zondag 25 februari 2018
Top FN Vacature van de maand

Winnaar drone van Van Krimpen bekend...

Ruim 20 jaar heeft Van Krimpen op de IPM geŽxposeerd in hal 12, maar dit jaar waren ze verhuisd naar de compleet vernieuwde en gemoderniseerde hal 9.


2 miljoenste bezoeker op FloraXchange...

Deze week, op woensdag 14 februari 2018 werd de 2 miljoenste bezoeker verwelkomd op FloraXchange. Alex Keijzer, inkoper bij Javadoplant, logde woensdag precies om 15:59 in op FloraXchange en werd daarmee de 2 miljoenste bezoeker.


Positieve reacties live demo ClockOnline...

Tijdens de IPM in Essen eind januari heeft het nieuwe inkoopplatform ClockOnline nationale en internationale kwekers en kopers kennis laten maken met ClockOnline door middel van een live demo.


BoN

Varenkweker Vitro plus ontwikkelt nieuw opkweek systeem ...

Vitro plus heeft een totaal nieuw opkweek systeem voor varens ontwikkeld waarbij planten volledige gecontroleerd op een zeer efficiŽnte wijze worden opgekweekt tot semi afgeharde stekken.


HAS Hogeschool, Delphy en Mushroom Valley bieden online cursus Mushroom Growing aan...

Nederland heeft veel kennis over de paddenstoelenteelt. De internationale markt kijkt graag naar ons als het gaat om expertise op het gebied van teelt, gewasbescherming, oogstactiviteiten, certificering, bedrijfsvoering en winstoptimalisatie.


Klimaatsystemen via Klimlink koppelbaar met draadloos sensorplatform...

Het is vanaf vandaag mogelijk om alle klimaatsystemen te koppelen aan het sensorplatform van 30MHz. Het Amsterdamse bedrijf dat draadloze sensoren en een bijbehorend analytisch dashboard levert gaat samenwerken met Klimlink, een webservice die verschillende agrarische databronnen samenbrengt.

2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS