhuis vanuit orchideeenkas...

Afgelopen donderdag stond de orchidee centraal in het programma Klokhuis. Presentratrice Nienke was op bezoek bij ťťn van de grootste orchideeŽn-kwekerijen op deze aardbol; gewoon in Nederland.


Bloemenbureau doet bijzondere schenking aan Flower Art Museum...

Bloemenbureau Holland heeft een wel heel bijzondere collectie geschonken aan Flower Art Museum (FAM) in Aalsmeer. In totaal heeft het ongeveer 150 affiches van internationale bloemententoonstellingen sinds 1909 geschonken aan het museum.

Leandra de Boef |

Zelf zien hoe Floriade Expo 2022 groeit...

Twee jaar voordat Floriade Expo 2022 haar deuren opent voor publiek, kunnen bezoekers al meekijken met de groei van de Expo. Tot en met 1 november kan iedereen een kijkje nemen op het 60 hectare grote terrein waar Floriade Expo 2022 verrijst. En waar de basis wordt gelegd voor de nieuwe stadswijk Hortus. In 2021 kan dat ook van april tot en met oktober.


Groen-Direkt


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS