woensdag 12 mei 2021
FN TOP add FN TOP logo

Twitter Spaces, wat kunnen we mee? #blog...

Ik heb al eerder verteld over de app Clubhouse. De app waarmee je op een sociaal kanaal gesprekken en discussies kan voeren in real time. Lees het hier nog maar eens terug. Sinds deze week heeft Twitter voor een groot aantal gebruikers een variant op deze app in het leven geroepen, te weten Twitter Spaces.


Ik was er even niet, heb ik veel gemist? #blog...

Ik was er even niet, heb ik veel gemist op sociale media? Als je vakantie hebt dan ligt social media weleens even helemaal stil. Dan komen de reacties later wel of helemaal niet meer.


Krachtige tomaten #blog...

Ik ben er trots op dat we het allereerste product uit ons unieke Phytorich-assortiment lanceren: hoog tijd voor onze zeer speciale en krachtige Gochiso PR-7-tomaat!


21 Vacatures op Floranews

Meten en kijken is Weten #blog...

Vochtsensoren zijn prima hulpmiddelen voor zowel in potgrond als in de vollegrond. Gecombineerd met waarnemen en voelen op het veld kan je komen tot een optimale vochtvoorziening én efficiënt watergebruik.


De 5 vragen aan… Jan Boekestein...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Jan Boekestein, geboren en getogen in Naaldwijk maar al bijna 30 jaar woonachtig in Zundert. Een dorp ten zuiden van Breda. Ik ben getrouwd en vader van twee volwassen kinderen.


Laten we echt eens kennismaken #blog...

Nee, dit gaat niet om mij als persoon. Daar is het mij niet om te doen. Er zit iets anders achter de titel van dit blog. Ik ben inmiddels een aantal jaren werkzaam binnen het MBO-onderwijs. Een hele mooie ‘kweekschool’ voor talent dat we, als we niet oppassen, ongemerkt aan ons voorbij laten gaan.

2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS