donderdag 29 oktober 2020
2010TOP  Retail Solutions 2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020

Oude tuinbouwkas omgebouwd tot zonnepark...

In Luttelgeest verschijnen binnenkort 20.000 zonnepanelen op de daken van een uit gebruik genomen tuinbouwkas van 4 hectare. Samen zijn de panelen goed voor een vermogen van 8,2 megawatt.


Shopper activatie orchidee van start bij Kaufland...

Vandaag, 29 oktober, is de shopper activatie orchideeën bij de Duitse supermarktketen Kaufland gestart. De Danke Pflanzen shopper activatie loopt tot en met 11 november bij 700 Kaufland-vestigingen.


Introductie nieuwe Orius roofwants tegen volwassen trips...

Royal Brinkman introduceert samen met AgroBío een nieuw gekweekte Orius roofwants in de biologische bestrijding van volwassen trips. De Orius laevigatus, onder de naam ORIcontrol Plus, is volgens beide partijen in combinatie met het bijvoeren van het nieuwe Powerfood Plus een succesvol systeem.

Redactie Floranews |

2010 Anthura Laborant met groene vingers

Anthura bouwt nieuw hoofdkantoor...

Anthura gaat verbouwen. In januari 2021 start de Bleiswijkse veredelaar met een volledige kantoorrenovatie, de start van het realiseren van de droom van een nieuw hoofdkantoor. Het bouwproces zal naar verwachting ongeveer een jaar in beslag nemen.

Leandra de Boef |

Groenteveredelaar Rijk Zwaan boert goed ondanks coronacrisis...

Groenteveredelingsbedrijf Rijk Zwaan doet het ondanks de coronacrisis erg goed. Het sluit boekjaar 2019/2020 af met een een netto-omzet van 477 miljoen euro. Dat is 8,5 procent meer dan het boekjaar ervoor.

Leandra de Boef |

Tea by Me gaat partnerschap aan met oprichters Vegetarische Slager...

De Brabantse theemaker Tea by Me maakt zich samen met Jaap Korteweg en Niko Koffeman, oprichters van de Vegetarische Slager, klaar voor verdere groei in binnen- en buitenland met Europese theeplantages en verdere ontwikkeling van de lokale productiefaciliteit.

Redactie Floranews |

2010 Adomex


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS