vrijdag 16 november 2018
Topbanner RVZ

In de spiegel: Rutger Lommerse...

Ik spreek graag voor de gehele tuinbouw. Veel uitdagingen zijn overigens voor heel veel sectoren hetzelfde. Het duurzame bodembeheer speelt bijvoorbeeld overal. Hetzelfde geldt voor verduurzaming van het energiegebruik.


Zorg dat je naar voren komt #blog...

Ik was gisteren of de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. Een goed bezochte handelsbeurs. Een zaak viel mij op. Wat worden daar veel foto’s gemaakt met de telefoon. Ik ben dan altijd benieuwd wat er mee gedaan wordt. Maar een andere vraag kwam ook bij mij naar boven. Weten de mensen wel wat ze fotograferen, wat de juiste namen zijn.


Bloemen houden van marketing...

Bloemen houden van mensen, was dertig jaar lang een van de bekendste slogans in marketing. In 2005 werd dat Gek op bloemen. Daarna volgden nog vele varianten.


VvdW Beekenkamp

De 5 vragen aan ... Marien Kuijntjes...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Marien Kuijntjes en kom uit Aalst, een dorpje in de Bommelerwaard. Sinds kort werk ik bij Decofresh. Mijn carrière begon als kok bij de marine. Daarna werd ik bakker, maar door een tarweallergie heb ik afscheid moeten nemen van dit ambacht.


Stand out in the crowd #blog...

Elke maand deelt Pull Position een blog met haar visie op en ervaring over uiteenlopende thema’s in de marketing en tuinbouwwereld. Dit keer vertelt Patricia de Vries-Petterson over de voorbereidingen voor de belangrijkste sierteeltbeurs van Nederland: de FloraHolland Trade Fair.


De 5 vragen aan…Frans-Peter Dechering...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Frans-Peter Dechering. Getrouwd, vader van drie zoons en gek op sport. Woonachtig in het westen, maar werkzaam in het oosten. Na veel internationale, commerciële functies bekleed te hebben, ben ik sinds oktober 2017 actief als commercieel directeur bij Schoneveld Breeding.


Sweet Kisses


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS