woensdag 27 mei 2020
FN TOP logo FN TOP add

De 5 vragen aan... Rainer Ostmann...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Rainer Ostmann, tuinbouwtechnicus en bloemist uit Visbek in Nedersaksen in het noorden van Duitsland. Ik ben 53 jaar oud, getrouwd en heb 3 kinderen.


De 5 vragen aan... Bianca Vreugdenhil...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Bianca Vreugdenhil, getrouwd en moeder van 2 geweldige zoons. Ik wilde altijd boerin worden. Niet om het boerin zijn, maar om het vrije leven, bloemen en beestjes om mij heen, een bedrijfje aan huis.


Family & Co. #blog...

For English: see below Ons dagelijkse leven wordt nu al een aardig tijdje gedomineerd door maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Het lijkt er op dat we nog een lange periode te maken krijgen met beperkende maatregelen. Wat ik me opnieuw realiseer, is hoe belangrijk familie is in deze zorgwekkende tijden.


Flowers4Oxygen

Meten is nadenken! #blog...

Hopelijk heeft de uitdaging om iets anders over je product of dienst te gaan nadenken iets leuks opgebracht. Het is denk ik sowieso grappig om eens stil te staan bij andere mogelijkheden van je product of dienst. Het vereist nadenken.


Floridata constateert toename probleemmeldingen en debiteurechecks door coronacrisis...

Floridata deelnemers leveren debiteurengegevens en data (facturen en betalingen) aan waardoor zij toegang hebben tot marktinformatie en de debiteurendienst. Deze samenwerking is zeker gedurende en na de coronacrisis goud waard.


De 5 vragen aan... Marck Strik...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Marck Strik, 49 jaar, getrouwd met Tine en trotse vader van drie kinderen (Fleur, Stijn en Fedde). Ik ben geboren in Wateringen en momenteel woonachtig in Hoek van Holland. De affiniteit met de tuinbouw heeft er als zoon van een kweker van jongs af aan ingezeten.

2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS