maandag 27 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Aandacht voor Facebook en juridische zaken #blog...

Deze keer aandacht voor Facebook en wat juridische zaken. Nu niet direct denken wat is er aan de hand of wat moet ik wijzigen? Nee, het is iets wat hier in Nederland nog niet speelt. De verwachting is echter dat we er wel op een bepaalde manier mee te maken gaan krijgen. Jullie weten wel dat de techplatformen steeds meer onder druk komen te staan als het gaat om juridische zaken.


Snijgroen. Op de voorgrond of een achterblijver? #blog...

Even een mooi boeket kopen voor je partner bij de bloemist in het winkelcentrum. Waar letten we op? Het aantal bloemen, de kleur, het gebruikte snijgroen, de grootte? Of is toch de prijs het belangrijkst? En dan komt nog naar voren groen is hot.


Leren, is daar geen app voor? #blog...

Mede door corona zijn we overspoeld met allerlei vormen van leren. Webinars, e-learnings, online events, ga maar door. We halen onze kennis van YouTube of via functionele apps. Zo heb je tegenwoordig een app waar je planten mee kunt scannen en de plantennaam in beeld krijgt. Maar de vraag is: Weet je die plantennaam een week later ook nog? Welke leervormen werken het best?


21 Vacatures op Floranews

Er is dus wel een mogelijkheid #tip #blog...

In mijn vorige blog haalde ik aan dat de veeg naar boven optie niet meer van toepassing is in Instagram story’s. Je moet nu een sticker plaatsen met een link er achter. Dit is echter alleen van toepassing op accounts met meer dan 10.000 volgers. En dat zijn er niet zo heel erg veel in de tuinbouw.


Het vegen is niet meer! #blog...

Instagram is een sociaal platform dat veel gebruikt wordt. Soms veranderen ze zaken waar de gebruikers in eerste instantie niet zo blij mee zijn. Zo is een belangrijke functie in de stories er straks niet meer. Het omhoog swipen, om een weblink te kunnen volgen is straks niet meer. Kan je dan helemaal geen link meer invoegen? Jawel hoor. Dat kan nog steeds, maar dan wel op een andere manier. In dit blog neem ik jullie stap voor stap mee naar de juiste plek nu het omhoog vegen straks er niet meer is.


Hebben jullie een goede banner? #blog...

Banners op een website. We herkennen ze wel. Kijk maar eens het platform waar dit blog staat. Ook daar kan je ze vinden. Banners vallen eigenlijk onder de naam display advertising. Het is een soort van kijkje naar jouw bedrijf, product of dienst. En natuurlijk is het een advertentie, want met het plaatsen van een banner wil het plaatsende bedrijf bereiken dat jij er op gaat klikken.


2109Evanthia asparagus


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS