zondag 25 februari 2018
Vacature van de maand Top FN

De 5 vragen aan....Caroline Nederpelt...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Caroline Nederpelt, woon in Wateringen en heb 2 zoons van 14 en 17 jaar. Ben een sociaal dier, omringd met een lieve familie en dierbare vriend(inn)en, waar ik graag mijn vrije tijd mee doorbreng.


Waar gaan we voor? #blog...

Het hele leven bestaat uit het maken van keuzen. Met de inzet van communicatie en/of marketing is het niet anders. Ook daar moeten we keuzes maken. Alles willen en misschien zelfs doen werkt gewoon echt niet.


Van inspiratie tot innovatie. Keep it simple! #blog...

Inspiratie is de basis voor vernieuwing die hard nodig is om uw bedrijf te laten groeien. Trendwatchers en futurologen lijken als paddenstoelen uit de grond te schieten en spiegelen ons graag de toekomst voor tijdens events of op social media. Amazon, Google en Alibaba bepalen straks ons leven of u het nou leuk vind of niet.


BoN

Laten we op een andere manier naar verse voeding en gezondheid kijken #blog...

Rob baan is eigenaar van het internationaal opererende microgroentebedrijf Koppert Cress en maakt zich hard voor een gezondere wereld. Zijn missie:’Laten we op een andere manier naar verse voeding en gezondheid kijken.’


De 5 vragen aan...Harm Custers...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Harm Custers, 47 jaar jong. Ik woon in Ouderkerk aan de Amstel, samen met mijn vrouw Marion en onze 2 kids Fauve (12) en Raúl (10). Ik ben ondernemend, gedreven, reislustig creatief en eigenzinnig (laat ik het zo maar zeggen).


Doe het vooral klein en relevant #blog...

Deze week een bezoek gebracht aan The Garden Retail Experience. En ik kan u vertellen een beleving was het. Mooie presentaties gezien waar beleving steeds meer de boventoon begint te voeren en twee erg leuke en inspirerende keynotes aangehoord waarna mijn handen jeuken om zaken met elkaar beet te pakken.

2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS