zondag 18 april 2021
FN TOP add FN TOP logo

Nieuw bij... Celieplant...

Patrick Struik is deze maand gestart bij Celieplant, onderdeel van Groenland BV. Struik versterkt het team van Celieplant in de functie van senior accountmanager.


Transparantie over duurzaamheid in sierteeltsector steeds belangrijker...

ABN AMRO verwacht dat over tien jaar een derde van de sierteeltproducten een consumentenkeurmerk heeft om duurzaamheid aan te tonen. Ook ziet het de sierteeltsector de komende jaren een belangrijke rol spelen in de circulaire economie, schrijft het in het vandaag gepubliceerde rapport Visie op sierteelt 2021.

Leandra de Boef |

Europese Commissie presenteert biologische actieplan 2021 - 2027...

De Europese Commissie (EC) heeft het European Organic Action Plan 2021 Ė 2027 gepresenteerd. Het doel van het actieplan is om de productie en consumptie van biologische producten binnen de Europese Unie (EU) te stimuleren, uiterlijk in 2030 ten minste 25 procent van de landbouwgrond te gebruiken voor biologische landbouw, en de biologische aquacultuur sterker uit te bouwen.


21 Vacatures op Floranews

Danziger breidt product management divisie uit...

De Israelische veredelaar Danziger breidt haar product management divisie uit met de nieuw gecreŽerde functies van Product Manager Perkgoed en Product Manager Snijbloemen.

Redactie Floranews |

Nieuw bij... Deliflor...

Bob Persoon is sinds deze maand marktmanager bij Deliflor, onderdeel van de Beekenkamp Group. Na na zijn studie aan HAS Den Bosch en een Masterstudie aan Nyenrode heeft Persoon enkele financiŽle functies bekleed. Nu volgt hij zijn commerciŽle hart en is toegetreden tot het familiebedrijf.

Redactie Floranews |

Nieuwe directeur Naktuinbouw...

Stef Schuijt is per 1 juni 2021 de nieuwe directeur van Naktuinbouw. Het bestuur heeft hem vrijdag 12 maart benoemd.

Redactie Floranews |

2104XPOL


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS