donderdag 3 december 2020
FN TOP add FN TOP logo

In de Spiegel: Jaap Bond...

In De Spiegel is een rubriek van Greenport Stories van Greenport Duin en Bollenstreek. Dit keer kijken zij in de spiegel met Jaap Bond: een Volendammer in de Bollenstreek, voorzitter van de Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB) en boegbeeld Tuinbouw/Uitgangsmaterialen.


Onzekerheid over het verkrijgen van goed personeel is de enige zekerheid #blog...

Nog even en dan is het december; 2020 is voorbij. Een jaar dat we nooit zullen vergeten. Het jaar begon goed, zo goed dat je je bijna ging afvragen: waar gaat dit naartoe? We hadden een aantal vette jaren achter de rug! Opeens werd alles anders…


Meegroeien in advies op afstand #blog...

Nu ik mijn klanten minder vaak fysiek bezoek, heb ik het Delphy dashboard geïntroduceerd. Met het gebruik groeiden teeltverantwoordelijken daardoor meer in teeltvaardigheden.


2011 TheRecruitingSpecialist

In de Spiegel: Rob Baan...

In De Spiegel is een rubriek van Greenport Stories van Greenport Duin en Bollenstreek. Dit keer kijken zij in de spiegel met Rob Baan: pionier, visionair, idealist, ‘Beste Boer van Nederland’ en eigenaar van Koppert Cress.


Is Mijn bedrijf wel zichtbaar? #blog...

Online zichtbaarheid is essentieel voor elk bedrijf. Zoeken doen we bijna allemaal via Google. En toch merk ik nog weleens dat met een simpele handeling jullie bedrijf eigenlijk nog makkelijker zichtbaar wordt. Kennen jullie ‘Mijn bedrijf’ van Google en hebben jullie echt alles ingevuld, want dat is erg belangrijk.


De 5 vragen aan... Mark van der Ban...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Mark van der Ban, commercieel directeur bij Adomex. Ik ben 54, getrouwd en trotse vader van twee zoons.


2012 Vacatures op Floranews


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS