vrijdag 22 maart 2019
Dummen Orange Top Flower Trials Topbanner Kubo

Pull s Seasonal Trade Fair Top 5 #blog...

Elke maand deelt Pull Position een blog over haar visie en ervaring over uiteenlopende thema’s in de marketing en tuinbouwwereld. In maart stonden meerdere van onze klanten, samen met vele anderen kwekers, op de Seasonal Trade Fair.


De 5 vragen aan... Andre van Kruijssen...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je ? Mijn naam is André van Kruijssen, 55 jaar en ik ben algemeen directeur van de Coöperatie Veiling Holambra.


Filtratie in de glastuinbouw: waarom? #blog...

De aandacht voor watersystemen in de glastuinbouw is toegenomen door wetgeving (Zuiveringsplicht glastuinbouw) rondom het lozen van water. Een teler kijkt dan al snel naar de filters in het watergeefsysteem, die met hun terugspoelwater een grote bron van lozingen zijn.


BoN

Schrikken #blog...

Ik liep vorige week op de FloraHolland Trade Fair, ondanks hele mooie stands moest ik toch ook wel even schrikken. In een aantal stands zag ik de mensen veel bezig met hun telefoon of achter de laptop zitten. In ieder geval niet bezig met de potentiële klanten die rondliepen. Ik noem dat toch zonde van hun tijd.


De 5 vragen aan... Judith Baehner...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Judith Baehner en ik ben plant-lover, plant-guru, plant-architect, auteur, stylist, ontwerper, docent en oprichter van Het Groenlab. Dat is een hele lijst, maar daaruit spreekt ook mijn passie.


Nu even geen tijd #blog...

De laatste tijd valt mij een ding op als het gaat om de strategie en inzet van de sociale media. Het lijkt wel of plaatsen belangrijker is dan reageren. Een beetje vreemd.


VvdW Bart


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS