zondag 19 mei 2019
Top VvdM AmaVerde Dummen Orange Top Flower Trials

Treinverbinding Valencia - Rotterdam maakt duizenden vrachtwagenritten overbodig...

Aan het einde van deze week vertrekt de eerste sinaasappeltrein vanuit het Spaanse Valencia naar Rotterdam. De trein zal vanaf dat moment drie keer per week vers fruit naar Nederland vervoeren. De nieuwe lijn tussen Spanje en Nederland maakt maandelijks ruim 1000 vrachtwagenritten overbodig.

Leandra de Boef |

FloraHolland Eelde veilt vroeger in week voor Moederdag...

FloraHolland Eelde start in de week voor Moederdag, van 6 tot en met 10 mei, een half uur eerder met veilen. Er wordt alle veildagen om 6.00 uur gestart. Hierdoor kan de bloemist in deze drukke week eerder een mooi assortiment bloemen en planten klaar hebben staan in de winkel. Op woensdag 8 mei wordt er niet geveild.


Valse CC TAG5 labels gesignaleerd, beloning voor gouden tip...

CC Centralen meldt dat er valse CC TAG5 labels gesignaleerd zijn in de markt. Deze labels lijken echt, maar kunnen niet worden gescand. Riscon Arnhem B.V., een onafhankelijk particulier onderzoeksbureau, is direct ingeschakeld door Container Centralen om de zaak te onderzoeken.


Lutgo HR verzamel

Afwijkende aanvoertijden FloraHolland tijdens feestdagen voorjaar 2019...

FloraHolland hanteert rond de aankomende feestdagen afwijkende aanvoer- en openingstijden op de verschillende locaties. Ook wordt er op diverse dagen niet geveild of op andere dagen juist een uur eerder gestart met veilen.


Voorrang voor vrachtwagencolonnes tussen Naaldwijk en Aalsmeer...

Binnenkort rijden de eerste vrachtwagencolonnes op de route Naaldwijk - Aalsmeer. Combinaties van drie vrachtwagens krijgen voortaan prioriteit bij verkeerslichten en rijden dus sneller van FloraHolland in Naaldwijk naar Aalsmeer.


Paletti Growers en De Winter zeker tot 2024 samen op pad...

De Winter Logistics en Paletti Growers hebben de intensieve logistieke samenwerking met vijf jaar verlengd. Ze gaan minimaal tot 2024 ‘samen op pad’ met snijbloemen en potplanten.


Tussen Schoneveld FT


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS