woensdag 27 mei 2020
FN TOP logo FN TOP add

Tijdelijke uitzondering op Europees kartelverbod voor sierteeltsector...

Bedrijven die bloemen, planten of bloembollen produceren mogen tijdelijk afspraken maken met andere producenten over de productie. Ook voor zuivelproducenten en de fritesaardappelindustrie wordt een uitzondering gemaakt op het kartelverbod binnen de Europese Unie. De uitzondering geldt voor sierteeltproducten en fritesaardappelen tot en met 4 november en voor zuivel tot en met 30 september.


Digitale African Breeze update in plaats van beurs...

Vreugdenhil Bulbs & Plants had voor dit jaar eigenlijk een African Breeze beurs voor haar klanten op de planning staan.


Floricultura lanceert nieuwe Phalaenopsis serie ...

Floricultura lanceert vandaag de nieuwe Phalaenopsis Eccentrix serie. Een fascinerende serie van hoge kwaliteit die de traditionele definities van Phalaenopis achter zich laat, aldus de specialist in uitgangsmateriaal van tropische planten.

Leandra de Boef |

Flowers4Oxygen

Groene Kneusjes box scoort goed...

De Groene kneusjes-box van Plantje.nl doet het goed. Groene vingers of dat nu juist niet, maar wel een groen hart, het idee van een doos vol planten voor maar € 19,50 is voor veel mensen blijkbaar erg aantrekkelijk.

Leandra de Boef |

Kwekerij Corn Bak: We hebben klanten die tijdens het vernietigen van de planten echt even weg moesten lopen...

Het is een hele rare gewaarwording”, zegt Elly Bak van kwekerij Corn Bak in Assendelft over de impact van de coronacrisis. Je hebt een bedrijf en weet niet waar het gaat eindigen. Besta ik volgend jaar nog wel?”


Een dagje mee met Koolhaas Natuurlijk...

Deze week zijn we dagje op pad geweest met Koolhaas Natuurlijk. Mét de camera! Behalve een kijkje op de kwekerij zelf, mochten we met chauffeur John mee naar Aalsmeer en Naaldwijk. Koolhaas Natuurlijk is van de drie broers Koolhaas; Gerwin, Arjan en Wim. Drie broers met één passie: bloemen. Samen hebben de broers twee vestigingen in Nieuwerkerk en Bleiswijk, waar zij Gerbera en minigerbera telen op in totaal 5,5 hectare.


1. FH100procentdigitaal


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS