woensdag 20 maart 2019
Topbanner Kubo Floranews TOP

Jubilerende Keukenhof officieel geopend...

Hoewel de poorten donderdag 21 maart pas open gaan voor publiek is gisteren, 19 maart de 70e editie van Keukenhof officieel geopend. De openingshandeling is verricht door Pieter Elbers, CEO van KLM.


Kasgroeit lanceert nieuwe website...

Kasgroeit heeft op 19 maart 2019 haar geheel vernieuwde website en huisstijl gelanceerd. Vanaf nu kunnen werkgevers en werknemers voor alle diensten van Kasgroeit terecht op n plek: www.kasgroeit.nl.


Voorjaarbloeiers bij Spring Trials ...

Tijdens de jaarlijkse Spring Trials op 27 en 28 maart en 3 en 4 april toont Beekenkamp haar frisse en kleurrijke voorjaarsplanten. Naast het bekende assortiment worden er ook nieuwe nummers en verbeterde rassen getoond.


VvdW Bart

All-climate kas in onderzoekscentrum World Horti Center...

In het onderzoekscentrum van World Horti Center wordt een innovatieve kas met de nieuwste technieken ontwikkeld, waarmee het klimaat van waar ook ter wereld nagebootst kan worden. Deze All-climate kas komt tot stand door een samenwerking tussen Nederlandse kennis-, adviserings- en techniekbedrijven en is in te zetten voor (internationale) trainingsdoeleinden.


Veilingmeester Aalsmeer neemt afscheid...

Na 40 dienstjaren heeft veilingmeester Henk de Bruin maandag 18 maart afscheid genomen. De Bruin mag na jaren inzet nu van zijn welverdiende vrije tijd gaan genieten.


FloraHolland organiseert themabijeenkomsten duurzaamheid...

FloraHolland organiseert in april 2019 een aantal themabijeenkomsten over het onderwerp duurzaamheid. Dit als vervolg op de gesprekken over duurzaamheid die gevoerd zijn tijdens de ledensessies in november 2018.


BoN


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS