vrijdag 14 december 2018
KUBO via TFC Floranews TOP

Overname Koninklijke Van Zanten Groep...

Investeringsmaatschappij Nimbus heeft de Koninklijke Van Zanten Groep overgenomen. Met deze overname komt een einde aan de periode waarin Koninklijke Van Zanten in handen was van de familie Veldhuijzen van Zanten. Door de overname krijgt de groep de financiŽle ruimte voor verdere groei en professionalisering.


Nancy van Kleef nieuw bestuurslid Bloemenbureau Holland ...

Nancy van Kleef, marketing director van FleuraMetz, is het nieuwe bestuurslid van Bloemenbureau Holland. Zij neemt in januari de positie over van Marcel Zandvliet. Met de komst van Nancy van Kleef krijgt Bloemenbureau Holland er een ervaren kracht bij in het bestuur, met een cijfermatige achtergrond en veel ervaring in het uitbouwen van merken.


CJ Orchids behaalt MPS-ProductProof...

CJ Orchids heeft recentelijk de MPS-ProductProof status behaald en zet hiermee een stap voorwaarts in het streven om zo duurzaam en biologisch mogelijk te telen. Van alle benodigde en geoorloofde middelen die CJ Orchids in de phalaenopsisteelt gebruikt, behoort naar eigen zeggen 95% tot de biologische middelen.


Oxalis website

Florensis Cut Flowers neemt in januari ultramoderne kas in Rijsenhout in gebruik...

Florensis Cut Flowers neemt in januari 2019 haar nieuwe ultramoderne kas in Rijsenhout in gebruik. Met de nieuwe productiefaciliteit is Florensis in staat jaarrond Lisianthus uitgangsmateriaal te leveren van uniforme kwaliteit.


Efficiënt boomkwekerijproducten inkopen in het zuiden van Nederland...

In 2019 is het zuiden van Nederland een favoriete hot spot voor inkopers. Na het succes van vorig jaar, hebben vier verkoopbeurzen met samen 100 deelnemers namelijk wederom gekozen voor een samenwerking. Zij zullen in dezelfde periode geopend zijn, waardoor u binnen korte tijd al uw inkopen kunt doen.


Jogrow opent deuren voor Decorum Winterfair...

Vandaag en morgen, 12 en 13 december, opent kwekerij Jogrow in Kwintsheul haar deuren voor de Decorum Winterfair. Aan de Hoenderparklaan 153 tonen diverse leden van de telersvereniging hun uitgebreide groene plantenassortiment.


BoN


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS