zondag 21 april 2019
Top VvdM Hamifleurs Dummen Orange Top Flower Trials

Ook Glastuinbouw Nederland pleit voor legalisering medicinale cannabis...

In reactie op de actie van Westlandse tuinbouwondernemers voor legalisering van de teelt van medicinale cannabis eerder deze week, laat Glastuinbouw Nederland weten ook van mening te zijn dat deze teelt gelegaliseerd moet worden.


Hoe wordt KP Holland steeds duurzamer?...

KP Holland vindt het belangrijk te laten zien hoe het bedrijf omgaat met medewerkers, arbeidsvoorwaarden, beloning en veiligheid.


Marketingteam in green gaat internationaal...

In samenwerking met Ruud Olsthoorn start Pull Position een nieuwe dienst richting exporteur en eindklant in het buitenland, genaamd Internationale marktactivatie.


Tussen Kubo

FloraHolland moet voor rechter getuigen over statiegeldsysteem...

CEO van FloraHolland, Steven Schilfgaarde en voormalig CEO Timo Huges zijn opgeroepen om voor de rechter onder ede te getuigen wat de bloemenveiling gedaan heeft om het gebruik van herbruikbare plantentrays met statiegeld te bevorderen.


Mediwiet kan kwekers miljarden opleveren...

Westlandse kwekers zeggen miljarden mis te lopen omdat ze geen medicinale wiet mogen verbouwen. Als ze toestemming krijgen om wiet te gaan telen zou dat, naar eigen zeggen, de opbrengst van Westland kwekers kunnen vervijfvoudigen naar 40 miljard euro.


Van de Lugt eerste kweker die Lisianthus volgens Het Nieuwe Telen gaat kweken...

Van der Lugt is wereldwijd de eerste kweker van Lisianthus die volgens Het Nieuwe Telen zijn bloemen gaat kweken. Technokas realiseert deze primeur op het nieuwe bedrijf van 6 hectare, dat in Monster in aanbouw is.


BoN


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS