zondag 25 juli 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Sollicitant is koning! #blog...

De strijd om de perfecte kandidaat, het schaap met de 5-poten die alles kan, voor vacatures in de glastuinbouw is al enige tijd losgebarsten.


Een nieuwe reis #blog...

Eindelijk... na veel Covid-19 beperkingen, lange onzekerheid en veel wachten, kon ik gelukkig weer gaan reizen! Na 15 maanden zonder zakenreis naar het buitenland, was ik weer terug in Spanje - en ik heb er volop van genoten. Mensen weer in het echt ontmoeten, in plaats van digitaal. Andere culturen ontdekken en inspiratie opdoen. Oh, ik heb dit zo gemist! Maar waarom? Wat is het dat reizen zo bijzonder maakt?


Doe het met emotie #blog...

Zit je ’s avonds lekker voor de TV, zie je ineens iets zeer emotioneels, iets waardoor je geraakt wordt. Sommigen kunnen op dat soort momenten de tranen niet bedwingen. En daarna ga je weer snel over naar de gang van alledag.


2107CelosiaEvanthia

Hét idee voor YouTube #blog...

Een tip over een vraag waar veel bedrijven mee worstelen, wat moeten we met YouTube? Wat zetten we erop, anders dan onze bedrijfsfilm? Wat zou kunnen werken? En wat gaat het aan tijd kosten?


Duo-interview met vader en zoon Baan: Innoveren doe je op het voetbalveld...

Hoe is het om met een vader samen te werken die voortdurend het podium zoekt? De rebel en de verbinder. InnovationQuarter sprak met Rob en Stijn Baan van hightech-teler Koppert Cress. Ze spraken vader en zoon in Enkhuizen bij Rob Baan thuis.

Redactie Floranews |

Wat te doen op en met LinkedIn #blog...

We moeten meer met het zakelijke platform, maar ja wat dan? Nog meer zakelijke posts of misschien toch iets meer persoonlijke zaken?


21 Vacatures op Floranews


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS