dinsdag 19 oktober 2021
2110 SB Topbanner 2105 Palletcentrale

Bloomer verruilt kartonnen dozen voor duurzame BloomerBox...

Bloomer stapt over van kartonnen dozen naar een nieuw en duurzaam logistiek middel; de BloomerBox. Waar andere groothandels bloemen leveren op water, leverde de online bloemengroothandel het altijd al anders. Het leverde droog in kartonnen dozen.

Redactie Floranews |

Bloemendoos Fc525 uit assortiment FloraHolland...

Royal FloraHolland neemt per 1 januari 2022 het meermalige bloemenfust Fc525 uit het assortiment. Volgens de veiling wordt deze bloemendoos vooral gebruikt bij de productgroep Lelie. Het gebruik van de bloemendoos zou echter de laatste jaren sterk afgenomen zijn tot enkele gebruikers.

Redactie Floranews |

ACM geeft FloraHolland groen licht voor Floriway...

De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft Royal FloraHolland (RFH) groen licht gegeven voor Floriway. Na uitgebreid onderzoek naar de marksituatie en de positie van RFH in de sierteeltsector, heeft de ACM haar goedkeuring gegeven aan de overname van De Winter, Van Zaal en Wematrans.

Redactie Floranews |

2109Evanthia asparagus

Gebruikers vragen om verdere verbetering CC-pool...

Afgelopen voorjaar hebben Container Centralen (CC) en Royal FloraHolland (RFH) met gerichte acties ingezet op het verhogen van de kwaliteit van de CC-pool. Deze acties hebben gezorgd voor verbetering, maar verdere verbetering is mogelijk en nodig, zo geven de gebruikers aan. Dit is de belangrijkste conclusie uit de aanvoerdersbijeenkomst afgelopen zomer.


Royal Lemkes en Mandersloot testen vervoer planten per trein...

Afgelopen week hebben Royal Lemkes en vervoerder Mandersloot in samenwerking met GVT intermodal freightmanagement en VTG succesvol hun eerste niet kraanbare geconditioneerde trailer op de trein gezet.

Leandra de Boef |

Bloemenemmer Fc 588 beschikbaar voor alle productgroepen...

Na de gefaseerde succesvolle introductie wordt de Fc588 vanaf maandag 5 juli 2021 beschikbaar voor alle productgroepen. Met de introductie van deze nieuwe efficiŽnte bloemenemmer zegt FloraHolland in te spelen op het toenemend gebruik van CC-containers in de export, te werken aan verdere verduurzaming en te zorgen voor verlaging van de ketenkosten.

Redactie Floranews |

21 Vacatures op Floranews


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS