vrijdag 24 november 2017
Top wit Top FN

Laatste stelen Ruby Red van Louis van der Meijs...

Kweker Louis van der Meijs uit Maasdijk voert deze week de laatste stelen Ruby Red rozen aan op de klok. Een ouder geworden gewas en het feit dat Louis geen opvolger heeft, heeft hem doen besluiten het bedrijf te verkopen, zo staat vandaag te lezen in het Clocknews van Royal FloraHolland.


Robert Knippenberg van Capillo, style of living wint Golden Singolo Award 2017 ...

Robert Knippenberg van Capillo, style of living uit Herten is afgelopen zaterdag verkozen tot winnaar van de Golden Singolo Award 2017. De gelukkige winnaar werd door middel van een live verbinding tijdens de Orchid Inspiration Night, verrast met het winnen van deze prestigieuze prijs. Chris Leichtenberg van de ledenraad van VBW nam namens Capillo de award in ontvangst. De Orchid Inspiration Night werd georganiseerd door VBW op locatie bij Opti-flor in Monster.


Orchidee, amaryllis en lisianthus als Kerstbloemen in december op Bloemenagenda...

In december staat niet ťťn, maar maar liefst drie wonderschone bloemen op de bloemenagenda van Bloemenbureau Holland. De orchidee, amaryllis en lisianthus staan in december extra in de spotlights en op de consumentenwebsite Mooiwatbloemendoen.nl leest de consument alles over deze kerstbloemen.


GardenConnectaugnov2017

Amaryllis #woonplantvandemaand december...

Stijlvolle en sensuele Amaryllis is verkrijgbaar in vele variŽteiten en rijke aardse kleuren. Grote kracht van deze woonplant is haar gedaanteverwisseling. Uit een bol komt een holle, statige stengel waaraan gladde knoppen komen.


Groene Kerstplanten #tuinplantvandemaand december...

Bloemenbureau Holland heeft de Kerstplanten Buxus, Chamaecyparis en laurus gekozen tot tuinplant van de maand december. Deze drie mooie groenblijvende planten kunnen we naast de bekende kerstboom tot kerstplant omtoveren. Voor de deur, in de tuin of op het balkon geeft u deze permanente planten een metamorfose met sfeerverlichting en kerstversiering.


Nieuwe zachtrose troschrysant Softone gedoopt ...

Het was afgelopen vrijdag rond 11.00 uur nog drukker dan gebruikelijk op de stand van Zentoo op de FloraHolland Trade Fair. Vertegenwoordigers van belangrijke exporteurs, Just Chrys, diverse Zentoo kwekers en medewerkers van Dekker Chrysanten waren bijeen om de officiŽle doop bij te wonen van Softone door Barry Middelburg van Zentoo.


BoN


2017 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS