donderdag 20 februari 2020
1. RFH Trade Fair 2020 FN TOP add

De 5 vragen aan... Martina Gerhards...

For the people who dont know you, who are you and what do you do? My name is Martina Gerhards and I am 47 years old. I live in Duisburg that is in Germany, 40km from Venlo. It sounds like an industry area, but I live in the surrounding next to a natural area with a lot of forest and lakes. It is a green oasis. I live there with my partner and our two children, who are studying.


De 5 vragen aan... Edward Verbakel...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Edward Verbakel, 47 jaar, getrouwd met Vivienne en trotse vader van twee meisjes, Nova en Fiene. Ik ben geboren in De Lier en woonachtig in Naaldwijk, Westlands bloed dus! Na het VWO ben ik bedrijfskunde gaan studeren aan de Erasmus in Rotterdam.


Trots met een klein vraagteken… #blog...

Benieuwd of er tijdens de IPM in Essen nog bedrijven gedacht hebben aan de kleinigheidjes uit mijn vorige blog.


1. Kasgroeit

Het behouden van medewerkers valt niet mee #blog...

Momenteel krijg ik vaak telefoontjes met opmerkingen als: Ik heb 14 nieuwe mensen aangenomen in een jaar tijd, maar ik ben alweer een kwart kwijt. Hoe kan dat? Neem ik de verkeerde mensen aan? Wat moet ik doen om ze vast te houden?


Laat ze aan je denken… #blog...

Hebben jullie na mijn vorige blog nog eens aandacht besteed aan de interne communicatie? Ik ben benieuwd.


5 vragen aan... Fred van der Hoeven...

Voor mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Fred van der Hoeven, ik ben 60 jaar en woon in Midden-Delfland, in het dorp Maasland. Een fantastisch open en groen gebied in de randstad, ingeklemd tussen Rotterdam, Den Haag en het Westland. Ik ben getrouwd met Nel, zij is directeur van een Welzijnsorganisatie.


1 essen


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS