dinsdag 23 juli 2024
FN TOP logo Beurs agenda sierteelt

FlowerTrials behoudt sterke en stabiele positie

FlowerTrials behoudt sterke en stabiele positie
FlowerTrials heeft haar 20e editie afgesloten met ruim 5300 bezoekers op de teller. Dat is 5 procent meer dan het bezoekersaantal vorig jaar. Professionals uit meer dan 80 landen bezochten FlowerTrials om de nieuwste trends te ontdekken en inspiratie op te doen voor het toekomstige aanbod. Hoewel het aantal bezoekers altijd interessant is, zijn FlowerTrials-bedrijven het er over eens dat vooral de kwaliteit belangrijk is. 
 
"Dat de bezoekersaantallen stabiel blijven is uiteraard uitstekend nieuws. Belangrijker voor elk van de 59 deelnemende bedrijven is echter de kwaliteit van de bezoekers. Dit jaar waren onze deelnemers erg tevreden met de interesse van de aanwezigen en de waarde van de gevoerde gesprekken", vertelt FlowerTrials-voorzitter Marjolein Kuyucu-Lodder. "In een ontspannen sfeer klanten van over de hele wereld ontmoeten, die oprecht geïnteresseerd zijn in de getoonde producten, is de reden dat FlowerTrials nog steeds het belangrijkste evenement op de kalender van de pot- en perkplantenprofessional is."
 
 
 
Dit jaar deden er twee nieuwe leden mee, Kolster B.V. en Schreurs Holland. Wouter den Hollander, sales manager bij Kolster B.V.: “Vorig jaar was onze locatie alleen gastheer voor het evenement. Wij zagen toen het potentieel voor het tonen van ons eigen assortiment en zijn daarom eveneens lid geworden. Samen met onze FlowerTrials-partners HoKo Breeding en Walter Blom zijn we overweldigd door de kwantiteit en kwaliteit van de bezoekers dit jaar. Wij doen in 2025 absoluut weer mee.”
 
Video's laten de FlowerTrials-sfeer zien
Ook dit jaar zijn de filmploegen van FlowerTrials® weer op pad geweest om planten en mensen te filmen. Dagelijks werden korte videocompilaties gebruikt om potentiële bezoekers enthousiast te maken. Een volledige compilatie is in de maak en zal binnenkort worden gedeeld. Al deze video's zijn beschikbaar op de FlowerTrials-website, die ook een essentieel informatiepunt blijft voor alle noviteiten van dit jaar.
 
FlowerTrials 2025 – waar planten en professionals elkaar weer ontmoeten
De FlowerTrials-leden kijken er nu al naar uit om volgend jaar in week 24 hun deuren weer te openen voor een ontmoeting met geïnteresseerde sierteeltliefhebbers. Volgend jaar zijn de FlowerTrials van 10 tot en met 13 juni 2025.

 


Redactie Floranews | 18-06-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Plantarium2024


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS