woensdag 22 november 2017
Top FN Top wit

De 5 vragen aan......Rob Helderman...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Rob Helderman en ik mag bij Royal Brinkman met een enthousiast team digitale denkers vormgeven aan de digitalisering. In 2010 ben ik als internet marketeer gestart met als doel om e-commerce bij Royal Brinkman op de kaart te zetten. Inmiddels is e-commerce voor Royal Brinkman een belangrijke pijler met als belangrijkste doel; gemak bieden aan onze klanten.

Rob Helderman |

Hét digitale platform #blog...

Het hebben van een digitaal platform lijkt voor sommige bedrijven bijna een must te zijn. Er zijn er de laatste periode verschillende opgezet en geïntroduceerd. Alleen is het nou werkelijk de heilige graal? Worden we er nu wijzer van? Kunnen we in de toekomst nog zonder of is het gewoon een hype? Waar moet volgens mij een goed digitaal platform aan voldoen.

Ernst Jan Bos |

De 5 vragen aan…..Jean-Pierre van der Peijl...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Jean-Pierre van der Peijl, 39 jaar, al ruim 10 jaar gelukkig getrouwd met Janneke en trotse vader van Jelke (8) en Lotte (6) en eigenaar van Van der Peijl Tuinplanten, een kwekerij van heesters in pot. Vrijwel volledig gericht op verkoop naar tuincentra. We zijn 8 jaar geleden verhuisd van Bavel naar Zundert, waar we eindelijk de gewenste schaalvergroting konden realiseren


BoN

De 5 vragen aan....Aad Fransen...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Aad Fransen, ik ben 58 jaar en geboren en getogen in het Westland. Dit jaar zit ik inmiddels 40 jaar in het vak, waarvan 37 jaar in de rozenteelt.


Invloedrijk of niet #blog...

Afgelopen week stond er in het Vakblad voor de Bloemisterij een interessant artikel over influencer marketing. Een paar zaken vielen mij op. Zo wordt er een erg boeiend percentage genoemd waarbij ik wel een opmerking wil plaatsen en het werken met invloedrijke mensen is en blijft meer dan alleen maar de juiste mensen daarvoor zien te vinden. Een extra stukje uitleg.

Ernst Jan Bos |

Er komen mooie dingen aan #blog...

Gedragen door een aardig briesje, vlieg ik van tuin naar tuin, van bloem naar bloem, van geur naar geur. Het is herfst, hier en daar word ik bijna geraakt door een reusachtig groot vallend blad, maar ik weet alles steeds weer net op tijd te ontwijken. Eigenlijk is het mijn tijd van het jaar niet helemaal, maar toch houd ik voorlopig vol zolang mijn vleugels er niet af vriezen.

De Hommel |

GardenConnectaugnov2017


2017 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS