donderdag 26 april 2018
Topbanner VvdM april RvZ Top banner FT

FloraHolland veilde in 2017 minder bloemen en planten, maar wel tegen hogere prijzen ...

Royal FloraHolland heeft in 2017 een productomzet gerealiseerd van € 4,7 miljard, een stijging van 1,2%. De prijzen stegen met gemiddeld 3,9% ten opzichte van 2016, het aantal stuks nam licht af met 1,8% tot 11,7 miljard.


Flower Factor lanceert online educatie programma Floral Design...

Bijzonder bloemwerk begint met een goede basis. Hiervoor dient iedere bloemist te beschikken over de nodige kennis, technieken en vaardigheden. Flower Factor geeft de bloemist graag deze handvatten en bundelde alle basistechnieken in het online educatie programma Floral Design.


ABN AMRO positief over komende jaren voor sierteelt...

ABN AMRO verwacht dat de particuliere bestedingen in Nederland de komende twee jaar toenemen. Samen met een hoog consumentenvertrouwen in zowel Nederland als Europa en een lage werkloosheid, ziet het er de komende jaren gunstig uit voor de sierteelt de komende twee jaren.

Leandra de Boef |

VvdW GoGreen Accountmanager Engelenad

Rabobank waarschuwt sierteelt voor Brexit ondanks akkoord...

Het gesloten akkoord tussen de Europese Unie (EU) en het Verenigd Koninkrijk (VK) over een Brexit-transitieperiode betekent goed nieuws voor de continuïteit van economische activiteiten.


In het slechtste scenario krijgt de Brit na de Brexit verlepte tulpen...

Er is nog een jaar te gaan voordat de brexit een feit is en nog ruim tweeënhalf jaar voordat exporteren naar het Verenigd Koninkrijk echt anders zal worden. Maar nu al maken de exporteurs van bloemen en planten zich flinke zorgen, zo schrijft het FD.


Werkgeverslijn bewijst toegevoegde waarde ...

LTO Glaskracht Nederland heeft samen met gelieerde sectororganisaties Goed Werkgeverschap hoog in het vaandel staan en heeft mede daarom de werkgeverslijn land- en tuinbouw ingericht. De werkgeverslijn, heeft onlangs haar resultaten bekend gemaakt.


Troostwijk


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS