maandag 24 januari 2022
FN TOP add

De 5 vragen aan... Harm Koningen...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Harm Koningen, 28 jaar en ik woon in het hart van de sierteelt: Aalsmeer. Als kleine jongen ging ik vroeger al met mijn vader, Gradus Koningen, mee naar de bloemenklok. Daar kocht hij voornamelijk gerbera’s en germini’s in. Daar komt dan ook mijn allereerste bijnaam ‘’Gramini’’ vandaan. De sfeer van al die inkopers bij de bloemenklok, dat is iets wat ik mij goed herinner. Het was indrukwekkend en blijkbaar onvergetelijk.

Redactie Floranews |

LinkedIn gaat live #blog ...

Mag het nog…? De allerbeste wensen voor 2022. Laat het een groeiend en bloeiend jaar worden in jullie business. Zijn we dan ook van het online gebeuren af? Het zal vast weer minder worden. Maar we hebben de voordelen er ook van ingezien. Online kunnen we samen ook veel realiseren. LinkedIn had dat als zakelijk netwerk natuurlijk ook door. Ze zitten in de laatste fase van het testen van iets dat zij ‘Audio Events’ gaan noemen.


De 5 vragen aan... Jerrie van Leeuwen...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Jerrie van Leeuwen. Ik heb de afgelopen 18 jaar gewerkt voor Intratuin. Voor deze mooie organisatie heb ik mogen fungeren als de schakel tussen het Intratuin Groencentrum in Aalsmeer en het hoofdkantoor in Woerden. In deze periode ben ik betrokken geweest bij de ontwikkeling van vele groenconcepten.


2201 Evanthia Tanacetum

Wat wordt hét doel? #blog...

Vorige keer dacht ik het laatste blog voor 2021 geschreven te hebben, maar ik kreeg nog een kans en daar maak ik graag gebruik van. Dit keer een blog met een doel, maar dan in een hele letterlijke vorm en vraag. Welk doel streven jullie na? Oftewel welke ‘purpose’ streven jullie na?


Verbinding #blog...

Weer een geweldige ervaring rijker, het werven van onze eerste collega in Kenia, als Account & Trial Manager Vegetables voor Oost-Afrika. Door de strengere coronamaatregelen kon ik helaas niet naar Nairobi afreizen, maar was digitaal verbonden om deel te nemen aan deze gesprekken. Met in Kenia aanwezig onze Afrikaanse collega, het recruitmentbureau én uiteraard de zes geselecteerde kandidaten.


Op naar 2022, wat wordt het voor jullie? #blog...

We naderen het einde van 2021. Nog een paar dagen en dan zit het bewogen jaar 2021 er alweer op. Er is heel veel gebeurd, gezegd en gedaan. Natuurlijk is terugkijken naar dit jaar ook belangrijk, maar ik kijk nu graag even vooruit. Door alle onzekerheden en veranderingen in onze manier van leven, werken en handelen hebben we ons met enige regelmaat moeten aanpassen aan de ‘nieuwe’ omstandigheden.


2112John


2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS