dinsdag 23 juli 2024
FN TOP logo FN TOP add

Dutch Flower Group viert 25-jarig bestaan met partners

Dutch Flower Group viert 25-jarig bestaan met partners

Dutch Flower Group (DFG) bestaat dit jaar 25 jaar. Om deze mijlpaal te vieren, kwamen op 20 juni meer dan 400 kwekers, leveranciers, klanten en partners bij elkaar in de SugarFactory in Halfweg. Samen blikten zij terug op de afgelopen 25 jaar en keken ze vooral ook vooruit naar de toekomst van de sierteeltsector. 

DFG is in 1999 ontstaan vanuit een fusie tussen de bloemen- en plantenbedrijven OZ Group uit Aalsmeer en Van Duijn Groep uit Naaldwijk. Inmiddels is DFG uitgegroeid tot een internationale familie van meer dan 30 gespecialiseerde handelsbedrijven.

Jan van Dam, CEO Dutch Flower Group brengt een toast uit op het 25-jarig bestaan van Dutch Flower Group

Het DFG 25 Years Event begon met een warm welkom van Jan van Dam, CEO bij DFG. Van Dam blikte trots terug op de afgelopen 25 jaar en sprak zijn waardering uit over waar DFG nu staat als bedrijf. Hierbij benadrukte hij vooral de waarde van partnerships.

Minister Liesje Schreinemacher - Minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking

Liesje Schreinemacher, Minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking sprak vervolgens tijdens haar inspirerende speech over het belang van internationale handel en duurzaamheid. Ook uitte ze haar trots over DFG’s ondernemerschap en duurzaamheidsinspanningen.

V.l.ln.r. Marcel Zandvliet (DFG) met panelleden Arne Bac, Adri Bom-Lemstra, Boyd Muijs en Hugo Noordhoek Hegt

Tijdens de daarop volgende ‘DFG Talks’ onder leiding van CMO | CSO Marcel Zandvliet werden de belangrijkste thema's in de sierteelt besproken. Deze waren vooraf gekozen door panelleden Arne Bac van Rabobank, Adri Bom-Lemstra van Glastuinbouw Nederland, Boyd Muijs van Lidl International en Hugo Noordhoek Hegt van Dümmen Orange.

Futurist Christian Kromme

Futurist Christian Kromme sloot het plenaire programma af met een fascinerende blik op de toekomst waarin de natuur de roadmap vormt voor de mens en technologische versnelling. Aansluitend was er volop gelegenheid om na te praten, te netwerken onder het genot van het walking dinner.

Walking Dinner en netwerken


Redactie Floranews | 25-06-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS