vrijdag 16 november 2018
Topbanner RVZ

Nieuw ontwerp label CC Containers...

Het nieuwe label (CC TAG5) voor de CC Container heeft een compleet nieuw ontwerp. Het label kan sneller, gemakkelijker en nauwkeuriger worden afgelezen met verschillende soorten scanners. Met het invoeren van het nieuwe label wordt de CC Pool gereset voor een eerlijker systeem; ook kan het label een ondersteuning zijn voor het optimaliseren van werkprocessen.


Van der Slot Transport viert 100-jarig bestaan met Open Dag...

Van der Slot Transport bestaat dit jaar 100 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Op zaterdag 10 november opent Van der Slot Transport haar deuren ter ere van het 100-jarig bestaan. Het is die dag mogelijk een kijkje achter de schermen te nemen van de logistiek dienstverlener.


Vanaf januari nieuw bloemenfust Fc588...

Royal FloraHolland is gestart met de productie van het nieuwe bloemenfust Fc588. De nieuwe bloemenemmer wordt in januari 2019 geïntroduceerd en past optimaal op de CC-container als de stapelwagen.


BoN

Duurzame EcoExpert tray nu ook in veilingverrekensysteem...

De van papierpulp gemaakte EcoExpert trays zijn vanaf vandaag opgenomen in het veilingverrekensysteem van Royal FloraHolland. De duurzame trays van Modiform hebben de traytesten doorstaan en per direct de code Fc225 gekregen. De code geldt voor de zes-gaats transporttray, de equivalent van de Normpack 200 reeks.


Container centralen vervangt rode label...

Dit najaar komt Container Centralen (CC) met een nieuw label voor de CC Container, die het huidige rode label in januari 2019 zal vervangen. Het label toont dat een kar legitiem onderdeel is van de CC Pool en wordt aan alle klanten van Container Centralen verstrekt die CC Containers onder contract hebben.


Perennial Power vrachtauto op de weg...

Vanaf woensdag 19 september rijdt er een vrachtauto van Van Dooren Transport met prachtige reclame voor de vaste planten door Nederland.


VvdW Beekenkamp


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS