dinsdag 23 juli 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Ammerlaan-Sosef breidt directie uit met nieuwe generatie

Ammerlaan-Sosef breidt directie uit met nieuwe generatie

Familiebedrijf Ammerlaan-Sosef wordt versterkt door de jongere generatie van de familie. De directie wordt uitgebreid met Maurice Rijploeg en Sander Ammerlaan. Hiermee wordt de directie van de potplantenkwekerij niet alleen completer en veelzijdiger, maar ook verfrissend jonger.

"De uitdaging en het familiegevoel van Ammerlaan-Sosef spreken hem enorm aan en zijn voor mij redenen om op deze ‘(snel)trein’ te springen. Hoewel we graag de term 'partybus' zouden willen gebruiken, weten we dat het runnen van een dynamisch teeltbedrijf eerder gepaard gaat met spanning, pieken en hectiek. Gelukkig worden deze uitdagende dagen verzacht door een team van toegewijde medewerkers en geavanceerde machines die ons werk verlichten”, vertelt Sander Ammerlaan. Maurice Rijploeg, 32 jaar oud, begon net als Sander als scholier en heeft zich ontpopt tot een gedreven ondernemer die graag de uitdaging aangaat. "Waarom niet in de tuin?" zegt hij enthousiast.

De afgelopen 6 jaar zijn beiden onder begeleiding van Florpartners van medewerker doorgegroeid naar hun huidige leidinggevende rol binnen het bedrijf. Inmiddels is het MT opgericht en heeft Ammerlaan-Sosef een transformatie ondergaan op zowel operationeel als strategisch vlak naar een steeds meer een écht bedrijf. “Met vier eigenaren in plaats van twee is de balans verbeterd. We vullen elkaar aan, met een combinatie van complementaire en gelijke eigenschappen. De gunfactor vormt de basis van ons succesvolle partnerschap, vergelijkbaar met de band tussen broers.

FUN

"Alles wat we doen, halen we eerst door onze ‘FUNnel’ (trechter) om ervoor te zorgen dat het past bij Ammerlaan-Sosef.

FAIR: eerlijk, duurzaam;
UNUSUAL: net even anders zoals de producten en ook de karakters van Jef en Gert zijn een beetje unusual.
NEVER BORING: elk seizoen weer wat anders en met elk product elk jaar weer wat nieuws en never boring in de manier hoe wij met onze mensen en relaties omgaan.

Deze kernwaarden weerspiegelen onze eerlijke en duurzame benadering, onze creatieve producten en de voortdurende dynamiek en ontwikkeling binnen ons bedrijf. Het is fascinerend hoe StudioBlauw in 2019 woorden heeft gegeven aan onze manier van zakendoen. Wat eerst onwennig leek, voelt nu als een natuurlijke pasvorm."
 


Redactie Floranews | 01-07-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS