vrijdag 16 november 2018
Topbanner RVZ

Ai2 supporter Plastic Soup Foundation...

Ai2 is in de bloemen- en plantensector inmiddels van toegevoegde waarde als het gaat om onafhankelijke, al dan niet verzekerde betaaldiensten. Ai2 en de Plastic Soup Foundation hebben bekend gemaakt dat ze elkaar gaan ondersteunen.


Nieuwe infosteker geeft voeding aan plant...

Onder de naam Voodstoc brengt Growfun een wel heel bijzondere infosteker op de markt. De op het oog, gewone plantensteker geeft namelijk voedsel aan de plant. De plantensteker is ontwikeld in samenwerking met de universiteit van Wageningen en Rodenburg Biopolymers.


Bercomex introduceert nieuwe innovaties tijdens de IFTF 2018...

Specialist in automatische bloemverwerking Bercomex heeft dit jaar twee nieuwe machines aan haar portfolio toegevoegd en introduceert deze op de IFTF in Vijfhuizen. In stand C4.10 kan de bezoeker kennis maken met de half automatische Flora BunchMaster en Flora BouquetMaster.


Sweet Kisses

Interessante dag voor biotelers en telers met interesse in biotechniek!...

Op 29 November 2018 vindt de derde editie van de BIOtechniekdag plaats. Een interessante dag voor biotelers en telers met interesse in biotechniek. Op deze dag zijn de nieuwste innovaties op gebied van Biotechniek zien. Daarnaast is het een belangrijk moment voor de telers om elkaar te ontmoeten. Vanuit binnen- en buitenland verwachten de organisatie rond de 800 bezoekers voor de dag.


F.N. Kempen opent haar deuren voor de Techniek Driedaagse...

Op 6, 7 en 8 november is de Techniek Driedaagse in de regio De Ronde Venen, Nieuwkoop en Uithoorn. Bijna 3.000 leerlingen van de groepen 7 en 8 en brugklassers gaan aan de slag met workshops die lokale ondernemers speciaal voor hen organiseren.


Google helpt studenten bij online carrière...

Vanaf vandaag, maandag 5 november, gaan 100 eerstejaars studenten van ROC Midden Nederland aan de slag in Google’s Digitale Werkplaats. Zo bereiden zij zich voor op de beroepen van de toekomst en ontwikkelen zij persoonlijke vaardigheden die nodig zijn in een wereld die steeds meer digitaal wordt.


VvdW Beekenkamp


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS