zaterdag 28 maart 2020
FN TOP logo FN TOP add

De 5 vragen aan… Rick Grootscholten...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Rick Grootscholten en ik ben 20 jaar. Ik ben derdejaars student van de opleiding ondernemerschap en retail management op De Haagse Hogeschool. In de tijd dat ik niet naar school hoef, werk ik bij ons familiebedrijf, Handelskwekerij Gebr. Grootscholten.


Hoe gaan we om met stress in coronatijd #blog...

Plotseling zijn alle onderwerpen die ons bezig hielden naar de achtergrond verdwenen. We hebben te maken met een crisis die ieders leven op z’n kop zet. Opvallend vind ik het daarbij om te zien dat het gedrag van mensen daarmee ook verandert. Ieder mens gaat op zijn eigen manier met dit soort situaties om.


Crisis en troost #blog...

For English: see below Verbluft, ik denk dat we dat allemaal zijn. De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus omvatten nu meer dan alleen onze gezondheid. De situatie verschilt van land tot land, van bedrijf tot bedrijf, maar beïnvloedt overal onze samenleving en economie aanzienlijk.


1. Perfect Plants

De 5 vragen aan… Jolanda Rosloot...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Jolanda Rosloot, adviseur opleiding en ontwikkeling bij Kasgroeit. Binnen Kasgroeit richt ik me samen met mijn collega’s Anneke Postma en Mara Juckers op het onderdeel Groeien in je baan.


Wat nu? #blog...

Ik ben sprakeloos, ik word er moedeloos van, soms weet je het gewoon even niet meer. Dat f*ucking virus slaat sterk om zich heen in heel de wereld. Wat nog veel erger is dat onze hele mooie sector, de Nederlandse sierteelt, er flinke klappen, misschien onherstelbare klappen door krijgt.


Beleef FloriWorld #blog...

Degenen die onlangs langs de bloemenveiling Aalsmeer zijn gereden, moeten het gemerkt hebben. Er wordt een gloednieuw gebouw gecreëerd met een moderne en opvallende uitstraling: de gevels van het gebouw symboliseren de kleurrijke tulpenvelden in volle bloei. Hier ontstaat een nieuwe toeristische topattractie: Floriworld. Open vanaf 11 mei 2020 - 365 dagen per jaar.

2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS