zaterdag 20 oktober 2018
Top Banner VvdM Deliflor oktober Top FN

ClockOnline start online klok op 25 oktober 2018 ...

ClockOnline start 25 oktober 2018 met de internationale online bloemen- en plantenveiling. Door de one-stop-shop methode krijgen kwekers de mogelijkheid om realtime een grote diversiteit aan bloemen en planten aan te bieden voor een marktconforme prijs.


Campagne Bedankt Plant! start met nieuwe plantencommercial op tv...

De nieuwe internationale plantencampagne Bedankt Plant trapt aanstaande zondag af op de Nederlandse televisie. De 80 seconde durende plantencommercial Bedankt Plant! wordt zowel op de commerciŽle zenders als op de publieke omroep getoond.


Papier en karton van tulpenbollen overschot...

Een primeur in bloembollenland. CNB lanceert, in samenwerking met kweker Tinus Teeuwen van de firma Teeuwen en ZN Bv en Bert Lankhoorn papier en karton gemaakt van tulpenbollen overschot.


VdwW Adomex logistiek medewerker

Combinatie Bloemen en Ballet succesvol in Russische campagne...

De relatie tussen bloemen en ballet bestaat al eeuwen : in de 19e eeuw verscheen de Russische ballerina Mathilda Ksjesinskaja al ten tonele in een met bloemen bewerkte jurk. Een van de bloemen die hier heel goed bij past is de hortensia: de bloem is elegant en heeft grandeur. Met een paar bloemen maak je al een fantastische indruk.


Wereldwijd proeflocaties voor snijhortensias...

Hydrangea Breeders Association veredelt snijhortensiaís voor de productie in verschillende klimaatzones. Naast de gematigde klimaatzones wordt nadrukkelijk ook veredeld voor de productie rondom de evenaar.


Ook PostPlants Anthurium sluit zich aan bij Fair Flora...

Ook Anthuriumkweker PostPlants Anthurium sluit zich aan bij het Fair Flora. ĎOnze missie is om zo klimaatneutraal mogelijk te telení, laat Henk Post weten. ĎDe filosofie van Fair Flora spreekt ons op dat gebied erg aan.


Fotokast tussen


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS