zondag 19 mei 2019
Dummen Orange Top Flower Trials Top VvdM AmaVerde

Fascination of Plants Day 2019 in Den Haag...

In de aanloop naar de Internationale Fascination of Plants Day op 18 mei start de Nederlandse sector van zaden en jonge planten op 16 mei een driedaags event om de plant flink in ít zonnetje te zetten.


Dijk van Dijk inspireert tuincentra met eigen magazine...

Om tuincentra te inspireren heeft hortensiakweker Dijk van Dijk het eigen Masterpiece Magazine bij tuincentra op de mat bezorgd. Met het magazine wil Dijk van Dijk de tuincentra even stil laten staan bij het hortensiaschap.


Anita Witzier doopt nieuwe Sunsation Sunflower ter ere van oprichter De Zonnebloem...

Anita Witzier heeft op 13 mei een nieuwe zonnebloem gedoopt ter ere van de oprichter van de 70-jarige Nationale Vereniging de Zonnebloem.

Leandra de Boef |

Hepke - Team Westland

Medewerker FloraHolland aangehouden...

Een medewerker van Royal FloraHolland is aangehouden op verdenking van diefstal van geld van de organisatie. Dit heeft de bloemenveiling bekendgemaakt. Details over de verdachte en de omvang van de verduistering zijn niet vrijgegeven.


Veel aandacht voor Anthurium-hemel voor moeder en Orange Babies...

Vanaf ladders kon het publiek in het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne afgelopen vrijdag hartvormige Anthuriumbloemen uit de lucht plukken. Ter gelegenheid van Moederdag was er een hemel van 40 m2 met duizenden rode, roze en paarse anthuriums opgehangen.


Syngenta Flowers maakt Sprookjeswonderland nog sprookjesachtiger...

Helleborus in de winter, viooltjes in de lente en geraniums in de zomer: meer dan 20.000 kleurrijke planten van Syngenta Flowers bloeien dit jaar in Sprookjeswonderland, een themapark over sprookjes in Enkhuizen, Nederland.


Lutgo HR verzamel


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS