zondag 20 januari 2019
Beekenkamp Deliflor Topbanner Kubo

Post-Kogeko en Visbeen samen verder als Daily Logistics Group ...

Post-Kogeko en Visbeen gaan na een samenwerking van 20 jaar verder als Daily Logistics Group (DLG). Hiermee wordt DLG een top 20 speler in de logistieke dienstverlening.


Aantal stelen per bos voor ALLE snijbloemen verplicht...

Vanaf 1 januari 2019 is het aantal stelen per bos een verplicht kenmerk bij het aanvoeren van voor alle producten binnen de categorie snijbloemen. Dit geldt dus ook voor ongeboste producten en producten in dozen.


Transporteurs en veiling houden rekening met chaos na Brexit...

Op 29 maart stapt Groot-Brittannië uit de Europese Unie. Met of zonder afspraken zoals opgenomen in het akkoord bepaalt het Britse parlement in de week van 14 januari. Westland drijft veel handel met het Verenigd Koninkrijk en vervoert veel versproducten naar het eiland.


BoN

FloraHolland verdeelt in piekperiode voortaan op vier lagen ...

FloraHolland verdeelt planten in de piekperiode voortaan op vier lagen in plaats van op drie. Hierdoor zijn er in de drukke periodes minder stapelwagens nodig. De verandering wordt ingevoerd in de periode van 1 februari tot 15 juni 2019 op de locaties Aalsmeer en Naaldwijk.


Belangrijkste wijzigingen tarieven FloraHolland 2019...

Royal FloraHolland heeft haar tarieven voor 2019 aangepast. Hier vindt u de belangrijkste wijzigingen op een rij. Hierbij zijn de uitgangspunten betalen naar gebruik, digitaal is de standaard en vereenvoudigen van het tarievenstelsel.


FloraHolland verlaagt prijzen meermalig fust ...

Met ingang van 1 januari 2019 verlaagt Royal FloraHolland de prijzen van meermalig fust. De veiling wil hiermee het gebruik van meermalig fust stimuleren. Van veel bloemenemmers en -rekken dalen de prijzen met 1 eurocent. De huurtarieven van alle meermalige plantentrays dalen met 2 eurocent.


VvdW Lutgo


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS