vrijdag 24 mei 2019
Top VvdM AmaVerde FlowerTrials 1 mei

Meten is weten 2.0...

“Kon die plant maar praten…” Hoe vaak hebben telers dat niet verzucht als er in hun gewas iets gebeurde, dat ze niet hadden kunnen voorzien.


Forever Plants kiest voor nieuw sorteer- en afleversysteem...

Forever Plants in Honselersdijk kiest ervoor het sorteer- en afleverproces compleet te vernieuwen. Reden daarvoor is dat het huidige sorteer- en afleverproces niet meer voldoet aan de eisen.


Druppelvanger als extra veiligheidsmiddel voor zwavelverdamper ...

In overleg met Interpolis ontwikkelde Nivola een druppelvanger als extra veiligheidsmiddel voor de zwavelverdamper.


Hepke - Team Westland

Op zoek naar groen alternatief voor Fenomenal...

Substraatleverancier Klasmann-Deilman is op zoek naar een groen alternatief voor het middel Fenomenal, wat gebruikt wordt ter bestrijding van de wortelziekte Pythium.


15 voetbalvelden op rij aan kas met LED verlichting...

Signify heeft in samenwerking met tomatenteler Tomco een groots horti-project in België opgestart: een gloednieuwe en volledig met LED-verlichting uitgeruste kas over een oppervlakte van ruim 10 hectare. Deze 100.000 m² is het equivalent van meer dan 15 voetbalvelden op een rij).


Veel belangstelling voor groene gewasbescherming...

Afgelopen week werden de kennisdagen gewasbescherming gehouden in het World Horti Center. Groene gewasbescherming is een actueel thema binnen de glastuinbouwsector en hier wordt door Demokwekerij Westland dagelijks onderzoek naar gedaan.


Anthura - VONQ


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS