zondag 24 september 2017
Top FN Top wit

TLN reageert op plannen Prinsjesdag...

In een eerste reactie is Transport en Logistiek Nederland (TLN) positief over de economische cijfers die het demissionaire kabinet tijdens Prinsjesdag heeft gepresenteerd.


Nieuwe directie Verhagen Transport moet zorgen voor impuls in bloemen- en plantensector...

Na het aftreden van oprichter en voormalig directeur Ron Verhagen, heeft bloemen- en plantentransporteur Verhagen Transport een nieuwe directie aangesteld. Begin dit jaar is Niels Pereboom benoemd tot operationeel directeur en met ingang van 1 september jongstleden is de directie compleet gemaakt met de aanstelling van Benny Bekker als commercieel directeur.


Vrachtwagenchauffeurs geven elkaar dekking bij storm...

Op de A9 bij Akersloot, op de A16 bij de Moerdijkbrug en de A32 bij Akkrum gebeurde het vanmorgen: vrachtwagens met geen of weinig lading komen in de problemen. Op de A9 bij Akersloot kantelde dezelfde aanhanger zelfs twee keer: vrijwel direct nadat deze weer overeind getrokken was, zorgde de harde wind ervoor dat deze opnieuw kantelde.


GardenConnectaugnov2017

Taskforce deense karren van start...

De afgelopen tijd is er veel gesproken over het ongeval met een gestapelde Deense kar en de reactie daarop van de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid. LTO Glaskracht heeft een speciale sectorale taskforce samengesteld die zich nu gaat buigen over een gepaste reactie vanuit de sector.


Koeltrans neemt internationale transporten Selman over...

De internationale transporten van Selman in Bemmel, worden met ingang van 15 september overgenomen door Koeltrans Angeren BV. Met deze overname komen ruim 20 mensen van Selman in dienst van Koeltrans, wat al in 2016 ingetrokken is bij Selman aan de Nijverheidsstraat in Bemmel.

Leandra de Boef |

Omzet transportsector blijft stijgen...

De omzet in de transportsector is in het tweede kwartaal van 2017 4,5% hoger dan ihetzelfde kwartaal van 2016. De omzetgroei van het eerste kwartaal zet hiermee door, zo meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). In nagenoeg alle branches groeide de omzet. Ook steeg het aantal bedrijven dat actief is in de transport en logistiek ten opzichte van een jaar geleden met 4,8 procent.

Leandra de Boef |

BoN


2017 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS