dinsdag 26 januari 2021
FN TOP add 2012ThursdOTF

Pokon gaat kamerplanten verkopen die zelf appen...

Pokon gaat naast plantenvoeding nu ook planten verkopen. Onder de naam Pokon Powerplanten lanceert het een assortiment sterke kamerplanten. Dit doen ze samen met een speciale app, die de gebruiker laat weten wanneer ze water, voeding of andere verzorging kunnen gebruiken.

Leandra de Boef |

Beekenkamp breidt uit in Maasdijk...

De Beekenkamp Group gaat verder uitbreiden. In 2021 bouwt de veredelaar een compleet nieuwbouwproject van ruim 22.000 vierkante meter aan de Oranjepolderweg in Maasdijk.


Sierteelt ondanks corona toch weer grootste aandeel export landbouwproducten...

Net als in 2019 zijn bloemen, planten, bloembollen en boomkwekerijproducten de meest verhandelde exportproducten van alle landbouwproductgroepen in euro’s gemeten. In 2020 werd er voor 9,5 miljard euro aan sierteeltproducten uitgevoerd, 0,3 procent meer dan in 2019.


Tussen FN

Ricardo Kraak nieuwe mede-eigenaar De Vreede Holland...

Ricardo Kraak is per 1 januari 2021 mede-eigenaar geworden van de Vreede Holland. Kraak is sinds vorig jaar algemeen directeur bij de 9 cm Phalaenopsis spelcialist uit Bleiswijk. Kraak wordt, samen met de broers John en Herman de Vreede, aandeelhouder.

Redactie Floranews |

Randstad onderzoekt nieuwe manier van goederentransport via hyperloopnetwerken...

In de toekomst zouden verse producten zoals groente en fruit vanuit de Rotterdamse haven naar het Westland of naar Schiphol op hoge snelheid vervoerd moeten worden via lange buizen, een zogeheten hyperloopnetwerk.

Leandra de Boef |

Naar het werk gaan tijdens avondklok vereist werkgeversverklaring...

Vanaf zaterdag 23 januari geldt in heel Nederland een avondklok. Daar heeft de Tweede Kamer donderdag 21 januari mee ingestemd. Dit betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen moet blijven.

Leandra de Boef |

2012 Vacatures op Floranews


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS