dinsdag 23 juli 2019
Top VvdM OZ Export via TFC TOP BLUEROOTS

Lex Ebus verkoopt natuur en emotie...

Ebus Planten is een familiebedrijf. Hoe lang bestaan jullie al en wat doen jullie precies? Ebus is een groothandel in planten. Wij kopen kamerplanten, tuin- en kuipplanten en hydrocultuur planten in op de veiling of rechtstreeks bij kwekers. Vervolgens verkopen wij onze producten aan bloemisterijen, hoveniersbedrijven en tuincentra.


Het verhaal erachter #blog...

We kennen de gedachten van de marketeers. Vertel je verhaal goed en een groot deel van je communicatie zal vele malen effectiever en meer resultaatgericht worden. Natuurlijk kunnen we over deze uitspraak heel lang gaan discussiėren, maar dat gaan we niet doen.


De 5 vragen aan... Tom Vermeer...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Tom Vermeer. Ik ben 51 jaar en Managing Director van Xpol. Ik ben een tuinderszoon en kom oorspronkelijk uit De Lier. Ik ben getrouwd met Linda, die ik in Den Bosch heb leren kennen tijdens onze studies. Wij hebben drie kinderen (dames) van 13, 15 en 18 jaar.


10

Van Goghs Favorite #blog...

And the sunflower is mine, in a way. Rustic sunflowers symbolize gratitude. Citaten uit de brieven van de iconische schilder Vincent van Gogh aan zijn broer Theo en zuster Willemien.


De 5 vragen aan... Marc Damen ...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Marc Damen en ik ben directeur van Nationale Vereniging de Zonnebloem. De Zonnebloem verrijkt de levens van 113.000 mensen met een lichamelijke beperking. Al zeventig jaar maken 38.000 vrijwilligers bezoeken aan huis, dagjes uit en aangepaste vakanties mogelijk.


LinkedIn blijft maar ontwikkelen! #blog...

Deze keer weer eens wat nieuwe features vanuit een platform en eigenlijk zijn ze best wel cool en maken ze het meest zakelijke platform weer wat sterker en aangenamer in gebruik. LinkedIn heeft een aantal nieuwe zaken uitgerold naar alle gebruikers.


BoN


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS