zaterdag 23 februari 2019
Topbanner Kubo Floranews TOP

FloraHolland, KLM en Schiphol boeken winst met nieuwe transportverpakking...

De Holland Flower Alliance (HFA) van Royal FloraHolland, KLM en Schiphol Group richt zich op optimalisering van de sierteeltketen.


Depot CC en FloraHolland verhuist van Bleiswijk naar Hazerswoude-Dorp...

Container Centralen (CC) verhuist zijn depot in Bleiswijk naar een nieuwe locatie in Hazerswoude-Dorp. Ook het depot van Royal FloraHolland (RFH) verhuist mee.


Vroegveildagen Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk...

FloraHolland kondigt aan in 2019 te gaan voor een logistieke topprestatie. Om op piekdagen bestellingen tijdig in de box te kunnen leveren, start de veiling op 4 dagen één uur eerder met het veilen van bloemen én planten.


BoN

Windhorst Ferry BV en Logistiek Centrum Boskoop gaan logistieke samenwerking aan ...

De twee logistieke dienstverleners Windhorst Ferry BV en Logistiek Centrum Boskoop uit Boskoop/Hazerswoude zijn sinds begin januari 2019 een nieuwe samenwerking aangegaan.


Post-Kogeko en Visbeen samen verder als Daily Logistics Group ...

Post-Kogeko en Visbeen gaan na een samenwerking van 20 jaar verder als Daily Logistics Group (DLG). Hiermee wordt DLG een top 20 speler in de logistieke dienstverlening.


Aantal stelen per bos voor ALLE snijbloemen verplicht...

Vanaf 1 januari 2019 is het aantal stelen per bos een verplicht kenmerk bij het aanvoeren van voor alle producten binnen de categorie snijbloemen. Dit geldt dus ook voor ongeboste producten en producten in dozen.

2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS