zondag 21 april 2019
FlowerTrials Dummen Orange Top Flower Trials

Passiebloem gekozen tot Terrasplant 2019...

De passiebloem is gekozen tot Terrasplant van 2019. Elk jaar kiest een mediajury, bestaande uit redacteuren van lifestyle-, interieur- en tuinmagazines, vloggers en bloggers, op verzoek van het Bloemenbureau uit tien kandidaten de terrasplant die het meest tot de verbeelding spreekt.


Cytisus, Sering, Lantana, Tuinroos en Choisya tuinplanten van de maand mei ...

De Cytisus (brem), Sering, Lantana, de tuinroos en de Choisya (Mexicaanse oranjebloesem) zijn onder de noemer Geurende Blikvangers gekozen tot tuinplanten van de maand mei. Ze hebben niet alleen prachtige bloemen, maar brengen stuk voor stuk met hun bijzondere geur extra beleving in een tuin of op een terras.


Pioenroos staat in mei op de Bloemenagenda...

De pioenroos staat in mei 2019 op de Bloemenagenda. Geen bloem illustreert zo passend de bloeikracht van mei als de pioenroos.


Tussen Schoneveld FT

Badkamerplanten woonplanten van de maand mei...

De Tillandsia, Ficus pumilia, Spathiphyllum en Adiantum zijn met zijn drieŽn, onder de verzamelnaam Badkamerplanten, gekozen tot woonplanten van de maand mei. De planten houden van schaduw, hoge temperaturen en een hoge luchtvochtigheid, precies de omstandigheden in een badkamer.


SK Roses wint VGB Award 2019 met Avalanche+...

SK Roses heeft donderdagavond, 11 april, de VGB Award ťn de Eerste Prijs van de Rozenshow op de Keukenhof gewonnen met de Avalache+. De hoogste jaarlijkse onderscheiding in rozenland werd uitgereikt tijdens de vakavond roos op de Keukenhof in Lisse.


Paeonia Jubilee winnaar kwaliteitsbenchmark 2018...

Paeonia Jubilee van Fa. T.P.M. vd Meer is de winnaar van de kwaliteitsbenchmark Pioenroos 2018. De tweede prijs is voor de Paeonia Flame van Prisma Flowers BV en de derde prijs is voor Paeonia Command Performance van aanvoerder N.A. de Wit & Zn.


BoN


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS