zondag 24 september 2017
Top wit Top FN

Frans-Peter Dechering Commercieel Directeur bij Schoneveld Breeding ...

Met ingang van 1 oktober aanstaande treedt Frans-Peter Dechering aan als Commercieel Directeur bij Schoneveld Breeding. Hij volgt daarmee Louis Kester op die per 1 november vertrekt. De komende weken werken Frans-Peter en Louis samen aan een goede overdracht van werkzaamheden en het waarborgen van continuïteit.


Extra ALV: levendige discussie over beeldveilen planten...

Tijdens de extra Algemene Ledenvergadering (ALV) van RoyalFloraHolland vanavond in Naaldwijk is een aantal afspraken gemaakt over de invoering van hetbeeldveilen bij planten. Na presentaties van onder meer de groep Behoud de Plantenklok op haar visie op de fysieke klok en de directie van Royal FloraHolland over het beleid inzake digitalisering, voerden de aanwezigen een levendige en constructieve discussie, over onder meer een lager tempo van implementatie van het beeldveilen bij planten.


CNB Siergrassenweek komt eraan ...

Op maandag 2 oktober gaat de CNB Siergrassenweek van start. Tot en met vrijdag 6 oktober worden er volop snij-en siergrassen geshowd in de showkas bij CNB.


BoN

Niek-Jan van Kesteren pleit op Greenport Holland conferentie voor Tuinbouwakkoord met nieuw kabinet...

Hoe kan de Nederlandse tuinbouw uitdagingen op het gebied van digitalisering, veredeling en energietransitie omzetten in nieuwe verdienmodellen? Deze vraag stond centraal tijdens de Greenport Holland conferentie, op 8 juni bij JUB Holland in Noordwijkerhout. Niek-Jan van Kesteren, voorzitter Greenport Holland concludeerde na de conferentie dat samenwerking op de drie thema’s de sleutel is tot succes.


Colours of Nature viert kleurrijk jubileum...

Een mijlpaal voor Colours of Nature! De Nederlandse coöperatie van minigerberakwekers, met 10 kwekerijen, 32 hectare en 250 miljoen gerbera’s per jaar, viert haar 12,5 jarig jubileum! In de afgelopen periode is Colours of Nature uitgegroeid tot de grootste leverancier van minigerbera’s voor de retailbranche in Europa.


Decorum en leden in de prijzen op Flowers Expo Moscow...

Van 12 tot 14 september was Decorum aanwezig op de Flowers Expo Moscow. Decorum nam voor het vijfde jaar op een rij hieraan deel. Elk jaar worden tijdens de Expo verschillende awards uitgereikt en Decorum én haar leden vielen dit keer in de prijzen. Decorum won de prijs voor het beste innovatieve concept en Decorum leden Ter Laak Orchids en Moerman Lilium sleepte beiden de ‘Novelty of the Year award’ in de wacht.


GardenConnectaugnov2017


2017 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS