donderdag 29 oktober 2020
2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020 2010TOP  Retail Solutions

Sigrow en Vivent SA winnaars Topsector T&U Innovation Prize...

Sigrow heeft de Topsector TU Innovation Prize gewonnen. Afgelopen vrijdag riep de jury Sigrow uit als winnaar. Vivent SA (CH) kreeg de meeste stemmen van het publiek voor de publieksprijs.


Meer dan 6.300 professionals namen deel aan GreenTech Live & Online...

Meer dan 6.300 tuinbouwprofessionals schreven zich in voor GreenTech Live & Online op 20, 21 en 22 oktober. Deelnemers uit 107 landen bekeken 53 kennissessies met 121 sprekers. Bezoekers, exposanten en sprekers maakten in totaal 3.431 matches.


Kasgroeit geeft vervolg aan Sleutel aan je toekomst in de kas...

Kasgroeit geeft deze maand een vervolg aan het project Sleutel aan je toekomst. De organsiatie heeft onder dit project in 2019 nieuwe technische medewerkers geworven voor een leer-werktraject in de glastuinbouw.

Leandra de Boef |

2010 Anthura Laborant met groene vingers

FloraHolland verlengt samenwerking met leverancier cloudwerkplek 1ict...

Royal FloraHolland heeft de samenwerking met OGD voor het leveren van cloudwerkplek 1ictmet tenminste drie jaar verlengd. OGD ondersteunt en beheert hiermee de werkplekken van ruim 3000 medewerkers in 44 verschillende landen.


Van der Ende Groep wint GreenTech Sustainability Award ...

De Nexus High Performance Reverse Osmosis (HPRO) van de Van der Ende Groep wordt door GreenTech gezien als meest duurzame innovatie en won daarmee de GreenTech Innovation Award in de categorie Sustainability.


Hoogendoorn Growth Management introduceert next level klimaatcomputer...

Hoogendoorn Growth Management heeft afgelopen week tijdens een exclusief lanceringsevenement haar grootste innovatie tot op heden geďntroduceerd: IIVO.


2010 Adomex


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS