zondag 20 september 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Geluk en glas breken even ras. Een paar gedachten over corona-misbruik... #blog...

Al meer dan een half jaar worden we allemaal min of meer rechtstreeks getroffen door de Covid19-pandemie. Dit heeft voor ieder van ons een steeds grotere invloed op ons dagelijks leven. Maar we leren ons er ook steeds sneller aan aan te passen.


Is uw webshop al een en al gemak? #blog...

We kennen het wel. We zien iets online en willen het graag kopen. We gaan naar de webshop met een mooie aanbieding, weliswaar niet de goedkoopste, maar we kunnen het product snel vinden. So far so good, maar dan ontstaat er ergernis.


In de spiegel: Arnold van Berkel...

In de Spiegel van Greenport Stories kijkt deze week in de spiegel met Arnold van Berkel van Van Berkel Vaste Planten uit Hillegom.De 5 vragen aan... Sjaak van Schie...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Sjaak van Schie. Ik ben in 1980 als ondernemer begonnen en dus bestaat ons bedrijf dit jaar 40 jaar. Iets waar ik ontzettend trots op ben. 40 jaar geleden ben ik begonnen in de anjerteelt. Dit heb ik ongeveer 20 jaar gedaan.


Gebruiken jullie de showcase al? #blog...

Wie zit er niet op LinkedIn? Ik denk dat veel lezers van deze website wel een LinkedIn profiel hebben en er zijn er zeker die er positief gebruik van maken en er ook resultaat uit halen.


Mens tot mens #blog...

Binnen de marketing wordt er veel gesproken over business to business (B2B) en business to consumer (B2C). Vaak worden we op de verschillen gewezen en wordt ons verteld dat deze groot zijn. Ik geloof zelf echter dat dit verschil steeds kleiner aan het worden is. We hebben in allebei de omgevingen te maken met mensen volgens mij. Het begrip mens tot mens doet zijn intrede…….

2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS