dinsdag 26 januari 2021
FN TOP add 2012ThursdOTF

Kwekerij A. Bakker eerste leliekweker met LED groeilicht...

Leliekweker A. Bakker & Zn. uit Heerhugowaard is overgestapt op LED groeilicht om de bloemkwaliteit te verbeteren en het productierendement te verhogen. Het is de eerste leliekweker in de wereld die in zijn kassen LED licht van Signify gaat gebruiken.

Redactie Floranews |

Innovativiteit bollensector gaat verder dan eigen erf...

De coronacrisis heeft ook bij bedrijven in het cluster in en om de bollenteelt haar sporen nagelaten. Dit maakte de drive om te innoveren in de bollensector nog groter dan deze toch al was.

Redactie Floranews |

Nieuwe veilinghamer voor Frank Beniers...

Per 1 januari 2021 is Frank Beniers (1968) mede-eigenaar van Orbis Auctions. Na als senior international site manager afscheid genomen te hebben van Troostwijk Auctions om vervolgens een jaar als zelfstandig consultant actief te zijn geweest, gaat Beniers zich bij Orbis Auctions toeleggen op het B2B en B2C veilen van machines, inventaris en goederen in een breed scala aan industrieŽn.

Redactie Floranews |

2102 Groen-Direkt

Niels Verwij: kruisbestuiving webshops vooral lucratief...

Niels Verwij is eigenaar van webshops als sites als koopjedeal, dekbeddiscounter en de-arend. Hij probeert samen met zijn mede-aandeel blijft zijn verzameling webshops in een razend tempo uitbreiden.

Leandra de Boef |

Videoserie over tuinbouwinnovaties binnen Fieldlab FreshTeq...

Fieldlab FreshTeq heeft een videoreeks gemaakt over de tuinbouwinnovaties binnen Fieldlab Freshtaq. In de 10 videos komen wetenschappers aan bod die vertellen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van sensortechnieken, duurzaam watergebruik, drones, grippers en moderne kasontwerpen.

Redactie Floranews |

Gekweekte muur van paddenstoelen en chrysantenstengels dempt geluid...

De nieuwe muur bij Beyond Chrysant in Hoek van Holland is gemaakt van het wortelnetwerk van paddenstoelen en vezels van chrysantenstengels. Volgens Stichting Innovatie Glastuinbouw Nederland (SIGN) is het het grootste myceliumproject van 2020.


Tussen FN


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS