dinsdag 23 juli 2024
FN TOP logo Beurs agenda sierteelt

Rob Passchier nieuwe CEO bij Sjaak van Schie

Rob Passchier nieuwe CEO bij Sjaak van Schie

Rob Passchier is met ingang van 1 juli de nieuwe CEO van Sjaak van Schie B.V.. Passchier volgt Fidélio Alegria op, die de afgelopen zes maanden CEO was bij de hortensiakweker. De nieuwe directie bestaat hiermee uit Algemeen Directeur Rob Passchier, Operationeel Directeur Roel van Schie en Commercieel Directeur Mike van Schie.

Passchier is vanaf 2007 actief als financieel en algemeen verantwoordelijke bij diverse uiteenlopende bedrijven binnen en buiten de tuinbouwsector. "De rol van CEO voor Sjaak van Schie B.V. past goed bij mij en ik kijk ernaar uit om in deze functie samen met het team aan de slag te gaan. Ik zie veel kansen voor groei en innovatie en ik vind het erg waardevol om mijn steentje bij te dragen aan het blijvende succes en een duurzame ontwikkeling van het familiebedrijf”, aldus Passchier.

Alegria draagt het stokje over na een periode van intensieve samenwerking en volledige toewijding aan het bedrijf met vestigingen in Nederland en Portugal. Hij heeft samen met de huidige directie de transitie geleid om het familiebedrijf toekomstbestendig te maken. Nu wil hij de jonge generatie de ruimte geven om meer richting te geven aan de ingezette weg.

“Fidélio heeft zich bijna vijf jaar volledig ingezet voor ons familiebedrijf en daar zijn we hem erg dankbaar voor. Voordat hij de rol van CEO op zich nam, vervulde hij de functie van Algemeen Manager, op ons bedrijf in Portugal. Samen met hem en onze medewerkers hebben we mooie stappen gemaakt. Nu is het tijd voor ons om deze ontwikkelingen voort te zetten”, aldus Roel van Schie.
 
 

Redactie Floranews | 02-07-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Plantarium2024


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS