zondag 25 februari 2018
Vacature van de maand Top FN

De vijf grootste uitdagingen van de logistiek teamleider...

Teamleiders zijn veel bezig met het blussen van brandjes. Dit komt onder andere door de hoge werkdruk en het personeelstekort. Maar met welke uitdagingen heeft een teamleider nog meer mee te maken?


Géén opslagkosten CC-containers en -platen in piekperiode...

In de nacht van zondag 25 februari op maandag 26 februari start bij Royal FloraHolland de zogenaamde piekperiode. Deze eindigt in de nacht van zondag 27 mei op maandag 28 mei 2018. In deze drukke periode in de sierteeltsector gelden bij de veiling gewijzigde tarieven voor CC-containers en -platen.


Na Rijnsburg gaat ook Eelde over op nieuw fustsysteem...

Na de livegang van het nieuwe fustsysteem bij Royal FloraHolland in Rijnsburg gaat per 26 februari ook de locatie in Eelde over op het nieuwe systeem. De locaties Naaldwijk en Aalsmeer volgen later dit kwartaal


BoN

Van Zaal Transport breidt wagenpark uit ...

Sierteeltvervoerder Van Zaal Transport heeft zijn wagenpark uitgebreid met zes nieuwe DAF trekkers. De nieuwe wagens werden dinsdag 13 februari geleverd door Truckland.


FloraHolland gaat elke dag voor betere logistiek...

Met Valentijnsdag, Moederdag en Vrouwendag voor de deur vertelt Chief Operations Officer (COO) van Royal FloraHolland Yme Pasma over hoe de veiling haar dagelijkse dienstverlening structureel wil verbeteren. Voor nu ťn de toekomst.


Structurele oplossing veilig stapelen deense karren in zicht...

Afgelopen maandag heeft de sectorale taskforce van LTO Glaskracht Nederland zich gebogen over de verdere ontwikkelingen van een oplossing voor het verbod van de Inspectie SZW op het stapelen van Deense karren.

2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS