zondag 25 februari 2018
Vacature van de maand Top FN

Voorjaarsbloeiersdag Florensis...

Op woensdag 28 februari vindt de 5de editie van de Voorjaarsbloeiersdag bij Florensis plaats! Naast concepten en noviteiten wordt het bloeiende voorjaarsassortiment in de kas gepresenteerd aan kwekers en handel.


5.000 bezoekers beleefden de lente op Lenteflora Lisse...

Afgelopen weekend beleefden ongeveer 5.000 bezoekers van 17-19 februari de lente tijdens de huisbroei- en bolbloemenshow Lenteflora in Lisse. Het was dit jaar de 85e editie met het thema Beleef de lente.


Bloem&zo eerste gecertificeerde bloemist in Drenthe...

De Emmense bloemenspeciaalzaak Bloem&zo is de eerste gecertificeerde bloemist van de provincie Drenthe. Half februari sleepte eigenaresse Petra Jongman de status brons in de wacht bij de Barometer Duurzame Bloemist van Stichting Milieukeur.


BoN

Planten, wachten en genieten van zomerbollen...

In april begint het feest in de tuin, want dan is het tijd om zomerbollen te planten. Je plant ze, laat ze een goede groeiboost krijgen van de warme voorjaarszon, en dan is het genieten geblazen van de kleurexplosie.


Inauguratie nieuwe Bloemenmeisjes...

Ieder jaar zet Bloemenbureau Holland Bloemenmeisjes in om de bloemen van de Bloemenagenda een mooi podium te geven op social media. Deze erebaan is bijzonder populair onder influencers, waardoor we influencers aan ons kunnen binden met een groot bereik.


Gezocht: Beste profielwerkstuk rond Groen en Gezond...

Havo-scholieren uit heel Nederland kunnen dit jaar meedoen meedingen naar de Havo Profielwerkstukprijs (PWS-prijs). Hun profielwerkstuk moet dan wel liggen binnen het thema Groen en Gezond. Alles wat met plant, dier, duurzaamheid, voeding en gezondheid heeft te maken komt in aanmerking.

2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS