zaterdag 23 maart 2019
Topbanner Kubo Dummen Orange Top Flower Trials

Geen transportheffing voor Fc519 en Fc525 in periode 4...

In de drukke periode van 25 maart tot en met 21 april 2019 kunnen de meermalige dozen Fc519 en Fc525 bij FloraHolland vrij ingeleverd worden.Hiervoor hoeft geen transportheffing betaald te worden. Dit meldt FloraHolland.


Betere bereikbaarheid Aalsmeer in zicht...

Vrijdag 8 maart ondertekenden de bestuurders van gemeente Aalsmeer, provincie Noord-Holland, Royal FloraHolland en Vervoerregio Amsterdam twee samenwerkingsovereenkomsten.


Twintig nieuwe Mercedes-Benz trucks voor Van Zaal Transport ...

Van Zaal Transport heeft twintig nieuwe Mercedes-Benz trucks toegevoegd aan zijn wagenpark. Een deel daarvan is ter uitbreiding, een ander deel is ingeruild voor een milieuvriendelijker en veiliger model.


VvdW Bart

FloraHolland, KLM en Schiphol boeken winst met nieuwe transportverpakking...

De Holland Flower Alliance (HFA) van Royal FloraHolland, KLM en Schiphol Group richt zich op optimalisering van de sierteeltketen.


Depot CC en FloraHolland verhuist van Bleiswijk naar Hazerswoude-Dorp...

Container Centralen (CC) verhuist zijn depot in Bleiswijk naar een nieuwe locatie in Hazerswoude-Dorp. Ook het depot van Royal FloraHolland (RFH) verhuist mee.


Vroegveildagen Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk...

FloraHolland kondigt aan in 2019 te gaan voor een logistieke topprestatie. Om op piekdagen bestellingen tijdig in de box te kunnen leveren, start de veiling op 4 dagen één uur eerder met het veilen van bloemen én planten.


Hepke - Team Westland


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS