dinsdag 25 juni 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Floramedia ontvangt predicaat Koninklijk ter ere van 100-jarig bestaan

Floramedia ontvangt predicaat Koninklijk ter ere van 100-jarig bestaan

Floramedia viert dit jaar haar 100-jarig bestaan. Ter ere van deze bijzondere mijlpaal heeft Zijne Majesteit de Koning het predicaat "Koninklijk" verleend aan het bedrijf. De toekenning van het predicaat "Koninklijk" door Zijne Majesteit de Koning is een bijzondere eer die slechts aan een select aantal bedrijven wordt verleend.

"Wij zijn buitengewoon vereerd en trots om deze Koninklijke erkenning te ontvangen", vertelt Chris Roggeband, CEO van Floramedia. "Deze onderscheiding is een erkenning van het harde werk en de toewijding van al onze medewerkers, zowel in het verleden als in het heden. Het motiveert ons om onze bijdrage aan de tuinbouwsector in de komende jaren voort te zetten en te versterken."

Op woensdag 5 juni 2024 vond de officiële uitreiking van het predicaat plaats tijdens een feestelijke ceremonie op het hoofdkantoor in Westzaan. Burgemeester Jan Hamming van de gemeente Zaanstad onthulde de plaquette en feliciteerde het bedrijf met deze bijzondere erkenning. De ceremonie werd bijgewoond door medewerkers en genodigden, die gezamenlijk het glas hieven op deze historische mijlpaal.

 


Redactie Floranews | 06-06-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS