woensdag 13 november 2019
Top Van Dijk Flora TFC Top Dillewijn Zwapak

Wijziging transitievergoeding ...

Met de Wet Arbeidsrecht in Balans vernadert per 1 januari 2020 ook de berekening van de transitievergoeding.

Leandra de Boef |

Top Work Groep: We willen aansluiten bij wat er speelt binnen glastuinbouwbedrijven...

Advertorial: Glastuinbouwbedrijven kampen steeds meer met personeelstekorten en werknemers zijn daardoor enorm gewild. Niet elk uitzendbureau kan echter aan deze vraag voldoen. “Je hebt veel big bangs”, vertelt John Sakruca van uitzendbureau Top Work Groep.


Royal Lemkes krijgt keurmerk Beste Werkgever van medewerkers...

Royal Lemkes heeft van haar medewerkers het Beste Werkgevers keurmerk gekregen. Iets waar de organisatie meer dan trots op is. Organisaties met een Beste Werkgevers keurmerk worden door hun medewerkers namelijk hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap.


TE HUUR TE KOOP

Nieuw bij Summit Gerbera......

Summit Gerbera heeft sinds deze maand het huidige verkoopteam uitgebreid met Thijs van der Wilk. Van der Wilk heeft hiervoor gewerkt als verkoper gewerkt bij Anco Vanda en gaat de bij Summit Gerbera de functie als accountmanager Groothandel vervullen.


Nieuwe CAO Groothandel Bloemen en Planten...

Een meerderheid van de achterban van de vakbonden FNV Agrarisch Groen en CNV Vakmensen, die werken in een Groothandel in Bloemen en Planten, heeft ingestemd met het eindbod van de werkgevers. Hiermee ligt er een nieuwe cao op tafel, die met terugwerkende kracht ingaat van 1 juli 2019 tot 1 juli 2021.


Pensioenfonds BPL staat er slecht voor...

Veel pensioenfondsen staan er financieel slecht voor. Zo ook het pensioenfonds waarbij de glastuinbouw is aangesloten, het Bedrijfspensioenfonds voor de Land-bouw (BPL). Dit meldt het pensioenfonds zelf in een schrijven aan de aangesloten werkgevers.

Leandra de Boef |

1 Trade Fair fotos


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS