woensdag 16 oktober 2019
TOP SB Open Dagen KUBO via TFC Matching Personalities

Promotieplan Alstroemeria 2020-2022 goedgekeurd...

Het Alstroemeria promotieplan voor de periode 2020-2022 is met een forse meerderheid van stemmen goedgekeurd. Het Alstroemeria promotieplan behaalde 81% van de stemmen van de kwekers.


Besbloemen in november op bloemenagenda...

Besbloemen staan in november op de Bloemenagenda. Besbloemen zijn echte blikvangers in najaarsboeketten en arrangementen. In de lente groeien, in de zomer bloeien, daarmee houdt het niet op bij Skimmia, rozenbottel en hulst.


Skimmia, Ilex en Leucothoe tuinplanten van de maand november 2019...

Rode Tuinplanten als Ilex (hulst), Skimmia en Leucothoe (druifheide) zijn de tuinplanten van de maand november 2019. Ze zorgen voor kleur en leven in de tuin juist in de korte dagen voor december, wanneer de tuin langzaam in winterslaap gaat. Met de toevoeging van rode tuinplanten valt er dan toch nog van alles te zien en te beleven voor wie naar buiten kijkt.


TE HUUR TE KOOP

Calathea woonplant van maand november 2019...

De Calathea is gekozen tot woonplant van de maand november 2019. Ze kenmerkt zich door de prachtige tekening van het blad en de rijke keuze in bladvormen. Het bijzondere blad heeft niet alleen luchtzuiverende eigenschappen, maar leeft bovendien op een unieke manier met je mee dankzij een dag- en nachtritme.


Shopper-activatie orchidee bij Albert Heijn...

Wie deze week, van 7 tot 13 oktober, een orchidee koop bij Albert Heijn, krijgt er gratis een pot bij. Deze shopper-activatie is opgezet door Orchidee Nederland, Bloemenbureau Holland, Waterdrinker en Albert Heijn. De consument verleiden tot de aankoop van een orchidee, dat is de gedachte achter deze activatie. En in plaats van een korting, krijgen shoppers een bonus bij hun aankoop: een bloempot in trendy kleuren die de orchidee helemaal compleet maakt.


Wie wint dit jaar de Greenovation Award?...

Ook dit jaar wordt tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair de Greenovation Award 2019 uitgereikt. De Greenovation Award staat voor de beste duurzame product- of conceptintroductie van een Trade Fair Aalsmeer exposant. De 1 genomineerde producten/ concepten worden tijdens de Trade Fair gepresenteerd in het Royal FloraHolland House, waar op 6 november 2019 ook de uitreiking van de Awards plaatsvindt.


VvdWGimall


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS