donderdag 7 juli 2022
FN TOP logo FN TOP add

Van extern werven naar intern opleiden #blog...

Er is veel te doen rondom het thema arbeid. Nederland moet niet meer groeien, Er is meer nodig dan hogere lonen en Een stop op arbeidsmigratie is helemaal geen slecht idee. Dit soort krantenkoppen sieren de dagbladen regelmatig. Maar wat kun jij zelf doen als werkgever?


Henriëtte Boelstra nieuwe commissaris bij LTO Bedrijven...

Henriëtte Boelstra is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van LTO Bedrijven. Boelstra volgt Jan Kruijer op binnen het toezichthoudende orgaan van de onderneming. De aandeelhouders van LTO Bedrijven – LTO Noord, ZLTO en LLTB – hebben op voordracht van de Raad van Commissarissen ingestemd met de benoeming.

Redactie Floranews |

Nieuwe algemeen directeur Bloemenbureau Holland...

Yvonne Watzdorf is met ingang van 1 juni 2022 de nieuwe algemeen directeur van Bloemenbureau Holland (BBH). Watzdorf heeft ruime directie-ervaring bij verschillende retailers en producenten van consumentenproducten.


2206FleuroStaravond

Dirk Neelis van luchtvaart naar groenteveredeling bij Enza Zaden...

De raad van commissarissen van groenteveredelingsbedrijf Enza Zaden benoemt Dirk Neelis met ingang van 1 september 2022 tot Chief Financial Officer en lid van de raad van bestuur van het bedrijf. Neelis is momenteel vice president Finance & Control bij Air France-KLM Cargo en was daarvoor CFO bij de Nederlandse luchtvaartmaatschappij Transavia.

Redactie Floranews |

Nieuwe Head of Commercial Operations bij Beekenkamp ...

Marja Vonk Noordegraaf is de nieuwe Head of Commercial Operations Europe bij Beekenkamp. Daarnaast blijft ze het verkoopteam voor heel Europa aansturen, waaronder ook de agenten en de klantenservice van Beekenkamp Plants Ornamentals. Tevens geeft Vonk Noordegraaf nu leiding aan het Product Managementteam.

Redactie Floranews |

Omzet marktplaatsen FloraHolland blijft in maand mei weer achter ...

Royal FloraHolland heeft in de maand mei minder bloemen en planten verhandeld dan in dezelfde maand vorig jaar. Ook de prijzen waren gemiddeld lager. De omzet van tuinplanten daalde minder hard dan die van snijbloemen en kamerplanten. Dit blijkt uit de cijfers van Royal FloraHolland. De omzet van bloemen en planten op de marktplaatsen FloraHolland daalde in de maanden maart en april van dit jaar ook al.

Leandra de Boef |

2206PanAmericanSeedvacature


2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS