zondag 18 april 2021
FN TOP logo FN TOP add

Hishtil en Limex ontwikkelen samen intensief wasproces voor zaaitrays...

Een belangrijke uitdaging bij het reinigen van zaaitrays is de noodzaak van een effectieve desinfectie om pathogenen te bestrijden die zich kunnen hechten aan het oppervlak van de trays of in organische residuen in de trays.


Holstein Flowers neemt nieuwe bio verstrooier Royal Brinkman in gebruik...

Holstein Flowers heeft de eerste nieuwe bio verstrooier Uni Mite Row van Royal Brinkman in gebruik genomen. De verstrooier strooit het biologisch materiaal per plantrij gelijkmatig over de planten. De kweker kan zo in ÚÚn keer een hele kap voorzien van biologische bestrijders.

Redactie Floranews |

Digitaal event Keys to successful digital transformation in horticulture...

Op 20 mei organiseren Ball Horticultural Company, Rijk Zwaan, Royal van Zanten en Mprise Agriware een online event met als titel: Keys to successful digital transformation in horticulture.


2104XPOL

Syngenta Flowers introduceert systeem voor optimale opkweek-en distributiemethodes van jonge planten...

Syngenta Flowers heeft een nieuw systeem ge´ntroduceerd dat zorgt voor optimale opkweek-en distributiemethodes van jonge planten.

Redactie Floranews |

Floriday maakt met roadmap ontwikkelpunten en ideeën zichtbaar...

Floriday gaat met een interactieve roadmap alle ontwikkelpunten en ideeŰn inzichtelijk maken voor kwekers, kopers, en softwareleveranciers. Hiermee geeft het gehoor aan de behoefte aan zichtbaarheid die uit verschillende sessies met deze partijen naar voren is gekomen.

Leandra de Boef |

Data-analyse minder tijdrovend door geïntegreerde draadloze technologie...

Afgelopen jaar zijn Priva en Aranet een exclusieve samenwerking aangegaan om ge´ntegreerde draadloze technologie in kassen mogelijk te maken. De ge´ntegreerde oplossing van de twee bedrijven maakt het nu mogelijk om draadloze sensoren te verbinden met Privaĺs Open Platform.

Redactie Floranews |

Tussen FN


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS