dinsdag 23 juli 2024
FN TOP add FN TOP logo

Richard van Duijn nieuwe CFO bij Van der Knaap Groep

Richard van Duijn nieuwe CFO bij Van der Knaap Groep

Richard van Duijn is per 1 juni gestart als Chief Financial Officer bij Van der Knaap Groep. Hij volgt John van Adrichem op die deze rol sinds 2012 vervulde. Van Duijn is registeraccountant en heeft brede kennis en ervaring opgedaan in de tuinbouw bij bedrijven als Flamingo Flowers en Floral Trade Group. Hij werkt graag binnen de dynamische wereld van de tuinbouw. 

“Mouwen opstropen en aan de slag is een motto dat goed bij mij past”, aldus Richard. Als CFO bij Van der Knaap wordt hij verantwoordelijk voor de afdelingen Finance, IT en Legal Affairs. Het aantrekken van Richard past binnen het beleid van verjonging van directie, management en medewerkers.

Volgens Van Adrichem bezit Van Duijn de kwaliteit om met de diverse stakeholders om te gaan: aandeelhouders, financiers, externe partijen. "Hij heeft een compleet beeld van wat er bij een bedrijf komt kijken. Bovendien is het een plezierige vent om mee te werken”, aldus Van Adrichem.

Van Duijn laat weten dat hij voor Van der Knaap Groep heeft gekozen vanwege het innovatieve karakter van het bedrijf. “Ik zie dat de organisatie een visie heeft waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Bijvoorbeeld door met circulaire substraten en meststoffen prima oplossingen te bieden voor de kwekers van de toekomst.”

Van Adrichem blijft als adviseur verbonden aan het bedrijf en zal zich richten op specifieke strategische projecten binnen het bedrijf. “De komende tijd zal ik nog veel met Richard optrekken om hem in te werken, waarna hij zich meer zal richten op de operationele zaken. Dat geeft mij ruimte om me meer bezig te houden met de groeiambities van de organisatie. Die liggen voornamelijk aan de kant van de productie van kokossubstraat en onze duurzame teeltsystemen.” 


Redactie Floranews | 20-06-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS