donderdag 25 februari 2021
FN TOP add FN TOP logo

Wachtwoorden, maak ze uniek #blog...

En hebben jullie naar aanleiding van het vorige blog wat meer gedeeld? Is er op jullie kennis gereageerd? Vaak lukt dat goed. In dit blog even heel wat anders. Iets waarvan ik denk dat alle aandacht die ervoor is, wenselijk is: wachtwoorden.


De 5 vragen aan… Wouter Jongkind...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Wouter Jongkind, marktmanager bij Royal Van Zanten. Ik doe al zo’n 3 jaar de promotie en marktverkenning voor het ABC-snijbloemen assortiment van Royal Van Zanten in (Oost)- Europa.

Leandra de Boef |

Kennis delen, waarom zouden we? #blog...

Ik zie online heel erg veel gebeuren. Mensen praten over zaken, en dan bedoel ik in dit geval zaken over bloemen en planten. Alleen worden er ook een hele hoop vreemde zaken genoemd of beweerd.


2012 Vacatures op Floranews

Het platformspel spelen #blog...

De COVID-19 pandemie heeft bepaalde marktontwikkelingen in een stroomversnelling gebracht en nieuwe kansen gecreëerd. Een voorbeeld hiervan is de snelgroeiende trend dat consumenten graag vers kopen, direct van de boer.


Toch eens doen, een contentkalender #blog...

Herkennen jullie het ook? Oeps eigenlijk even vergeten om iets te posten op een van onze kanalen over dat onderwerp. Het overkomt iedereen wel eens. Er is naar mijn idee een vrij eenvoudige oplossing voor dat probleempje, een contentkalender


Gebruiken jullie de stories al van LinkedIn? #blog...

LinkedIn is en blijft een zakelijk netwerk. Daar zal weinig aan veranderen. Maar het platform gaat wel met z’n tijd mee. Een van de laatste ontwikkelingen is de LinkedIn stories, gebruiken jullie die al? Toch eens doen!!


2102 De Bolster vacature Product Manager Floranews


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS