dinsdag 22 juni 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Jubileumtruck Bosman Van Zaal op de weg...

Sinds een aantal weken rijdt er in Nederland een vrachtwagen rond met de boodschap dat Bosman Van Zaal uit Aalsmeer al 100 jaar kassen bouwt.


Landgard en Modiform lanceren nieuw retoursysteem transporttrays in Duitsland...

Modiform en Landgard bevorderen beiden het recyclen van transporttrays van planten. Landgard heeft hiervoor in enkele Duitse bouwmarktketens een retoursysteem opgezet voor gebruikte trays, die door Modiform gerecycled worden.

Leandra de Boef |

Potmaat 15 hoeft niet meer los in eurostapeldoos ...

Planten met potmaat 15 cm worden vaak los in een eurostapeldoos gezet. Met de door Modiform nieuw ontwikkelde transporttray 4115 is dat verleden tijd! Met deze tray passen tien potten van 15 cm in een tray in een eurostapeldoos.

Redactie Floranews |

21 Vacatures op Floranews

FloraHolland heeft vergunningsaanvraag voor Floriway ingediend...

FloraHolland heeft de benodigde vergunningsaanvraag voor Floriway ingediend. Op 11 november 2020 werd Floriway aangekondigd, waarbij FloraHolland met 3 vervoerders in de sierteeltsector een joint-venture wil vormen.


Nederlandse pilot met 30 waterstof trucks ...

Schone brandstoffen leverancier OrangeGas (OG) en Hyundai dealer Groenewold & Dijkhuizen zijn een exclusief pilotproject gestart met Hyundai af-fabriek waterstofvrachtwagens in Nederland, die geleverd worden vanuit Delfzijl.

Redactie Floranews |

FloraHolland mag transportbedrijven nog niet overnemen...

FloraHolland mag De Winter, Wematrans en Van Zaal voorlopig nog niet overnemen. De mededingsautoriteit ACM steekt hier een stokje voor.

Leandra de Boef |

Tussen FN


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS