donderdag 20 juni 2019
Bakker.com via TFC Floranews TOP

Burgemeester en college Aalsmeer op bezoek bij Dutch Flower Group...

Dinsdag 18 juni hebben de burgemeester van Aalsmeer, Gido E. Oude Kotte en het college van Aalsmeer een bezoek gebracht aan Dutch Flower Group (DFG). CFO Harry Brockhoff en Marketing Directeur Marcel Zandvliet ontvingen het gezelschap op kantoor bij DFG voor een uitgebreide presentatie en een rondleiding langs een aantal DFG bedrijven.


Meer bloemen in Amsterdamse Vondelpark...

Bloemen en planten hebben een positief effect op mensen, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Met de campagne #Wehebbenmeerbloemennodig haakt Bloemenbureau Holland/ Mooiwatbloemendoen.nl hier op in en bedenkt allerlei fleurige acties die bijdragen aan dit positieve effect. Het nieuwste initiatief is een enorme bloemenmuur in het Amsterdamse Vondelpark.


Augmented Reality in de kas...

Kan op een AR-bril (Augmented Reality) getoond worden of een gewas gezond is? Kan Augmented Reality helpen bij het trainen van personeel in een kas? Oftewel: hoe kunnen we Augmented Reality inzetten in de tuinbouw? Dat is wat Wageningen University & Research (WUR) samen met veredelaars en toeleveranciers onderzoekt.


BoN

Producten gezocht voor Varend Corso...

Op 2, 3 en 4 augustus staat Westland en omgeving in het teken van het Varend Corso. De organisatie zoekt voor diverse boten nog producten die voor een extra WOW-effect zorgen. Ben je kweker, handelaar of veredelaar, dan kan je het Varend Corso helpen aan nog meer spektakel. Heel veel kleine beetjes maken een geweldig corso en jij kunt daar ook onderdeel van zijn!


Samenwerking Dümmen Orange en Kordes Rosen...

Dümmen Orange en de Duitse veredelaar van pot-, snij- en tuinrozen Kordes Rosen hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend en gaan hun gezamenlijke assortiment tonen in de rozenshowtuin van Dümmen Orange in De Kwakel.


WUR ontwikkelt Regionale Energiemonitor Glastuinbouw ...

Wageningen Economic Research voert jaarlijks de nationale Energiemonitor Glastuinbouw uit in opdracht van Kas als Energiebron. In Nederland wordt gewerkt aan reductie van de CO2-emisisie, zo ook door de glastuinbouw.


10


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS