woensdag 20 maart 2019
Floranews TOP Topbanner Kubo

Thema GreenTech Summit 2019 bekend...

Van 11 tot en met 13 juni opent GreenTech voor de vierde keer haar deuren in het RAI Amsterdam Convention Centre. Het thema van de Summit dit jaar is: ‘Autonomous Technology – A formula to accelerate business, professional horticulture beyond the green thumb!’.


LED licht activeert bloemengeur ...

In de afgelopen maanden heeft Dümmen Orange met een selectie eenjarige zomerbloeiers deelgenomen aan een indoor farming proef van het bedrijf Seven Steps To Heaven. Er werden meerdere proeven gehouden om erachter te komen welk effect indoor farming heeft op de gewassen en in het bijzonder op de geur van de producten.


Modiform introduceert unieke wortelbescherming in plantentrays...

Modiform heeft een unieke en innovatieve bescherming voor plantenwortels ontwikkeld: Root Barrier. Door het aanbrengen van een beschermlaag op de tray wordt wortelhechting aan de tray verminderd.


Hepke - Team Westland

Berg Hortimotive introduceert nieuwe serie schaarwagens voor hoge draad gewas...

Naar aanleiding van nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, onderwierp Berg Hortimotive haar Benomic schaarwagens aan een re-engineeringtraject. Het resultaat is de ergonomische S-line die niet alleen goedgekeurd is door de TüV, maar ook gebruik maakt van ‘de laatste stand der techniek’.


Red Naomi en Avalanche reageren goed op nieuw lichtspectrum...

Eén jaar na de introductie van de Philips GreenPower LED toplighting met het nieuwe rozenspectrum, blijkt dat de rozen goed reageren op het nieuwe lichtspectrum.


Codema versterkt verkoopteam in Duitstalige landen...

Per 1 januari heeft Codema haar internationale verkoopteam versterkt met Thomas Bauer. In zijn rol als Accountmanager Dach-landen (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) gaat hij aan de slag om Codema’s positie als integrale systeemintegrator te versterken.


BoN


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS