zondag 25 juli 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Brede coalitie voor verduurzaming potgrond en substraten...

Tien organisaties betrokken bij de productie, het gebruik en de verkoop van potgrond en substraten hebben in een gezamenlijke brief aan LNV-minister Schouten aangegeven verdere stappen te willen zetten op het gebied van hernieuwbare grondstoffen en verantwoorde veenwinning.


Nieuwe collectieve website House of Bouvardia...

Bouvardia kwekers Borgijink Bouvardia, Kwekerij Chrywijk, Vreeken Bouvardia en veredelaar Royal Van Zanten hebben een nieuwe gezamenlijke website gelanceerd: House of Bouvardia.

Redactie Floranews |

VBW helpt ondernemers met waterschade...

Bloemisten brancheorganisatie VBW biedt door de overstroming getroffen ondernemers in Limburg hulp. Enerzijds door een luisterend oor te bieden, want de schade is niet alleen materieel, maar zeker ook emotioneel. Anderzijds kijkt de organisatie of het ondersteuning kunnen bieden waar dat mogelijk is. Ook is het inmiddels een lobby gestart om te zorgen dat ondernemers waar nodig gecompenseerd worden.


2107WERKENBIJGGRS

Vakvereniging Flora Futura onderzoekt alternatief platform voor Royal FloraHolland...

Vakvereniging Flora Futura heeft in een brief aan de directie van Royal FloraHolland laten weten onderzoek te gaan doen naar een alternatief platform. Dit is een reactie van de vakvereniging op de recente ontwikkelingen rond het (landelijk) veilen. Flora Futura geeft in de brief van 19 juli aan de win-winsituatie te missen. Eerder gaf de vakvereniging al aan de samenwerking met FloraHolland voorlopig on hold te zetten.

Redactie Floranews |

Floreac wint prestigieuze Trophee dOr 2021 van JardinPlus...

Floreac heeft voor de tweede keer op rij de Trophee dOr gewonnen. Het Belgische bedrijf werd door het Franse magazine Jardineries bekroond met de award als beste leverancier van kamerplanten en snijbloemen. Vorig jaar behaalde het bedrijf uit de Flore Group ook goud in precies dezelfde categorieŽn innovatie, logistiek en commerciŽle dynamiek/communicatie.

Redactie Floranews |

FloraHolland blijft gewoon in Naaldwijk...

Royal FloraHolland blijft gewoon in Naaldwijk. Daar is geen enkele discussie over. Dat zegt Coen Meijeraan, Public Affairs Manager van Royal FloraHolland in gesprek met WOS.

Redactie Floranews |

21 Vacatures op Floranews


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS