zondag 21 april 2019
FlowerTrials Dummen Orange Top Flower Trials

Valse CC TAG5 labels gesignaleerd, beloning voor gouden tip...

CC Centralen meldt dat er valse CC TAG5 labels gesignaleerd zijn in de markt. Deze labels lijken echt, maar kunnen niet worden gescand. Riscon Arnhem B.V., een onafhankelijk particulier onderzoeksbureau, is direct ingeschakeld door Container Centralen om de zaak te onderzoeken.


Afwijkende aanvoertijden FloraHolland tijdens feestdagen voorjaar 2019...

FloraHolland hanteert rond de aankomende feestdagen afwijkende aanvoer- en openingstijden op de verschillende locaties. Ook wordt er op diverse dagen niet geveild of op andere dagen juist een uur eerder gestart met veilen.


Voorrang voor vrachtwagencolonnes tussen Naaldwijk en Aalsmeer...

Binnenkort rijden de eerste vrachtwagencolonnes op de route Naaldwijk - Aalsmeer. Combinaties van drie vrachtwagens krijgen voortaan prioriteit bij verkeerslichten en rijden dus sneller van FloraHolland in Naaldwijk naar Aalsmeer.


Hepke - Team Westland

Paletti Growers en De Winter zeker tot 2024 samen op pad...

De Winter Logistics en Paletti Growers hebben de intensieve logistieke samenwerking met vijf jaar verlengd. Ze gaan minimaal tot 2024 ‘samen op pad’ met snijbloemen en potplanten.


Ruim een miljoen euro schade FloraHolland door diefstal karren...

FloraHolland heeft vorig jaar 1,1 miljoen euro schade opgelopen door de diefstal van ruim duizend veilingkarren bij de vestiging in Honselersdijk. De veiling wil de schade verhalen op twee mannen die verdacht worden van de diefstallen.


Driejarige samenwerking FloraHolland en MotracLinde...

Na een voorbereidingstraject dat in 2016 is gestart, hebben Royal FloraHolland en MotracLinde hun uitgebreide samenwerking voor de komende 3 jaar bekrachtigd.


BoN


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS