dinsdag 26 januari 2021
2012ThursdOTF FN TOP add

Droom van Freight Line-directeur Van der Hout wordt nachtmerrie...

Hij zou zijn ultieme droom gaan realiseren. Tenminste dat dacht Freight Line-directeur Chris Hans van der Hout in februari.


FloraHolland Eelde veilt ook in week 2 maar 3 dagen...

Ook in week 2 van dit jaar, zal FloraHolland locatie Eelde maar 3 dagen veilen. Deze beslissing is genomen als gevolg van de huidige corona maatregelen.


Bospolder in Honselersdijk bijna vijf maanden dicht...

De Bospolder in Honselersdijk richting de Burgemeester Elsenweg (N213) is dicht tussen 4 januari en 29 april. Dit vanwege werkzaamheden voor de uitbreiding van het warmtenet in Westland.


2102 Groen-Direkt

FloraHolland Eelde vermindert veildagen in eerste week van 2021...

In week 1 van 2021 wordt op Royal FloraHolland in Eelde maar drie dagen geveild. Dit in verband met de verminderde koopkracht als gevolg van de Corona- maatregelen, zo meldt de veiling. Er wordt geveild op maandag, dinsdag en donderdag. Vrijdag 8 januari 2021 komt te vervallen.

Leandra de Boef |

Hervatting vrachtverkeer tussen Frankrijk en Verenigd Koninkrijk vanaf woensdag...

Frankrijk en het VK zijn het eens geworden over de hervatting van het vrachtverkeer tussen beide landen. Zoals het er nu uit ziet zal transport tussen de twee landen vanaf woensdag 23 december 2020 weer mogelijk zijn.

Leandra de Boef |

Fusie Van Dongen De Jong en Twinpack...

Van Dongen De Jong en Twinpack gaan per 1 januari 2021 samen verder onder de naam Twinpack. Beide bedrijven maken reeds enkele jaren deel uit van de De Jong Packaging Group uit De Lier. Van Dongen De Jong (VDDJ) en Twinpack zijn beide leveranciers van verpakkingen van golfkarton voor de sierteeltmarkt.

Redactie Floranews |

Tussen FN


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS