donderdag 26 april 2018
Top banner FT Topbanner VvdM april RvZ

Tienduizenden Avalanche rozen op Hollywood bruiloft Sofia Vergara en Joe Manganiello ...

Afgelopen weekend trouwden filmster Sofia Vergara (Modern Family) en acteur Joe Manganiello (True Blood & Magic Mike). Avalanche+ rozen vormden het toonaangevende florale thema van het huwelijk en schitterden in het The Breakers Resort in West Palm Beach, Florida.


All you need is purple caravan on tour...

Drie dagen lang rijdt de All you need is Purple caravan rond om klanten een liefdevol bezoek te brengen. Zij worden overvallen met een ludieke persoonlijke boodschap, die toch wel duidelijk maakt dat ‘Deep Purple’ echt wel dé kleur is.


Friesland krijgt eerste Honey Highway...

Op initiatief van Rijkswaterstaat, de Elfwegentocht en Deborah Post van het initiatief Honey Highway wordt in de eerste Honey Highway van Friesland aangelegd in de berm van de N32. De Honey Highway krijgt een oppervlakte van 10.000 m2.


Troostwijk

Goeree-Overflakkee kleurrijke bloemenzee...

De rode tulpen van bollenkweker Jacob Jan Dogterom op de velden aan de Langeweg in Oude-Tonge zijn echte blikvangers in de verder nog lege akkers op Flakkee. De vrolijke kleuren van de bloemen, in combinatie met de strakke blauwe lucht, bezorgen veel passanten van het bollenveld een blij gezicht.


Meesterlijk moestuinieren...

De Nationale Tuinweek 2018, van 9 tot en met 17 juni, heeft als thema Moestuinieren. Tuinvereniging Groei & Bloei organiseert in die week groene activiteiten in meer dan 20 regio’s in het land. Van Schagen tot Roermond en van Wageningen tot Walcheren. De meeste activiteiten zijn gratis, voor sommige wordt een kleine vergoeding gevraagd.


Tulpentocht Flakkee race tegen de klok...

De traditionele tulpenwandeltocht rond Middelharnis die zaterdag aanstaande wordt gehouden, lijkt een race tegen de klok te worden. Ondanks dat het weer deze dagen qua temperatuur goed, is door het tegenvallende weer van de afgelopen weken onzeker of de tulpenvelden rondom Middelharnis wel in in bloei staan.


VvdW GoGreen Accountmanager Engelenad


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS