dinsdag 23 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Euro Plant Tray sluit partnerschappen met twee dienstverleners

Euro Plant Tray sluit partnerschappen met twee dienstverleners

Euro Plant Tray heeft onlangs overeenkomsten getekend met twee belangrijke dienstverleners om de operationele lancering van het EPT systeem van herbruikbare plantentrays verder voor te kunnen bereiden. De organisatie gaat samenwerken met HB RTS voor de logistieke ondersteuning en er zijn afspraken gemaakt met het van oorsprong Duitse inotec Label Excellence.

HB RTS uit Utrecht gaat zorgen voor de logistieke opzet van de nieuwe EPT pool. Dit omvat het beheer van huurhoeveelheden met EPT-klanten en optionele diensten zoals 1-op-1 ruilen van defecte eenheden, reiniging en transport. De eerste EPT-trays worden vanaf augustus 2024 rechtstreeks vanuit de productiefaciliteiten aan klanten geleverd. Stap voor stap worden er depots opgezet en diensten geactiveerd in heel Europa.

Daarnaast sloot Euro Plant Tray een technologisch partnerschap met inotec Label Excellence. Het bedrijf heeft speciaal voor de EPT-pool een RFID-label ontwikkeld dat bestand is tegen hoge temperaturen tijdens het in-mould productieproces en zelfs onder zware omstandigheden betrouwbaar werkt. Tijdens de ontwikkeling is rekening gehouden met bestaande RFID-oplossingen zoals die worden gebruikt in CC-containers en in de detailhandel om compatibiliteit met bestaande RFID-scanners van gebruikers te garanderen.

 


Redactie Floranews | 10-07-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS