zondag 20 januari 2019
Floranews TOP Beekenkamp Deliflor

Voor de negende keer hardlopen in de kas van Leo Ammerlaan ...

Op 2 februari organiseert Plantenkwekerij Leo Ammerlaan voor de negende keer een hardloop evenement in de kas. Na de fusie met Van der Lugt en Grow Group en de oprichting van Plantise heeft het evenement de naam Plantise Kassenloop gerkegen. Voorheen stond het bekend als de Leo Ammerlaan-loop in de kas.


Samenwerking eigenaren Qualily klinkt als een sprookje...

De eigenaren van Qualily zijn geen familie van elkaar maar leiden samen wel een bedrijf. Hoe komt het dat ze aan een half woord genoeg hebben?


Addenda breidt productportfolio uit met Maori...

Telersvereniging Addenda breidt haar assortiment uit met de nieuwe productgroep Maori; een groep unieke en trendy planten, die perfect passen in een industriŽle, minimalistische stijl. De takvormige plant is verkrijgbaar in drie varianten: Green-, Silver- & Little leaf.


BoN

Kwekerij Wouters introduceert nieuwe, duurzame productlijn Friendlies...

Kwekerij Wouters trapt het nieuwe perkgoedseizoen af met de introductie van de Friendlies, de nieuwe milieu- en gebruiksvriendelijke productlijn waarmee de hoeveelheid plastic afval aanzienlijk gereduceerd wordt.


Eindelijk succes voor hangende multiflora Sky Orchids ...

Dat de orchideeŽn, en dan met name de grootbloemige Phalaenopsis, het al een paar jaar moeilijk hebben weet iedereen. Ook afgelopen jaar was een matig jaar voor de meest populaire bloeiende kamerplant.


Deliflor duikt onderwaterwereld in...

Op donderdag 17 en vrijdag 18 januari neemt Deliflor, tijdens haar jaarlijkse bloeiproef, geÔnteresseerden mee in een kleurrijke onderwaterwereld DeliAqua. Samen met haar klanten duikt de veredelaar in een wereld waarin de mooiste kleuren en vormen chrysanten getoond worden.


VvdW Lutgo


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS