woensdag 27 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

KP Holland van start met implementatie nieuwe bedrijfssoftware...

Veredelaar en kweker KP Holland is deze maand van start gegaan met de implementatie van de ERP-bedrijfssoftware van Agriware. Het bedrijf was op zoek naar naar tuinbouw specifieke software met meer functionaliteit, waarmee het onder andere vooruitgang kan boeken op ruimteplanning, registratie op de werkvloer en orderverwerking.


Priva en Aranet willen samen draadloze technologie in kassen naar hoger niveau tillen...

Priva en Aranet zijn een exclusieve samenwerking aangegaan om geÔntegreerde draadloze technologie in kassen mogelijk te maken. De groeiende interesse in data en daarmee de groeiende vraag naar meer en nieuwe sensoren om data te genereren is de belangrijkste aanjager van de samenwerking tussen de twee bedrijven.

Leandra de Boef |

Gronings onderzoeksteam werkt aan netwerken van drones als oplossing voor glastuinbouw...

Een onderzoeksteam van de Rijksuniversiteit Groningen heeft van de Nederlandse organisatie voor wetenschappelijk onderzoek NWO een Smart Industry-subsidie gekregen van 600.000 euro. Het team gaat onderzoek doen naar het ontwikkelen van symbiotische netwerken van drones onder andere als oplossing voor de glastuinbouw.


Flowers4Oxygen

Floriday lanceert informatiecampagne 100% Digitaal...

Vrijdag 1 mei 2020 start Floriday een informatiecampagne voor kwekers en kopers over het programma 100% Digitaal. Uiterlijk zullen eind 2020 alle directe transacties op de marktplaats van Royal FloraHolland alleen nog digitaal tot stand komen.


Chrysant onder LED niet trager in bloei, maar groeisnelheid in winter moet beter...

De presentatieruimte voor de evaluatiebijeenkomst van de herfst- en winterteelt van het project met LED naar een perfecte Chrysant was dit keer een digitale wereld. De 22 aanwezigen waren via de digitale snelweg met elkaar verbonden.


Duurzaam sturen met licht: effect hortiscatter op potplanten...

In de afgelopen periode is door Wageningen University & Research hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het eerste experiment van het project ĎDuurzaam sturen met lichtí. Daarin wordt gekeken naar het effect van verschillende hortiscatters op de groei en ontwikkeling van potplanten.

2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS