zondag 13 juni 2021
2105 Palletcentrale 2106EvanthiaOnTour

Nieuwe animatie legt sleutelrol van glastuinbouw in energietransitie uit...

De energietransitie brengt volop uitdagingen met zich mee. Volgens Agroenergy speelt de glastuinbouw een sleutelrol in het versnellen hiervan. Hoe precies wil het duidelijk maken met een nieuwe animatie.

Redactie Floranews |

Alle wegen leiden naar Groene Digitalisering #blog...

Ik ben Max van den Hemel en werkzaam bij team Delphy Digital als Teelt Engineer Glasgroenten. Mijn dagelijkse werkzaamheden hebben te maken met Groene Digitalisering, dat zich richt op de plant en hoe die reageert op zijn omgeving en de teeltacties die uitgevoerd worden.


Heb je wit licht nodig om een beter gewas te telen?...

Licht is waarschijnlijk de belangrijkste overweging bij het optimaliseren van de plantenteelt in een kas of in verticale landbouw.


2106 StudioFlowerTrials

Nieuwe high-tech klimaatcellen voor Vertical Farming bijna klaar voor gebruik...

Vorig jaar is, bij Delphy aan de Violierenweg 3 te Bleiswijk, gestart met de bouw van twee high-tech klimaatcellen. Er wordt één grote onderzoeksmodule gebouwd voor het volledig indoor telen van hoog opgaande gewassen zoals tomaat, en één multi-layer module met vier lagen voor de teelt van lagere gewassen zoals leafy greens of jong plantmateriaal

Redactie Floranews |

FloraHolland kiest Frontline Solutions voor implementatie cloud klantcontact en WFM oplossingen...

Royal FloraHolland en Frontline Solutions gaan gezamenlijk Genesys Cloud implementeren en uitrollen als klantcontact oplossing. Daarbij wordt ook de Workforce Management oplossing Verint Monet geïmplementeerd als vervanging van huidige Excel-planningen.


Hishtil en Limex ontwikkelen samen intensief wasproces voor zaaitrays...

Een belangrijke uitdaging bij het reinigen van zaaitrays is de noodzaak van een effectieve desinfectie om pathogenen te bestrijden die zich kunnen hechten aan het oppervlak van de trays of in organische residuen in de trays.


2106 OpenDagenKolsterBV


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS