zaterdag 28 maart 2020
FN TOP logo FN TOP add

Campanula woonplant van de maand april 2020...

De Campanula is met haar frisse uitstraling in blauwe, paarse en witte kleuren gekozen tot Woonplant van de maand april 2020. De seizoenplanten worden van het vroege voorjaar tot de nazomer aangeboden.


Deliflor brengt derde kleurvariant chrysant Serenity op de markt ...

Deliflor brengt een derde kleurvariant van de troschrysant Serenity op de markt, de Serenity Salmon. Vanaf vrijdag 27 maart is de zalmkleurige chrysant leverbaar via Zentoo en in kleine aantallen via de veiling. De Serenity Salmon is een aanvulling op de reeds bestaande Serenity en Serenity Sweet.


Dekker Chrysanten stopt tijdelijk met aanvoer...

Dekker Chrysanten stopt vanaf week 14 met de aanvoer van chrysanten van de eigen kwekerij op de diverse klokken. Deze maatregel neemt de veredelaar uit Hensbroek in verband met het wegvallen van de vraag door de coronacrisis. Dit betekent dat er de komende tijd geen chrysanten Aviator en Together meer verkrijgbaar zullen zijn van Dekker Chrysanten.


1. Perfect Plants

Gerbera in april op Bloemenagenda...

De gerbera staat in april op de Bloemenagenda. De snijbloem is in speelse, vrolijke kleuren en vormen, het hele jaar verkrijgbaar. De symboliek van de bloem is te herleiden naar vrolijkheid. De Kelten geloofden bijvoorbeeld dat een gerbera de last van het dagelijks bestaan zou verminderen.


TPN start krachtig media-offensief voor snijtulpen...

Tulpen Promotie Nederland (TPN) voert in de huidige Corona-crisis en met Pasen in aantocht een extra promotiecampagne richting consument. In maart en april verschijnen in dagbladen, lokale nieuwsbladen en grote publieksbladen als Vriendin en Margriet artikelen over de tulp als ideale paasbloem. Daarmee worden op voorhand miljoenen mensen bereikt.


Tulip Trade Event afgelast ...

De organisatie van het Tulip Trade Event heeft in gezamenlijkheid besloten om het evenement af te gelasten vanwege het coronavirus. Het event zou plaatsvinden van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 maart. Tijdens het Tulip Trade Event zetten dertien tulpenbedrijven hun deuren open voor een groot aantal bezoekers uit binnen- en buitenland.

2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS