zondag 18 augustus 2019
Top VvdM OZ Export via TFC FN TOP add

Floranews met vakantie...

De redactie van Floranews gaat de komende drie weken met vakantie. In deze weken worden er geen nieuwsbrieven verzonden en artikelen geplaatst op de website. Wij zijn weer terug op maandag 2 september 2019.


Planbureau adviseert minister vanaf 2020 weer subsidie te geven voor DaglichtKas...

Het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) adviseert de minister van Economische Zaken en Klimaat om vanaf 2020 weer subsidie te geven aan bedrijven die investeren in de DaglichtKas.


Holland Dahlia Event in de startblokken...

Over twee weken barst het spektakel van het Holland Dahlia Event los. Maar liefst negen showtuinen staan dan in bloei voor vakgenoten uit de hele wereld.


FT Fotos

Open Dag Bollenstreek in Bedrijf...

Altijd al willen weten hoe het werkt in een agrarisch bedrijf? Dan is morgen je kans. Aan de Zilkerbinnenweg in De Zilk laten zes bollen- en vaste planten kwekers zien hoe het bij hen werkt. Tussen 10.00 en 16.00 uur kan je bij hen terecht voor een leuke ťn leerzame kennismaking.


#VolguitdeKas van Combivliet...

Al sinds zijn dertiende werkt Hugo bij CombiVliet, twaalf jaar later werkt hij er nog steeds! Hij begon met tomaten plukken, maar tegenwoordig doet hij hele andere dingen binnen het bedrijf. In zijn #vloguitdekas laat hij meer zien over het werk wat hij toen deed, maar ook waar hij zich nu mee bezighoudt!


Gemeente Westland vraagt medewerking bij onderzoek misstanden arbeidsmigranten...

De gemeente Westland gaat sterker inzetten op het tegengaan van misstanden en arbeidsuitbuiting van migranten, afkomstig uit landen als Polen, RoemeniŽ en MoldaviŽ. Een onderzoek onder arbeidsmigranten, ondernemers en uitzenders vormt daarvoor de basis.


BoN


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS