dinsdag 26 januari 2021
2012ThursdOTF FN TOP add

Royal FloraHolland kiest Citi voor afhandelen internationale betalingen...

Royal FloraHolland heeft gekozen voor de financiŽle instelling Citi als global cash management provider. Citi heeft vestigingen in meer dan 100 landen en heeft veel kennis over de ter plaatse geldende financiŽle wet- en regelgeving.


Exportrecord planten overschaduwd door daling snijbloemenexport...

De Nederlandse bloemen- en plantenexport sluit 2020 af met een achterstand van 4 procent, maar noteert in het corona-jaar wel een export van bijna 6 miljard euro. Dit heeft de VGB bekend gemaakt.

Leandra de Boef |

Bloomon doet het goed in coronajaar 2020...

Voor online bloemenwinkel Bloomon was 2020 een goed jaar. De webwinkel draait al sinds de tweede helft van 2019 break even. De eerste weken van de coronacrisis in maart 2020 leek alles onzeker te worden, maar uiteindelijk pakte de coronacrisis helemaal niet verkeerd uit voor Bloomon.

Leandra de Boef |

Tussen FN

Flexibiliteit stimuleert vrouwen om meer te werken...

Vrouwen willen best meer werken als ze de mogelijkheid krijgen om meer flexibel te werken. Dit blijkt uit de Emancipatiemonitor van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) en het SCB (Sociaal Cultureel Planbureau) van december 2020.

Leandra de Boef |

Nieuw bij... Bosman van Zaal...

Peter Dewaegheneire is onlangs in dienst getreden van Bosman Van Zaal uit Aalsmeer als senior technical sales consultant voor de Belgische markt.

Redactie Floranews |

Omzet kamerplanten FloraHolland plust, snijbloemen omzet nagenoeg gelijk...

De kamerplantenomzet van FloraHolland pluste in december in vergelijking met dezelfde maand in 2019. De omzet steeg met 7 procent.


2012 Vacatures op Floranews


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS