woensdag 22 november 2017
Top wit Top FN

Generiek karakter bloemen is kans, maar ook valkuil...

Op 7 december organiseert Shopper Marketing hun Live!-event in Nieuwegein. Een van de sprekers is category developer Erik van der Meijs van Royal FloraHolland. Hij gaat tijdens het event in op de commerciële kansen in de bloemenverkoop.


Kleurrijke toekomst thema Kom in de Kas 2018...

Op 7 en 8 april 2018 laat Kom in de Kas de consument, tijdens het grootste publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw, kennis maken met de kleurrijke wereld die achter het glas van de kas schuilgaat. De 41e editie van Kom in de Kas heeft als thema “Kleurrijke toekomst”.


De leukste plantenwinkels van Nederland volgens Elle.nl...

Mode, beauty en lifestyle magazine Elle wilde weleens weten waar al die mooie planten, die ze als urban jungles op social media tegen kwamen nu eigenlijk te koop zijn. Zij gingen op onderzoek en deelden de, volgens hen, allerleukste adresjes van dit moment. Natuurlijk onthouden wij die jullie ook niet:


GardenConnectaugnov2017

Eerste Nationale Golfdag voor de Boomkwekerij groot succes...

Afgelopen vrijdag vond de eerste Nationale Golfdag voor de Boomkwekerij op Golfbaan Bentwoud plaats. Zo’n vijfenzestig enthousiaste deelnemers uit de groene sector namen deel aan deze eerste succesvolle editie. Dat er een vervolg komt, is volgens de organisatie in ieder geval zeker.


Westland door de lens van fotograaf Wim Valstar...

Wim Valstar uit Naaldwijk, vele jaren bekend als fotograaf mag dan in 2003 de deur van zijn fotowinkel aan het Wilhelminaplein voorgoed hebben dichtgedaan, hij heeft na die tijd niet stil gezeten. Dat blijkt uit het zojuist uitgekomen boek Westland door de lens, waarin 180 foto’s staan, die hij zorgvuldig heeft geselecteerd uit niet minder dan 200.000 negatieven die hij in de loop der jaren (van 1958 tot nu) heeft geproduceerd.


Waarom gerberas de intocht van Sinterklaas aankleden...

Sinterklaas of Sint Nikolaas is een typisch Hollands evenement voor kleine kinderen en hun ouders. Wellicht zelfs het grootste kinderevent van Nederland. Sinterklaas is een karakter die erg geliefd is bij kinderen en volwassenen. Hij wordt vergezeld door zijn witte paard Amerigo en een team van Pieten. De jaarlijkse intocht midden november en pakjesavond 5 december zijn een ware gebeurtenis.


BoN


2017 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS