zaterdag 14 december 2019
FN TOP logo FN TOP add

Zamioculcas woonplant van de maand januari 2020...

In januari is krachtpatser Zamioculcas de Woonplant van de maand. Trendy, stijlvol en supermakkelijk in de verzorging. Omdat de plant ook met wat minder licht toe kan, is het nu een goed moment om de Zamioculcas onder de aandacht te brengen.


Onderzoek naar voorbroei lelie onder LED...

In het najaar van 2019 is het onderzoek ‘Leliebroei op weg naar fossielvrij’ van Kas als Energiebron van start gegaan. Doelstelling van het onderzoek is om te komen tot een energiezuinigere en beter planbare lelieteelt, als opstap richting een fossielvrije toekomst.


Roos in januari 2020 op Bloemenagenda...

De bloem met de meest romantische reputatie onder de bloemen staat in januari op de Bloemenagenda van Bloemenbureau Holland. Als het symbool van de liefde is de roos de meest geproduceerde en geliefde snijbloem ter wereld.


1 Trade Fair fotos

Woonplanten van de maand en Bloemenagenda voor 2020 ...

De Woonplanten van de Maand en de bloemen voor de Bloemenagenda voor 2020 zijn bekend gemaakt. Dit zal tevens het laatste jaar zijn dat Bloemenbureau Holland de Woonplant van de Maand en Bloemenagenda uitbrengt. De bloemen en planten zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de productspecialisten van Royal FloraHolland.


Amaryllis in december op Bloemenagenda...

De Amaryllis hoort er in december helemaal bij. Hij staat in die maand dan ook op de Bloemenagenda van Bloemenbureau Holland. De Amaryllis is een typisch statementbloem: groot, apart en opvallend; je kunt er simpelweg niet omheen.


Kerstster woonplant van de maand december...

De Kerstster is de laatste woonplant van de maand van 2019, oftewel de woonplant van de maand december 2019. De Kerstster met de botanische naam Euphorbia pulcherrima is ook wel bekend onder de naam Poinsettia.


1 Schoneveld Breeding Feestdagen


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS