maandag 24 juni 2019
FN TOP add Bakker.com via TFC

Na Lisianthus wordt nu ook Alstroemeria aangevoerd in nieuwe bloemenemmer Fc588...

Vanaf deze week wordt Alstroemeria in de nieuwe meermalige bloemenemmer Fc588 met opzetrek Fc598 aangevoerd voor de klok. Alstroemeria is, na Lisianthus, de tweede productgroep die dit fust in gebruik heeft genomen. De verwachting is dat in dit najaar de veiling Fc588 voor nog meer producten vrij zal geven.


Collectief vervoer van sierteelt uit Boskoop groeit licht...

De gemeente Alphen en Greenport Boskoop stimuleren het collectieve vervoer van sierteeltproducten Boskoop uit én binnen Boskoop. Vooral dat laatste gaat nog moeizaam. Waar steeds meer ondernemers kiezen voor collectief vervoer als de sierteeltproducten Boskoop uit moeten, rijden ze binnen het dorp zelf nog vaak zélf hun heesters naar de afnemer.


Nieuwe fustwasserij FloraHolland wast 51 miljoen fusten per jaar....

Deze week is de nieuwe Limex fustwasserij bij Royal FloraHolland in Aalsmeer in gebruik genomen. De nieuw ontwikkelde waslijnen vinden plaats in een door Royal FloraHolland duurzaam ingerichte washal inclusief uitgebreide klimaatinstallatie.


FT Fotos

Dekker Chrysanten met LZV vol gas richting een schonere toekomst...

Dekker Chrysanten heeft sinds deze maand een LZV, Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie, toegevoegd aan het wagenpark. De 25,25 meter lange nieuwe Volvo FH42T LNG vervoert in één keer 40 pallets, goed voor een kwart miljoen chrysantenstekken, én is zuiniger qua brandstof.


Transporteur dekt niet alle schade bij een incident...

De koeling van de trailer gaat kapot tijdens de rit met bloemen naar Italië. Een pallet valt van de laadklep op de grond tijdens het laden en lossen met de heftruck. Een bende steelt op een parkeerplaats een kostbare lading tablets.


Duitse Floritray introduceert nieuwe meermalige tray op Veiling Rhein-Maas...

Het Duitse Floritray komt nog dit jaar met een nieuwe meermalige tray als duurzame vervanging voor eenmalige trays op veiling Rhein-Maas.


BoN


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS