zondag 18 april 2021
FN TOP add FN TOP logo

Eerste tulpenvelden op Flakkee in bloei...

De eerste tulpenvelden op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee staan weer in bloei. En dat blijft natuurlijk niet onopgemerkt. Langsrijdende fietsers stoppen regelmatig om de eerste fotos te kunnen maken. Naar verwachting zullen de komende dagen meerdere tulpenvelden op Flakkee in bloei raken.

Redactie Floranews |

Winnende straat in Enkhuizen opgezomerd met geraniums ...

Bewoners van Oude Gouw-Gommerwijk in Enkhuizen hebben het helemaal gehad met hun grijze, grauwe wijk en het sombere weer van de afgelopen weken. Silvia Schavemaker heeft daarom haar stoute schoenen aangetrokken en gereageerd op een oproep van tv- tuinman Ivo Putman waarin hij een groene straatprijs weg geeft.

Redactie Floranews |

12.500 bezoekers genieten van Keukenhof...

12.500 mensen hebben afgelopen weekend kunnen genieten van Keukenhof binnen het programma Testen voor Toegang van de overheid. Ze moesten er wel een test voor over hebben, maar de bezoekers genoten zichtbaar van het park. Normaal gesproken is een weekend opening goed voor 85.000 bezoekers.

Leandra de Boef |

21 Vacatures op Floranews

Op safari met African Breeze...

Om in de periode zonder beurzen en fysieke ontmoetingen toch interactie met klanten op te zoeken heeft Vreugdenhil Bulbs & Plants een prijsvraag voor zijn klanten uitgezet.

Redactie Floranews |

Keukenhof opent deuren voor publiek tijdens testdagen...

Keukenhof mag twee weekenden haar deuren beperkt openen voor publiek.

Leandra de Boef |

Nederland 65.731 bomen rijker dankzij actie Nederland plant bomen...

Dankzij de actie Nederland plant bomen van de EO (Evangelische Omroep), Staatsbosbeheer, Nationale Boomfeestdag en Buitenfonds is Nederland verrijkt Nederland met 65.731 bomen.

Leandra de Boef |

2104XPOL


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS