donderdag 26 april 2018
Top banner FT Topbanner VvdM april RvZ

De 5 vragen aan...Paul Kouwenhoven...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Paul Kouwenhoven, 51 jaar. Ik ben al 29 jaar getrouwd met Yvonne. Samen hebben we drie zonen: Richard van 26 jaar, Danny van 24 jaar en Bob van 21 jaar.


Blockchain en de kansen voor de markt #blog...

In de vorige blog heb ik gesproken over het begrip blockchain. Ik moet bekennen dat mijn vergelijk met de One Drive en/of Google Drive wel een erg simpele voorstelling was van de blockchain technologie. Ik wil graag in deze blog dieper ingaan op het begrip blockchain en wat het in onze sector betekenen kan.


De 5 vragen aan....Jeanet de Zeeuw...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je Mijn naam is Jeanet de Zeeuw. Ik ben opgegroeid aan de Maasdijk. Op vroege leeftijd mochten wij al gaan werken: stek stekken, bollen pellen, anjers pluizen. Ik verwacht niet dat mijn kleinzoon tegen de tijd dat hij groot is, zijn zakgeld nog met dit werk gaat verdienen. Nu ben ik sinds bijna twee jaar aan de slag bij FlowerWatch Nederland.


VvdW GoGreen Accountmanager Engelenad

Met Team Westland de Tourmalet op - deel 3 - Daar heb je vrienden voor...

Het was januari 2015 toen Hepke me belde. Ik hoorde het meteen aan zijn stem, gebroken van emotie: ‘Het is helemaal mis met Jellien, ze heeft een tumor bij haar linker long.’ Een dag later liepen we op de pier van Hoek van Holland, ik zei weinig en luisterde naar zijn verhaal, zijn boosheid, zijn teleurstelling en vooral zijn angst om Jellien, zijn dochter van toen 17 jaar oud, te verliezen.


De 5 vragen aan...Matthijs Jasperse...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Matthijs Jasperse. Ik ben sterk geworteld in en rondom Rotterdam en ben een verbindende creatieveling, sterk in het relationele en altijd met oog op verbetering.


Data, je krijgt er nooit genoeg van #blog...

Afgelopen maandag, 9 april 2018, ben ik eens goed bijgepraat over de ontwikkelingen bij en rondom de diverse Greenports. In het nieuwe World Horti Center werd een bijeenkomst gehouden met de aansprekende titel: Roadmap Next Economy Greenport.


Troostwijk


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS