vrijdag 22 maart 2019
Dummen Orange Top Flower Trials Topbanner Kubo

Terug naar de tijd van Elvis en rock-and-roll...

Terug naar de tijd van Elvis en rock-and-roll gaan we met het nieuwe ras Petticoat. Een vrolijk wit/roze bloemetje met streepjes op de linten. Een mooi contrast met het groene hartje.


Gerbera in april op Bloemenagenda...

De Gerbera staat, met haar vrolijke kleuren en frisse uitstraling, in april op de Bloemenagenda. Of een arrangement nu om zachte pastels vraagt of om felle primaire kleuren, Gerbera kan het leveren.


Begonia woonplant van de maand april...

Is het in maart de potlelie die de woonkamers opfleurt, in april is het de beurt aan de begonia met haar vele, volle bloemen in vrolijke kleuren als rood, roze, oranje, wit en geel. Begonia is door Bloemenbureau Holland gekozen tot woonplant van de maand april 2019.


Hepke - Team Westland

Kleurbrengers Verbena, Begonia, Gazania en Bougainvillea tuinplanten van maand april ...

Met kleurbrengers Begonia, Verbena, Gazania en Bougainvillea is het in één keer lente in je tuin, op je terras en op je balkon. Deze kleurbrengers zijn gekozen tot tuinplanten van de maand april 2019. Het zijn allemaal rijke bloeiers met verschillende vormen, zodat er meteen van alles te zien en te beleven is in je tuin.


Voorjaarbloeiers bij Spring Trials Beekenkamp...

Tijdens de jaarlijkse Spring Trials op 27 en 28 maart en 3 en 4 april toont Beekenkamp haar frisse en kleurrijke voorjaarsplanten. Naast het bekende assortiment worden er ook nieuwe nummers en verbeterde rassen getoond.


Passiebloem gekozen tot Terrasplant 2019...

De passiebloem is gekozen tot Terrasplant van 2019. Elk jaar kiest een mediajury, bestaande uit redacteuren van lifestyle-, interieur- en tuinmagazines, vloggers en bloggers, op verzoek van het Bloemenbureau uit tien kandidaten de terrasplant die het meest tot de verbeelding spreekt.


VvdW Bart


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS