woensdag 16 januari 2019
Floranews TOP Beekenkamp Deliflor

In de spiegel: Erik Hogervorst...

Het is belangrijk om de emissie (het morsen) van gewasbeschermingsmiddelen terug te brengen naar nul. Er mag dus niets meer vrijkomen in de sloten, de lucht en de omgeving. Wij denken hier volop in mee en weten ook dat dit efficiënter is voor de landbouw.


Vaar je eigen koers, ook bij storm tegen #blog...

De brexit gaat allesbepalend zijn en anders wel het gebrek aan goed personeel in 2019. De privacy wetgeving heeft een hoop geld gekost in 2018 en in 2017 was de koers van de Roebel dusdanig dat de veel markten instortten.


Wat gaan we doen in 2019 #blog...

OK, jullie zullen ze al vaak gehoord hebben maar ook van mijn kant uit de beste en mooiste wensen voor 2019. Dat het maar een zakelijk goed, alle dagen plezier maar vooral een lichamelijk en geestelijk gezond jaar mag worden.


VvdW Lutgo

De 5 best gelezen DE 5 VRAGEN AAN... van 2018...

Vandaag geen nieuwe De 5 vragen aan..., maar een kleine terugblik met de 5 best gelezen De 5 vragen aan van 2018:


De 5 vragen aan ... Arnold Wittkamp...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Arnold Wittkamp en al sinds mijn 15e actief met bloemen en planten. Ik ben gestart als zaterdaghulp op de bloemenmarkt aan het Singel in Amsterdam.


De 5 vragen aan…Ralf Overtoom...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Ralf Overtoom. Een Noord-Hollandse tuinderszoon, samenwonend met Heleen in Obdam met inmiddels 3 gezonde kinderen, 5 schapen, 4 eenden en een hond.


BoN


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS