zondag 19 mei 2019
FlowerTrials 1 mei Dummen Orange Top Flower Trials

De 5 vragen aan... Regina Dinkla...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Regina Dinkla, 49 jaar jong, en ik woon samen met mijn man Theo in Schiedam op een mooie plek aan een watertje. Gelukkig met een lekkere tuin waar ik vaak in te vinden ben.


Goed werkgeverschap leidt aantoonbaar tot betere prestaties #blog...

In de media wordt volop gereageerd op het gepresenteerde rapport “Winnend werkgeverschap”, een studie van Erasmus Centre for Family Business (ECFB), BDO Accountants & Adviseurs en Rabobank.


De 5 vragen aan... Arjan van der Veer...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Arjan van der Veer, ik ben 42 jaar oud en woon sinds een aantal jaren in het prachtige bollendorp Sassenheim. Verder ben ik getrouwd met Pamela en hebben we samen een tweeling van 10 jaar oud, Lucas en Rafael.


Lutgo HR verzamel

Dat vraagt om een stukje emotie #blog...

Afgelopen weekend had ik wederom een zeer bijzondere zaterdag. Ik mocht weer advies geven in een tuincentrum, en dan wel voor verpakte potgrond.


De 5 vragen aan... Paula Kruit...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Paula Kruit, getrouwd en woonachtig in Koudekerk aan de Rijn, een klein dorpje tussen Leiden en Alphen. Sinds 2012 ben ik werkzaam bij GroenRijk Retail BV., waarvan de laatste 3 jaar als formulemanager.


Planten zonder plastic: go for it! Graag ook op de winkelvloer….. #blog...

Het gonst in de sierteeltsector: die enorme berg plastic die we met z n allen veroorzaken is niet meer van deze tijd. Er moet iets gebeuren. Het terugdringen van het plasticgebruik is steeds vaker onderwerp van rapporten en bijeenkomsten. Er is onlangs zelfs een Plastic Pact afgesloten. En nu?


VvdW Florensis Vonq


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS