donderdag 20 juni 2019
Bakker.com via TFC Floranews TOP

Nieuwe koninklijke troschrysant...

Deliflor heeft weer een koninklijke bloem toegevoegd aan de collectie: Rossano Elizabeth. De oranje Rossano met groene randjes aan de bloemblaadjes, komt is sinds deze week op de markt. Een echte royalty vernoemd naar de koningin van het Verenigd Koninkrijk.


Monstera woonplant van de maand juli...

De Monstera is door Bloemenbureau Holland gekozen tot woonplant van de maand juli. De groene plant heel veel te bieden: stengels, soms een mosstok, dan weer een stam, meestal indrukwekkende luchtwortels, er is van alles te zien.


Bijenvrienden tuinplanten van de maand juli 2019...

Bijenvrienden als de Achilla, Agastache, Alcea, Astrania en de Anemone zijn door Bloemenbureau Holland gekozen tot tuinplanten van de maand juli. Een rijke, groenen en bloeiende tuin is niet alleen een genot om naar te kijken, doorheen te lopen en in te ontspannen, het is ook een paradijs voor bijen, hommels, vlinders en andere nuttige insecten.


FT Fotos

Trio van zomerbloemen in juli op Bloemenagenda...

In de maand juli staat bij Bloemenbureau Holland/ Mooi wat bloemen een veelzijdig trio van zomerbloemen op de bloemenagenda. De Helianthus/ zonnebloem, Tanacetum/ moederkruid en Limonium bunatum/ lamsoor leveren in boeketten qua volume en vorm spannende boeketten op en zijn ook heel geschikt is voor luchtige plukboeketten.


Lisianthus BBQ actie van start...

De Lisianthus promotiecommissie is samen met de Nederlandse groothandel gestart met een speciale BBQ zomeractie. Met een gezamenlijk BBQ-Summerproof like, deel en win actie krijgt de bloemist de kans om met zijn of haar mooiste creatie een geweldig Weber BBQ pakket ter waarde van Ä 250,- te winnen.


Globe Plant stopt met opkweek van zomerbloemen...

Het is inmiddels drie jaar geleden dat Globe Plant in Vierpolders begon met de opkweek van zomerbloemen naast de al jaren bekende groenteplanten potplanten en opkweek in opdracht. Het bedrijf laat echter weten per 1 oktober 2019 te stoppen met de zomerbloemen.


10


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS