zondag 19 mei 2019
FlowerTrials 1 mei Top VvdM AmaVerde

Spanning op arbeidsmarkt neemt verder toe...

De spanning op de arbeidsmarkt is opgelopen naar een nieuw hoogtepunt. In het eerste kwartaal van 2019 nam het aantal vacatures toe, terwijl het aantal werklozen afnam.


Stigas en Kasgroeit werken samen aan duurzame inzetbaarheid personeel in glastuinbouw...

Stigas en Kasgroeit gaan gezamenlijk glastuinbouwbedrijven ondersteunen bij het versterken van duurzame inzetbaarheid van personeel.


Klokverkoop loopt in 2018 sneller terug ...

De verkoop via de klok bij FloraHolland is in 2018 sneller afgenomen dan in het jaar ervoor. De teruggang was 4,2 procent. Er werd via de klok vorig jaar voor € 1,96 miljard aan bloemen en planten verhandeld.


Tussen Schoneveld FT

Tiffany van Lenten ontvangt aanmoedigingsprijs Greenport Food & Flower Xperience ...

Onlangs won ze de tweede prijs in de categorie Bloembinden van de landelijke Skills Heroes wedstrijden en maandag wachtte Tiffany van Lenten een aanmoedigingsprijs van Stichting Greenport Food & Flower Xperience (GFFX).


Groen licht voor organisatieaanpassing commercie FloraHolland ...

Royal FloraHolland (RFH) heeft groen licht gekregen voor de voorgenomen organisatieaanpassingen. De voorstellen zijn voorgelegd en besproken met de Ondernemingsraad (OR) en na het advies van de OR heeft het Management Team een definitief besluit genomen.


Verliezen bij Bloomon zorgen voor ontslagronde...

Het in 2014 opgerichte Bloomon draait flink verlies en om in 2020 winstgevend te kunnen worden, slankt het bedrijf nu af. Een deel van het personeel wordt ontslagen. Dit meldt Quote deze week.


Hepke - Team Westland


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS