woensdag 22 november 2017
Top wit Top FN

HAS Hogeschool en Lentiz starten nieuwe Leerlijn Bedrijfsleider (glas)tuinbouw...

Door de groei van de bedrijven, het steeds meer marktgericht produceren en grotere uitdagingen op het gebied van de interne processen is er een grote behoefte in de tuinbouw aan goed opgeleide bedrijfsleiders/teamleiders. Lentiz en HAS Hogeschool starten daarom in maart 2018 met een nieuwe leerlijn Bedrijfsleider (glas)tuinbouw.


Hechte samenwerking groen bedrijfsleven en onderwijs geformaliseerd...

Afgelopen donderdag tekenden alle werkgeverspartijen uit de groene sector een convenant om duurzame samenwerking in een platform te bekrachtigen: de onderstructuur groen. Hiermee formaliseerden zij gezamenlijke vertegenwoordiging door het groene bedrijfsleven.


Chinese studenten beschikbaar voor onderzoek Nederlandse tuinbouw...

De Chinese glastuinbouw groeit aanzienlijk. Met veel bewondering en enthousiasme kijken zij naar de innovaties en ontwikkelingen in de Nederlandse tuinbouw. Inholland heeft daarom een intensieve samenwerking met twee Chinese universiteiten. Elk jaar komen ongeveer vijfentwintig Chinese HBO studenten over om kennis en ervaring op te doen.


BoN

Dümmen Orange en HAS laten kwekers bloeien ...

Dümmen Orange en HAS Hogeschool hebben samen een uniek lesprogramma ontwikkeld en gelanceerd, gericht op de internationale farmspecialisten van Dümmen Orange. Het doel van dit programma is om zowel onze talenten als productiemanagers te trainen. Alle deelnemers uit 9 landen zijn voor hun examen geslaagd en hebben hun certificaat ontvangen.


Fusie groen beroepsonderwijs Oost-Nederland...

Niks lijkt een fusie tussen AOC Oost en de Groene Welle nog in de weg te staan. Vanaf komend jaar vormen zij één school. Door de fusie hopen de groene scholen de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren.


Priva inspireert studenten MBO Westland...

Studenten van de opleiding Horti Technics & Management volgen lessen klimaattechnologie bij Priva in De Lier. De lessen, op locatie bij Priva, zijn volledig in het Engels. Ze bereiden studenten voor op het ondernemerschap in de glastuinbouw. De studenten worden geïnformeerd over de nieuwste innovaties in klimaattechnologie.


GardenConnectaugnov2017


2017 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS