zaterdag 20 oktober 2018
Top FN Top Banner VvdM Deliflor oktober

Poinsetta Trials Beekenkamp...

Ook deed de temperatuur de afgelopen dagen nog denken aan de zomer, vielen intussen de bladeren wel van de bomen en dat is voor Beekenkamp een teken om zich voor te bereiden op de Kerst. Uiteraard kunnen de kerststerren dan niet ontbreken.


Orchidee op Bloemenagenda van november...

In november draait alles om de chic van orchideeŽn, met als speciale gasten de vanda, de cymbidium en de phalaenopsis.


Introductie Memphis Cherry...

Dekker Chrysanten uit Hensbroek introduceert in week 43 de rood-paarse troschrysant Memphis Cherry. De nieuwe chrysant wordt vanaf die week door CornelisJan Flowers met 20.000 stelen per week aangevoerd bij FloraHolland Aalsmeer en Naaldwijk.


DummenOrange

100 procent VOOR promotieplan Kalanchoe 2019-2021...

Een unieke 100% van de aanwezige kalanchoŽ-kwekers stemde afgelopen donderdag in met het promotieplan KalanchoŽ 2019-20121.


Rhipsalis gekozen tot woonplant van maand november...

Rhipsalis is Woonplant van november 2018. Maandelijks kiest Bloemenbureau Holland in overleg met vertegenwoordigers uit de sierteeltsector een plant die het opvallend goed doet bij de consument, of juist (nog) niet zo bekend is, maar wel potentie heeft om het goed te doen in de woonkamer.


Gerbera inspiratie herfst, winter en kerst 2018...

De promotiecommissie van de gerbera, Coloured by Gerbera, komt met vier nieuwe inspiratieborden voor dit najaar. In vier moodboards laten zij de bloementrends voor herfst, winter en kerst 2018 zien.


VdwW Adomex logistiek medewerker


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS