zaterdag 23 maart 2019
Dummen Orange Top Flower Trials Topbanner Kubo

Verliezen bij Bloomon zorgen voor ontslagronde...

Het in 2014 opgerichte Bloomon draait flink verlies en om in 2020 winstgevend te kunnen worden, slankt het bedrijf nu af. Een deel van het personeel wordt ontslagen. Dit meldt Quote deze week.


Kasgroeit lanceert nieuwe website...

Kasgroeit heeft op 19 maart 2019 haar geheel vernieuwde website en huisstijl gelanceerd. Vanaf nu kunnen werkgevers en werknemers voor alle diensten van Kasgroeit terecht op één plek: www.kasgroeit.nl.


Minister complimenteert tuinbouw met hands-on mentaliteit tijdens ondertekening tuinbouwakkoord ...

Donderdag 14 maart kwamen regionale Greenports, overheden en landelijke brancheorganisaties op het Nationaal Tuinbouwcongres samen voor de bekrachtiging van het Tuinbouwakkoord.


VvdW Bart

Flower Science: Waar vind jij de juiste mensen op deze krappe arbeidsmarkt?...

De krappe arbeidsmarkt is misschien wel de grootste uitdaging voor de tuinbouwsector op dit moment. Veel vacatures zijn moeilijk in te vullen.


Nieuwe editie Go Events Green unplugged Boskoop...

Na het succesvolle event van vorig jaar, organiseren Groen onderwijscentrum, Wellantcollege Boskoop en stichting Greenport Regio Boskoop ook dit jaar Green Unplugged Boskoop.


165 miljoen rozen via FloraHolland onderweg naar Valentijn...

In de periode voorafgaand aan Valentijnsdag zijn op de bloemenveiling FloraHolland 165 miljoen rozen verkocht. Dat is ruim 4 procent meer dan in 2018. De gemiddelde prijs voor rozen lag in de tien veildagen voor Valentijn wel 10 procent lager dan vorig jaar.


BoN


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS