donderdag 16 augustus 2018
TopbannerVvdMMaarelteeltspecialistaugustus Top FN

GRS Inkoop kiest FlorAccess als nieuwe voorkeursleverancier...

Garden Retail Services (GRS) heeft FlorAccess na een intensieve testperiode met aangesloten tuincentra als nieuwe voorkeursleverancier gekozen. Daarmee is het bedrijf, naast Arie Bouman en Waterdrinker, de derde handelaar die voorkeursleverancier van planten is voor de 140 winkels van GroenRijk Retail en GRS Retail.


Plantenafzet laat zich niet weerhouden door hete zomer...

De hete zomerperiode heeft de exportwaarde van de Nederlandse bloemen met een krimp van 6% in juli onder druk gezet. Planten leden daar minder onder en daarin wist de exporterende groothandel zelfs een plus van 4% te realiseren, zo blijkt uit de exportstatistieken van Floridata tot en met juli.


Doe maar duurzaam met kwekerij Roobeek...

Aanstaande zondag, 19 augustus, is Kwekerij Roobeek in het Limburgse Arcen te zien in het RTL7 TV-programma Doe maar duurzaam. Enkele weken geleden zijn hiervoor bij het bedrijf opnamen gemaakt. Ook zijn in de uitzending enkele prachtige luchtopnamen te zien.

Leandra de Boef |

Tussenbanner10voordejuf

Plantarium 2018 is er klaar voor...

Plantarium 2018 staat in de startblokken. De plattegrond is gereed en de contouren van de beurs zijn op de vloer uitgezet. Met nog ruim een week te gaan liggen de voorbereidingen op schema.


Voorjaarsbeurzen Zuid-Nederland introduceren gezamenlijk logo...

Sinds vorig jaar is er in het zuiden van Nederland een samenwerking op het gebied van voorjaarsbeurzen. Door deze allemaal in dezelfde periode te organiseren, biedt de groene sector inkopers de mogelijkheid om efficiŽnter in te kopen.


Monsanto moet miljoenen schadevergoeding betalen aan Amerikaanse kankerpatiënt...

Uit interne correspondentie van Monsanto blijkt dat er al in de jaren 90 signalen waren dat het gebruik van de omstreden onkruidverdelger Roundup kankerverwekkend kan zijn. Het bedrijf heeft hiervoor van de rechter in de staat CaliforniŽ nu de rekening gepresenteerd gekregen.


VvdWRvZJuniorAccountmanager


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS