zondag 31 mei 2020
FN TOP add FN TOP logo

Nieuw bij... Phormium...

Het sales & marketing team van Phormium is recentversterkt met de nieuwe Application Manager Zsuzsanna TanŠcs.


Mogelijk stekker uit Floriade 2022...

Stoppen met de organisatie van Floriade 2022 is volgens een meerderheid van de inwoners van Almere de beste optie. Dat vindt het merendeel van de mensen die heeft meegedaan aan een opiniepeiling die is uitgevoerd in opdracht van Omroep Flevoland. Het bureau Almere Marktonderzoek Advies (AMA) peilde afgelopen week onder ruim 4600 Almeerders over het onderwerp.

Leandra de Boef |

Naderende deadline aanvraag noodfonds sierteelt en eerste deel NOW-regeling...

Het aanvragen van steun bij de overheid is aan deadlines verbonden. Voor wie nog geen aanvraag ingediend heeft, is het goed te weten dat het aanvragen van steun uit de regeling Tegemoetkoming sierteelt en onderdelen voedingstuinbouw kan tot en met 4 juni 2020. De aanvraagtermijn voor de NOW-regeling deel 1 sluit een dag later op 5 juni.


1. FH100procentdigitaal

Nieuw bij Kwekerij Baas...

Sinds 1 mei is Arnold Vervetjes de nieuwe sales manager bij Kwekerij Baas. Vervetjes werkt al een groot deel van zijn carriŤre in de sierteeltsector.


Stemming over wijziging Faillissementswet uitgesteld...

Tijdens het overleg dat minister Dekker van Rechtsbescherming begin deze week met de Kamer voerde bleek dat het kabinet de voorgenomen wijziging van de Faillissementswet zo snel mogelijk door het parlement wil loodsen. De beoogde aanpassing geeft bedrijven in financiŽle nood de mogelijkheid met schuldeisers een dwingend akkoord te sluiten.

Leandra de Boef |

Piet van der Klugt overleden...

Op vrijdag 8 mei 2020 is Piet van der Klugt overleden op 93-jarige leeftijd. In 1953 begon Piet Plantenkwekerij A.J. van der Klugt & Zn., dat inmiddels uitgegroeid tot een vooraanstaand opkweekbedrijf voor groenteplanten en sierteelt. Tegenwoordig staat het bedrijf in Bergschenhoek bekend is onder de naam Hollandplant. Piet van der Klugt was geridderde in de Orde van Oranje-Nassau.


Flowers4Oxygen


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS