maandag 24 januari 2022
FN TOP add

Rozenveredelaar Interplant Roses bestaat 60 jaar...

Interplant Roses bestaat dit jaar 60 jaar. Het in 1962 opgerichte familiebedrijf zal dit jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Het organiseert de komende maanden een reeks aan verrassende en feestelijke activiteiten voor alle gewaardeerde relaties in de bloemensector.

Leandra de Boef |

Glastuinbouw overhandigt brandbrief aan minister vanwege hoge energieprijzen...

De Nederlandse glastuinbouw slaat alarm met een brandbrief. Door de aanhoudend hoge energieprijzen komen in de basis gezonde glastuinbouwbedrijven in directe liquiditeitsproblemen. Deze week is uit naam van de brede Nederlandse glastuinbouwketen een brandbrief gestuurd. Vandaag, vrijdag 21 januari, overhandigt Glastuinbouw Nederland de brief officieel aan minister Staghouwer en minister Jetten.

Redactie Floranews |

De tuintrends voor 2022 volgens Tuinbranche Nederland ...

Fresh Start, Bright and Breezy en Traditional Sentiment. Dat zijn de drie tuintrends voor 2022 volgens Tuinbranche Nederland. Ze hebben gemeenschappelijk dat in de tuin volop aandacht is voor klimaatbestendigheid en biodiversiteit. De drie trends dienen als inspiratie voor het ontwerpen van een nieuwe tuin of het aanpassen van een bestaande tuin.

Redactie Floranews |

2112John

Vaktentoonstelling Zwaagdijk gaat in aangepaste vorm door...

Het bestuur van de Vaktentoonstelling in Zwaagdijk heeft besloten dat de show van 17 tot 20 februari 2022 in aangepaste vorm door gaat. De show krijgt een digitaal programma met mogelijkheid tot het fysiek bewonderen van de bloemenshow als de maatregelen dit toestaan.

Redactie Floranews |

Groen licht voor Voorjaar Showroom GROEN-Direkt...

Op dinsdag 1 en woensdag 2 februari 2022 kunnen professionele inkopers en handelaren van tuinplanten terecht op de GROEN-Direkt Voorjaar Showroom. De beurs zal doorgang vinden, maar is alleen op afspraak te bezoeken. De showroom is daarmee de eerste grote internationale handelsbeurs van 2022.

Redactie Floranews |

Geen Trade Fair Naaldwijk in maart 2022...

De Trade Fair Naaldwijk gaat dit jaar niet door. Royal FloraHolland heeft dit besloten na de persconferentie van afgelopen vrijdag. De beurs stond gepland op 9 en 10 maart 2022.

Redactie Floranews |

2201 Evanthia Tanacetum


2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS