zondag 24 september 2017
Top wit Top FN

Stikstof: de sluipmoordenaar van onze natuur...

Donderdag debatteert de Tweede Kamer op verzoek van GroenLinks over het effect van landbouw op het klimaat en op de natuur. De grote hoeveelheid stikstof die de landbouw veroorzaakt is funest voor onze natuur, terwijl de uitstoot van methaan en CO2 van onze enorme veestapel fors bijdraagt aan het klimaatprobleem.


Nieuw: Charmelia Blush geeft dubbel plezier! ...

De nieuwe Charmelia® Blush geeft met de combinatie van 2 kleuren extra elán aan de Charmelia® serie. Beide kleuren zijn helder en zorgen voor een mooi contrast. Absoluut een aanvulling op Charmelia® Pink en White.


Vers van de pers: ‘Colour Your Story’ Spring/Summer 2018...

‘Colour Your Story’ editie Spring/Summer 2018 is uit. Een kleurrijk boekje vol trends en informatie, waarmee Desch Plantpak kwekers, veredelaars en retailers wil inspireren, zodat zij hun producten nóg succesvoller in de markt kunnen zetten. ‘Colour Your Story’ is kosteloos aan te vragen.


BoN

De chrysant staat in oktober op de Bloemenagenda...

Oktober krijgt dit jaar een gouden gloed dankzij de stralende chrysant. Zij geeft niet alleen warmte en kleur, maar ook geluk in je interieur! Op Mooiwatbloemendoen.nl leest de consument alles over deze prachtige bloeier. Laat u uw klanten ook kennis maken met de chrysant?


Tuinplant van de Maand oktober: Viooltje...

In de tuin verandert alles snel in oktober. De bomen laten hun blaadjes vallen en de zomerbloeiers en vaste planten zijn aan het eind van hun bloeiperiode. Zo niet de violen. Die vinden de lagere temperaturen juist prima en bloeien uitbundig tot de winter invalt.


Innovatiefonds voor telers beloont vier innovaties tijdens de PotatoEurope 2017...

Op donderdag 14 september 2017 heeft het Innovatiefonds voor telers de winnende innovaties van het voorjaar 2017 bekendgemaakt. Dit gebeurde tijdens de PotatoEurope 2017 in Emmeloord. De aanmoedigingsprijzen gingen naar Erik Jeucken, Jan van den Oever, Linda Cebrian-Rampen en Sander Hendrikx. Het publiek koos het verbouwen van de Camellia Sinensis en verwerken tot echte Nederlandse thee uit als winnaar.


GardenConnectaugnov2017


2017 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS