donderdag 26 april 2018
Top banner FT Topbanner VvdM april RvZ

Duurzame stap Elburg-Smit...

Elburg-Smit biedt, vanaf dit voorjaar, steeketiketten aan van 100% gerecycled kunststof als duurzaam alternatief voor gewone kunststof steeketiketten. Dit betekent dat de etiketten om te beginnen al gemaakt zijn van 100% gerecycled materiaal en na gebruik wederom gerecycled kunnen worden.


Voormalig Potveer Sales team versterkt Bercomex...

Voormalig Potveer vertegenwoordigers Piet Stroet en Mathijs van Langen versterken sinds deze week het Bercomex Sales team. Vorige week maakte Bercomex bekend na recent faillissement van Potveer, het merk, de service en een deel van de producten over te nemen.


Slimme tuinbouwtechnologie voor Rotterdamse Eredivisieclub ...

Op het Spartaplein in Rotterdam, voor het Kasteel, wordt een ondergronds waterbuffer aangelegd, waar regenwater wordt opgevangen, gefilterd en diep in de ondergrond wordt opgeslagen. Met het opgeslagen regenwater wordt de grasmat van de Rotterdamse voetbalclub Sparta besproeid.


VvdW GoGreen Accountmanager Engelenad

Kwekerij Hannen ontvangt drone van Royal Brinkman...

Rond de IPM in Essen heeft Royal Brinkman een speciale winactie gepromoot: iedereen die tussen 22 januari en 4 maart een bestelling via de Royal Brinkman Webshop plaatste, maakte kans op een drone van DJI. Onlangs werd de drone overhandigd door accountmanager Roel Lommen aan de gelukkig winnaar Topfpflanzen Hannen uit Kleve, Duitsland.


Dummen Orange introduceert nieuwe bewortelingstechnologie...

Veredelaar en vermeerderaar Dümmen Orange introduceert een nieuwe manier van bewortelen onder de naam Basewell. Hierbij levert het bedrijf stekmateriaal zonder substraat rechtstreeks aan de teler. Deze kan het product direct in de eindpot oppotten, hetgeen een of meer teeltrondes scheelt. Dümmen Orange introduceert Basewell dit jaar in Amerika en volgend jaar elders in de wereld.


BloomyPro presenteert innovaties op de grootste industriële vakbeurs ter wereld...

Young Tech Enterprises, de grootste industriële beurs ter wereld, is de plek waar Eric Egberts de nieuwe innovatie van BloomyPro lanceert: BloomyPro Florist met een geheel nieuw platform dat speciaal is ontwikkeld om de lokale bloemist met hun vakwerk te verbinden aan de consument.


Troostwijk


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS