maandag 25 juni 2018
Top FN Topbanner VvdM juni Beekenkamp

Anthura geeft 3000 Cypripediums terug aan de Zwitserse natuur...

Afgelopen weekend heeft een team van vrijwilligers van Anthura in samenwerking met de The Swiss Orchid Foundation 3000 Cypripediums teruggeplant in de Zwitserse natuur. De planten worden op 44 verschillende locaties in Zwitserland herplant. Het team van Anthura heeft de Cypripediums in het Chasseral Regional Park en Gantrisch Nature Park aangeplant.


Belgisch Proefcentrum voor de Sierteelt opent nieuwe kassen en kantoren...

Het Proefcentrum voor de Sierteelt (PCS) in het Belgische Destelbergen heeft afgelopen vrijdag, 22 juni, de nieuwe kassen en nieuwe groene kantoren geopend. Het PCS werd geopende door de Vlaamse minister van Omgeving, Natuur en Landbouw, Joke Schauvliege, PCS-voorzitter Sander Vercamer, Boerenbond-voorzitter Sonja De Becker en PCS-directeur Bruno Gobin.


Video inpakken David Austin rozen in Kenia bereikt meer dan 2 miljoen mensen...

Parfum Flower Company zet stevig in op marketing: blogs op de website, social selling van de medewerkers, Instagram, maar vooral op Facebook.


Tussenbanner10voordejuf

Meer dan helft jongeren staat open voor groen...

Meer dan de helft van de jongeren staat open voor groen. Dat blijkt uit een onderzoek wat GroenPact heeft laten uitvoeren naar de drijfveren van jongeren om voor de groene sector te kiezen.


Op weg naar Benefits of Nature 2.0...

Tijdens een drukbezochte ledenbijeenkomst in het Groene Paviljoen van het bomencentrum in Baarn, nam directeur en bestuurder Henri Potze de aanwezige leden mee naar Benefits of Nature 2.0.

Leandra de Boef |

Duitse bloemistenvereniging FDF nieuwe partner Bouquet Tales...

Meer consumenten verleiden tot bloemenaankoop door meer eigenheid en creativiteit van de bloemist in boeketten. Dat is de uitdaging van het team van Bouquet Tales. Door een strategische samenwerking met de Duitse Bloemistenvereniging FDF is een volgende stap gezet om dit doel te bereiken.


VvdWMovetoCatchverkoperbloemenHE


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS