vrijdag 7 augustus 2020
Zomervakantie Let Hope Bloom

Cactus woonplant van maand augustus 2020...

Bloemenbureau Holland heeft de Cactus gekozen tot Woonplant van de Maand augustus 2020. De cactus is makkelijk, apart en spannend en maakt neit voor niks haar comeback. Deze woonplant van de maand heeft in elk interieur een groot effect en leeft vaak generaties lang mee met zijn eigenaren.


Dahlia in augustus op bloemenkalender...

In augustus staat de Dahlia op de bloemenkalender van Bloemenbureau Holland. Dť Dahlia is misschien niet helemaal juist gezegd, want de bloem is er in enorm veel variaties. Niet alleen qua kleur maar zeker ook qua grootte en bloemvorm.


Deliflor introduceert nieuwe gevulde santini Baykal...

Deliflor introduceert de nieuwe gevulde witte santini Baykal. De naam leent de santini aan het Baikalmeer in zuidelijk SiberiŽ. Het is het grootste zoetwatermeer in de wereld; het bevat maar liefst 22% van de zoetwaterreserves in alle oppervlaktewater wereldwijd.


Groen-Direkt

Kelos Celosia Candela Pink van Beekenkamp wint All American Selections prijs ...

Beekenkamp Plants Ornamentals heeft met volle trots de Regionale All-American Selection (AAS) Prijs gewonnen met hun Kelos Celosia Candela Pink. De AAS-jury noemde de Kelos Candela Pink zelfs The Energizer Bunny die maar blijft bloeien!


Eerste halve finalisten Glazen Tulp 2021 bekend...

De eerste halve finalisten van de Glazen Tulp 2021 zijn bekend. Ieder jaar gaat Royal FloraHolland op zoek naar de beste marktintroductie in de sierteelt. De eerste stemronde van de Glazen Tulp heeft onlangs plaatsgevonden en hier zijn de eerste halve finalisten uit naar voren gekomen.


Addenda viert start Hebe seizoen weer met zomertuinfeestje...

Addenda viert ook dit jaar de zomer met Hebe met een zomertuinfeestje bij Addenda kweker Boomkwekerij Out in Hazerswoude-Dorp. Op woensdag 8 juli en donderdag 9 juli zijn relaties en geÔnteresseerden van harte welkom om samen het Hebe seizoen te openen.


ConceptFactory


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS