dinsdag 22 januari 2019
Beekenkamp Deliflor Topbanner Kubo

Voorjaarsverrassingen Tuinplanten van de maand februari 2019...

Bloemenbureau Holland heeft voor de maand februari van dit jaar de groep voorjaarsverrassingen gekozen als tuinplant van de maand. Voor wie niet kan wachten om de tuin tot leven te brengen, zijn voorjaarsverrassingen als de hazelaar (Corylus avellana Concorta), scheefkelk (Arabis), sleutelbloem (Primula aucalis) en blauwkussen (Aubrieta) een uitkomst.


Northern Light nieuwe magische verschijning onder geverfde Phalaenopsis ...

Vanaf vandaag wordt het assortiment van Logico vergroot met een nieuwe geverfde Phalaenopsis. De nieuwe tweekleurige Phalaenopsis draagt de naam “Northern Light” oftewel het Noorderlicht.


Varens Woonplanten van de maand februari 2019...

Varens zijn door Bloemenbureau Holland gekozen tot Woonplanten van de maand februari 2019. Van gekruld blad tot een soort van veren, van donkergroen tot zilverachtig grijsgroen, varens kennen we in vele soorten.


BoN

Roos in februari 2019 op Bloemenagenda...

De roos staat in de Valentijnsmaand februari 2019 op de Bloemenagenda. Als de onbetwiste nummer één onder de snijbloemen zorgt de roos in de maand waarin de natuur nog maar aarzelend op gang komt binnen voor kleur, geur en schoonheid.


Winnaars benchmark cyclamen 2018...

Tijdens de gewasbijeenkomst Cyclamen van Glastuinbouw Nederland op vrijdag 11 januari zijn de winnaars bekendgemaakt van de Benchmark Cyclamen 2018.


Verwondering op het hortensiaschap...

Dijk van Dijk, een nieuw merk, een onderscheidend assortiment, een prachtig verhaal over verwondering en de natuur en mooie, duurzame verpakkingen. Een opvallende presentatie binnen een van de belangrijkste kamerplanten-categorieën van tuincentra en bloemist. Meesterkweker Dijk van Dijk zorgt hiermee voor een nieuw elan op het hortensiaschap.


VvdW Lutgo


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS