donderdag 7 juli 2022
FN TOP add FN TOP logo

Marginpar stelt Group Managing Director aan...

Jonathan Ralling is aangesteld als Group Managing Director van Marginpar. Ralling betreedt het bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de sierteeltsector met een bewezen staat van dienst op uitvoerend managementniveau.

Redactie Floranews |

Landelijk veilen van planten voorlopig uitgesteld door logistieke problemen...

Royal FloraHolland heeft omstreden maatregel om planten landelijk en uitsluitend digitaal te gaan veilen voor onbepaalde tijd uitgesteld. Volgens de directie van de veiling wordt het uitstel veroorzaakt door logistieke problemen.


125 jaar verhalen en belevenissen; Reünie middelbare tuinbouwschool Aalsmeer...

Veel eigenaren en medewerkers van bloemenwinkels, tuincentra, kwekerijen en handelsbedrijven hebben hun roots op de Middelbare Tuinbouwschool in Aalsmeer. Mede door de lange onderwijsgeschiedenis kun je stellen dat het tuinbouwonderwijs in Aalsmeer heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en de bloei van de gehele sierteeltsector.


2206PanAmericanSeedvacature

Addenda is verhuisd naar World Horti Center...

Telersvereniging Addenda is per 1 juli verhuisd naar het World Horti Center. Op deze inspirerende plek gaat Addenda verder bouwen aan het merk en aan de telersvereniging.


Chrysantenvak neemt afscheid van ambassadeur Thijs van Giessen...

Het Nederlandse chrysantenvak heeft afscheid genomen van chrysantenambassadeur Thijs van Giessen. Op de landelijke chrysantendag op 1 juli bedankte Jan van Ruyven, voorzitter van Stichting Chryson, Van Giessen met mooie lovende woorden voor zijn tomeloze inzet.

Redactie Floranews |

Ontwikkeling Nederlandse Exportpositie sierteelt 2021...

Het jaar 2021 werd afgesloten met een forse exportgroei in waarde van 22,1 procent. Oftewel een totale exportomzet van 7,3 miljard euro. De top 16 exportlanden, goed voor een dekking van 88,1 procent van de totale exportomzet, noteerde een kleinere groei van 20,4 procent. Maar betekent deze exportgroei ook een versterking van de Nederlandse exportpositie ten opzichte van andere landen, voor zowel bloemen als planten, en verdere splitsing naar productgroepen? En welke gevolgen verwachten we over 2022 ten aanzien van de economische ontwikkeling?


2206FleuroStaravond


2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS