donderdag 29 oktober 2020
2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020 2010TOP  Retail Solutions

HouwenPlant introduceert nieuwe grootbloemige Esudo Anthurium...

HouwenPlant uit Hoek van Holland introduceert deze week een nieuwe grootbloemige rode Anthurium; Esudo. De bloemen van Esudo hebben een sprekende rode kleur. Deze kleur en de veelheid van bloemen, die mooi verdeeld zijn over de plant, zorgen voor een verleidelijke uitstraling.

Leandra de Boef |

Lisianthus schittert op nieuwe eigen website...

Sakata heeft een nieuwe website gelanceerd voor Lisianthus; www.lisianthus.eu. Op de website vinden kwekers en bloemisten een helder overzicht van het Lisianthus assortiment van de veredelaar. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen enkelbloemig, dubbelbloemig en exclusieve soorten.

Redactie Floranews |

Allium: stralende nectarbommetjes...

Allium steelt niet alleen de show in de tuin; de bloemen zijn ook goed voor insecten. Bijen en vlinders zijn dol op de vele bloemetjes met nectar.

Redactie Floranews |

2010 Anthura Laborant met groene vingers

Sansevieria Woonplant van de maand november 2020...

De Sansevieria is gekozen tot Woonplant van de maand november 2020. Deze makkelijke kamerplant wordt in de volksmond de Vrouwentong genoemd. Het is de stekelpunt bovenop het blad die de scherpe tongen van vrouwen, en in sommige talen specifiek schoonmoeders, zouden typeren.


Cymbidium, Phalaenopsis en Vanda in november op Bloemenagenda...

Ze zijn mysterieus, elegant, verleidelijk en heel geliefd. De orchideeën Cymbidium, Phalaenopsis en Vanda staan niet voor niks in november met z’n drieën op de Bloemenagenda.


Super Serie Leopardo nieuwste aanvulling op cyclamenassortiment...

Na jaren van testen, kan bij Schoneveld breeding in Wilp de vlag uit. Dankzij de veredelaar komt er nu een grootbloemige cyclaam met een ronde plantopbouw op de markt die een grote hittetolerantie heeft en tegelijkertijd snel bloeit.


2010 Adomex


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS