maandag 17 februari 2020
1. VB&P Teelt 1. RFH Trade Fair 2020

Elektrotrekkers op terrein FloraHolland moeten voor 27 maart 2020 geregistreerd zijn...

Elektrotrekker op terrein Floraholland moet voor 27 maart 2020 geregistreerd zijn Bloemen- en plantenveiling Floraholland introduceert per 1 april 2020 een verplicht vignet voor elektrotrekkers die gebruik maken van de bebouwde omgeving van de veilingterreinen te Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg.


Tweede Kamer zegt ja tegen trekkerkenteken...

De Tweede Kamer heeft ingestemd met de wijziging van de Wegenverkeerswet 1994 in verband met de invoering van een registratie- en kentekenplicht voor landbouw- en bosbouwtrekkers.


ABN AMRO: Transportsector in 2020 dubbel geraakt door tegenwind en stikstof...

De transportsector staat er slecht voor. Vrachtwagenchauffeurs, binnenvaartschippers en vrachtpiloten krijgen komend jaar minder te vervoeren door economische tegenslag, de stikstofregels en de groei van Schiphol.


1 ANTHURA IGOTY

Nieuw veilschema bloemen voor pilot landelijk veilen...

Voor de pilot landelijk veilen, krijgt de klok op Naaldwijk vanaf donderdag 30 januari een nieuw veilschema Bloemen, met op een aantal klokken een andere veilvolgorde. Voor deze pilot is namelijk zowel op Naaldwijk als op Aalsmeer een eigen klok nodig.


FloraHolland voert verplicht vignet in voor elektrotrekkers...

Per 1 april 2020 voert Royal FloraHolland een vignet in voor elektrische trekkers die gebruik maken van de bebouwde omgeving van de veilingterreinen. De kosten van het vignet bedragen € 700,00 per jaar. De opbrengsten worden gebruikt voor investeringen in onder meer wegen op de locaties Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg.


Aanvoerder betaalt geen kosten meer voor meermalige tray Floratino...

Twee keer per jaar kunnen de fustprijzen van FloraHolland gewijzigd worden. Meestal gebeurt dit op de eerste maandag van januari en de eerste maandag van juli. Zo ook maandag 6 januari 2020. Per die datum wijzigen diverse verpakkingen van prijs.


1 essen


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS