dinsdag 23 juli 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Andrew Storey nieuwe Branch Manager Royal Brinkman UK

Andrew Storey nieuwe Branch Manager Royal Brinkman UK

Andrew Storey is per 1 juli 2024 de nieuwe Branch Manager van Royal Brinkman UK. Vanuit die rol is hij verantwoordelijk voor het aansturen van het team en de commerciële resultaten. Storey is een ervaren Branch Manager met veel ervaring in business development. Ook heeft hij, volgens Royal Brinkman, bewezen een sterke, dynamische leider te zijn.

“Ik ben blij dat Andrew voor Royal Brinkman UK heeft gekozen. Zijn ervaring in business development past perfect bij het verder uitrollen van de nieuwe strategie. Ik heb dan ook alle vertrouwen in Andrew”, reageert John Heijboer, Commercieel Manager Europa bij Royal Brinkman.

De komende tijd staat in het teken van het beter leren kennen van de organisatie en de branche. Storey kijkt ernaar uit om klanten te ontmoeten zodra de situatie dat toelaat. “Ik heb er alle vertrouwen in dat we verder kunnen bouwen aan een toekomstbestendige en stabiele service voor al onze klanten. Ik heb het geluk samen te mogen werken met een toegewijd, sterk verkoopteam en zeer ervaren productspecialisten.”

Andrew Storey Royal Brinkman UK


Redactie Floranews | 27-06-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS