zaterdag 28 maart 2020
FN TOP add FN TOP logo

Royal Brinkman blaast innovatieseminar in juni af...

Op grond van de maatregelen die de Nederlandse en buitenlandse overheden hebben genomen, heeft ook Royal Brinkman besloten dat de tweede editie van het innovatieseminar Letís improve together voor 500 internationale telers niet kan plaatsvinden op 11 juni 2020.

Leandra de Boef |

GreenTech Amsterdam verplaatst naar oktober 2020...

In verband met de verwachte duur van de mondiale coronacrisis wordt de GreenTech Amsterdam verschoven van 8-10 juni naar 20-22 oktober 2020. RAI Amsterdam geeft hiermee als organisator gehoor aan de expliciete wensen van zowel exposanten als bezoekers om het evenement te verzetten.


Handhaving plantenpaspoort voor potmaat 10 en groter uitgesteld...

De handhaving van het plantenpaspoort voor de potmaten 10 en groter is uitgesteld. Deze zou van kracht zijn vanaf 1 juli 2020, maar gezien de huidige omstandigheden heeft Royal FloraHolland besloten om handhaving uit te stellen tot nader order.


1. Perfect Plants

Rob Bekkering neemt commerciële leiding Van der Valk Horti Systems over...

Rob Bekkering neemt de commerciŽle leiding van Van der Valk Horti Systems over van Managing Director Arno van Deursen. Door de continue groei van het moederbedrijf Van der Valk Systemen en haar verkooporganisaties heeft het bedrijf gekozen voor een aanpassing van de organisatiestructuur om verdere groei te kunnen realiseren.


Triple Group start nieuw bedrijf Horti Analytics...

Samen met Ricardo Prins start Triple Group een nieuw bedrijf in Business Intelligence en Business Analytics in de hortisector onder de naam Horti Analytics.


GreenTech verplaatst Mexicaanse editie naar augustus...

Ook de organisatie van GreenTech Americas heeft de beurs in Mexico noodgedwongen moeten verplaatsen. De beurs wordt uitgesteld tot augustus, te weten 25 - 27 Augustus 2020. De aanzienlijke toename van de wereldwijde verspreiding van COVID-19 heeft tot deze beslissing geleid, zo melden de organisatoren RAI Amsterdam en Tarsus.

2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS