maandag 27 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Royal FloraHolland plaatst ruim 25.000 zonnepanelen ...

Na Rijnsburg en Eelde, heeft nu ook Royal FloraHolland (RFH) Aalsmeer een groot zonnedak in gebruik genomen. In totaal liggen nu meer dan 25.000 zonnepanelen op de daken van RFH in Aalsmeer, Rijnsburg en Eelde.

Redactie Floranews |

Hommelkasten met een duurzame toekomst...

Koppert Biological Systems heeft door duurzaam samen te werken met de natuur een hommelkast voor natuurlijke bestuiving ontwikkeld, waarbij de CO2-voetafdruk van de kast met 52% wordt verkleind door het gebruik van 85% gerecyclede of hernieuwbare materialen.

Redactie Floranews |

Plantion introduceert livebeelden bij Kopen op Afstand...

Voortaan kunnen kopers op afstand live meekijken met het veilproces van Plantion in Ede. Met ingang van woensdag 18 augustus worden live videobeelden toegevoegd aan Kopen Op Afstand (KOA). Het veilproces in de afmijnzaal wordt elke veildag weergegeven met vier camera s.

Redactie Floranews |

21 Vacatures op Floranews

Dümmen Orange installateert ErfGoedVloer op locatie De Kwakel...

Dümmen Orange is gestart met de installatie van een ErfGoedVloer op haar locatie in De Kwakel. Het bedrijf gaat de nieuwe teeltvloer – een teeltlaag van ongeveer 20 centimeter – gebruiken voor de teelt van snijchrysanten in de showkas. De nieuwe teeltvloer stelt de veredelaar in staat om emissieloos te kunnen telen.

Redactie Floranews |

Zonnepanelen op waterbassins toekomst voor glastuinbouw?...

Zonnepanelen op water zouden weleens een uitkomst kunnen zijn voor veel sectoren, waaronder de glastuinbouw. De energieslurpende kassen kunnen een stuk zuiniger worden als het waterbassin wordt volgelegd met panelen. Dat heeft niet alleen voordelen voor de energierekening.

Leandra de Boef |

Decorum met eigen digitale winkelstraat op Floriday...

Sinds een aantal weken is het als kwekersvereniging mogelijk om een eigen digitale winkelstraat te presenteren op Floriday. Ook Decorum maakt gebruik van deze functie, waardoor alle kwekers die onderdeel zijn van Decorum op een overzichtelijke wijze worden weergegeven.

Redactie Floranews |

2109Evanthia asparagus


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS