maandag 25 juni 2018
Topbanner VvdM juni Beekenkamp Top FN

Nederlandse chrysanten stelen de show bij FlowerFestival in St. Petersburg...

Op 12 juni vierde Rusland de dag van de Onafhankelijkheid. Van staatswege werd St. Petersburg aangewezen voor een feestelijke parade met een groot FlowerFestival. In deze parade was een hoofdrol weggelegd voor chrysanten van JustChrys.


Indrukwekkende Garvinea piramide enorm succes tijdens BBC Garderners World Live...

Tijdens de BBC Garderners World Live creŽerden Florist Holland, Peter Seabrook en Fresh at Burcot Garden Centre een indrukwekkende Garvinea presentatie, die nog niet eerder is vertoond. Samen maakten zij een piramide van 4,5m hoog en 90m2, volledig ingericht met de tuingerbera Garvinea.


Lelie in juli op Bloemenagenda...

In juli staat de imposante lelie in de spotlight. Een bloem met een grote verscheidenheid aan verschijningsvormen en dito symboliek. Van iedere bloem op de Bloemenagenda zijn inspirerende beelden gemaakt in lijn met de Groenbranche Trends 2018.


Tussenbanner10voordejuf

Arend Roses introduceert Wow!...

Arend Roses lanceert in week 25 de nieuwe grootbloemige kwaliteitsroos Wow! van veredelaar de Ruiter. Wow is vanaf 18 juni 2018 verkrijgbaar op de rozenklok van veiling Royal FloraHolland in Aalsmeer.


Vette planten woonplanten van de maand juli...

Vette planten zijn Woonplanten van juli 2018. De Woonplant van de maand is een initiatief van het Bloemenbureau.


Olijf tuinplant van de maand juli...

De olijf is door Bloemenbureau Holland gekozen tot Tuinplant van juli 2018. Dankzij zijn karakteristieke uitstraling brengt de plant onmiddellijk zuidelijke sfeer op het terras of balkon, die doet denken aan de landen rond de Middellandse Zee waar olijfbomen overal groeien.


VvdWMovetoCatchverkoperbloemenHE


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS