donderdag 29 oktober 2020
2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020 2010TOP  Retail Solutions

Greenport Duin- en Bollenstreek herpakt zich...

Bedrijven in de Greenport Duin- en Bollenstreek zien dat de omzet zich de afgelopen maanden redelijk hersteld hebben. Direct na de lockdown in het voorjaar was de zorg groot, maar hoewel het geen goed jaar is, blijft de schade beperkter dan men eerder vreesde.

Redactie Floranews |

Eerste sierteelt stage markt vraagt om meer...

Afgelopen donderdag, 22 oktober, hebben De Hofmakerij, Greenport Aalsmeer en Wellantcollege de allereerste online sierteelt stage markt georganiseerd.


Nieuw bij... Plantipp...

Royal management bureau Plantipp versterkt per 1 november aanstaande haar team op gebied van marketing en communicatie.

Leandra de Boef |

2010 Adomex

Rabo Groen Bank verstrekt al 25 jaar groenleningen ...

De Rabo Groen Bank bestaat 25 jaar. In 1995 startte Rabobank met haar groene activiteiten. 25 jaar later heeft de Rabo Groen Bank meer dan 8 miljard aan groenleningen verstrekt.

Leandra de Boef |

Nederlanders beginnen vroeg aan kerstinkopen...

De eerste mensen hebben hun kerstboom alvast in huis gehaald. Kerstbomenkweker Jaap Bolhuis heeft de eerste particuliere kopers al op zijn kwekerij, vertelt hij aan de NOS. Een Zeeuwse kweker van kerstbomen vertelde aan Omroep Zeeland hetzelfde.

Leandra de Boef |

Syngenta verdriedubbelt productie prijswinnaar Dahlia Sincerity...

Syngenta heeft de productie van de Dahlia Sincerity verdriedubbelt om aan de hoge vraag tegemoet te komen. Aan het einde van het Dahlia-seizoen kan de veredelaar concluderen dat de internationale sierteeltsector sterk onder de indruk is van de tuinprestatie van de FleuroStar winnaar.


2010 Anthura Laborant met groene vingers


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS