dinsdag 21 mei 2019
Dummen Orange Top Flower Trials Top VvdM AmaVerde

Vakprijzen Anjer 2019...

Op 18 mei vond in Keukenhof de vakbijeenkomst Anjer plaats. Twaalf bedrijven leverden in totaal 88 producten voor een prachtige bloemenshow in de bloemententoonstelling. Dank gaat uit aan de commissieleden Han Wijnands en Rien van Dam.


Lelie in juni op Bloemenagenda...

Lelie is uitverkoren tot bloem van de maand juni. Ze is imposant, kleurrijk en veelzijdig en is hiermee erg populair in boeketten. De bloem is er in hagelwit en poederroze, maar ook in de opvallende kleuren rood, geel, paars en oranje.


Zonnebloem woonplant van de maand juni...

De zonnebloem (Helianthus) is door Bloemenbureau Holland gekozen tot Woonplant van de maand juni 2019. Zonnebloem is vooral bekend als tuinplant met één hoge stengel en één enorme bloem.


Anthura - VONQ

Kamperfoelie tuinplant van de maand juni...

De kamperfoelie is gekozen tot tuinplant van de maand juni 2019. De bloemen van de klimplant geuren heerlijk. De geur komt vooral s avonds vrij en trekt dan nachtvlinders.


Dekker lanceert tweekleurige troschrysant Together...

Dekker Chrysanten heeft een nieuwe bi-colour chrysant ontwikkeld. Het nieuwe tweekleurige ras heeft een bloem met een lint dat 50 procent wit en 50 procent donkerroze is. Together is met ingang van week 20 te koop in aantallen van 50.000 stuks per week verdeeld over veilingen in Aalsmeer en Naaldwijk.


Nieuwe troschrysant Dümmen Orange uniek in zijn soort...

Internationaal veredelaar en kweker Dümmen Orange introduceert dit jaar een nieuw power brand: Pina Colada. De troschrysant is volgens de veredelaar de droom van iedere bloemist en uniek in zijn soort: sterk, fris en jaarrond dezelfde kwaliteit.


Hepke - Team Westland


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS