woensdag 8 december 2021
FN TOP logo 2105 Palletcentrale

Snel reageren? Denk aan deze tool #blog ...

Ik zie dat steeds meer bedrijven bezig zijn met het beantwoorden van vragen van consumenten. Consumenten vinden dat prettig. Zeker wanneer ze op een open, snelle en eerlijke manier antwoord krijgen. Alleen even een vraag, hoe doen jullie dat? Gebruiken jullie een mailadres of pakken jullie het veel makkelijker aan. Er is een tool die jullie klanten bijna allemaal gebruiken. Denk eens aan deze tool, WhatsApp Business, om vragen van klanten en/of consumenten te beantwoorden. En laten we eerlijk zijn, op een appje reageren we snel.


Wat kan je meer met YouTube? #blog...

Erover praten is mooi. Ondersteunen met een mooie foto is beter. Maar je verhaal duidelijk maken met bewegende beelden is misschien wel het beste. Wat komt er dan om de hoek kijken, videoplatformen. Waar denken we dan als eerste aan, juist YouTube!


Stop daar nu maar eens mee! #blog...

Veel ondernemers hebben op dit moment zorgen over of er voldoende internationale medewerkers beschikbaar blijven. Wat kun jezelf doen zodat de kans groter is dat ze blijven? Als nieuwe uitzendkrachten en medewerkers weer snel bij je vertrekken, ligt de focus vaak op de medewerker. Daar is niks mis mee. Alleen de werkomstandigheden bepalen in grote mate het werkplezier en hebben veel invloed op of iemand blijft.


Tussen FN

Veel bijzonders gezien op Trade Fair Aalsmeer #blog ...

Eindelijk… We kunnen en mogen weer naar de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. Fantastisch om daar weer over de beursvloer te kunnen lopen, veel bekenden te zien en te spreken. Heerlijk om zo in levenden lijve weer te kunnen netwerken. Er is veel veranderd. Wat viel mij dan het meeste op? Eigenlijk twee dingen die ik kort met jullie wil doornemen en bespreken.


Vuurkracht #blog...

19 oktober 2021 was een zwarte dag voor Takii Europe. Een grote brand heeft onze vestiging in Sint Annaland (NL) in de as gelegd. Gelukkig is er niemand gewond geraakt, maar het pand en de (zaad)voorraad zijn volledig verwoest.


Wat doen jullie in 2022? #blog ...

Het lijkt nog zo ver maar het jaar 2022 is dichterbij dan je denkt. Vaak wordt in deze periode de strategie bepaald voor het aankomende jaar. Waar ga je op focussen, wat gaat er veranderen en hoe ga je zaken meten. Natuurlijk kijk je ook naar de resultaten van de afgelopen jaren en neem je die mee in de beslissingen. En, het allerbelangrijkste, wat willen mijn klanten en prospects van ons zien, horen en/of lezen. Maar ja, wat doen jullie in 2022? Waar leg je de focus op? Wat doen anderen? Is daar inzicht in? In dit blog neem ik je mee in de resultaten van een onderzoek dat is uitgevoerd door het Content Marketing Institute. Hierin ligt de focus op B2B contentmarketing voor 2022.


2111Beekenkamp


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS