zaterdag 23 maart 2019
Dummen Orange Top Flower Trials Topbanner Kubo

All-climate kas in onderzoekscentrum World Horti Center...

In het onderzoekscentrum van World Horti Center wordt een innovatieve kas met de nieuwste technieken ontwikkeld, waarmee het klimaat van waar ook ter wereld nagebootst kan worden. Deze All-climate kas komt tot stand door een samenwerking tussen Nederlandse kennis-, adviserings- en techniekbedrijven en is in te zetten voor (internationale) trainingsdoeleinden.


Thema GreenTech Summit 2019 bekend...

Van 11 tot en met 13 juni opent GreenTech voor de vierde keer haar deuren in het RAI Amsterdam Convention Centre. Het thema van de Summit dit jaar is: ‘Autonomous Technology – A formula to accelerate business, professional horticulture beyond the green thumb!’.


LED licht activeert bloemengeur ...

In de afgelopen maanden heeft Dümmen Orange met een selectie eenjarige zomerbloeiers deelgenomen aan een indoor farming proef van het bedrijf Seven Steps To Heaven. Er werden meerdere proeven gehouden om erachter te komen welk effect indoor farming heeft op de gewassen en in het bijzonder op de geur van de producten.


VvdW Bart

Modiform introduceert unieke wortelbescherming in plantentrays...

Modiform heeft een unieke en innovatieve bescherming voor plantenwortels ontwikkeld: Root Barrier. Door het aanbrengen van een beschermlaag op de tray wordt wortelhechting aan de tray verminderd.


Klokvoorverkoop Floriday steeds meer in trek bij kwekers...

Het aantal kwekers dat hun bloemen of planten via de Klokvoorverkoop-functie in Floriday verkopen groeit dagelijks. Tot voor kort was deze functie alleen mogelijk via FloraMondo, maar biedt ook Floriday de mogelijkheid om met Klokvoorverkoop kleine aantallen te verkopen én een betere prijs te realiseren.


Berg Hortimotive introduceert nieuwe serie schaarwagens voor hoge draad gewas...

Naar aanleiding van nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, onderwierp Berg Hortimotive haar Benomic schaarwagens aan een re-engineeringtraject. Het resultaat is de ergonomische S-line die niet alleen goedgekeurd is door de TüV, maar ook gebruik maakt van ‘de laatste stand der techniek’.


Hepke - Team Westland


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS