woensdag 27 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

500 gratis bloembollenpakketten voor basisscholen...

Ook dit jaar kunnen basisscholen zich inschrijven voor een gratis bloembollenpakket van Bulbs4Kids, een internationale campagne voor basisschoolkinderen om kinderen op een interactieve en spannende manier kennis te laten maken met bloembollen. Er zijn in totaal 2.200 pakketten beschikbaar, waarvan 500 voor Nederlandse basisscholen.


Wolter Kroes deelt samen met Zonnebloemvrijwilligers potzonnebloemen uit #daslief...

VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes heeft deze week samen met Zonnebloemvrijwilligers van de afdeling Wagegingen mensen verrast met potzonnebloemen Sunsation Sunflower en een persoonlijke Aandachtskaart.


Florensis en Desch zetten zich samen in voor goede doelen...

Afgelopen zaterdag, de dag voor Moederdag, zou de jaarlijkse Fancy Fair bij Florensis plaatsvinden. Deze altijd zeer goed bezochte plantjesmarkt wordt elk jaar georganiseerd voor het goede doel.


Flowers4Oxygen

22 miljoen virtuele bezoekers genieten van Keukenhof...

In totaal zorgden 23 video s de afgelopen weken voor 22 miljoen virtuele bezoekers van de Keukenhof. Toen vlak voor de opening van dť etalage van de sierteelt bleek dat ze haar poorten niet mocht openen vanwege besmettingsgevaar met COVID-19, gooiden de medewerkers van Keukenhof het roer om.

Leandra de Boef |

Dümmen Orange en ANBO schenken duizenden tuinplanten aan verpleeghuizen #daslief...

Om de tuinen en terrassen bij de speciale bezoekersruimtes in verpleeghuizen wat op te vrolijken, hebben ANBO en veredelaar DŁmmen Orange afgelopen weekend duizenden tuinplanten bij verpleeghuizen in het hele land bezorgd.


Particuliere bloemenstalletjes niet langer gedoogd door gemeente Westland...

Gemeente Westland gedoogt niet langer de verkoop van bloemen en planten door particulieren. Alleen bedrijven mogen bij hun bedrijf een klein deel van de eigen geteelde en onbewerkte producten onbemand verkopen. Westland verzoekt particulieren die bloemen en planten verkopen hiermee te stoppen.

2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS