maandag 24 januari 2022
FN TOP add

Duitse verpakkingswet VerpackG wordt vanaf 2022 uitgebreid...

De in Duitsland geldende verpakkingswet VerpackG wordt vanaf 2022 uitgebreid. De wet omvat een registratie- en meldingsplicht van verkoopverpakkingen die normaal gesproken via de consument retour komen. Vanaf 1 januari 2022 is de verpakkingswetgeving ook van kracht voor transportverpakkingen.

Redactie Floranews |

Floriway krijgt met logo eigen gezicht...

Floriway heeft een eigen logo en krijgt daarmee ook een eigen gezicht voor klanten. Ook heeft de dienstverlener de eigen website Floriway.com en zijn alle ontwikkelingen rondom Floriway via diverse social media dagelijks te volgen.

Redactie Floranews |

Samenwerking sierteeltvervoerders Floriway officieel van start...

Woensdag 27 oktober hebben De Winter Logistics, Van Zaal Transport, Wematrans en Royal FloraHolland de aandelenoverdracht voor Floriway ondertekend. De officiŽle start van de samenwerking tussen de sierteeltvervoerders.

Redactie Floranews |

2112John

Bloomer verruilt kartonnen dozen voor duurzame BloomerBox...

Bloomer stapt over van kartonnen dozen naar een nieuw en duurzaam logistiek middel; de BloomerBox. Waar andere groothandels bloemen leveren op water, leverde de online bloemengroothandel het altijd al anders. Het leverde droog in kartonnen dozen.

Redactie Floranews |

Bloemendoos Fc525 uit assortiment FloraHolland...

Royal FloraHolland neemt per 1 januari 2022 het meermalige bloemenfust Fc525 uit het assortiment. Volgens de veiling wordt deze bloemendoos vooral gebruikt bij de productgroep Lelie. Het gebruik van de bloemendoos zou echter de laatste jaren sterk afgenomen zijn tot enkele gebruikers.

Redactie Floranews |

ACM geeft FloraHolland groen licht voor Floriway...

De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft Royal FloraHolland (RFH) groen licht gegeven voor Floriway. Na uitgebreid onderzoek naar de marksituatie en de positie van RFH in de sierteeltsector, heeft de ACM haar goedkeuring gegeven aan de overname van De Winter, Van Zaal en Wematrans.

Redactie Floranews |

2201 Evanthia Tanacetum


2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS