woensdag 22 januari 2020
1. VB&P Order 1 Dames Plants 2

Keukenhof moet veel meer bollen planten door warme winters...

Keukenhof in Lisse moet veel meer bollen planten om te anticiperen op de grillige temperatuurpieken en -dalen van de afgelopen winters.


bloomon presenteert bloemenhoroscoop 2020...

Bloomon heeft iets nieuws, de Florascoop 2020, oftewel de bloemenhoroscoop. De online bloemist onthult welke bloem bij welk sterrenbeeld past en voorspelt wat 2020 voor je in petto heeft.


Wenskinderen dopen Tulipa Make-A-Wish ter ere van jubileum stichting...

Ter ere van het 30-jarig jubileum van Make-A-wish hebben de wenskinderen Femke en Zoé hebben afgelopen maandag, als echte prinsesjes, een nieuwe, rode tulp gedoopt: de Tulipa ‘Make-A-Wish’.


1 Trade Fair fotos

Varend Corso niet meer naar Vlaardingen...

Er verandert dit jaar veel voor het Varend Corso. Een nieuwe datum, een ander vaarschema en een aangepaste route en een samenwerking met SBS6.


Trends 2020: Groter, duurzamer en natuurlijker...

Wil jij dat jouw tuin en huiskamer helemaal voldoen aan de groene trends van 2020? Dan heeft de het Britse Royal Horticultural Society een paar tips. Zo mogen de planten groot zijn en doe je er goed aan om voor een natuurlijke look te gaan.

Leandra de Boef |

Grootste geregistreerde bloem ter wereld stinkt naar rottend vlees...

Op het Indonesische eiland Sumatra is de grootste geregistreerde bloem ooit gesignaleerd. De Rafflesia arnoldii heeft een diameter van 111 centimeter en zou daarmee de grootste geregistreerde bloem ter wereld zijn.

Leandra de Boef |

2 Fotos Winter Fair 2020


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS