donderdag 7 juli 2022
FN TOP add FN TOP logo

Royal Van Zanten en Together2Grow introduceren twee nieuwe Charmelia-soorten...

Veredelaar Royal Van Zanten en kweker Together2Grow hebben deze week het Charmelia-assortiment uitgebreid met twee noviteiten: de helderwitte Charmelia Blanca en de paarse Charmelia Purplex.

Redactie Floranews |

Meijer Roses en Fransen Roses winnen productcompetitie roos op Floriade...

Meijer Roses uit Pijnacker en Fransen Roses uit De Lier zijn de winnaars van de zesde productcompetitie in The Green House op Floriade Expo 2022. De beoordeling van de producten vond plaats door een vakjury, die is samengesteld uit personen met verschillende achtergronden in de keten, van productie tot afzet.

Leandra de Boef |

Orchidee-marketeers werken aan video skills tijdens Marketeers Meet-up...

Twintig orchidee-marketeers kwamen donderdagmiddag bij elkaar voor een Meet-up in het Sion Trend Lab. Onder begeleiding van Video expert Pelpina Trip werkten ze er aan hun video skills en camera confidence. Trip nam de marketeers mee in de wereld van camera en video.

Leandra de Boef |

2206FleuroStaravond

Certificaten Excellence Roses uitgereikt op Floriade...

Op de Floriade zijn in de rozentuin van de Cultuurgroep voor Rozen en Rozenonderstammen de certificaten voor Excellence Roses 2021 uitgereikt. Voorafgaand hield de cultuurgroep haar jaarlijkse algemene ledenvergadering bij vruchtboomkwekerij Roelofs in Zeewolde.

Redactie Floranews |

Hoge scores bij productcompetities Lisianthus en Bromelia...

Tijdens de vijfde productcompetitie bij de Floriade Expo 2022 zijn Beishuizen Lisianthus uit Maasdijk en Plantcompany uit Bergschenhoek als winnaars uit de bus gekomen. Ook werd tijdens deze bijeenkomst de Floriade Excellence Award 2022 uitgereikt.


Rith Flowers neemt nieuwe snijhortensia’s Royal Supreme en Royal Highness in productie...

Richard, Jeffrey en Stefan Olyerhoek van kwekerij Rith Flowers nemen de nieuwe snijhortensia’s Royal Supreme en Royal Highness in productie. Samen met directeur Jaap Stelder van veredelingsbedrijf HBA brachten de kwekers op de HBA-Hydrangea Night een toost uit op de twee nieuwe snijhortensia’s.


2206PanAmericanSeedvacature


2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS