zaterdag 15 augustus 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Hard geraakte Parfum Flower Company richt zich op innovaties...

Parfum Flower Company is hard geraakt door de maatregelen tijdens de Corona crisis. Het bedrijf zag vlak na de eerste lockdown de omzet met tot wel 90 procent dalen. Gelukkig biedt een crisis vaak ook nieuwe kansen. De specialist in het vermarkten van geurende rozen en tuinrozen voor veelal speciale gelegenheden, heeft de crisis aangegrepen om een innovatief concept te lanceren; Zero Waste Flowers.


Zonnige Rudbeckia straalt door Europa...

Deze zomer hebben de leden van Fleuroselect de handen ineengeslagen in het kader van de marketingcampagne 2020, het jaar van de rudbeckia. Met meer dan tachtig variëteiten opgekweekt en aangeplant door vijf hoogstaande openbare parken geeft de campagne een volledig overzicht van het rudbeckia-assortiment.


TV-Commercial Mooi wat bloemisten doen wint Gouden Loeki kwartaal 2...

De TV-Commercial Mooi wat bloemisten doen van VBW heeft de Gouden Loeki van kwartaal 2 gewonnen. Hiermee is de commercial één van de kanshebbers op de STER Gouden Loeki van 2020.

Leandra de Boef |

Groen-Direkt

Nieuwe internationale bloemen- en plantencampagne: Fill the distance with beauty...

Op 7 september start Bloemenbureau Holland de nieuwe bloemen- en plantencampagne Fill the distance with beauty. In plaats van ons te laten verdelen door noodgedwongen afstand, worden mensen in de nieuwe internationale campagne aangemoedigd om deze afstand juist met schoonheid te vullen.

Leandra de Boef |

GoGo Greenhouse laat in video de andere kant van de glastuinbouw zien...

Vraag jongeren in een tuinbouwgebied op straat naar hun beeld van de glastuinbouw en de meest gehoorde antwoorden zijn: Te vroeg op, te warm en te eenzijdig werk. Voor het project Go Go Greenhouse peilt vlogger Renzo Grootscholten de meningen in Naaldwijk, maar hij zoekt ook uit of dit beeld wel klopt.


Arie Bouman breidt uit en zoekt 423.000 gebruikte betontegels...

Arie Bouman Tuinplanten gaat uitbreiden. Afgelopen maand is gestart met de realisatie van een nieuwe rozenkwekerij in Wijk en Aalburg. De planning is om medio 2022 de eerste tuinrozen vanaf de nieuwe kwekerij te kunnen leveren. De nieuwe kwekerij wordt gerealiseerd aan de overkant van het bestaande bedrijf.

Leandra de Boef |

ConceptFactory


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS