zondag 24 september 2017
Top wit Top FN

De 5 vragen aan....Stefan Lohrberg...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben sinds een jaar de directeur van de Spoga+Gafa in Keulen. Als directeur ben ik verantwoordelijk voor het projectmanagement van de grootste tuinbeurs ter wereld. Samen met mijn team brengen we de beurs in beweging: we ontwikkelen langetermijnstrategieën, ontwikkelen nieuwe concepten voor specifieke doelgroepen, houden ons bezig met acquisitie en ondersteuning. Ons doel is de positionering van spoga+gafa als meest toonaangevende groene vakbeurs ter wereld te versterken en verder uit te breiden.


Vlog 17 Lucas Vos: Wat heeft u aan onze groeistrategie?...

Groeistrategie en Coöperatie 2020; dat zijn de belangrijkste onderwerpen in deze nieuwe vlog van Lucas Vos. De groei van sierteeltproducten vindt niet zozeer in Europa plaats maar in allerlei andere gebieden. Nederland vervult de rol als draaischijf erg goed, maar die groei zit nog niet bij kwekers van Royal FloraHolland. Om bestaande klanten te behouden, en nieuwe klanten aan te trekken op ons platform moeten wij drie belangrijke dingen doen. Bent u benieuwd naar de visie van Lucas? Bekijk zijn vlog.


Groen onderwijs sterker en meer relevant dan ooit #blog...

Rien van Tilburg is sinds 1 juli voorzitter van de AOC Raad. Bij de start van het nieuwe schooljaar geeft hij zijn visie op de toekomst van AOC’s en groen onderwijs en de mogelijke overstap naar OCW: “Ik verwacht dat het aantal AOC’s de komende jaren terugloopt.


BoN

De 5 vragen aan....Will Zuiderwijk...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Will Zuiderwijk. Sinds 1 januari 2017 in dienst van het mooie bedrijf Aleia Roses als Marketing & Sales Director Netherlands. Aleia Roses is een moderne en nieuwe rozenkwekerij van 14,3 hectare gevestigd in Soria, in het Noorden van Spanje.


Tech-bedrijven schudden de logistiek op #blog...

Technologische en digitale innovaties zijn bepalend voor de logistieke sector. Zichtbare fysieke toepassingen als drone-delivery, robotisering en autonomous driving geven logistieke processen een nieuwe dimensie. Op digitaal gebied krijgen blockchain technologie en fintech-oplossingen grote impact. De proeftuin is gigantisch, het gaat echt gebeuren.


Potentie in het Midden Oosten #blog...

Dat het Midden Oosten veel zakelijke potentie heeft, is inmiddels bekend. Het Midden Oosten is een van de regios waar de landbouw is ontstaan en de vroegste beschaving op aarde tot ontwikkeling kwam.

Bita van Voorst |

GardenConnectaugnov2017


2017 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS