zondag 25 juli 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Hoofdrol troschrysant Pina Colada in promotieactie voor Duitse bloemisten...

Alle Duitse klanten van W.K. Heyl hebben de afgelopen periode een quantum doos Pina Colada troschrysanten ontvangen met daarin drie kleuren Pina Colada. Een op Duitse bloemisten gerichte klantenactie van VannoVa, Dümmen Orange en bloemengroothandel W.K.Heyl met als doel om de afzet van de Pina Colada in Duitsland te vergoten.

Redactie Floranews |

Magical hortensia in Lodewijks Droomtuin van 1900 vierkante meter...

Lodewijks Hoekstra legt voor zijn nieuwe programma Lodewijks Droomtuinen een villatuin aan van maar liefst 1.900 vierkante meter. Daarbij maakt hij gebruik van kwalitatief hoogwaardige en duurzaam geproduceerde materialen. In de borders en op het terras van de villatuin plaatst Lodewijk Magical Hortensias.

Leandra de Boef |

Hoe duurzaam is een roos uit Ecuador?...

Een vraag die niet voor niets steeds vaker wordt gesteld. Duurzaamheid is, van kweker tot consument, een steeds belangrijker thema. Niet alleen de roos is nu belangrijk, maar ook de wijze waarop deze wordt geteeld en verhandeld.

Redactie Floranews |

2107WERKENBIJGGRS

Dummen Orange gaat exclusieve samenwerking aan met Chrysanne...

Dümmen Orange gaat een exclusieve samenwerking aan met Chrysanne. De samenwerking is gericht op het verder ontwikkelen van de Supernova-serie. Chrysanne is de naam waaronder kwekers Lionplant en Van Schie de Supernova op de markt brengen.


Hydrangea eert Russische dichter Anna Achmatova...

De vooraanstaande Russische bloemisten Natalja Korjakina en Vladimir en Aleksandr Bermjakov hebben een eerbetoon met Hortensia gebracht aan één van de bekendste Russische dichters, Anna Achmatova.


Uniek kijkje in de wereld van Hydrangea paniculata...

In het hart van Boskoop bevindt zich de kwekerij van Alex Schoemaker. Veredelen, selecteren en kweken van Hydrangea paniculata is de grote passie van dit familiebedrijf, wat geresulteerd heeft tot de prachtige Living Creations Collection.


2107CelosiaEvanthia


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS