donderdag 16 augustus 2018
Top FN TopbannerVvdMMaarelteeltspecialistaugustus

#4dgnplantchallenge

#4dgnplantchallenge

Je hoeft deze dagen maar een klein beetje actief te zijn op social media om mee te krijgen dat er een hele mooie hashtag rond gaat waar wij plantenliefhebbers erg blij van worden: #4dgnplantchallenge Liefhebbers worden genomineerd worden om 4 dagen foto’s van hun favoriete kamerplanten te delen op facebook en/of twitter.

Terugkijkend en herleidend is de eerste stap op 29 december op facebook gezet door Lydia Klepper van “Zie je kamerplant”. Lydia is een enthousiaste kamerplantenliefhebber in onze sector, die haar vrije tijd graag steekt in de promotie van kamerplanten. Zelf eerder genomineerd om muziek te delen op facebook, bedacht Lydia dat zo’n challenge wel erg mooi zou kunnen werken voor haar eigen plantendoel. Voorzichtig kreeg ze de eerste mensen mee en de #4dgnplantchallenge werd al snel opgepakt op twitter door medeliefhebber John van Uffelen.

Vandaag zijn we ruim 2 weken verder en zien we dat bijvoorbeeld Ranzijn tuin & dier, Romeo Sommers (Green Your Day) en zelfs Lucas Vos ( FloraHolland) de eerste foto’s gedeeld hebben. De insteek van Lydia was oorspronkelijk de promotie van kamerplanten, maar langzaamaan worden ook de tuinplanten en bloemen al meegenomen. Is dat erg? Misschien niet het oorspronkelijke doel, maar hoe mooi zou het zijn als we in elk geval heel Nederland zo gek kunnen krijgen om 4 dagen de mooiste planten en bloemen te delen. Hoe inspirerend zou dat toch zijn.Heeft U hem nog niet gezien kijk dan zeker even op twitter en/of facebook en wordt blij van alle mooie foto’s van planten die onder deze de hashtag #4dgnplantchallenge met de online wereld gedeeld worden
 

Bron: redactie FloraNews
16-01-16 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Banner Dekker vacature


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS