dinsdag 23 juli 2024
FN TOP add FN TOP logo

An Beekenkamp benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

An Beekenkamp benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

An Looije-Beekenkamp is op zaterdag 15 juni benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Ze ontving de bijbehorende versierselen uit handen van burgemeester Bouke Arends tijdens de viering van haar 50-jarige jubileum binnen de Beekenkamp Group.

An is sinds 1974 werkzaam binnen het familiebedrijf, dat zich mede onder haar leiding ontwikkelde tot een grote leverancier in groenten-, pot- en perkplanten, verpakkingen en chrysanten. Vanaf 2001 is zij vrijwilliger bij en bestuurslid (2004-2016) van Plantum, de vereniging van zaaizaad en plantgoedbedrijven in Nederland met zo'n 300 leden. An Beekenkamp leverde een grote bijdrage aan de oprichting van een Europese vereniging.

Foto: Gemeente Westland

Als lid en vanaf 2018 als bestuurslid van VNO-NCW Westland-Delfland (800 leden) is An Beekenkamp als portefeuillehouder glastuinbouw nauw betrokken bij Greenport Westholland en levert een constructieve bijdrage aan het regionale ondernemersklimaat. Ook is ze inds 2009 vrijwilliger bij en vanaf 2019 bestuurslid van Good Seed and Plant Practices, een stichting gericht op het leveren van gezond zaad en jonge planten.

Verder is ze actief als secretaris-penningmeester (2013-2019) van en vrijwilliger bij IKN, een ondernemersvereniging van Westlandse ondernemers met zo'n 80 leden organiseerde zij mede de bijeenkomsten en behartigde de belangen van de leden. Tot op heden zet zij zich in als adviseur voor vooral tuinbouwgerelateerde vraagstukken. En is ze betrokken als bestuurslid van Fleuroselect, een internationale organisatie voor veredelaars en producenten van uitgangsmateriaal in pot- en perkplanten. Vanaf 2017 is An lid van de Raad van Commissarissen van de Looye Kwekers Holding B.V. Ook heeft ze als vicevoorzitter van de werkgroep fusie meegewerkt aan het samengaan van de gereformeerde kerk en hervormde gemeente in Maasdijk. 


Redactie Floranews | 17-06-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS