dinsdag 23 juli 2024
FN TOP add FN TOP logo

Horti Experience verbindt kas met kassa

Horti Experience verbindt kas met kassa

Horti Experience lanceert een nieuw promotieplatform waarmee volgens initiatiefnemer Marco van de Koppel de kas verbonden wordt met de kassa. Als primaire doelgroep heeft Home & Garden Inspirations de inkoper en verkoper die werkzaam zijn bij groothandel, bloemist, tuincentrum, bouwmarkt, woonwinkel of arrangeur. Juist deze medewerkers zijn volgens Van de Koppel de best denkbare ambassadeurs van bloemen, kamerplanten, buitenplanten en lifestyle producten.

“Het is geen geheim dat de kennis van onze prachtige sierteeltproducten in de keten en in de detailhandel in het bijzonder met het oog op de toekomst een punt van zorg en aandacht is. Informatiedragers zoals etiketten, hoezen en andere verpakkingsmaterialen zijn vaak niet meer aanwezig op het moment dat sierteeltproducten worden gekocht door de consument. Daarnaast is de écht interessante productinformatie voor de consument niet op de verpakking weergegeven. Om dit op te lossen moeten we elkaar als ketenpartners helpen en verbinden met als doel om de consument op de best mogelijke manier te adviseren.”

De medewerker op de winkelvloer is doorgaans niet de bezoeker van beurzen als de Royal FloraHolland Trade Fair, Flower Trials, Plantarium|Groen Direkt of de IPM Essen. Daarom moeten we volgens Van de Koppel als sector deze potentiële ambassadeurs op een creatieve en directe manier proberen te bereiken. “We zijn ervan overtuigd dat we met Home & Garden Inspirations een online oplossing bieden waarmee we kwalitatief goede content toegankelijk maken die 24/7 en 365 dagen/jaar beschikbaar is via de telefoon of tablet waarmee men werkt in de groenspeciaalzaak in binnen- en buitenland.”

Voordat content op het nieuwe platform geplaatst mag worden, wordt deze redactioneel getoetst. Er wordt hierbij gekeken of de content informatief is, educatieve elementen bevat en/of inspirerend is als het gaat om gebruikstoepassing. Ook moet er kwalitatief goed beeldmateriaal beschikbaar zijn die de content ondersteunt. Voldoet de content niet aan één of meerdere van bovengenoemde criteria dan zal deze niet op het platform Home & Garden Inspirations getoond worden. “Op deze manier bewaken we de kwaliteit van de content en houden we de volgers optimaal geïnteresseerd”, aldus Van de Koppel. “Home & Garden Inspirations kan uitgroeien tot een platform waarmee we de sierteeltketen verbinden. Waarmee we met elkaar investeren in de nodige productkennis voor de groenspeciaalzaak. Hiermee kunnen zij bloemen, kamerplanten, buitenplanten en lifestyle producten succesvol en op het juiste moment verkopen.”
 


Redactie Floranews | 02-07-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS