woensdag 19 september 2018
VvdMVreugdenhilsept Top FN

FNV wint hoger beroep tegen Brinkman Trans, ook buitenlandse chauffeurs recht op cao...

In een hoger beroepszaak tussen vakbond FNV en transportbedrijf Brinkman Trans Holland uit Emmen heeft het Gerechtshof Leeuwarden bepaald dat ook buitenlandse chauffeurs, die internationale ritten uitvoeren vanuit Nederland, recht hebben op de cao.


De scholen gaan weer beginnen...

Je hebt ze vast alweer ergens zien hangen: de spandoeken langs de weg met De scholen zijn weer begonnen. Ze moedigen automobilisten en andere weggebruikers aan rekening te houden met kinderen die na de zomervakantie weer naar school gaan.


Mooy Logistics failliet...

Logistiek dienstverlener Mooy Logistics en Mooy Beheer zijn door de rechtbank in Den Haag failliet verklaard. De curatoren onderzoeken momenteel de mogelijkheden voor een doorstart en proberen het bedrijf de komende tijd open te houden.


BoN

FloraHolland stopt met dienst bestellen aanvoerbrieven...

Ieder jaar ontvangt FloraHolland minder bestellingen voor aanvoerbrieven, omdat aanvoerders de brieven zelf printen vanuit de EAB-software.


Clocknews voortaan in één overzicht...

Vanaf woensdag 1 augustus 2018 verandert Clocknews van Royal FloraHolland. Vanaf die datum wordt voortaan al het Clocknews verstuurd in één e-mail met een compleet overzicht per productgroep. Dit totaaloverzicht vervangt de verschillende e-mails per productgroep die nu dagelijks door de veilingmeesters verstuurd worden.

Leandra de Boef |

België bekeurt ten onrechte eigen vervoerders voor ontbreken CMR...

Meerdere eigen vervoerders hebben in België ten onrechte een boete van 1500 euro gehad, omdat zij volgens de dienstdoende agenten geen CMR bij zich hadden. Volgens diverse verdragen en verordeningen is een dergelijk document echter helemaal niet vereist voor eigen vervoerders.


Tussenbanner10voordejuf


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS