dinsdag 23 juli 2024
FN TOP logo Beurs agenda sierteelt

Gertie Rongen neemt na 25 jaar afscheid van Limex

Gertie Rongen neemt na 25 jaar afscheid van Limex

Gertie Rongen heeft na 25 jaar trouwe dienst afscheid genomen bij Limex om te gaan genieten van haar (pre)pensioen. Als een van de eerste werknemers van het bedrijf heeft ze een belangrijke rol gespeeld in de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

“Wij en u kennen Gertie als accountmanager met een tomeloos enthousiasme, een echt mensenmens. Ze doet altijd haar uiterste best om de klanten voor wie ze werkt te leren kennen. Niet zelden verbaast ze door haar uitgebreide kennis van projecten, waarbij ze zich na jaren nog details herinnert. Haar talent om met iedereen een goede band op te bouwen, maakt haar tot een geliefde collega en een vertrouwde partner voor onze relaties”, vertelt Joep Janssen, directeur van Limex.

“Gedurende mijn tijd bij Limex heb ik veel geleerd en waardevolle ervaringen opgedaan. Ik kijk met trots terug op mijn bijdrage aan het bedrijf en de groei die we samen hebben doorgemaakt.

Het was een voorrecht om deel uit te maken van dit geweldige familiebedrijf en ik zal met plezier terugdenken aan mijn tijd hier,” zegt Gertie zelf. “De mooie contacten die ik heb gehad dragen zeker voor een groot deel bij aan deze warme herinneringen.”

Het zal voor de collega’s zeker wennen zijn om niet meer bij Gertie aan te kunnen kloppen voor advies, een praktisch antwoord op een vraag over een project of klant of een snelle vertaling van een stukje tekst. Nu gaat ze echter genieten van haar vrije tijd samen met haar familie, en we wensen haar nog vele jaren in geluk en gezondheid.

“Mijn collega’s gaan nu mijn werkzaamheden verderzetten en ik ben er zeker van dat ze dit met veel enthousiasme en inzet gaan doen,” besluit Gertie. “Voor jullie allen: mijn welgemeende dank voor de samenwerkingen.” 


Redactie Floranews | 09-07-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Plantarium2024


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS