maandag 16 juli 2018
Top FN VvdMSchreudersjuli

Van Dooren Transport neemt Urselmann Transport Bergen over...

Van Dooren Transport in Hillegom, specialist in het transport van bloembollen, vaste planten, youngplants, zachtfruitplanten en boomkwekerijproducten ondertekende recentelijk het contract voor de overname van Urselmann Transport Bergen (UTB)


Transportactiviteiten failliet Titanex door onder Transtolk...

Transporteur Titanex B.V. te Nieuwegein is door de rechtbank in Midden-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. F.B. Bosvelt. De transportactiviteiten van Titanex zijn inmiddels doorgestart door Transtolk in Maasdijk. De curator meldt aan Transport Online dat de intentie is dat ongeveer de helft van het personeel mee kan in de doorstart. Het materieel wordt niet overgenomen door Transtolk.


Van Zaal Transport geeft les over dode hoek op basisschool ...

Leerlingen van de groepen 5, 6 en 7 van obs de Esselyckerwoude hebben woensdag 27 maart les gekregen over de dode hoek bij vrachtwagens.


VvdWVanderSlot

Vanaf 1 juli ook tol betalen op Duitse Bundesstrassen...

Al vanaf volgende week, om precies te zijn vanaf 1 juli 2018, wordt voortaan ook op de Duitse Provinciale wegen tol geheven voor het vrachtverkeer. Deze maatregel geldt voor ongeveer 50.000 kilometer aan Bundesstrassen, zoals de provinciale wegen in Duitsland genoemd worden. Dit betreft daarmee zo ongeveer het hele netwerk.


De Winter neemt R. Gorissen Transport over...

De Winter Logistics uit Honselersdijk neemt per 1 juli 2018 R. Gorissen Transport uit Waddinxveen over.


Faber Bloementransport presenteert nieuwe combi bij Smit Sappemeer...

Afgelopen dinsdag heeft Faber Bloementransport een nieuwe vrachtwagencombinatie met reclame van Smit Kwekerijen gepresenteerd in Sappemeer. Sinds maart 2015 is Faber Bloementransport uit Eelde de vaste vervoerder van de potplantenkwekerij uit Sappemeer. De samenwerking tussen de twee bedrijven is afgelopen drie jaar uitgegroeid tot een unieke en bloeiende samenwerking in de logistieke keten.


Tussenbanner10voordejuf


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS