vrijdag 20 april 2018
Vacature van de maand april Top banner FT

Zomers Bloemencorso bollenstreek...

Een keur van praalwagens, muziekkorpsen en versierde autos trekken komende zaterdag in colonne van Noordwijk naar Haarlem. Het bloemencorso van de bollenstreek krijgt hierbij prachtig zomerweer en het belooft daarom een druk bezocht evenement te worden.


Modiform en Thomsen samen de toekomst tegemoet...

Per 26 april 2018 sluit het Franse bedrijf Thomsen zich aan bij Modiform. Beide bedrijven ontwikkelen en produceren kweek-, transport- en verpakkingssystemen voor de tuinbouw en ver daarbuiten.


Vraag naar vrolijke voorjaarsboeketten voor Secretaressedag...

Volgens de VGB is deze week de vraag naar vrolijke voorjaarsboeketten groter. Aanleiding hiervoor is de derde donderdag in april: Secretaressedag.


BoN

Interieurbloggers gaan bloeichallenge aan...

Vorig jaar nog werden vooral consumenten uitgedaagd om een 150-dagen bloeichallenge van de Magical kamerhortensia aan te gaan. Dit jaar is er voor gekozen om populaire interieurbloggers uit te dagen. Op verzoek van kwekers gaan zij de zeer lange bloeiperiode van Magical kamerhortensia’s testen.

Leandra de Boef |

In memoriam Henk Oosterwijk...

Begin deze week is de 50-jarige Henk Oosterwijk tijdens het uitoefenen van zijn geliefde sport wielrennen overleden. Een ongeluk is hem hierbij fataal geworden.


Strategische samenwerking tussen Dutch Flower Group en Parfum Flower Company ...

Dutch Flower Group (DFG) en Parfum Flower Company (PFC) gaan een strategische samenwerking aan. Binnen DFG zal de marktleider op gebied van geurende rozen een eigen positie innemen op het onderscheidende pakket geurende rozen. Via het platform van Coloríginz wordt gewerkt aan verdere uitbouw van de marktpositie.


VvdW Lutgo proces admin


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS