zondag 13 juni 2021
2106EvanthiaOnTour 2105 Palletcentrale

Blooms out of the Box en Addenda introduceren Blooming Bee&B...

Addenda en Blooms out of the Box hebben samen een bloeiend bijenhotel ontwikkeld voor de online markt; Blooming Bee&B. De gedachte van samenwerken aan een groenere wereld bracht de twee partijen bij elkaar met het bijenhotel als creatief resultaat.

Redactie Floranews |

Nieuwe stralend witte Alstroemeria met XXL-bloemen: Virgin Queen...

Royal van Zanten en Together2Grow introduceren in week 23 de nieuwe witte Alstroemeria Virgin Queen. Een opvallende verschijning dankzij de intens witte kleur en het XXL-formaat van de bloemen.

Redactie Floranews |

Zomerbloemen geven humeur een boost...

Bloemen geven je humeur een flinke boost. Niet voor even, maar voor de rest van de dag. De natuur zit vol wonderen, waarvan we van vele nog geen weet hebben. Wel weten we uit onderzoek dat bloemen je prettiger laten voelen.


2106 OpenDagenKolsterBV

Syngenta lanceert eigen merkidentiteit voor FleuroStar-winnaar Dahlia Sincerity...

Vorig jaar won Syngenta Flowers met Dahlia Sincerity de FleuroStar. Sinds dat moment is de vraag naar deze Dahlia toegenomen en de stekproductie verdrievoudigd om aan de vele bestellingen te kunnen voldoen. Nu het seizoen op gang komt, heeft de veredelaar ook een eigen merkidentiteit gelanceerd voor de Sincerity.

Redactie Floranews |

Zonnige finale Pelargoniumcampagne...

De Nederlandse Pelargoniumcampagne heeft tot nu toe geleid tot buitengewoon veel positieve aandacht in dagbladen, tijdschriften, televisie en online. Jammer feitje was alleen wel dat zomerse weer uitbleef. Nu de zon eindelijk schijnt en de temperaturen stijgen, krijgt de promotiecampagne een extra fleurige finale via sociale media en op televisie.


Dummen Orange opent Phalaenopsis showhuis in Duitsland...

Dümmen Orange opent een nieuw Phalaenopsis showhuis bij Bremkens Orchids in Duitsland. Bezoekers kunnen hier, op afspraak, van week 21 tot en met week 24 langskomen voor de allereerste Orchidee Open Dagen. Het complete Dümmen Orange assortiment, inclusief nieuwe introducties, staat gedurende deze weken in volle bloei.

Redactie Floranews |

2106SunflowerEvanthia


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS