donderdag 16 augustus 2018
TopbannerVvdMMaarelteeltspecialistaugustus Top FN

Piet Vijverberg brengt kleur met Colorchid ...

Het kleuren of verven van planten is allang niet meer nieuw, maar de manier waarop en de uitstraling die het geeft aan de planten wordt wel steeds verder doorontwikkeld en steeds beter afgestemd op vragen vanuit de markt.


Lionplant introduceert noviteit Chrysanne Fireworks...

Lionplant introduceert de noviteit Chrysanne Fireworks onder het innovations label van Decorum. Fireworks is een unieke spinvormige potchrysant die haar naam te danken heeft aan de zeer fraai gekrulde bloemlinten.


Zentoo introduceert Pimento Orange...

Deze week introduceert Zentoo in samenwerking met veredelaar Deliflor de oranje Santini Pimento Orange introduceren. Een mooie kleurvariant van Pimento met een fris groen hart, die een opvallende toevoeging is aan het oranje segment. Met het oog op het najaar, zal deze oranje Santini in uiteenlopende najaarsboeketten toegepast kunnen worden.


VvdWRvZJuniorAccountmanager

Tuinpalmen tuinplanten van de maand september...

Tuinpalmen zijn door Bloemenbureau Holland gekozen tot tuinplant van de maand september. Maandelijks wordt een plant met een geweldige uitstraling of bijzondere eigenschappen gekozen om extra onder de aandacht te brengen.


Deliflor introduceert de Magnum Yellow...

De pluischrysant Magnum heeft wereldwijd al de nodige faam vergaard. In week 33 krijgt deze XXL bloem van veredelaar Deliflor de langverwachte gele variant: Magnum Yellow.


Re-branding Toscana pelargoniums ...

Om het haar klanten makkelijker te maken, heeft veredelaar Florensis haar uitgebreide Toscana Pelargonium assortiment gestructureerd. Er is gekozen voor een heldere segmentatie van groeisoorten, series en kleurvariŽteiten. Ook hebben de pelargoniums een compleet nieuwe opvallende look gekregen, die voor het eerst gepresenteerd werd tijdens de Flower Trials.


Banner Dekker vacature


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS