donderdag 26 april 2018
Top banner FT Topbanner VvdM april RvZ

Wellantcollege Westplas op bezoek bij Van Zaal Transport...

De business klas (B1) van middelbare school Wellantcollege Westplas Mavo bracht dinsdag 3 april een bezoek aan logistieke dienstverlener Van Zaal Transport.


Nieuwe Westlandroute eindelijk open...

Hij lonkt al sinds 2015, maar morgen is het eindelijk zo ver. De Verlengde Veilingroute wordt dan eindelijk aangesloten op de al bestaande Veiling-route en gaat vanaf dan door onder de nieuwe naam Westlandroute.


15 nieuwe Scania trekkers voor Koeltransport Aalsmeer...

Koeltransport Aalsmeer in Bemmel rijdt sinds afgelopen week met 15 nieuwe Scania trekkers. Het gaat hierbij om trekkers uit de New Generation Scania S450 met hoog dak en de 450 pk SCR-only motor.


VvdW GoGreen Accountmanager Engelenad

Omzet in transportsector op hoogste niveau ooit...

De omzet in de transportsector is in het vierde kwartaal van 2017 met 4,4 procent toegenomen in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder. Dit is het vierde kwartaal op rij dat de omzet groeit. De index voor de totale omzet in de transportsector ligt op het hoogste niveau ooit. Dit meldt het CBS in de kwartaalmonitor transport.


Proef digitale vrachtbrief BeNeLux ...

Transportbedrijven en hun opdrachtgevers in Nederland, België en Luxemburg hoeven vanaf deze week voor hun transport onderling geen papieren vrachtbrieven meer te gebruiken. Minister van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat heeft, samen met haar Belgische en Luxemburgse collega’s, het startschot gegeven voor een proef met een digitale versie binnen de Benelux.


Logistiek FloraHolland ontregeld door storingen...

De logistiek van bloemenveiling Royal FloraHolland is afgelopen week in de war geschopt door softwarestoringen. Door een fout in software werkten de handscanners op de vestiging in Naaldwijk niet goed.


Troostwijk


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS