zondag 24 september 2017
Top wit Top FN

Benutten LED-belichting sierteelt vraagt nieuwe ketensamenwerking...

\'Samenwerking door de keten heen kan de kansen van LED-belichting voor de sierteeltsector benutten, of is misschien wel hard nodig\', was een van de conclusies aan het eind van de bijeenkomst over \'Licht op LED\' bij Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw in Bleiswijk op 19 september.


Priva introduceert starterscomputer Compass voor nauwkeurige teeltbeheersing...

Priva heeft een nieuwe duurzame procescomputer ontwikkeld waarmee kleinschalige telers heel precies meerdere teelten kunnen beheersen. Priva Compass stelt het gewas centraal bij de aansturing van irrigatie, klimaat, licht en CO2. Er kunnen maximaal vier afdelingen aangestuurd worden door de Priva Compass.


Lancering Green Screen ad blocker...

Bloemen en planten maken gelukkig. We worden er vrolijker en creatiever van en ze verminderen stress. Waarom dan niet dit positieve effect op ons beeldscherm? Bloemen en planten zorgen niet alleen voor een positiever gevoel, maar ze zijn ook een lust voor het oog


BoN

kennisdagen gewasbescherming ...

Op 26, 27 en 28 september is er een interessant programma met uiteenlopende onderwerpen gericht op sierteelt


Plantenkwekerij Leo Ammerlaan implementeert IS Agriware...

Een samenwerking waarbij bedrijfsprocessen zijn geoptimaliseerd, inzichten zijn verkregen en Ammerlaan toekomstbestendig verder kan ontwikkelen


Ruim 16.000 bezoekers op Groentechniek Holland 2017...

De derde editie van het evenement GroenTechniek Holland is Ė zeker gezien de mindere weersomstandigheden - goed verlopen. Ruim 16.000 professionals werkzaam in de groene openbare ruimte passeerden tussen 12 en 14 september de entree tijdens deze tweejaarlijkse vakevenement in Biddinghuizen. Ze zagen ruim 4.000 machines van 450 merken die werden getoond door ruim 170 deelnemers.


GardenConnectaugnov2017


2017 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS