maandag 20 mei 2019
Dummen Orange Top Flower Trials FlowerTrials 1 mei

Klokverkoop loopt in 2018 sneller terug ...

De verkoop via de klok bij FloraHolland is in 2018 sneller afgenomen dan in het jaar ervoor. De teruggang was 4,2 procent. Er werd via de klok vorig jaar voor € 1,96 miljard aan bloemen en planten verhandeld.


Groen licht voor organisatieaanpassing commercie FloraHolland ...

Royal FloraHolland (RFH) heeft groen licht gekregen voor de voorgenomen organisatieaanpassingen. De voorstellen zijn voorgelegd en besproken met de Ondernemingsraad (OR) en na het advies van de OR heeft het Management Team een definitief besluit genomen.


Verliezen bij Bloomon zorgen voor ontslagronde...

Het in 2014 opgerichte Bloomon draait flink verlies en om in 2020 winstgevend te kunnen worden, slankt het bedrijf nu af. Een deel van het personeel wordt ontslagen. Dit meldt Quote deze week.


VvdW Florensis Vonq

Minister complimenteert tuinbouw met hands-on mentaliteit tijdens ondertekening tuinbouwakkoord ...

Donderdag 14 maart kwamen regionale Greenports, overheden en landelijke brancheorganisaties op het Nationaal Tuinbouwcongres samen voor de bekrachtiging van het Tuinbouwakkoord.


165 miljoen rozen via FloraHolland onderweg naar Valentijn...

In de periode voorafgaand aan Valentijnsdag zijn op de bloemenveiling FloraHolland 165 miljoen rozen verkocht. Dat is ruim 4 procent meer dan in 2018. De gemiddelde prijs voor rozen lag in de tien veildagen voor Valentijn wel 10 procent lager dan vorig jaar.


Grote exporteurs verwachten omzetgroei in 2019 ...

De grote Nederlandse exporteurs van bloemen en planten verwachten dat de omzet volgend jaar zal groeien. Ondanks een daling bij de top-5 afnemers is de sector op weg om de recordomzet van 6 miljard euro van vorig jaar te evenaren. Tot en met november ging de exportwaarde gelijk op, meldt branchevereniging VGB.


Tussen Schoneveld FT


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS