zaterdag 14 december 2019
FN TOP logo FN TOP add

FloraHolland kijkt terug op geslaagde eerste Dag van de Coöperatie...

Geen avondvullende ALV dit jaar bij Royal FloraHolland. Dit jaar vond op donderdag 12 december 2019 de eerste Dag van de Coöperatie plaats in Naaldwijk.

Leandra de Boef |

365 dagen per jaar druk met kerstbomen...

Eind november, begin december begint het bij de meeste mensen te kriebelen: tijd voor de kerstboom. We genieten er een paar weken van en in het nieuwe jaar maakt hij weer snel plaats voor mooie grote planten. Maximaal één maand per jaar is de gemiddelde consument bezig met zijn of haar kerstboom.


Bevindingen pilotproject Heute für Heute van veiling Rhein-Maas...

Veiling Rhein-Maas voerde in de kalenderweken 39 tot 41 het pilotproject `HfH´ (Heute für Heute) uit. In het kader van dit pilotproject hadden de klanten van de veiling de mogelijkheid om Calluna´s en Calocephalus in te kopen, die nog niet fysiek op de veiling in Straelen-Herongen aanwezig waren.


1 Trade Fair fotos

Inkoopteam Royal Lemkes op de fiets naar huisbeurs Mondo Verde...

Marco Hilhorst, Jaco Blom en Jeffrey Gordijn van Royal Lemkes hebben donderdag 12 december een fietstocht gemaakt van Royal Lemkes in Bleiswijk naar de huisbeurs van Mondo Verde in Rijsenhout. Marco en Jeffrey fietsten hierbij op de tandem waarmee zij in 2017 de Ride for the Roses hebben gefietst.


Noelia Mansilla President Sales EMEA bij Dümmen Orange...

Dümmen Orange heeft bekend gemaakt dat Noelia Mansilla met ingang van 1 november werkzaam is als President Sales EMEA (Europe, Middle East, Africa), een nieuwe functie binnen het bedrijf. Noelia wordt lid van het Dümmen Orange Global Executive Committee.


Belgisch filiaal Alflora verhuist naar De Guchtenaere ...

Het Belgische filiaal van groothandel Alflora in Wetteren gaat verhuizen naar bloemen- en plantengroothandel De Guchtenaere in Lochristi. Met ingang van 6 januari 2020 kunnen bloemisten en tuincentra in Oost-Vlaanderen hun bloemen, planten en accessoires onder één dak inkopen.


2 Fotos IFTF 2019


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS