donderdag 29 oktober 2020
2010TOP  Retail Solutions 2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020

Connected Transport Corridor Amsterdam Westkant van start...

Donderdag 22 oktober 2020 heeft de Metropoolregio Amsterdam (MRA) de Connected Transport Corridor (CTC) Amsterdam Westkant gelanceerd. Vanaf nu krijgen vrachtwagenchauffeurs van aangesloten vervoerders in de regio Schiphol informatie over de situatie op de weg, zoals incidenten, files en wegwerkzaamheden.


Cargoboss en Van Daalen Transport onder één naam verder...

De transportbedrijven CargoBoss en Van Daalen Transport uit Maasdijk gaan samen verder onder de nieuwe naam BosDaalen.


Royal FloraHolland gaat extra controleren op weerhaakjes in bloemendozen...

Royal FloraHolland zegt de laatste tijd veel klachten te krijgen over weerhaakjes die bevestigd zijn in de bodems van de meermalige bloemendoos. Deze zitten nu al in ruim 150.000 bodems.


2010 Anthura Laborant met groene vingers

Vannova opent nieuw distributiecentrum in Naaldwijk...

De Master Growers van VannoVa leveren sinds vorige week een groot deel van hun bestellingen uit vanuit hun nieuwe distributiecentrum in Naaldwijk.


Vrachtwagentrailers gestolen van terrein FloraHolland Naaldwijk...

In de nacht van zondag op maandag zijn in totaal drie vrachtwagentrailers gestolen van het terrein van Royal FloraHolland. De trailers stonden geparkeerd op het veilingterrein van Royal FloraHolland in Honselersdijk en zijn afkomstig van het bedrijf WTV Westland Trailer Verhuur, zo meldt de WOS.


Nieuwe emballage applicatie Returnz met en voor boomkwekers ontwikkeld...

Bexter, Boris en Carlo Nuijten, eigenaar van Beau Plants B.V., hebben de handen ineen geslagen om de knelpunten van de boomkwekerijsector op te lossen. Met behulp van een intensieve samenwerking met boomkwekers kwam de mobiele applicatie Returnz tot stand.


2010 Adomex


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS