dinsdag 23 juli 2019
TOP BLUEROOTS Top VvdM OZ Export via TFC

De Winter neemt Bloementaxi over...

De Winter Logistics neemt per 15 juli aanstaande alle activiteiten van De Bloementaxi uit Honselersdijk over. Hiermee breidt De Winter Logistics haar dienstverlening verder uit. Met de inzet van de Bloementaxi kan De Winter nu ook op kleiner bestelniveau logistieke diensten aanbieden aan haar klanten.


Drie nieuwe papierpulp transporttrays met fustcode...

De drie nieuwste EcoExpert transporttrays van Modiform zijn goedgekeurd door Royal FloraHolland. De van papierpulp gemaakte trays, hebben de traytesten doorstaan en de fustcodes Fc425 en Fc225 ontvangen. Kwekers kunnen nu verrekening krijgen voor het gebruik deze trays.


Op deze wegen komt kilometerheffing voor vrachtwagens ...

Met de invoering van de vrachtwagenheffing wordt de vaste motorrijtuigenbelasting en Eurovignet omgezet naar een variabele heffing, waarbij betaald wordt per afgelegde kilometer. De wegen waar per 2023 deze kilometerheffing voor vrachtwagens gaat gelden, zijn bekendgemaakt.


Schneider Youngplants via Green Career Consult

Na Lisianthus wordt nu ook Alstroemeria aangevoerd in nieuwe bloemenemmer Fc588...

Vanaf deze week wordt Alstroemeria in de nieuwe meermalige bloemenemmer Fc588 met opzetrek Fc598 aangevoerd voor de klok. Alstroemeria is, na Lisianthus, de tweede productgroep die dit fust in gebruik heeft genomen. De verwachting is dat in dit najaar de veiling Fc588 voor nog meer producten vrij zal geven.


Collectief vervoer van sierteelt uit Boskoop groeit licht...

De gemeente Alphen en Greenport Boskoop stimuleren het collectieve vervoer van sierteeltproducten Boskoop uit én binnen Boskoop. Vooral dat laatste gaat nog moeizaam. Waar steeds meer ondernemers kiezen voor collectief vervoer als de sierteeltproducten Boskoop uit moeten, rijden ze binnen het dorp zelf nog vaak zélf hun heesters naar de afnemer.


Nieuwe fustwasserij FloraHolland wast 51 miljoen fusten per jaar....

Deze week is de nieuwe Limex fustwasserij bij Royal FloraHolland in Aalsmeer in gebruik genomen. De nieuw ontwikkelde waslijnen vinden plaats in een door Royal FloraHolland duurzaam ingerichte washal inclusief uitgebreide klimaatinstallatie.


10


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS