dinsdag 23 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

Introductie nieuwe witte pluischrysant Undercover

Introductie nieuwe witte pluischrysant Undercover

VannoVa Master Growers en veredelaar Dekker Chrysanten introduceren deze week hun nieuwste pluischrysant Undercover. De zuiver witte pluischrysant is bij uitstek geschikt voor bruidsarrangementen. Dit werd twee weken geleden door experts bevestigd tijdens Chrysanthemum Valley in Hensbroek.

Undercover is geregistreerd onder VBN code 130670 en zal wekelijks beschikbaar zijn vanuit J&A Flowers, met een beperkt aanbod op de veilingen van FloraHolland Aalsmeer en Naaldwijk. Erwin van Luijk van J&A Flowers is enthousiast over de lancering: "We zijn blij dat we 'Undercover' op de markt mogen brengen. De opvallende tongvormige bloemblaadjes en uitstekende verfbaarheid maken het een mooie aanvulling op ons assortiment."

Marten Wouda van Dekker Chrysanten voegt toe: "Samen met VannoVa zijn we trots op de introductie van 'Undercover'. Deze chrysant biedt niet alleen een unieke esthetiek met haar zuiver witte kleur en opvallende bloemblaadjes, maar garandeert ook uitstekende transporteerbaarheid en langdurige versheid."


Redactie Floranews | 25-06-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS