maandag 16 juli 2018
VvdMSchreudersjuli Top FN

De 5 vragen aan... Paul Ras...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Paul Ras, 56 jaar, getrouwd met kinderverpleegkundige Stefanie en vader van Suzanne (20 jaar) & Kirsten (18 jaar). Mijn oudste dochter heeft net haar studie afgerond, mijn jongste dochter volgt nog met een marketingstudie. Hoe leuk! Ik ben grote liefhebber van Italië, gek op koken, eten en wijn. Wij wonen in Bergschenhoek, gemeente Lansingerland in de regio Oostland, net ten noorden van Rotterdam.


De 5 vragen aan... Dick Oosthoek...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je Ik ben Dick Oosthoek en vervul op dit moment diverse functies in de glastuinbouw.


Het is en blijft menselijk #blog...

Ik heb met heel veel genoegen, en eigenlijk ook wel verbazing, de blog gelezen van Rogier Schmit. Eens zeer plezierig om met ogen van iemand buiten de sector naar ontwikkelingen te kijken op digitaal vlak binnen de sector. Het geeft veel aanknopingspunten om eens verder over na te denken en tot actie te komen. Voor wie het niet gelezen heeft hier de weblink.


Tussenbanner10voordejuf

Onderneem vanuit je passie #blog...

Ken je die ondernemers waarvan het lijkt alsof het allemaal vanzelf gaat? Die geen stress kennen en die altijd de wind mee lijken te hebben?


Phalaenopsis. Dat is de favoriete bloem van Thomas Plukaard. #blog...

Thomas Plukaard is teammanager bij IBH Export, één van de grootste exporteurs van snijbloemen en tuin- en kamerplanten in Nederland. Dagelijks exporteert het bedrijf natuurlijk veel meer dan Phalaenopsis.


Stef goes USA - leren waarderen #blog...

De rust is weer wedergekeerd op de kwekerij. De ergste drukte is achter de rug en de meeste planten zijn de deur alweer uit. Dus dat betekent lege tafels in de kas (erg wennen voor een Nederlander) en de eerste seizoenswerknemers die alweer naar huis gestuurd worden. De piek was kort en heftig.


BoN


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS