zondag 24 september 2017
Top wit Top FN

Greenport Aalsmeer event op 2 november: Je bedrijf in beweging...

Vernieuwen of uitbreiden? Of je bedrijf verplaatsen? Een nieuwe start maken? Hoe organiseer je dat? Waar begin je en welke stappen moet je vervolgens zetten? Wie heb je daar bij nodig? Antwoorden op deze vragen krijg je op het Greenport Aalsmeer jaarevent ĎJe bedrijf in bewegingí op 2 november bij Claus in Hoofddorp vanaf 14:30 uur.


Breda in de bres voor bijen...

De Bredase wethouder Paul de Beer geeft in het Wilhelminapark het startschot voor een grootschalige, meerjarige bollenaanplant in de gemeente. De Beer plant bijvriendelijke bloembollen in de vorm van een vliegende bij, het logo van het Bredaas Bijenhouders Collectief.


TJW Topsprekeravond 2017...

Afgelopen maandag 19 september vond de jaarlijkse TJ Topsprekersavond weer plaats. Maar liefst 140 leden van Tuinbouw Jongeren Westland en Oostland werden welkom geheten in het nieuwe pand van Van Dijk Flora. Ondanks het dwaalspoor van Google Maps, (Lang leven de technologie!), kwamen de leden redelijk op tijd binnen en kon de avond na een bak koffie van start gaan.


BoN

Internationale Phalaenopsis meeting in Guatemala...

Een bijzondere groep veredelaars, vermeerderaars en producenten van Phalaenopsis uit alle hoeken van de wereld, aangevuld met verschillende Nederlandse toeleveranciers, hebben elkaar vorige week ontmoet in Guatemala. De belangrijkste reden voor het bezoek was de opening van Ter Laak AmericaS. Maar daar bleef het niet bij.


Klassiek of Eigentijds?...

Zonder twijfel is er een groeiende afzet voor Event Designers en bij een recent fotoshoot voor het Floral Fundamentals platform hebben we twee zeer verschillende ontwerpers uitgedaagd om specifieke bloemen te gebruiken die goed bij elkaar passen. Elk werd gevraagd voor hun klanten iets in hun eigen stijl te creŽren. De resultaten waren uitmuntend, dat is natuurlijk de reden waarom deze designers zo veel gevraagd worden.


Herfst op de consumentensites van Bloemenbureau Holland...

Op 22 september nemen we afscheid van de zomer en verwelkomen we het najaar. Ook op de consumentensites Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl van Bloemenbureau Holland zal dit niet onopgemerkt voorbijgaan. Lezers worden getrakteerd op bloem- en plantgerelateerde content, onder het mom van The Urban Chique French Apťro.


GardenConnectaugnov2017


2017 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS