donderdag 7 juli 2022
FN TOP add FN TOP logo

GreenV neemt HT Verboom Transportsystemen over...

HT Verboom Transportsystemen wordt onderdeel van GreenV, de groep waarvan sinds eind 2020 ook installatiebedrijf Stolze en kassenbouwer Prins Group deel uitmaken. HT Verboom Transportsystemen is ontwikkelaar, producent en installateur van interne logistieke systemen voor de kassenbouw.

Redactie Floranews |

Vertigo Technologies wint Topsector T&U Innovation Prize 2022, publieksprijs voor Planthunters...

Vertigo Technologies is de winnaar van de vierde Topsector T&U Innovation Prize. De publieksprijs ging naar Planthunters. Volgens de organisatie zijn beide winnaars erin geslaagd om een innovatie te ontwikkelen die aantoonbaar kan bijdragen aan het optimaliseren van de waardeketen. De uitreiking vond 23 juni plaats plaats tijdens het HeroFestival, seeded by HortiHeroes, in Amsterdam.

Leandra de Boef |

Greentech ontvangt bijna 11.000 bezoekers uit 121 landen...

In totaal bezochten 10.890 professionals uit 121 landen afgelopen week de Greentech in Amsterdam. De top 5 vertegenwoordigde landen waren de Verenigde Staten, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, België en Nederland. Het sentiment was volgens de organisatie dat GreenTech weer back in business is na de pandemie. GreenTech werd gehouden van 14 - 16 juni in RAI Amsterdam.

Leandra de Boef |

2206PanAmericanSeedvacature

NVWA neemt 400 liter illegale gewasbeschermingsmiddelen in beslag...

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft deze week een grote hoeveelheid illegale gewasbeschermingsmiddelen in beslag genomen.


CIO André van der Linden spreekt bij BNR over digitalisering van Royal FloraHolland...

Chief Information Officer André van der Linden van Royal FloraHolland sprak deze week in BNR Zakendoen: ´De Veranderaars´over de digitalisering bij de bloemenveiling.


Structurele aanvoer CO2 naar glastuinbouwbedrijven Bommelerwaard in zicht...

Vanaf 2024 hoopt Ocap enkele tientallen glastuinbouwbedrijven in de Bommelerwaard vloeibare CO2 te kunnen leveren. Het bedrijf wil de CO2 afvangen van een nieuw te bouwen biobrandstoffenfabriek van Gidera Energy in Amsterdam. Als alle vergunningen op korte termijn rond zijn, verwacht Gidera in de loop van 2024 de productie te kunnen starten. Ocap heeft inmiddels al een positieve SDE++-beschikking ontvangen voor de CO2-emissie die met een afvanginstallatie wordt voorkomen.


2205EvanthiaMattiola


2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS