woensdag 13 november 2019
Top Dillewijn Zwapak Top Van Dijk Flora TFC

Quattro Plant zet stap naar digitaal samenwerken...

Quattro Plant stapt over op een nieuwe manier van werken. Afgelopen vrijdag tekende Peter van Gijlswijk, directeur van Quattro Plant, hiertoe een contract met het softwarebedrijf Bexter. Quattro Plant stapt over van de applicatie Avalanche naar TrackOnline en zet hiermee een stap naar digitaal samenwerken.


Lowpad uitgeroepen tot beste logistieke innovatie 2019...

De Lowpad van Eurotec is door de vakjury van de Logistica Award 2019 uitgeroepen tot beste logistieke innovatie van 2019. De lage, compacte Lowpad vervoert bijna alle ladingdragers en vindt veilig en feilloos zijn weg tussen de medewerkers in het warehouse.

Leandra de Boef |

3500 scholieren maken kennis met techniek bij FN Kempen ...

Van 5 tot en met 7 november barst het grootste techniekfestijn weer los op het terrein van FN Kempen aan de Oosterlandweg in Mijdrecht.


1 Trade Fair fotos

Gakon op Growtech 2019...

Van 27 tot 30 november vindt de Growtech 2019 plaats in de Turkse badplaats Antalya. Een van de Nederlandse bedrijven die zich op de beurs zal presenteren aan huidige- en nieuwe investeerders, telers en bedrijven is Gakon uit Wateringen.


Digitaal platform zorgt voor stimulans voor biobased tuinbouw...

Om kennis en ideeŽn op het gebied van biobased tuinbouw beter te kunnen delen, wordt woensdag 13 november een digitaal platform gelanceerd. Dit platform is ontwikkeld door BioBoost, een Europees samenwerkingsproject onder leiding van de gemeente Westland.


Coating maakt hoger isolerend kasdek mogelijk zonder veel lichtverlies...

In het project Zonder emissie naar hoge transmissie worden lage thermische emissie eigenschappen geÔntegreerd in een anti-reflectieve coating. De verwachting is dat aan het einde van dit project een prototype kan worden gepresenteerd, dat zeker een paar procent meer licht doorlaat dan de industriŽle variant.


2 Fotos IFTF 2019


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS