dinsdag 23 juli 2024
FN TOP logo FN TOP add

Rick van Seggelen volgt Eric de Winter op bij Floriway

Rick van Seggelen volgt Eric de Winter op bij Floriway

Rick van Seggelen wordt de nieuwe Commercieel Directeur van Floriway. Hij volgt per 1 juli 2024 Eric de Winter op. Bij de start van Floriway was afgesproken dat De Winter tot en met de zomer van 2024 zou aanblijven om zijn ervaring en expertise over te dragen aan de organisatie. Van Seggelen neemt nu het stokje van hem over. De Winter blijft de komende maanden nog aan om Van Seggelen goed in te kunnen werken.

De Winter was jarenlang een drijvende kracht achter De Winter Logistics, dat samen met Van Zaal Transport en Wematrans de basis vormde voor Floriway. "Eric heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de opbouw van Floriway. Graag bedank ik Eric dan ook voor zijn inzet en professionaliteit en ben blij dat Eric in de toekomst deel blijft uitmaken van Floriway als aandeelhouder en adviseur", aldus Marc Goudzwaard, waarnemend algemeen directeur Floriway.

Van Seggelen is momenteel operationeel manager logistiek bij de afdeling aanvoer van FloraHolland Naaldwijk. Daarvoor heeft hij binnen Royal FloraHolland in verschillende (leidinggevende) rollen gewerkt. Zowel aan de commerciële als aan logistieke kant. "Natuurlijk ben ik me bewust van de uitdagingen die Floriway heeft en tegelijkertijd zie ik enorm veel potentie in Floriway. Ik wil hier dan ook graag een bijdrage aan leveren en ben ervan overtuigd dat we samen het verschil kunnen maken door een betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige logistieke partner te zijn", aldus Van Seggelen.

 


Redactie Floranews | 27-06-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS