vrijdag 24 mei 2019
Dummen Orange Top Flower Trials FlowerTrials 1 mei

Ter Laak Orchids opent nieuw inspiratiecentrum in nieuwe huisstijl...

Na ruim twee jaar bouwen is het zover. Tijdens de Orchid Inspiration Days van 5-13 juni opent Ter Laak Orchids de deuren van haar nieuwe inspiratiecentrum voor de vakhandel.


Iconisch nieuw hoofdkantoor FloraHolland naar verwachting in mei 2020 klaar...

Het wereldwijd creŽren van kansen voor de groei van de sierteeltsector. Zo luidt de ambitie van FloraHolland. Om deze ambitie waar te kunnen maken wordt het kantoor in Aalsmeer uitgebreid tot 5.000 vierkante meter.

Leandra de Boef |

Als bedrijf meedoen met jongerencampagne Go Go Greenhouse...

Op zaterdagochtend 15 juni is de kick-off van de jongerencampagne Go Go Greenhouse van Glastuinbouw Nederland. Met dit project wil de glastuinbouw jongeren met een bijbaan in de kas een completer beeld geven van de sector.


Lutgo HR verzamel

Original Orchids Frame plukt vruchten na winnen Dutch Tulip Award....

Begin dit jaar won Artisanís Original Orchids in Frame de Dutch Tulip Award in de categorie beste concepten. Een paar maanden later durft eigenaar Wilco Verhoeven wel te zeggen dat hij daar de vruchten van plukt.


National Geopgraphic gaat in juni opnieuw de strijd aan tegen plastic...

Een dode walvis met 80 plastic tassen in de maag, containers vol plastic in de Waddenzee, een plastic zak op 11km diepte in de MarianentrogÖ


26.000 exemplaren zomereditie Bouquet Tales verspreid onder Europese bloemisten...

De nieuwste editie van de Bouquet Tales krant is verschenen. Meer dan 20 groothandelaren zorgen voor de verspreiding van 26.000 kranten aan bloemisten in Europa. Een team van vier (inter)nationale bloemisten inspireert hen met 20 commerciŽle zomerse boeketten met daarin vier hoofdbloemen: Chrysant, Calla, Alstroemeria en Avalanche+ rozen.


Anthura - VONQ


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS