zondag 18 augustus 2019
Top VvdM OZ Export via TFC FN TOP add

Stapelen Deense karren in arbocatalogus glastuinbouw...

Het onderwerp Stapelen van Deense karren is onlangs goedgekeurd door de Inspectie SZW en opgenomen in de arbocatalogus. Kwekers die Deense karren stapelen kunnen nu in de arbocatalogus kijken hoe zij dit op een veilige manier doen.


FloraHolland stapt over op uniform logistiek systeem...

Royal FloraHolland voert eind deze maand een nieuw Warehouse Management Syteem (WMS) in op haar exportlocaties. Eerst is de locatie in Naaldwijk aan de beurt, daarna volgen Rijnsburg en Aalsmeer.


De Winter neemt Bloementaxi over...

De Winter Logistics neemt per 15 juli aanstaande alle activiteiten van De Bloementaxi uit Honselersdijk over. Hiermee breidt De Winter Logistics haar dienstverlening verder uit. Met de inzet van de Bloementaxi kan De Winter nu ook op kleiner bestelniveau logistieke diensten aanbieden aan haar klanten.


10

Drie nieuwe papierpulp transporttrays met fustcode...

De drie nieuwste EcoExpert transporttrays van Modiform zijn goedgekeurd door Royal FloraHolland. De van papierpulp gemaakte trays, hebben de traytesten doorstaan en de fustcodes Fc425 en Fc225 ontvangen. Kwekers kunnen nu verrekening krijgen voor het gebruik deze trays.


Op deze wegen komt kilometerheffing voor vrachtwagens ...

Met de invoering van de vrachtwagenheffing wordt de vaste motorrijtuigenbelasting en Eurovignet omgezet naar een variabele heffing, waarbij betaald wordt per afgelegde kilometer. De wegen waar per 2023 deze kilometerheffing voor vrachtwagens gaat gelden, zijn bekendgemaakt.


Na Lisianthus wordt nu ook Alstroemeria aangevoerd in nieuwe bloemenemmer Fc588...

Vanaf deze week wordt Alstroemeria in de nieuwe meermalige bloemenemmer Fc588 met opzetrek Fc598 aangevoerd voor de klok. Alstroemeria is, na Lisianthus, de tweede productgroep die dit fust in gebruik heeft genomen. De verwachting is dat in dit najaar de veiling Fc588 voor nog meer producten vrij zal geven.


FT Fotos


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS