zondag 25 juli 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Royal Lemkes en Mandersloot testen vervoer planten per trein...

Afgelopen week hebben Royal Lemkes en vervoerder Mandersloot in samenwerking met GVT intermodal freightmanagement en VTG succesvol hun eerste niet kraanbare geconditioneerde trailer op de trein gezet.

Leandra de Boef |

Bloemenemmer Fc 588 beschikbaar voor alle productgroepen...

Na de gefaseerde succesvolle introductie wordt de Fc588 vanaf maandag 5 juli 2021 beschikbaar voor alle productgroepen. Met de introductie van deze nieuwe efficiënte bloemenemmer zegt FloraHolland in te spelen op het toenemend gebruik van CC-containers in de export, te werken aan verdere verduurzaming en te zorgen voor verlaging van de ketenkosten.

Redactie Floranews |

Royal van Zanten breidt Charmelia-serie uit...

Veredelaar Royal van Zanten breidt de Charmelia-serie opnieuw uit. In week 25 introduceert de veredelaar Royal samen met Together2Grow een gele variant, de Charmelia Yellow.

Leandra de Boef |

21 Vacatures op Floranews

Jubileumtruck Bosman Van Zaal op de weg...

Sinds een aantal weken rijdt er in Nederland een vrachtwagen rond met de boodschap dat Bosman Van Zaal uit Aalsmeer al 100 jaar kassen bouwt.


Landgard en Modiform lanceren nieuw retoursysteem transporttrays in Duitsland...

Modiform en Landgard bevorderen beiden het recyclen van transporttrays van planten. Landgard heeft hiervoor in enkele Duitse bouwmarktketens een retoursysteem opgezet voor gebruikte trays, die door Modiform gerecycled worden.

Leandra de Boef |

Potmaat 15 hoeft niet meer los in eurostapeldoos ...

Planten met potmaat 15 cm worden vaak los in een eurostapeldoos gezet. Met de door Modiform nieuw ontwikkelde transporttray 4115 is dat verleden tijd! Met deze tray passen tien potten van 15 cm in een tray in een eurostapeldoos.

Redactie Floranews |

2107CelosiaEvanthia


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS