zondag 18 februari 2018
Top FN Vacature van de maand

Vitaflor introduceert troschrysant Exopolis Pink...

In week 8 introduceert Vitaflor de nieuwe troschrysant Exopolis Pink. Het lichtere zusje van de succesvolle Exopolis wordt vanaf week 8 aangevoerd op Royal FloraHolland Aalsmeer en Naaldwijk met totaal 25.000 stelen per week. Exopolis Pink is een mooie exclusieve decoratieve troschrysant met een prachtig gewicht, ook in de zomermaanden.


Voorjaarsbrengers #Woonplantvandemaand maart...

Bollen op pot als tulpen, hyacinten, narcissen en blauwe druifjes zijn echte voorjaarsbrengers en zijn daarom dit jaar gekozen tot Woonplanten van de maand maart.


Nieuwe felgele pluischrysant Astroid...

Deliflor brengt een nieuwe felgele pluischrysant op de markt. Een felgele bol met een grote impact. De Astroid heeft een grote bloem met veel linten en heeft volgens de veredelaar een uitstekend vaasleven.


Vacature van de week website

Hedera Tuinplant van de maand maart...

De Hedera is door Bloemenbureau Holland gekozen tot Tuinplant van maart 2018. De Hedera is de grote groenmaker die vier seizoenen lang een stabiele tuinfactor is


Fleuroselect reikt zes nieuwe Gold Medals uit...

Fleuroselect reikt zes nieuwe Gold Medals uit. De bekroonde variëteiten zijn vanaf 2018 voor de producent en vanaf 2019 in de handel verkrijgbaar.


Eerste Tulpendoop bij veiling Rhein-Maas...

Op woensdag 7 februari vond bij Veiling Rhein-Maas de eerste tulpendoop plaats, sinds de oprichting van de veiling in 2010. Aanvoerder Litjens Tulpen heeft samen met zijn klant Mat Dings van Gebr. Dings BV alsook met het Nederlandse Tulpenmeisje 2018 Lisa Smit en Veiling Rhein-Maas de nieuwe tulpensoort Lorely in de foyer van de veiling officieel gedoopt.


BoN


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS