dinsdag 22 januari 2019
Topbanner Kubo Beekenkamp Deliflor

Social Media - Hoe pak je dat aan? #blog...

Elke maand deelt Pull Position een blog over haar visie en ervaring over uiteenlopende thema’s in de marketing en tuinbouwwereld. Een belangrijk thema is social media; een online communicatiemiddel met een groot bereik.


De 5 vragen aan... Leandra de Boef...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Leandra de Boef, ben 45 jaar en woon samen met mijn vriendin Sanne in Spijkenisse, waar ik ruim 15 jaar geleden vanuit Haarlem naar toe verhuisd ben. Het moment dat ik ook mijn eerste stappen in de sierteeltsector zette.


In de Spiegel: Nienke Bakker van Zwettulips...

Zaterdag 19 januari 2019 is het Nationale Tulpendag. Daarom dit keer in de Spiegel Nienke Bakker (22 jaar) van het mooie tulpenbedrijf Zwettulips in Oude Wetering. In tien korte vragen kijkt Nienke naar het heden, het verleden en de sector in de toekomst.


VvdW Lutgo

Maken we er sociale beurzen van? #blog...

Binnen een vrij korte tijd zijn er een paar belangrijke beurzen in de tuinbouwsector. Volgende week de IPM, Fruit Logistica en natuurlijk de Horti Contact dagen. Maar vergeet ook niet de handelsbeurzen.


In de spiegel: Erik Hogervorst...

Het is belangrijk om de emissie (het morsen) van gewasbeschermingsmiddelen terug te brengen naar nul. Er mag dus niets meer vrijkomen in de sloten, de lucht en de omgeving. Wij denken hier volop in mee en weten ook dat dit efficiënter is voor de landbouw.


Vaar je eigen koers, ook bij storm tegen #blog...

De brexit gaat allesbepalend zijn en anders wel het gebrek aan goed personeel in 2019. De privacy wetgeving heeft een hoop geld gekost in 2018 en in 2017 was de koers van de Roebel dusdanig dat de veel markten instortten.


BoN


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS