dinsdag 19 oktober 2021
2110 SB Topbanner 2105 Palletcentrale

Anthura en Bouman Anthuriums introduceren Extase...

Anthura en Bouman Anthuriums introduceren de nieuwe snijanthurium Extase. Volgens de twee bedrijven het perfecte plaatje voor zowel teler, handel en bloemist. De afgelopen weken is Extase gepresenteerd bij in- en verkopers. Met de meegeleverde selfie stick en fotolijst konden zij direct de daad bij het woord voegen, door zelf het perfecte plaatje van deze noviteit te schieten.

Redactie Floranews |

Gerbera kleurt Cure for Cancer Gala...

Op zaterdagavond 2 oktober vond het 12e Cure for Cancer Gala plaats in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Na anderhalf jaar van strenge restricties waren er ook eindelijk weer bloemen te zien tijdens een gala.

Redactie Floranews |

Cruella debuteert...

Veredelaar Royal van Zanten en Decorumkweker Arcadia hebben deze week de eigenzinnige pluischrysant Cruella geïntroduceerd. Ze kenmerkt zich door haar unieke vorm, harige bloemlinten en oranje kleur. Volgens de veredelaar heeft de volle pluischrysant een lange houdbaarheid en een intrigerend karakter door de contrasterend helder oranje bloem en het donkergroene blad.

Redactie Floranews |

21 Vacatures op Floranews

Bakker.com start online only shopper activatie met Anthurium en Bromelia...

Groenspecialist Bakker.com start in oktober met online only shopper activaties. De eerste shopper activatie zal in de vier kernlanden Nederland, Duitsland, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk gaan draaien met Anthurium en Bromelia. Bij aankoop van een Anthurium of Bromelia via de webshop krijgen consumenten een elho pot cadeau. De activatie is een samenwerking van Bakker.com, elho, Bloemenbureau Holland en de promotiecollectieven Anthurium Info en Bromelia.

Redactie Floranews |

KVBC-Award Zilver voor goudbonte Cortaderia...

De keuringscommissie van de KVBC heeft na veldkeuring een KVBC-Award Zilver toegekend aan Cortaderia selloana ‘Day2’ (Tiny Pampa Gold). De goudbonte cultivar is als mutant ontstaan uit de in 2020 met goud bekroonde ‘Day1’ (Tiny Pampa). De plant heeft volgens de keuringscommissie dezelfde zeer gedrongen groei, die veel lager is dan bij andere cultivars.

Redactie Floranews |

Glee Award voor Granvia Pink Flame ...

MNP / Suntory heeft tijdens de Glee in Birmingham de New Product Award in de categorie Plants, Seeds & Bulbs in de wachtgesleept met de Granvia Pink Flame Improved. De veredelaar introduceerde het merk Granvia al tijdens de IPM Essen in 2019 met de Granvia Gold. Hiernaa heeft het het kleurenpalet uitgebreid. Met de komst van de Pink Flame Improved voegt MNP / Suntory de waardevolle kleur roze toe aan het assortiment.

Redactie Floranews |

2109Evanthia asparagus


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS