vrijdag 15 november 2019
Top Van Dijk Flora TFC Top Dillewijn Zwapak

In de spiegel: Mariela van der Meer...

Aan het woord MariŽla van der Meer, de kersverse projectmanager van het programma Onderwijs en Arbeidsmarkt in de Duin- en Bollenstreek.


Nieuw gemist #blog...

Afgelopen week was wederom de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. Een beurs waar je als standhouder, maar ook als bezoeker naar uitkijkt. Laat ik eerlijk zeggen, ik ook.


De 5 vragen aan... Sirekit Mol...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Sirekit Mol, werkzaam bij Beekenkamp Plants. Ik ben opgegroeid in Wervershoof, Noord- Holland. Als dochter van een bloemkoolteler was er altijd wel iets te doen. Ook de rest van mijn familie zit in de tuinbouw branche.


Dekker2

Doe eens een poll #blog...

Vorige keer heb ik het gehad over hoe je je eigen netwerk, lees personeel, effectiever kan inzetten om kennis te vergaren en te delen. In dit blog vertel ik je er meer over.


De 5 vragen aanÖ Anne-Jan Steenbeek...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Anne-Jan Steenbeek, ben getrouwd en woon in Naaldwijk. We hebben twee zoons en schoondochters die inmiddels op zichzelf wonen. Ik werk al vanaf mijn schooltijd bij Royal Floraholland en heb in die jaren verschillende functies bekleed. Hierbij ben ik voornamelijk actief geweest in commercie, management- en marketingfuncties.


De 5 vragen aan... Emma Mansveld...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Emma Mansveld en ik ben accountmanager ItaliŽ bij Decorum. Ik heb 6 jaar lang in ItaliŽ gewoond waardoor ik de Italiaanse taal spreek en de cultuur goed ken.


2 Fotos IFTF 2019


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS