dinsdag 23 juli 2024
FN TOP logo Beurs agenda sierteelt

POS Green Solution Islands – Verantwoorde tuinen – op Spoga Gafa 2024

POS Green Solution Islands – Verantwoorde tuinen – op Spoga Gafa 2024

Veel inspirerende oplossingen voor de verkoopruimte

Tijdens de Spoga Gafa 2024 kunnen bezoekers voor de zesde keer de POS Green Solution Islands ervaren. Van 16 tot en met 18 juni is het gebied in Passage 4/5 gewijd aan het hoofdthema “Verantwoorde tuinen”. De focus ligt op onderwerpen zoals het verantwoord gebruik van hulpbronnen, de integratie van verschillende generaties, op de locatie afgestemde planten en recycling van voedingsstoffen en afval. 

De reis door de POS Green Solutions begint met een overzicht van de onderwerpen. Daarna volgt de producttentoonstelling met specifieke voorbeelden in tuincentra en doe-het-zelfzaken. De voorbeelden van best practices zijn afkomstig van geselecteerde merken en winkelcentra, zoals Sagaflor, NBB Egesa garten en Intratuin. Dit jaar ligt er ook een focus op 'Het Klimaatplein' van Tuinbranche Nederland. Brenda Horstra zal zelf aanwezig zijn om bezoekers te helpen met een presentatie. Het laatste deel geeft inspirerende ideeën over hoe de trendthema's aantrekkelijk en communicatief kunnen worden gebruikt met marketingcampagnes op het POS.

Oliver Mathys- ‘I Green You’ is verantwoordelijk als ontwikkelaar van het totaalconcept. Daarnaast leidt hij samen met Judith Baehner van ‘Het Groenlab’ diverse rondleidingen en discussierondes door de tentoonstelling.

Meer informatie over het de POS Green Solution Islands  is terug te vinden op de officiële Spoga Gafa website.


Redactie Floranews | 04-06-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS