maandag 24 januari 2022
FN TOP add

Troschrysant Baltica verhuist binnen VannoVa...

Troschrysant Baltica van veredelaar Deliflor Chrysanten krijgt binnen VannoVa een nieuw adres. Nu Kwekerij R&A van Kester stopt met de teelt van chrysanten, heeft de telersvereniging een waardig opvolger gevonden in kwekerij Fred van Paassen. Deze gaat vanaf week 3 Baltica.

Redactie Floranews |

Chr. R. Boon en A.A. Looise winnen tulpen benchmark...

Kwekerij Chr. R. Boon in Andijk heeft de Tulpen Benchmark gewonnen in de categorie beste resultaten van alle geteste cultivars samen van één deelnemer. De tweede plaats in deze categorie is voor Laan Tulips in Avenhorn.

Redactie Floranews |

Chrysant in populariteit gestegen ...

De Chrysant is de afgelopen jaren in populariteit gestegen. Ruim 90 procent van de snijbloemenkopers in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk (VK) en Frankrijk is bekend met chrysanten, al weet een groot deel daarvan niet de (juiste) naam te noemen. In Nederland vindt 68 procent de chrysant een aansprekende bloem. In Duitsland, het VK en Frankrijk ligt dit zelfs boven de 75 procent.

Redactie Floranews |

2201 Evanthia Tanacetum

Claudia Broch maakt overstap van Anthurium naar Orchidee...

Claudia Broch stapt over van Anthurium naar Orchidee. De afgelopen vijf jaar werkte Broch voor de promotiecommissie Anthurium Info en zette zich in voor spraakmakende campagnes, concepten, ludieke acties en de groei van het inspiratieplatform. In 2022 maakt de eerste productambassadeur in de sierteelt de overstap naar Orchidee Nederland.

Leandra de Boef |

Nationale Tulpendag wordt dit jaar langs Amsterdamse grachten gevierd...

Als corona-proof alternatief voor de enorme pluktuin op de Dam, wordt zaterdag 15 januari 2022 de Nationale Tulpendag gevierd langs de Amsterdamse grachten. Vanaf 12.00 uur vaart er een boot met duizenden tulpenboeketten die gratis worden uitgedeeld aan het publiek op de kades. Iedereen ontvangt 2 bossen: een om zelf van te genieten en een om een ander blij mee te maken.


Waarom is de juiste dosering bloemenvoeding zo belangrijk?...

Je wilt dat je klanten zo lang mogelijk genieten van mooie bloemen, daarom geef je bij elk boeket verzorgingstips en een sachet bloemenvoeding mee. Zo zorg je ervoor dat je klant minimaal 8 dagen van het boeket kan genieten en terugkomt als een tevreden klant. Maar geef je wel genoeg bloemenvoeding?

Redactie Floranews |

2112John


2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS