dinsdag 23 juli 2019
Top VvdM OZ Export via TFC TOP BLUEROOTS

Ledverlichting steeds populairder in glastuinbouw...

Bijna een derde van de Nederlandse glastuinders maakt gebruik van groeilicht. Daarnaast staan ook veel glastuinders open om te investeren in ledverlichting.


Grijs is het nieuwe zwart ...

Vanaf 1 januari 2020 kunnen bij Modiform in het Verenigd Koninkrijk geen zwarte thermogevormde plantenpotten meer worden besteld. De producent neemt een gewaagde stap en biedt een recyclebaar alternatief voor zwarte potten tegen dezelfde prijs. Grijs is het nieuwe zwart, volgens Modiform.


Patron Agri Systems en Enthoven Techniek overgenomen door Van der Hoeven...

De installatiebedrijven Patron Agrisystems en Enthoven Techniek zijn overgenomen door Van der Hoeven Horticultural Projects. Volgens Van der Hoeven versterkt de overname hun marktpositie binnen de branche en onderstreept het de focus van het bedrijf op groei en innovatie.


FT Fotos

Learnings innovatieseminar Royal Brinkman beschikbaar voor hele sector...

Op donderdag 20 juni organiseerde Royal Brinkman het veelbesproken innovatieseminar Lets improve together. Toonaangevende sprekers brachten op drie podia toekomstbepalende thema’s voor het voetlicht, waaronder innovatie, water, digitalisering, nieuwe teelten en duurzaamheid.


Studenten openen All Climate Greenhouse ...

Donderdag 4 juli is de All Climate Greenhouse in World Horti Center geopend. Studenten van Lentiz | MBO Westland knipten een lint vol groenten uit de onderzoekskas door, waarmee de futuristische glastuinbouwtechnologie in Nederland officieel in gebruik is genomen.


Gamification met duurzame kunststoffen...

Bij Oerlemans Packaging is enige tijd gezocht naar een innovatieve en interactieve manier om personeelsleden en relaties in het debat rondom duurzaam verpakken te betrekken. Die hebben ze gevonden: Gamification! Het bedrijf heeft een kwartelspel ontworpen dat inzicht geeft in de duurzaamheidsthema’s van de kunststoffenindustrie.


10


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS