dinsdag 23 juli 2024
FN TOP logo FN TOP add

HiBreeding neemt eigen kantoor en teeltlocatie in gebruik

HiBreeding neemt eigen kantoor en teeltlocatie in gebruik
HiBreeding heeft haar nieuwe kantoorpand en de teeltlocatie aan de Oudecampsweg in De Lier officieel in gebruik genomen. Samen met het personeel van HiBreeding, Sjaak van Schie B.V., The Mastergrowers en een aantal relaties werd de opening al op 14 juni gevierd met een groot feest aan het einde van de FlowerTrials. Het nieuwe kantoorpand biedt HiBreeding de ideale omgeving om te werken en om klanten en partners te ontvangen. De naastgelegen kas biedt alle ruimte en faciliteiten om de veredelingsactiviteiten uit te voeren en (test)materiaal van Hi hydrangea’s op te kweken. Voorheen werden deze activiteiten uitgevoerd bij The Mastergrowers en Sjaak van Schie B.V. op locatie.
 

Mike van Schie, productmanager bij HiBreeding, spreekt vol enthousiasme over deze mijlpaal: "De ingebruikname van deze locatie is een mooie stap voor ons. In 2017 is het bedrijf klein gestart. Het is fantastisch om te zien hoe we aan de weg timmeren en nu groot genoeg zijn om een eigen kantoor en kweeklocatie in te wijden. Leuk om weten: we zitten op de locatie waar Fidus ooit is begonnen met de veredeling.” De opening kon niet onopgemerkt voorbij gaan. “In week 24, tijdens FlowerTrials hebben we het nieuwe kantoor aan verschillende klanten en partners laten zien. Ook vierden we de opening van ons nieuwe kantoor met het personeel van HiBreeding, The Mastergrowers, Sjaak van Schie B.V. en een aantal partners en relaties. Dit was een mooie afsluiting van de FlowerTrials, waar HiBreeding aan deelnam.”

Mike van Schie met de Hi Ocean van HiBreeding, tijdens FlowerTrials 2024

Tijdens het openingsfeest werd ook de nieuwe corporate bedrijfsvideo van HiBreeding gepresenteerd. Deze video, waaraan het afgelopen jaar hard is gewerkt, werd voor het eerst getoond tijdens de FlowerTrials en geeft een inspirerende kijk op de visie, missie en dagelijkse werkzaamheden van HiBreeding. De video belicht de innovatieve benaderingen en de passie van het team voor het kweken van hoogwaardige producten en dient als een krachtig middel om de waarden en doelen van HiBreeding te communiceren aan een breed publiek. 

Redactie Floranews | 24-06-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Plantarium2024


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS