zondag 18 februari 2018
Vacature van de maand Top FN

2 miljoenste bezoeker op FloraXchange...

Deze week, op woensdag 14 februari 2018 werd de 2 miljoenste bezoeker verwelkomd op FloraXchange. Alex Keijzer, inkoper bij Javadoplant, logde woensdag precies om 15:59 in op FloraXchange en werd daarmee de 2 miljoenste bezoeker.


Online disruptor Bloomer gaat nu ook in de planten...

Twee jaar na de start begint online disruptor Bloomer nu ook met het leveren van planten. Bloomer heeft de afgelopen periode getest met een aantal klanten. Het bleek een schot in de roos, want veel klanten rijden wekelijks naar de groothandel.


Kokosnoot experience tijdens Kokodama huisbeurs...

Op 13 t/m 16 maart 2018 organiseert Kokoplant tijdens de FloraHolland Trade Fair voor de eerste keer een huisbeurs. Wat kan men verwachten? Een ware kokosnoot experience! De creators van de Kokodama nemen bezoekers mee in de wondere wereld van de kokosnoot.


BoN

Bloemen en plantenexport start 2018 met groei van 8 procent...

In 2018 is de Nederlandse bloemen- en plantenexport vlot van gestart gegaan met een stijging van 8% tot € 439 miljoen. Goede afzet voorafgaand aan Valentijnsdag bevestigt de positieve handelsstemming.

Leandra de Boef |

VBW en MKB zeggen nee tegen meer BTW...

VBW, brancheorganisatie voor bloemisten, heeft onlangs een rapport in ontvangst genomen waarin de effecten van de aangekondigde btw-verhoging van 6 naar 9 procent zijn geanalyseerd. Op grond hiervan is VBW in overleg getreden met MKB NL om gezamenlijk een goede campagne te kunnen voeren tegen de btw-verhoging.

Leandra de Boef |

Greenpeace toont weer verboden middelen aan op bloemen...

Na het onderzoek wat Greenpeace in december deed op kerstplanten, zijn nu ook Valentijnsboeketten onderzocht op verboden en bij-onvriendelijke gewasbeschermingsmiddelen. Op zes van de twaalf boeketten heeft Greenpeace middelen aangetroffen die in de Nederlandse sierteelt verboden zijn.


Vacature van de week website


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS