zondag 22 september 2019
FN TOP logo FN TOP add

Nieuw bij Decofresh Roses......

Decofresh Roses groeit! Nadat enkele weken geleden Tom Jacob al werd verwelkomt als nieuw lid van het Decofresh Roses salesteam, is deze per 1 september nog verder versterkt met Johan Kloos.


Nieuw bij Van Nifterik......

Van Nifterik in Ede is een bloeiende en groeiende onderneming. Per 1 september zijn er twee nieuwe medewerkers toegevoegd aan het team. Jeroen Dunant is aangetreden als Commercieel Manager.


Euro-parlementariër Huitema krijgt volop steun om patent op groente en fruit te voorkomen...

VVD-Europarlementariër Jan Huitema krijgt ook in het nieuwe Europees Parlement volop steun van zijn collega’s in de landbouwcommissie om te voorkomen dat groente en fruit gepatenteerd kan worden. Op het verzoek van Huitema zal het Europees Parlement opnieuw politieke druk zetten op het dossier.


TE HUUR TE KOOP

Omzet tuinplanten in augustus hoger dan vorig jaar, omzet snijbloemen aanzienlijk lager ...

Bij Royal FloraHolland was in de tuinplanten in de maand augustus een omzetstijging te zien van 6,5 procent ten opzichte van dezelfde maand in 2018. Dit ondanks dat er dit jaar één veildag minder was.


Wat doe je als een medewerker privéproblemen heeft?...

Een echtscheiding of het verlies van een dierbare kunnen er flink inhakken. Het zijn dingen die iedereen meemaakt en waar medewerkers van jouw bedrijf dus ook vroeg of laat mee te maken krijgen.


Tijdelijke cao-tekst glastuinbouw beschikbaar...

De cao-partijen in de glastuinbouw hebben eind vorige week een ontvangstbevestiging ontvangen van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) van de aangemelde cao voor de glastuinbouw.


10


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS