woensdag 19 september 2018
Top FN VvdMVreugdenhilsept

Samen vraag creëren #blog...

Elke maand deelt Pull Position een blog over haar visie en ervaring over uiteenlopende thema’s in de marketing en tuinbouwwereld. Dit keer vertelt Fleur Fiers-Bol over inspirerende communicatie over de sierteeltbranche en het belang daarvan.


Snapchat een kans of juist niet? #blog...

Ik durf bijna te wedden dat jullie kinderen het echt gebruiken, Snapchat. Misschien gebruikt u het zelf ook wel eens, uit nieuwsgierigheid. Maar daar blijft het veelal bij.


De 5 vragen aan... Konni van Delft...

Mijn naam is Konni van Delft. Nee, dat is geen spelfout. Zo werd mijn naam in Duitsland geschreven toen ik geboren werd. De liefde heeft mij naar Nederland gebracht en hier leef ik in het gezellige Rijnsburg met mijn man, kinderen en inmiddels ook de aanhang. Ik werk als zelfstandig visual merchandiser voor tuincentra in het binnen en buitenland.


Tussenbanner10voordejuf

Stef goes USA - Volgende halte #blog...

Op de valreep van mijn stage vallen steeds meer puzzelstukjes op zijn plek. Letterlijk op mijn laatste stagedag ben ik nog mee geweest met het marketing/verkoop team op een korte tour langs een aantal retailers.


Trots, dat mogen we best eens zijn! #blog...

Bloggen is ook wel eens snel kunnen schakelen. Een ander onderwerp zat in de pen totdat ik dit artikel las. Het artikel heeft mij toch weer even met beide voeten op de grond gezet. Als marketeer denk je nl. al snel de sector waarin je werkzaam bent is in vele zaken nog niet zo ver vooruit.


De 5 vragen aan... Johan Kloos...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Johan Kloos, ik ben 30 jaar en woon in Noordwijk. Ik ben vader van een zoon en dochter (dochter afgelopen zondag geboren) en gek op sport en voetbal!


Banner Dekker vacature


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS