zondag 22 september 2019
FN TOP logo FN TOP add

De 5 vragen aan... Harry van der Zaag...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Harry van der Zaag, vader van vier tieners en directeur van Lentiz | Cursus & Consult. Met ingang van deze maand zijn wij gevestigd in het World Horti Center. We maken onderdeel uit van de Lentiz Onderwijsgroep en richten ons op het bedrijfsleven.


Sexy of niet? #blog...

Deze keer heb ik eens een vraag aan jullie. Jullie weten misschien wel dat ik ook betrokken ben bij het MBO onderwijs in het Westland. Het is boeiend om de studenten te laten ervaren hoe mooi onze sector eigenlijk wel niet is.


Een emotionele rit... #blog...

Om 6 uur gaat de wekker: een ongebruikelijke tijd voor een zondag. Ik sta snel op om te vertrekken naar Zeeland, om deel te nemen aan de Ride for the Roses. Ik neem voor de vijfde keer deel aan de uitzonderlijke fietstocht en realiseer me dat het een dag vol emoties gaat worden.


10

De 5 vragen aanÖ Luc de Bruyne...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Luc De Bruyne, geboren in 1963 in Gent als zoon van Roger en Astrid. Ik ben op mijn 15e in het ouderlijke Azalea bedrijf begonnen en ben dit jaar dus 42 jaar actief in de sierteelt, bijna halverwege dus😊.


De 5 vragen aan... Jaap Evers...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Jaap Evers van Anthurium kwekerij Evanty uit Moerkapelle. Samen met onze zoon Marco en drie partners geven we hier leiding aan. Ik hou me onder andere bezig met het in de markt zetten van onze kleinbloemige anthuriums, de Lovely`s.


Privé of zakelijk? #blog...

Ik hoop dat jullie net zoín fijne vakantie hebben gehad als ik. Heerlijk mijn hoofd kunnen legen tijdens alle wandelingen die we hebben gemaakt en genoten van de pure en prachtige natuur van Noorwegen. En diegene die mij volgt op Facebook heeft bijna dagelijks een fotoverslag kunnen zien van onze belevenissen.


TE HUUR TE KOOP


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS