woensdag 27 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Vaker groen licht voor vrachtverkeer in Westland...

Op drie belangrijke verkeerspunten in het Westland kunnen transporteurs uit Zuid-Holland nu prioriteit aanvragen bij verkeerslichten. Op deze punten zijn slimme verkeerslichten geplaatst, die op aanvraag vaker groen licht kunnen geven aan een transporteur, waardoor deze flink kan besparen op tijd en brandstof.


Vraag naar stapelwagens herstelt weer tot normaal niveau...

De vraag naar stapelwagens herstelt weer tot normaal niveau, meldt Royal FloraHolland. Dankzij het aanhoudende zachte voorjaarsweer en het heropenen van steeds meer West-Europese verkooppunten van bloemen- en planten lopen handel en aanvoer weer op.


Dutch Flower Group mogelijk nieuwe eigenaar Airflo...

DSV Panalpina A/S, grootaandeelhouder van Panalpina Airflo, heeft de intentie om de activiteiten van Airflo in Kenia en Nederland te verkopen aan minderheidsaandeelhouder Dutch Flower Group (DFG). Partijen verwachten de komende maanden toestemming te verkrijgen van de de lokale autoriteiten in Nederland en Kenia.


Flowers4Oxygen

Afwijkende aanvoertijden FloraHolland Hemelvaart en Pinksteren 2020...

Royal FloraHolland hanteert dit voorjaar rond Hemelvaart en Pinksteren afwijkende aanvoer- en openingstijden op de verschillende locaties. De geplande vier vroegveildagen zijn in verband met de coronacrisis komen te vervallen.

Leandra de Boef |

Piekperiode voor CC-materiaal weer van kracht...

Het aanhoudende warme lenteweer en het opnieuw openen van winkels in West-Europa zorgt ervoor dat de vraag naar CC-containers zich herstelt, meldt Royal FloraHolland.


Overheid overweegt ook steun voor sierteelttransporteurs...

In de afgelopen woensdag aangekondigde noodsteun voor de sierteeltsector is geen steun voor de sierteelttransport opgenomen. Ook deze bedrijven staan nagenoeg stil en kampen met enorme schades.

Leandra de Boef |
2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS