woensdag 22 januari 2020
1 Dames Plants 2 1. VB&P Order

Nieuw bij... Air So Pure...

Air So Pure is dit jaar met een compleet nieuw team aanwezig op de IPM in Essen. In de met Forever Plants gedeelde stand van Air So Pure kunnen de bezoekers kennis maken met twee nieuwe gezichten, te weten John van der Wel en Daan Bartels. Zij vervullen samen de functie van Brandmanager binnen Air So Pure.


Nieuw bij... Plantipp...

Tieme van den Haak gaat per 20 januari aanstaande aan de slag als de vaste plantenspecialist van Plantipp. Tieme heeft 18 jaar ervaring met vaste planten en kent tevens de retail business zeer goed.


Ytzen Mollema verder als zelfstandig recruiter...

De start van het nieuwe jaar, is voor recruiter Ytzen Mollema een hele bijzondere. Na 6 jaar als zelfstandig consulent bij Lutgo gewerkt te hebben, gaat de Fries per 1 januari 2020 verder als zelfstandig recruiter onder de naam Mollema Recruitment.


1 Trade Fair fotos

Sierteelt boekte dit jaar meer omzet en export dan in 2018...

Na de zomerdip herstelde de omzet van snijbloemen in september, vooral dankzij meer verkochte aantallen. Vanaf oktober droegen hogere prijzen hier aan bij. Tot en met november lag de omzet 1% boven die in dezelfde periode van 2018. De volumedaling van ruim 2,3% werd overtroffen door de 3,2% stijging van het gemiddelde prijsniveau.


Nieuw bij... HortiTech...

Ary de Jong gaat van Demokwekerij naar HortiTech. Hij komt per 1 januari 2020 in dienst van HortiTech als trainer en mentor. De Jong heeft meer dan 10 jaar ervaring als teeltmanager in diverse gewassen bij Demokwekerij. Daarvoor was hij tomatenteler.


Scan om werknemers gemotiveerd en vast te houden...

Adviesorganisatie Kasgroeit introduceert een scan voor werkgevers in de glastuinbouw, die hun werknemers gemotiveerd en graag vast willen houden.


2 Fotos Winter Fair 2020


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS