dinsdag 23 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

HilverdaFlorist lanceert Dianthus Picture Perfect branding op FlowerTrials 2024

HilverdaFlorist lanceert Dianthus Picture Perfect branding op FlowerTrials 2024

HilverdaFlorist presenteert tijdens de FlowerTrials deze week het nieuwe Dianthus concept Picture Perfect concept. De Dianthus is heel fotogenieke en maakt van elk huis en elke tuin een zogeheten ´Picture Perfect omgeving´. 

Picture Perfect is een vaste plant die bloeit van de lente tot de vroege herfst. ook binnen vrolijkt ze elk interieur op en heeft een lange houdbaarheid. Het sprekende ras biedt dankzij de prachtige magenta en donkerrode bloemen een bijzondere touch. Picture Perfect bloeit veelvuldig en langdurig. De sterke planten zijn uniform om te kweken.

Het branding concept geeft kwekers, retail en bloemist alles wat ze nodig hebben om het verhaal van deze opvallende Dianthus te delen. Er is kant-en-klaar promotiemateriaal ontworpen en zowel potontwerpen als labels zijn beschikbaar. Om consumenten te inspireren is er ook een Picture Perfect website ontwikkeld. Hier vinden consumenten informatie over de plant, verzorgingstips en inspiratie. Liefhebbers van de plant kunnen ook terecht op Facebook en Instagram.

 


Redactie Floranews | 11-06-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS