dinsdag 23 juli 2019
TOP BLUEROOTS Top VvdM OZ Export via TFC

Werkgevers moeten barrières rond reisafstanden wegnemen...

Uit onderzoek van ABN AMRO blijkt dat vrouwen hun werk gemiddeld liefst 21 kilometer dichterbij huis zoeken dan mannen: vrouwen zoeken hun baan gemiddeld 28 kilometer van huis, mannen 49 kilometer.


Weer steeds meer vaste arbeidscontracten bij FloraHolland...

Bij Royal FloraHolland beleeft het ‘ouderwetse’ vaste contract een herwaardering. Flexwerkers zijn er niet meer weg te denken, maar ook deze worden vaak aangenomen in vaste dienst. De veiling werkt met een grote flexibele schil van uitzendkrachten, maar biedt ook steeds meer flexwerkers uit deze schil een vast contract.


Lesprogramma Groen Doen in de Klas goed gewaardeerd...

Vorig jaar lente is het lesprogramma Groen Doen in de Klas! geïntroduceerd. Ruim een jaar later is dit door ruim 76.000 basisschoolleerlingen uit de groepen 5 en 6 in gebruik genomen.


FT Fotos

Straatgraffiti en rode sneakers in strijd tegen personeelstekort...

Het Westland luidt al langer de noodklok over het grote aantal openstaande vacatures. Ook Beekenkamp Group heeft hier mee te maken. Met opvallende ‘straatgraffiti’ wil het bedrijf in Maasdijk zich nu onderscheiden op de arbeidsmarkt.


Otti Blok versterkt Bamboo Orchid...

Otti Blok is halverwege mei begonnen bij Bamboo Orchid als accountmanager. Hiermee breidt de service van Bamboo Orchid uit. “Ik zal voornamelijk tuincentra kennis laten maken met het consumentenmerk Bamboo Orchid en de verschillende oplossingen voor de winkelvloer” legt Otti uit.


Sectoren afhankelijk van Oost-Europeanen moeten alternatieven vinden...

Oost-Europa heeft de afgelopen jaren een economische groeispurt doorgemaakt. Tussen 2015 en 2018 groeide de regio jaarlijks met gemiddeld 4 procent. In 2018 groeide de economie in Polen met maar liefst 5,1 procent en ook voor de komende jaren zien de groeiverwachtingen er volgens het een rapport van de ABN AMRO positief uit.


BoN


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS