dinsdag 23 juli 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Takii viert start zomer weer met zonnebloemenactie

Takii viert start zomer weer met zonnebloemenactie

Traditiegetrouw viert zaadveredelaar Takii de start van de zomer met een stralende consumentenactie waarin zonnebloemen centraal staan. Op donderdag 20 juni, de langste dag van het jaar, siert een kleurrijke zonnebloemenwand opnieuw het Museumplein bij de entree van het Van Gogh Museum. Ook online wordt de nodige aandacht aan de koningin van de zomerbloemen besteed. Voor Takii en het Van Gogh Museum is de zonnebloem het perfecte symbool om de zomer in te luiden.

Ondanks het huidige, voornamelijk natte, teeltseizoen dat gepaard gaat met de nodige uitdagingen voor zonnebloemkwekers, blijft Takii zich inzetten om zonnebloemen prominent onder de aandacht van de consument te houden en daarmee de kwekers te ondersteunen.

“Met acties zoals deze willen we de schoonheid en symboliek van de zonnebloem blijven benadrukken. Het Van Gogh Museum ondersteunt jaarlijks deze boodschap en helpt om zonnebloemen onder de aandacht te brengen bij een breed publiek, zowel museumbezoekers als online volgers wereldwijd”, vertelt Friederike van der Boon, Manager Marketing bij Takii.

Weer of geen weer, Takii nodigt iedereen die in de buurt van Amsterdam is uit om op 20 juni de zomer te komen vieren bij de zonnebloemenwand op het Museumplein. "Omarm de zomer te midden van stralende zonnebloemen, want na regen komt immers zonneschijn."

 


Redactie Floranews | 19-06-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS