vrijdag 24 mei 2019
Dummen Orange Top Flower Trials Top VvdM AmaVerde

Sedum Atlantis Chelsea Plant of the Year 2019...

Sedum takesimense Atlantis (‘Nonsitnal’) is uitgeroepen tot Chelsea Plant of the Year 2019. De winnaar is met het geelbonte blad een opvallende verschijning en geeft kleur aan de tuin.


Lelie in juni op Bloemenagenda...

Lelie is uitverkoren tot bloem van de maand juni. Ze is imposant, kleurrijk en veelzijdig en is hiermee erg populair in boeketten. De bloem is er in hagelwit en poederroze, maar ook in de opvallende kleuren rood, geel, paars en oranje.


Hortensiacampagne Bloeiend de zomer in...

Van 27 mei tot en met 2 juni vindt voor het vierde jaar op rij de Hortensiaweek plaats. Het kwekerscollectief Hydrangeaworld voert rond deze week, samen met initiatiefnemers Forever & Ever en Magical hortensia’s, extra promotie.


Anthura - VONQ

Zonnebloem woonplant van de maand juni...

De zonnebloem (Helianthus) is door Bloemenbureau Holland gekozen tot Woonplant van de maand juni 2019. Zonnebloem is vooral bekend als tuinplant met één hoge stengel en één enorme bloem.


Kamperfoelie tuinplant van de maand juni...

De kamperfoelie is gekozen tot tuinplant van de maand juni 2019. De bloemen van de klimplant geuren heerlijk. De geur komt vooral s avonds vrij en trekt dan nachtvlinders.


Vakprijzen Anjer 2019...

Op 18 mei vond in Keukenhof de vakbijeenkomst Anjer plaats. Twaalf bedrijven leverden in totaal 88 producten voor een prachtige bloemenshow in de bloemententoonstelling.


Hepke - Team Westland


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS