dinsdag 25 juni 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

Hans Peters benoemd tot nieuwe CEO van Priva

Hans Peters benoemd tot nieuwe CEO van Priva

Hans Peters is benoemd tot de nieuwe CEO van Priva. De voormalig Vice President Horticulture neemt hiermee de dagelijkse verantwoordelijkheid van Meiny Prins over. Zij neemt de rol van Executive Chairman in. Samen met CFO Thomas Lundell, vormt zij de Board van de Priva Group.

Meiny Prins, Executive Chairman Priva Group: "Dit jaar bestaat Priva 65 jaar en ik vind het prachtig om te zien dat ons familiebedrijf al die jaren zo authentiek en veerkrachtig is gebleven. Onze missie en aangescherpte strategie staan als een huis. We zijn klaar voor een volgende groeifase. In mijn rol als Executive Chairman ga ik mij focussen op strategische deelnemingen portfolio, de innovatie agenda van de Group en thought leadership. Met de benoeming van Hans Peters als CEO verstevigen we onze leidende positie in de markten van Priva samen met onze klanten en belangrijke partners.”

Hans Peters en Meiny Prins - foto´s: Priva

Hans Peters, CEO Priva: "Ik ben onder de indruk van de intrinsieke gedrevenheid, sectorkennis en expertise van mijn Priva collega’s uit de hele wereld waar rentmeesterschap en duurzaamheid diep verweven zijn in onze DNA en cultuur, op èlk niveau binnen het bedrijf. Ik kijk ernaar uit om in mijn nieuwe rol als CEO samen met Meiny, Priva-collega’s en externe partners onze positie als “The Experts’ Choice’, voor onze klanten elke dag waar te maken èn te overtreffen.”

De Priva Group omvat de bedrijven Priva, Vanbeek, bGrid en Octiva. Ook de activiteiten van het 'thought leadership platform' de Sustainable Urban Delta vallen onder de vlag van de Group. De Group focust zich op de strategische deelnemingen, corporate partnerships en synergie. Daarnaast houdt de Group zich bezig met de langetermijnvisie, de voortgang van de strategie, groei-financiering, investeringen en aandeelhouders.

Priva is een technologiebedrijf dat hardware, software en datadiensten ontwikkelt op het gebied van klimaatbeheersing, energiebesparing en optimaal (her)gebruik van water. Met ruim 550 collega's, 17 lokale kantoren en meer dan 450 internationale installatiepartners levert Priva duurzame oplossingen en diensten in meer dan 100 landen. Met haar activiteiten in Horticulture, Building Automation en Indoor Growing wil Priva bijdragen aan de steden van de toekomst: waar mensen kunnen genieten van een gezonde en duurzame werk- en leefomgeving en toegang hebben tot veilig en voedzaam voedsel.

 


Redactie Floranews | 07-06-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS