woensdag 22 november 2017
Top FN Top wit

Transportsector heeft tij mee...

De stand van de transport november van ABN AMRO Insights laat zien dat de transportsector profiteert van de opleving van de wereldeconomie. Zowel mondiaal als de eurozone en Nederland. De uitgangspunten voor de transportsector zijn daarom positief te noemen. Dit vertaalt zich in een hoog vertrouwen van transportondernemers in de toekomst.


Cargoboss & van daalen transport openen nieuw logistiek centrum in Zuid-Duitsland...

Cargoboss & van daalen transport openen een nieuw logistiek centrum in Zuid-Duitsland. Eind 2015 kochten de bedrijven van het Zweckverband Gewerbepark Breisgau in Eschbach een stuk grond van 8000m2.


Wel logistieke dienstverlening op niet-veildagen december en januari...

Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn dit jaar niet-veildagen. Voor u zijn deze feestdagen mogelijk een gewone werkdag. Daarom staat FloraHolland op die dagen voor u klaar met haar logistieke diensten.


GardenConnectaugnov2017

Rotterdamse haven experimenteert samen met FloraHolland met blockchain technologie...

Voordat een zeeschip de Rotterdamse haven kan binnenvaren, zijn ettelijke telefoontjes nodig, e-mails en zelfs faxen. Zo moeten de havenmeester, de terminal, de sjorders, de reder, scheepsagenten, de douane, loodsen en de roeiers van de komst weten. En wat dacht je van de honderden vrachtwagenchauffeurs en binnenvaartschippers, die een seintje moeten krijgen als ze de lading kunnen ophalen.


Opnieuw meer vervoerd door buitenlandse vrachtautos...

In 2016 werd 191 miljoen ton goederen over de weg vervoerd vanuit en naar Nederland. Het aandeel van Nederlandse vrachtauto’s in dit grensoverschrijdend vervoer is vorig jaar opnieuw gedaald ten gunste van vrachtauto’s uit het buitenland.


Eerste vracht Nederlandse bloemen op Hunan Airport China...

Op 1 november arriveerden er in totaal 3939 verse bloemen uit Nederland op het Changsha Huanghua International Airport, in het Chineses Hunan.


BoN


2017 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS