maandag 16 juli 2018
VvdMSchreudersjuli Top FN

Kennisbijeenkomst Beekenkamp over geïntegreerde gewasbescherming goed gewaardeerd...

Afgelopen donderdag organiseerde Beekenkamp Plants B.V. samen met Horticoop een kennisbijeenkomst over geïntegreerde gewasbescherming. Hierdoor kregen de kwekers de kans om een punt te halen voor de verlenging van hun spuitlicentie. Het was een informatieve middag die door de controleur van Bureau van Erkenning goed werd gewaardeerd!


Delphy zet in op video...

Delphy is als merk goed ingeburgerd onder klanten en relaties. Delphy staat bekend als bedrijf dat actief is in kennisontwikkeling en kennisimplementatie in de plantaardige landbouw, in Nederland en wereldwijd.


Snijbloemenassortiment Decorum in Flowerbook app...

Het snijbloemenassortiment van Decorum is voortaan ook via de Flowerbook app te vinden. Dit online platform brengt snijbloemen met alle relevante productinformatie wereldwijd onder de aandacht bij bloemisten en exporteurs. De app is voor Decorum een mooi podium om haar kwaliteitsproducten van de snijbloemenkwekers online onder de aandacht te brengen.


VvdWVanderSlot

Gerhard van der Bijl van FloraHolland genomineerd voor Computable Awards 2018...

Gerhard van der Bijl, chief digital officer (cdo) en chief information officer (cfo) bij Royal FloraHolland, is door ict-vakablad Computable genomineerd voor de Computable Awards 2018 in de categorie CxO van het Jaar.


Pilot inzet WKK op intradaymarkt toont mooi rendement ...

Hoe zou het zijn om te profiteren van een nieuwe energiemarkt, zonder dat je er iets voor hoeft te doen? Deze ervaring ondergingen vijf tuinders in de afgelopen maanden. Ze deden mee aan een pilot van AgroEnergy voor de inzet van de WKK op de intradaymarkt. Wat zijn de resultaten van de pilot, hoe werkt de intradaymarkt en welke kansen biedt het?


Organisch alternatief voor steenwol...

Steenwol is sinds jaar en dag het meest gangbare substraat voor de teelt van vruchtgroenten, maar daar zou weleens verandering in kunnen komen. Lentse Potgrond en Slingerland Potgrond zijn erin geslaagd een perfect organisch alternatief te ontwikkelen: Greenline Food. Het resultaat: weerbare en vitale planten die optimaal profiteren van het in het substraat aanwezige bodemleven.


BoN


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS