woensdag 16 oktober 2019
TOP SB Open Dagen KUBO via TFC Matching Personalities

Plantion introduceert dagelijkse digitale catalogus klokaanbod...

Plantion in Ede komt met een nieuwe, bijzondere functionaliteit in hun Digitale Markplaats. Vanaf nu is er dagelijkse een digitale catalogus met alles wat er op de betreffende dag voor de klok komt. De catalogus wordt dagelijks samengesteld via twee ‘fotostraten’ waar alle aangevoerde producten doorheen gaan.


Van der Slot Transport vanaf nu Koninklijk...

Van der Slot Transport in Rijnsburg heeft afgelopen vrijdag 11 oktober het predicaat Koninklijk ontvangen uit handen van de Commissaris van de Koning, de heer Jaap Smit. Directeur Alex van der Slot nam het predicaat vol trots in ontvangst.


Narcissenkweker W.F. Leenen start seizoen als lid van Decorum...

Narcissenkweker W.F. Leenen en Zn. is sinds 1 oktober lid van Decorum. De gebroeders Jaco en Dirk Leenen starten vrijdag 18 oktober met het afleveren van de eerste narcissen van dit seizoen, met het soort paperwhite.


VvdWGimall

Oprichters Maarel Orchids treden terug...

Er is meerdere jaren naar toegewerkt en nu is de tijd rijp; na ruim 40 jaar gepassioneerd ondernemen treden Arno en José van der Maarel terug uit hun bedrijf. Om de continuïteit van het in Maasdijk gevestigde bedrijf te waarborgen, neemt commercieel directeur René Vissers per 1 januari 2020 de algehele leiding over.


Amazone Plants levert eerste Anthurium Turenza uit...

Het is een bijzonder jaar voor Amazone Plants. Deze maand zijn zij gestart met het uitleveren van het ras Turenza in potmaat 17cm, opnieuw een hoogtepunt voor de kwekerij uit Honselersdijk. Sinds deze zomer leveren zij hun Anthuriums niet alleen uit in potmaat 17 cm, maar ook in potmaat 12 en 14 cm.


Ledenraad FloraHolland stelt voorwaarden bij milieuregistratie en certificering...

De ledenraad van FloraHolland staat achter de ambitie van de directie om ervoor te zorgen dat eind 2020 alle aanvoerders een digitale milieuregistratie en -certificering hebben. De ledenraad wil de weg ernaartoe wel in meerdere stappen afleggen en heeft een aantal voorwaarden gesteld.


TE HUUR TE KOOP


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS