woensdag 19 september 2018
VvdMVreugdenhilsept Top FN

Oerlemans Packaging draagt steentje bij aan World Cleanup Day ...

Zaterdag 15 september was de World Cleanup Day. Wereldwijd werd er zwerfvuil opgeruimd en in kaart gebracht. Oerlemans Packaging was sponsor van World Cleanup Day Nederland waar meer dan 250 teams aan deelnamen. Het bedrijf produceerde voor de Nederlandse teams de gerecyclede afvalzakken en er namen over heel Nederland meer dan 60 eigen medewerkers actief deel aan de opruimactie.


Ruim 18.000m2 kas kleurt paars door nieuwe LED-verlichting ...

In glastuinbouwgebied Alton in Heerhugowaard is de eerste fase van de uitbreiding en modernisering van de Alstroemeria teler H.M. Tesselaar opgeleverd.


JEM-id in finale OndernemersPrijs Haaglanden ...

De Gemeente Westland heeft JEM-id dit jaar aangedragen en na een spannende halve finale is het JEM-id, het enige bedrijf uit het Westland, gelukt om door te gaan naar de finale van de OndernemersPrijs Haaglanden. Deze ondernemersprijs is een beloning voor excellent ondernemerschap en wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven in de regio Haaglanden.


BoN

Aankondiging gewasbeschermingsdagen...

Op 26 en 27 september en 2 oktober worden in het World Horti Center de gewasbeschermingsdagen voor de sierteelt georganiseerd in samenwerking met Horticoop, Van Iperen, Royal Brinkman en diverse toeleveranciers van deze handelsbedrijven.


Hartmut Awißus, 20 jaar Javo-dealer van Duitsland...

Twee decennia lang is Hartmut Awißus Speciaalmachines uit Augustfehn II, een buurtschap in het Noordwest-Duitse Apen, Javo dealer en levert op maat gemaakte oplossingen aan kwekerijen in heel Duitsland.


Nieuwst innovaties bij Berg Innovation Challenge...

Op 27 september 2018 organiseert Berg Hortimotive uit de Lier voor de tweede keer de Berg Innovation Challenge. Het evenement staat in teken van onze nieuwste innovaties.


Banner Dekker vacature


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS