dinsdag 26 januari 2021
FN TOP add 2012ThursdOTF

Marginpar introduceert bijzondere tweekleurige clematis snijbloem ...

Marginpar richt zich in 2021 op nog meer tweekleurige variëteiten. Eerder werden al de paars/witte Scabiosa Cherry Vanilla Scoop en de wit/blauwe Agapanthus twister geintroduceerd. De volgende in de rij is de tweekleurige Clematis Amazing Sevilla.

Leandra de Boef |

Apricot Sun Birds nieuwe aanwinst Royal Van Zanten...

Royal Van Zanten heeft een nieuwe aanwinst in haar Statice-assortiment. De nieuwe Apricot Sun Birds is heeft grote kammen in een unieke apricot/peach kleur en stevige stelen. Van dichtbij zien de delicate bloemetjes eruit alsof ze gemaakt zijn van dun papier.

Leandra de Boef |

Edsillia Rombley doopt eigen dubbelbloemige pioentulp...

Edsilia Rombley heeft haar eigen tulp: een intens rode, dubbelbloemige pioentulp. De zangeres en host van het Eurovisie Songfestival 2021 heeft de nieuwe tulp zelf geselecteerd. De tulp wordt aangeboden door de Nederlandse tulpenkwekers (TPN) in het kader van het thema Let’s Connect van het tulpenseizoen 2021.

Redactie Floranews |

Tussen FN

Nieuwe promotiecampagne tulpen 2021 van start...

Nu door de coronapandemie de jaarlijkse aftrap van het tulpenseizoen op 16 januari 2021 niet plaats kan vinden op de Dam, is naarstig gezocht naar een andere manier om het tulpenseizoen af te trappen.

Redactie Floranews |

Het is weer tijd voor de kamerhortensia ...

Het is januari en dat betekent dat het seizoen van de kamerhortensia weer van start gaat. Vanuit de collectieve promotiecampagne hydrangeaworld worden aan de hand ven verschillende themas Nederlandse en Duitse consumenten geprikkeld om hortensia te kopen.

Redactie Floranews |

Anthuriumkwekers gaan inzetten op luchtzuiverende eigenschap...

De gezamenlijke anthuriumkwekers gaan inzetten op de luchtzuiverende eigenschap van de anthurium. De anthurium staat bekend als een tropische kamerplant, maar is tevens een van de langst bloeiende planten met luchtzuiverende werking.

Redactie Floranews |

2012 Vacatures op Floranews


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS