zondag 26 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Lensli draagt Villa Pardoes warm hart toe...

De aankomende jaren zal Lensli het goede doel Villa Pardoes ondersteunen. De stichting, die geheel afhankelijk van vrijwilligers en donaties van derden is, krijgt van Lensli de komende jaren potgrond voor de prachtige binnentuinen.

Redactie Floranews |

Aftrap nieuw tulpenseizoen 2022 mét pluktuin op de Dam...

Het tulpenseizoen 2022 wordt afgetrapt met een reusachtige pluktuin op de Dam in Amsterdam. Nadat dit begin dit jaar door corona niet mogelijk was, pakt Tulpen Promotie Nederland (TPN) op zaterdag 15 januari 2022 de traditie weer op en legt de pluktuin voor de tiende keer aan.

Redactie Floranews |

Nieuwe look Esperit zichtbaar op locatie De Kwakel...

In week 23 is Esperit in een compleet nieuw jasje gestoken. Van een nieuw logo tot een nieuwe website. De nieuwe look is nu ook aan de buitenkant van het pand in De Kwakel zichtbaar. Esperit bestaat uit de drie bedrijven Esperit Youngs, voorheen Esperit Young Plants, Esperit Plants en Esperit Elements.

Redactie Floranews |

21 Vacatures op Floranews

Luchtzuiverende plantenwand van Air so Pure bij Corpus reis door de mens...

Vandaag, vrijdag 27 augustus, is bij Corpus reis door de mens een prachtige plantenwand van Air so Pure onthuld in de entreehal van het pand. De bij Corpus geplaatste planten hebben natuurlijk betrekking op de gezondheid van de mens. Voor de wand zijn planten gekozen van Air So Pure. Deze zijn wetenschappelijk getest op hun luchtzuiverende werking.

Redactie Floranews |

Interior Junkie lanceert eigen plantenlijn...

Elisah Jacobs van Interior Junkie heeft samen met Plantje.nl een unieke plantenbox ontwikkeld. Deze box is gevuld met drie bijzondere, kleurrijke planten in opvallende potten. Elke plant-pot combinatie is is een weerspiegeling van de kenmerkende Interior Junkie stijl. Het interieur van haar Haarlemse herenhuis staat geheel in het teken van uitgesproken kleuren en weelderige prints. Deze kleuren en patronen komen duidelijk naar voren in de drie opvallende planten en kleurrijke potten uit de nieuwe box.

Redactie Floranews |

Laatste veilingkar fysieke klok Aalsmeer geschonken aan Historische Tuin...

Afgelopen vrijdag kwam op FloraHolland Aalsmeer voor het laatst een veilingkar fysiek voor de klok. Een historisch moment, want het veilen in de afmijnzaal maakte ruim honderd jaar deel uit van het veilproces.

Leandra de Boef |

2109Evanthia asparagus


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS