zondag 24 september 2017
Top wit Top FN

Sectoraal en regionaal arbeidsmarktonderzoek glastuinbouw...

LTO Glaskracht Nederland is samen met de ondernemersgroep Arbeid op een gestructureerde manier naar de arbeidsmarktvraagstukken aan het kijken. Visie, missie, doelen, strategie, activiteiten/instrumenten, financiŽn en evaluatie staan hierbij centraal.


Circulair denken, circulair doen: dé nieuwe norm...

Grondstoffen worden met de fors groeiende bevolking steeds schaarser. Om dit op te lossen is een andere economie noodzakelijk: een circulaire economie. In 2017 is het Grondstoffenakkoord getekend, waar ook NEN zijn handtekening onder heeft gezet en hier volledig achter staat.


Louis Kester versterkt team Florpartners...

Louis Kester treedt met ingang van 1 november a.s. in dienst van Florpartners. Kester (50) gaat projecten leiden op het gebied van commercie, supply chain en digitalisering


GardenConnectaugnov2017

Bloomon stelt HR-directeur aan...

Bloomon heeft Maya Chapman deze maand benoemd tot global head of HR. Chapman gaat zich onder meer focussen op het werven en verder ontwikkelen van talent, zo laat de online bloemenservice weten.


Export bloemen en planten nu al boven 4 miljard euro...

Nooit eerder werd de grens van 4 miljard euro aan export van bloemen en planten al zo vroeg in het jaar gepasseerd als nu. In de eerste acht maanden van dit jaar werd er al voor 4,2 miljard euro uitgevoerd. De export in de eerste acht maanden van dit jaar is ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar gegroeid met 6 procent. Bloemen doen het in de exportwaarde al het hele jaar beter dan de pot- en tuinplanten.


Engelse vertaling cao glastuinbouw beschikbaar...

Aangezien in de glastuinbouw mensen met veel verschillende nationaliteiten werken en deze werknemers niet altijd Nederlands spreken is de cao glastuinbouw vertaald in het Engels.


BoN


2017 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS