dinsdag 23 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

Addenda start Hebe seizoen met Hebe on Tour

Addenda start Hebe seizoen met Hebe on Tour

Voor het tweede jaar op rij organiseert Addenda als start van het nieuwe Hebe seizoen de ‘Hebe on Tour’. In de maand juli bezoekt het marketing- en verkoopteam met een bus vol Hebe planten belangrijke sierteelt regio's, zoals het Westland, Aalsmeer, Rijnsburg en Boskoop. Tijdens de tour informeren zij handelspartners over het uitgebreide assortiment Hebe Addenda, innovatieve Hebe concepten, noviteiten en exclusieve specials. 

Addenda organiseert de Hebe on Tour dagen om handelspartners in verschillende regio´s op een laagdrempelige manier de gelegenheid te bieden persoonlijk kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen binnen het Hebe Addenda assortiment. En om direct in contact te komen met het Addenda Team en te horen over de nieuwste trends en mogelijkheden binnen het Hebe Assortiment.

Nieuwe introductie

Tijdens de Hebe on Tour wordt de nieuwe Hebe Petitable in schaal geintroduceerd. Een prachtige en compacte Hebe Petita in een stijlvolle plantenschaal die ideaal is voor op de tuin- of bijzettafel. Hebe is een groenblijvende plant die tot ver in het najaar schitterend bloeit. Vlinders en bijen zijn gek op de Hebe, vanwege haar nectarrijke bloempluimen. De Hebe Addenda is er in 4 varianten: Donna, Petita, Vinoa en Classica. Het hele assortiment is te zien tijdens de Hebe Tour.

Tourdata

‘Hebe on Tour’ vindt plaats vinden in week 28 en 29. Op dinsdag 9 juli is het Addenda Team te vinden in de regio Boskoop, op woensdag 10 en 17 juli in de regio Aalsmeer, op donderdag 11 en dinsdag 16 juli in de regio Westland en op donderdag 18 juli in Rijnsburg.


Redactie Floranews | 03-07-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS