dinsdag 22 januari 2019
Beekenkamp Deliflor Topbanner Kubo

Wie wordt International Grower Of The Year 2019?...

Vorig jaar was het een Nederlands feestje toen Ter Laak Orchids uit Wateringen gekozen werd tot overall International Grower Of The Year 2018. Vandaag is het wederom een spannende dag en kan het zomaar weer een Nederlands feestje worden tijdens de bekendmaking van de International Grower Of The Year 2019.


Voorjaarseditie van magazine 365 dagen bloemen is uit...

De voorjaarseditie van het inspiratiemagazine 365 dagen bloemen is verschenen. Het hoofdthema van de nieuwe editie is Ruik-de-lente. De Nederlandse bloemist ontvangt het magazine direct op de deurmat. In het magazine krijgt de bloemist naast inspiratie ook zinnenprikkelende verkooptips.


Tulpenkwekers zorgen voor kleurrijke start tulpenseizoen...

Het nieuwe tulpenseizoen is gestart. Onder grote belangstelling vond de internationale aftrap plaats op de Dam in Amsterdam. Nederlandse tulpenkwekers (TPN) hebben voor het achtste jaar op rij een gigantische pluktuin aangelegd met maar liefst 200.000 kleurrijke tulpen.


VvdW Lutgo

Royal Lemkes houdt rekening met ergste brexit scenario...

Eindeloze rijen rekken op wieltjes vol planten. Loodsen vol. Klaar voor vertrek naar andere landen. Medewerkers rollen ze voor hun reis naar de vrachtwagens.


Brein achter tuindersfraude hoort 5 jaar cel eisen...

Hoofdverdachte Theo van K. hoorde in een grote, slepende strafzaak over fraude door een groep Brabantse en Limburgse tuinders vijf jaar celstraf tegen zich eisen.


Nederlandse chrysanten in theatrale setting veroveren het Russische publiek...

JustChrys heeft de reputatie om telkens weer met innovatieve campagnes de chrysant onder de aandacht te brengen. In Rusland worden die campagnes verzorgd door Sobolj. Dit jaar is gestart met een campagne die aansluit bij het ‘Jaar van het Theater’ in Rusland.


BoN


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS