zondag 25 februari 2018
Vacature van de maand Top FN

Boeien en Binden: Studenten vertellen over leren en werken in de tuinbouw....

Waarom kies je voor de tuinbouw? Hoe bevalt de opleiding? Wat kan een werkgever doen om je te binden en boeien? Om antwoord te krijgen op deze vragen heeft Kasgroeit negen studenten van Lentiz en Inholland geïnterviewd.


Rijk Zwaan gekozen tot een van de beste werkgevers van Nederland...

Rijk Zwaan in is deze week uitgeroepen tot een van de beste werkgevers van Nederland. De zaadveredelaar uit De Lier kreeg de award in de categorie categorie Productie & Industrie.


Nieuw lesmateriaal beschikbaar over nieuwe technieken in plantenveredeling...

In samenwerking met leraren hebben onderzoekers van Wageningen University & Research een lessenpakket ontwikkeld waarmee docenten in MBO, HBO en Universiteiten beter les kunnen gaan geven over nieuwe technieken in de plantenveredeling.


BoN

Seniorenregeling borgt kennisoverdracht naar volgende generatie...

Door de verhoging van de pensioenleeftijd is het steeds belangrijker voor werknemers om in goede gezondheid en gemotiveerd tot aan het pensioen te blijven werken. LTO Glaskracht Nederland heeft daarom samen met andere organisaties voor werkgevers en medewerkers in de glastuinbouw een Seniorenregeling ontwikkeld.


Professor Richard Immink krijgt leerstoel voor nog 5 jaar onderzoek in bolgewassen...

Professor Richard Immink gaat de komende 5 jaar onderzoek doen naar de reproductie en bloei van siergewassen. Dit maakte de Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB) deze week bekend.


Lesmateriaal bloembollensector beschikbaar op nieuwe website Bollenacademie...

De Bollenacademie heeft deze week de vernieuwde website www.bollenacademie.nl gelanceerd. Hierop staat alle informatie over boeken, cursussen en ander lesmateriaal voor de bloembollensector. In de afgelopen twee jaar is veel nieuw lesmateriaal ontwikkeld voor de sector, waaronder boeken en digitale cursussen over de teelt en broei van tulpen en lelies.

2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS