maandag 16 juli 2018
Top FN VvdMSchreudersjuli

Wegenwacht reikt op vrijdag de 13e gelukschrysanten uit aan pechvogels ...

Vandaag, 13 juli, start de vakantieperiode van midden-Nederland. Het is echter ook vrijdag de dertiende; volgens velen een echte ongeluksdag. De wegenwachten in de regio Utrecht zijn daarom niet alleen uitgerust met technische hulpmiddelen.


Esperit Elements wint hoofdprijs zomeractie KP Holland...

Esperit Elements is de winnaar van zomeractie van KP Holland. Van week 25 t/m 27 organiseerde KP Holland een zomeractie voor haar klanten. Door te bestellen konden zij zomerse dagprijzen winnen.


Wat kan de droogte betekenen voor een bloemencorso?...

Het is al een tijdlang droog, gras verdort, bomen gooien hun blad af. De natuur leidt. Liefhebbers van bloemencorsos houden hun hart vast. Want wat betekent het aanhoudende vochttekort voor de de bloemen?


VvdWVanderSlot

Duivenvoorde Bloemen in Deventer beloond met certificaat Duurzame Bloemist...

Duivenvoorde Bloemen in Deventer draagt voortaan de officiële stempel gecertificeerd duurzame bloemist. Een merendeels verantwoord assortiment van bloemen en planten in combinatie met een milieuvriendelijke bedrijfsvoering was ruimschoots voldoende om de erkende certificering van de Barometer Duurzame Bloemist te verkrijgen. Het is op dit ogenblik het tweede bedrijf in de directe regio met een duurzaam predicaat.


Huwelijksaanzoek Devon Windsor met 4000 geconserveerde rozen...

Victoria’s Secret model Devon Windsor kreeg een wel heel wonderlijk huwelijksaanzoek van haar verloofde Jonathan Barbar. Hij liet haar in zijn privévliegtuig over een onbewoond eiland vliegen, alwaar de boodschap Marry me? met meer dan 4000 geconserveerde rozen op het strand stond geschreven.


Anthura jubileumkoers groot succes...

Ter gelegenheid van het 80-jarig jubileum organiseerde Anthura afgelopen zaterdag een fietskoers van Anthura Arndt in Borken-Burlo (Duitsland) naar Anthura in Bleiswijk. 44 fietsers gingen de uitdaging aan en in twee groepen legden klanten en medewerkers een afstand af van in totaal 190 km.


BoN


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS