zaterdag 23 februari 2019
Topbanner Kubo Floranews TOP

Blueroots en Royal FloraHolland slaan handen ineen...

Het digitale platform Blueroots en Royal FloraHolland (RFH) gaan samen verder. Royal FloraHolland neemt daartoe een 50% belang in Blueroots, waarmee een joint venture van start gaat. Deze joint venture ziet men als een gezamenlijke investering in het versterken van de internationale concurrentiepositie van de Nederlandse sierteelt.


Nederlandse sierteelt prominent aanwezig op MyPlant & Garden ...

Deze week vond in Milaan van 20 t/m 22 februari de vijfde editie plaats van de MyPlant & Garden. Ook dit jaar was Nederland tijdens deze spraakmakende beurs goed vertegenwoordigd.


Hans Zijlstra onderweg naar Fleurop-Interflora FTD World Cup...

Op 1 maart vertegenwoordigt bloemstylist Hans Zijlstra Nederland tijdens de Fleurop-Interflora FTD World Cup in Philadelphia in Amerika.


BoN

VW Orchids bekent kleur...

VW Orchids uit Nieuwaal heeft, anderhalf jaar na de introductie op de markt, een goede naam opgebouwd met het maken van bijzondere vormen met grootbloemige, witte Phalaenopsis.


FloraHolland neemt deel aan Plastic Pact NL...

Royal FloraHolland (RFH) neemt deel aan het nieuwe Plastic Pact NL. Het pact is op 21 februari door de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) ondertekent samen met RFH en ruim 70 andere toonaangevende bedrijven en organisaties in Nederland.


Studenten brengen tijdens Seasonal Trade Fair ode aan historische kunstwerken Rijksmuseum...

Studenten van het World Horti Center brengen tijdens de FloraHolland Trade Fair een ode aan historische kunstwerken Rijksmuseum. Het Rijksmuseum organiseert elke jaar de ontwerpwedstrijd de Rijksstudio Award.

2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS