zondag 22 september 2019
FN TOP add FN TOP logo

ABN AMRO: Grote retailers moeten regie nemen bij verduurzaming wegvervoer...

Van het verduurzamen van wegvervoer komt weinig terecht, beaamt een artikel in het Financieele Dagblad deze week: dieseltrucks zijn nog altijd dominant in de stadsdistributie.


Veiling Rhein-Maas start pilotproject Heute für Heute...

Veiling Rhein-Maas start op 23 september met de pilot Heute fŁr Heute. Klanten van de veiling hebben daarbij de mogelijkheid Calluna en Calocephalus te kopen die nog niet fysiek op de veiling in aanwezig zijn. Na de verkoop worden de betreffende producten bij de veiling aangevoerd.


Javo op pad met nieuwe servicebussen ...

Deze week zijn er 10 nieuwe servicebussen bij Javo in Noordwijkerhout afgeleverd. Met de bussen kunnen klanten in heel Europa bezocht worden en voorzien van een snelle service. Ook met de efficiŽnte invulling van gereedschap en reparatiemateriaal, kan Javo haar klanten nog beter van dienst zijn.


TE HUUR TE KOOP

FloraHolland zet alle zeilen bij om ook met krappe arbeidsmarkt in piekperiode beloofde doorlooptijd te halen...

FloraHolland moet alle zeilen bijzetten om de effecten van de krapte in de arbeidsmarkt in combinatie met de bloeiende handel en de tijd van het jaar het hoofd te bieden.


Ruimere besteltijden FloraHolland voor producten uit Duitsland tijdens najaarspiek...

Royal FloraHolland heeft met kwekers uit Duitsland ťn met transportbedrijven afspraken gemaakt om de besteltijden voor klanten tijdens de najaarspiek te verruimen. Bestellingen van klanten komen vandaag de dag, zeker nu een steeds groter deel van de handel online plaatsvindt, bijna 24 uur per dag bij handelsbedrijven binnen.


Stapelen Deense karren in arbocatalogus glastuinbouw...

Het onderwerp Stapelen van Deense karren is onlangs goedgekeurd door de Inspectie SZW en opgenomen in de arbocatalogus. Kwekers die Deense karren stapelen kunnen nu in de arbocatalogus kijken hoe zij dit op een veilige manier doen.


10


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS