dinsdag 23 juli 2024
FN TOP add FN TOP logo

Online marktupdate potorchidee: promotie, hoe belangrijk is dat?

Online marktupdate potorchidee: promotie, hoe belangrijk is dat?

Twee keer per jaar geven Kevin van Embden en Cor Middelkoop als productmanagers pot-Orchideeën van Royal FloraHolland via een livestream een Online Marktupdate. Hierin informeren zij producenten van potorchideeën en andere belangstellenden over de recente ontwikkelingen in de markt van potorchideeën.

Op 27 juni heeft de eerste uitzending van dit jaar plaatsgevonden. Onder leiding van NOS sportverslaggever Krijn Schuitemaker, blikten de productmanagers terug op de eerste helft van 2024. Ze namen de ‘kijkers’ mee in de, veelal cijfermatige, ontwikkelingen in de markt van pot-Orchideeën.

Promotie, hoe belangrijk is dat?

Naast de ontwikkelingen in de markt was er dit keer ook veel aandacht voor promotie. Op 17 oktober wordt er op de Productdag pot-Orchideeën namelijk weer gestemd voor de bijdragen aan PSP (Product Specifieke Promotie)-gelden. Hiervoor wordt aan de leden van Royal FloraHolland een percentage van de omzet gevraagd. De stemming geldt voor een periode van 3 jaar. Een goed moment dus om de vraag te stellen: ´Promotie, hoe belangrijk is dat?´

V.l.n.r. Krijn Schuitemaker, Cor Middelkoop, Kevin van Embden en Jospehine Klapwijk

Vanwege dit belangrijke onderwerp is het videoverslag dit keer gefilmd in het Beatrixpaviljoen op Keukenhof. Daar waar de Orchideeënshow elk jaar staat en vele bezoekers verwondert. Een mooie plek om te kunnen laten zien hoe vooral consumenten bereikt, en vooral, geraakt worden door Orchideeën en andere bloemen en planten. Ook in een filmpje de commerciële (kopers)kant van promotie voor Orchideeën belicht tijdens een bezoek aan Javadoplant. Daarnaast vertelt Josephine Klapwijk het een en ander over de samenwerking van Orchidee Nederland met kopers en konden de kijkers live vragen stellen via WhatsApp.


Redactie Floranews | 28-06-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS