dinsdag 23 juli 2024
FN TOP logo Beurs agenda sierteelt

Pieter Stolk treedt toe tot bestuur Glastuinbouw Nederland

Pieter Stolk treedt toe tot bestuur Glastuinbouw Nederland

Pieter Stolk van Stolk Brothers in Bergschenhoek is toegetreden tot het bestuur van Glastuinbouw Nederland. De Anthuriumkweker is geen onbekende voor Glastuinbouw Nederland. Hij zit onder andere in de Ondernemersgroep Plantgezondheid, in de Ledenraad van Glastuinbouw Nederland en is lid van de Programmaraad van stichting Kennis in je Kas.

Stolk vindt een sterk collectief belangrijk en wil zelf graag ook bijdragen aan dat collectief. Stolk neemt onder andere zijn visie op het gebied van verduurzaming en plantgezondheid mee naar het bestuur. “Als het gaat om gewasbescherming, bodemleven en biostimulanten wil ik mijn kennis en ervaring daarover graag delen.”

Volgens Stolk is Glastuinbouw Nederland goed bezig met het vertellen van het goede verhaal van de glastuinbouw, over gezondheid en geluk en de bijdrage die de sector daarmee levert aan de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. "Ik vind het belangrijk dat we blijven vertellen wat we allemaal goed doen en wat we bijdragen aan de maatschappij. Daarnaast moeten we ook kritisch naar onszelf te blijven kijken", stelt Stolk. Hij doelt daarbij bijvoorbeeld op de kwaliteit van het oppervlaktewater in glastuinbouwgebieden. "Hier zijn er zeker nog verbeterpunten. Daarvoor moeten we eerlijk over zijn, daar moeten we wat aan doen.”

bron: Glastuinbouw Nederland

 


Redactie Floranews | 28-06-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS