donderdag 23 januari 2020
1 Dames Plants 2 1. VB&P Order

Bedrijfsleven smeekt om hulp van overheid bij aanpak cybercriminaliteit...

Maandagmiddag krijgt Andrť van der Linden, chief information officer bij Royal FloraHolland in Aalsmeer een bericht. Bedrijven die Citrix-servers in hun netwerk hebben, lopen een hoog risico aangevallen te worden door hackers. Razendsnel belt hij zijn IT-ers.


Nederlandse emmerwasser bij Veiling Holambra in Brazilië...

Sinds kort is er een Nederlandse emmerwasser in werking bij veiling Holambra in BraziliŽ. het is een uitgebreide emmerwasmachine van Limex waarbij diverse wasprocessen elkaar opvolgen. De emmerwasser is in staat om 2000 emmers per uur van diverse soorten en maten te wassen, te desinfecteren en stickers te verwijderen.


Schouten en Bercomex met nieuwste oplossingen op SMTB 2020...

Deze week staan, van 7 tot en met 9 januari, Schouten Agri Sorting Solutions en Bercomex Flower Processing Solutions gezamenlijk op de SMTB (Stichting Mechanisatie Tentoonstelling Bollenstreek) 2020 in Vijfhuizen.


2 Fotos Winter Fair 2020

Alstroemeriakweker ziet indrukwekkende kwaliteitsverbetering door LED belichting...

Kwekers Fedor en Bernard van Together2Grow streven naar constante kwaliteitsverbetering van hun alstroemeria. Toen zij via hun leverancier Hortilux de eerste enthousiaste verhalen hoorden over het toepassen van LED belichting bij de alstroemeriateelt, werd er in 2017 een kleinschalige proef geplaatst.


Kinderen klaargestoomd voor digitale toekomst van tuinbouwsector...

JEM-id wil kinderen al op jonge leeftijd enthousiast maken voor de digitale toekomst van de tuinbouwsector. …n het wil haar klanten niet elk jaar een fles wijn onder de kerstboom geven.

Leandra de Boef |

Studenten Inholland organiseren Hortitech Symposium 2020...

Vierdejaars studenten Tuinbouw en Agribusiness organiseren op donderdag 23 januari 2020 een symposium over technische ontwikkelingen in de tuinbouwsector. Het symposium vindt plaats bij Hogeschool Inholland in Delft.


1 Trade Fair fotos


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS