dinsdag 19 oktober 2021
2105 Palletcentrale 2110 SB Topbanner

Niet voldoende steun voor nieuw promotieplan Outdoor...

Het promotieplan Outdoor Planten 2022-2024 heeft niet voldoende steun gekregen van de achterban. Tijdens de productdag van de FPCís Boomkwekerij, …ťnjarige zomerbloeiers en Balkon-en terrasplanten werd het plan gepresenteerd en in stemming gebracht. De benodigde meerderheid van 67 procent wist het echter niet te behalen. De productdag vond plaats in FloriWorld Aalsmeer.

Leandra de Boef |

World of Sprayroses trapt af op Flower Bazar ...

World of Sprayroses, een nieuwe stichting van gepassioneerde en toonaangevende trosrozenkwekers, wordt gelanceerd tijdens de Flower Bazar van 3 tot en met 5 november in FloriWorld Aalsmeer.


BIZZ Holland aanwezig op IPM Essen 2022...

BIZZ Holland is weer aanwezig op de IPM Essen 2022 met een gezamenlijke stand. Van 25 tot en met 28 januari 2022 staat de groep Nederlandse sierteeltbedrijven in hal 8 direct aansluitend aan de vernieuwde entree Ost.

Redactie Floranews |

2109Evanthia asparagus

NVWA gaat overtredingen gebruik gewasbeschermingsmiddelen sierteelt harder aanpakken...

De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) kondigt aan overtredingen bij het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen in de sierteelt onder glas harder aan te gaan pakken. De aanleiding hiervoor zou het aanhoudende relatief hoge percentage niet-naleving in de sector zijn. Zo zou eerder bij 40 procent van de sierteeltbedrijven resten van niet-toegestane middelen aangetroffen zijn. De strengere aanpak gaat in vanaf het vierde kwartaal van 2021.

Leandra de Boef |

Plant Collect slaat eerste paal nieuwbouw...

Plant Collect heeft woensdag 13 oktober de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van de extra verwerkingsruimte. De eerste paal werd geslagen in het bijzijn van het gezin van eigenaar Jochem Nieuwesteeg en de medewerkers van het bedrijf.

Leandra de Boef |

Marginpar eerste huurder veilingterrein Aalsmeer-Oost...

Marginpar is de eerste huurder van de nog te bouwen bedrijfsruimten op het veilingterrein Aalsmeer-Oost direct naast het centrumgebouw van Royal FloraHolland. Marginpar zal circa 9.000 vierkante meter gaan huren. Naar verwachting zal het bedrijf de nieuwe locatie in het vierder kwartaal van 2022 in gebruik nemen.

Redactie Floranews |

21 Vacatures op Floranews


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS