maandag 27 september 2021
2105 Palletcentrale 2109Evanthiavacature2

Plantum test plantenkennis politici en deelt Tweede Kamerplanten uit...

Plantum heeft deze week de plantenkennis van politici getest en hen Tweede Kamerplanten overhandigd. Hiermee wil de organisatie de nieuwe Tweede Kamer groener en leefbaarder te maken en de politici een gezond en succesvol parlementair jaar wensen.

Redactie Floranews |

Chrysal introduceert duurzame oplossing voor conditionering bloemen tijdens transport...

Chrysal introduceert een duurzame oplossing voor de conditionering van bloemen tijdens transport; Arrive Alive Eco. Het is een milieuvriendelijke en innovatieve bloemenverpakking die de conditie van snijbloemen tijdens transport behoudt. Het is gemaakt van hernieuwbare bronnen en volledig composteerbaar.

Redactie Floranews |

25 jaar Westland Plant...

Westland Plant viert vandaag het 25-jarig bestaan! De afgelopen weken stonden al volledig in het teken van het jubileum, maar vandaag is dé dag.

Redactie Floranews |

21 Vacatures op Floranews

Planten en bloemen zijn meer dan alleen mooi...

Met reststromen van planten en bloemen zijn waardevolle producten te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bloempapier of kleurstoffen. Dit blijkt uit het rapport ‘Nuttig gebruik van ‘Corona’-overschot sierteelt- en tuinbouwproducten’. Het rapport werd vrijdag 17 september overhandigd aan Meindert Stolk, Albert Abee, Adri Bom en Jolanda Heistek.

Redactie Floranews |

125 jaar Vreeken Bouvardia ...

Vreeken Bouvardia bestaat dit jaar 125 jaar. Overgrootvader Dirk legde in 1896 de basis voor het huidige familiebedrijf. Vier generaties verder viert Vreeken Bouvardia het jubileum de komende maanden onder het motto ontmoet de Bouvardia familie.

Redactie Floranews |

Mistral oogst eerste mini gerbera voor Colours of Nature...

Per 1 juli 2021 is Mistral officieel lid geworden van de Gerbera Coöperatie Colours of Nature. Sinds die tijd is er veel veranderd in de vier hectare grote kas in Bleiswijk. Het grote assortiment grootbloemige rassen is gewisseld voor vier rassen mini gerbera’s en de verwerkingsruimte is volledig aangepast voor de verwerking volgens retailspecificaties.

Redactie Floranews |

2109Evanthia asparagus


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS