zondag 13 juni 2021
2106EvanthiaOnTour 2105 Palletcentrale

Likes, wil jij ze nog zien? #blog...

Je kent het wel; Je plaatst iets op Instagram en je ziet het aantal likes alleen maar flink groeien. Daar zou je toch eigenlijk alleen maar blij van worden zou je denken. Voor de een is het echter een obsessie en voor de ander gewoon een druk op een knopje.


Een beetje dom! #blog...

Afgelopen maand zag Koningin Maxima Sarah en werd zij geïnterviewd door Matthijs van Nieuwkerk. Uiteraard kwam ook één van haar eerste uitspraken richting het Nederlandse publiek weer aan de orde: Hij was een beetje dom.


De eenzame fietser #blog...

Hoe sterk is de eenzame fietser die krom gebogen over zijn stuur tegen de wind zichzelf een weg baant?


2106 OpenDagenKolsterBV

Lukt het jou om anderen te beinvloeden? #blog...

Iedereen herkent het wel. Als je ergens in geïnteresseerd bent, bijvoorbeeld in een nieuw type stekrobot, dan valt het heel erg op dat je toevallig allemaal artikelen of filmpjes tegen komt over deze robot.


Onze eigen privacy terugpakken #blog...

Privacy is een groot goed. Dat weten we allemaal. Maar we kennen ook dat we iets zoeken via een zoekmachine en dat we nog geen tel daarna via de sociale platformen advertenties zien van de producten waarop we zochten.


Twitter Spaces, wat kunnen we mee? #blog...

Ik heb al eerder verteld over de app Clubhouse. De app waarmee je op een sociaal kanaal gesprekken en discussies kan voeren in real time. Lees het hier nog maar eens terug. Sinds deze week heeft Twitter voor een groot aantal gebruikers een variant op deze app in het leven geroepen, te weten Twitter Spaces.


2106SunflowerEvanthia


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS