woensdag 13 november 2019
Top Van Dijk Flora TFC Top Dillewijn Zwapak

Alle deelnemers CC Pool moeten materialen makkelijk zorgeloos kunnen gebruiken...

Alle deelnemers van de CC Pool moeten de materialen gemakkelijk en zorgeloos kunnen gebruiken, is de ambitie van Container Centralen (CC). Om deze ambitie waar te maken breidt het haar actieprogramma uit.


De Winter Logistics neemt De Lordd Transport over...

De Lordd Transport uit Moerkapelle wordt per 1 november aanstaande overgenomen door De Winter Logistics. Dit maakte beide partijen vandaag bekend. Alle activiteiten van De Lordd Transport worden voortgezet onder de vlag van De Winter Logistics.


Fust Online in gebruik genomen door Faber Bloementransport...

Fust Online is onlangs in gebruik genomen door vervoerder Faber Bloementransport uit Eelde. Hierdoor gaan de fustbestellingen direct vanuit hun Transport Management Systeem (TMS) naar het Royal FloraHolland fustsysteem.En dat scheelt een hoop extra werk en is minder foutgevoelig. Stap daarom als vervoerder ook over op Fust Online.


Dekker2

Van der Slot Transport vanaf nu Koninklijk...

Van der Slot Transport in Rijnsburg heeft afgelopen vrijdag 11 oktober het predicaat Koninklijk ontvangen uit handen van de Commissaris van de Koning, de heer Jaap Smit. Directeur Alex van der Slot nam het predicaat vol trots in ontvangst.


Ultimatum gesteld aan Container Centralen...

De laatste tijd ondervinden kwekers, kopers en vervoerders veel problemen met de kwaliteit van CC-containers. Het gaat hier over kapotte platen, instroom van illegale platen, valse slotjes en het afbreken van slotjes.


Eelde wordt toekomstvast veil- en logistiek centrum voor Noord-Nederland en Noordwest Duitsland...

Royal FloraHolland wil van Eelde een toekomstvast veil- en logistiek centrum voor Noord-Nederland en het noordwesten van Duitsland te maken. Dit door toepassing van de modernste veil-en verkooptechnieken en een nieuwe manier van logistieke afhandeling.


1 Trade Fair fotos


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS