dinsdag 23 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

Wooning Orchids heet voortaan World of Orchids

Wooning Orchids heet voortaan World of Orchids

Wooning Orchids uit Bleiswijk heeft vanaf vandaag, 17 juni, een nieuwe bedrijfsnaam. En bij de nieuwe naam hoort ook een nieuwe pay-off: World of Orchids – Where happiness grows. Volgens de Phalaenopsiskwekerij past de nieuwe naam beter bij de organisatie en de toekomstvisie van het bedrijf. De nieuwe naam wordt ondersteund door een chique, nieuwe huisstijl voor het gehele bedrijf die sinds vandaag op de gevel van de kwekerij pronkt.

V.l.n.r.: Jakob Jan Smaal, Arco van der Kaaij en Walter Spek

Na de overname van Green ’05 in 2021, is de koers van het bedrijf langzaam maar zeker veranderd. Zo wordt er inmiddels volledig gefocust op het telen van Phalaenopsis 12 cm voor de retailmarkt en hebben er verschillende veranderingen plaats gevonden in de organisatie. Arco van der Kaaij is eigenaar van Wooning Orchids en daarmee is er geen lid van de familie Wooning meer werkzaam in het bedrijf. Mede hierdoor werd het tijd om afscheid te nemen van de oude bedrijfsnaam, en te kiezen voor een nieuwe naam.

De naam World of Orchids en pay-off Where happiness grows, zijn een verwijzing naar zowel het verleden als de toekomst. Het woord “World” kwam namelijk ook voor in de pay-off van Wooning Orchids, namelijk “World of varieties”. Voor de Bleiswijkse kweker staat de wereld op verschillende manieren centraal. Door te innoveren op het gebied van duurzaamheid en het blijven verkleinen van de footprint, maken zij stappen waar de wereld beter van wordt. Zo is er het afgelopen jaar geïnvesteerd in full ledverlichting en een warmtepomp. Ook biedt World of Orchids de klanten een wereld aan mogelijkheden door middel van een breed assortiment.

 


Redactie Floranews | 17-06-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS