vrijdag 7 augustus 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Vignet voor elektrotrekker vanaf 1 oktober 2020 verplicht op veilingterreinen FloraHolland...

Per 1 oktober 2020 is het elektrotrekker vignet verplicht voor elektrotrekkers die gebruik maken van de bebouwde omgeving van de veilingterreinen van FloraHolland Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. De plicht geldt ook voor de oversteek in Aalsmeer en Naaldwijk naar de andere zijde van het veilingterrein.


Kilometerheffing voor vrachtwagens voorlopig uitgesteld...

De eerder aangekondigde kilometerheffing voor vrachtwagens is uitgesteld en zal niet eerder ingevoerd worden dan in 2024. Misschien zelfs nog later. Dit meldt minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen in een brief aan de Tweede Kamer.

Leandra de Boef |

Distributiecentrum Intratuin verhuist van Venlo naar Den Bosch...

Het distributiecentrum van Intratuin op het Fresh Park in Venlo gaat dicht. Het dc van Intratuin verhuist naar verluidt in oktober naar Den Bosch. Intratuin besteedt haar logistiek uit aan logistiek dienstverlener ID Logistics, dat in Den Bosch een nieuw distributiecentrum bouwt.


ConceptFactory

Weer meer personen toegestaan in afmijnzalen Royal FloraHolland...

Vanaf 1 juli is het toegestaan om met meer dan 100 personen op 1,5 meter afstand van elkaar in n (binnen)ruimte te zijn. Daarom is een deel van de afmijnzalen van Royal FloraHolland vanaf vandaag ook weer toegankelijk voor meer dan 100 personen. Hierbij blijft wel de richtlijn van kracht om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.


Container Centralen boekt eerste successen in strijd tegen valse CC labels...

Container Centralen heeft de eerste successen geboekt in de strijd tegen valse CC Tag5 labels. In maart 2019 zijn er valse labels op de markt ontdekt, waarna het door Container Centralen ingeschakelde recherchebureau Riscon veel tips ontvangen heeft. Dit heeft geleid tot een aantal juridische procedures.


Beekenkamp en Flier Systems ontwikkelen multifunctionele machine voor fust verwerking...

De medewerkers van Beekenkamp Plants Vegetables hebben samen met Flier Systems een multifunctionele machine ontwikkeld voor de verwerking van fust. Per jaar levert Beekenkamp onder andere ruim 200 miljoen koolplanten door heel Europa.


Groen-Direkt


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS