zaterdag 15 augustus 2020
Let Hope Bloom Zomervakantie

Nettowinst Rabobank flink gekelderd door corona ...

Rabobank zag haar nettowinst in het eerste halfjaar van 2020 flink kelderen, maar het maakt nog wel winst. In de eerste zes maanden van het jaar noteerde de bank namelijk een nettowinst van 227 miljoen euro. In dezelfde maanden van 2019 bedroeg de nettowinst nog 1.212 miljoen euro.

Leandra de Boef |

Nieuw bij... Mundi Technology...

Het thema ‘Productveiligheid’ staat bij Nederlandse productiebedrijven hoog op de agenda. De vraag naar industriële controlewegers, metaaldetectoren en röntgensystemen is de laatste tijd enorm toegenomen. Vandaar dat Mundi Technology zeer verheugd is met de komst van controle- en inspectiespecialist Remco van Zijl.


ABN AMRO noteert 5 miljoen euro verlies en neemt afscheid van internationale ambities...

ABN AMRO heeft woensdag bekend gemaakt dat het een nettoverlies van 5 miljoen euro heeft gerapporteerd over het tweede kwartaal van 2020. CEO Robert Swaak kondigde hierbij ook aan dat ABN AMRO afscheid neemt van de internationale ambities.


Groen-Direkt

Nieuw bij... Glastuinbouw Nederland...

Alexander Formsma wordt de nieuwe beleidsspecialist Energie bij Glastuinbouw Nederland. Hij is de opvolger van Rob van der Valk, die onlangs na ruim 20 jaar afscheid heeft genomen. Formsma start 1 september bij Glastuinbouw Nederland.


Nieuw bij... Greenport Aalsmeer en Greenport Noord-Holland-Noord...

Jeroen Larrivee is per 3 augustus gestart als consultant Energietransitie Glastuinbouw bij Greenport Aalsmeer. Larrivee gaat niet alleen aan het werk voor Aalsmeer, hij gaat ook van start bij Greenport Noord-Holland Noord.


Kasgroeit en Inholland Academy starten dit najaar nieuwe brancheopleiding Glastuinbouw ...

Dit najaar start de nieuwe brancheopleiding Glastuinbouw. Een modulaire opleiding die speciaal is opgezet voor medewerkers die zich willen ontwikkelen naar een hoger niveau binnen het glastuinbouwbedrijf waar ze werken. De opleiding start op 2 oktober 2020 en is een initiatief van Kasgroeit in samenwerking met Inholland Academy.

Leandra de Boef |

ConceptFactory


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS