dinsdag 23 juli 2024
FN TOP logo FN TOP add

HiBreeding en PerlaNova gaan samenwerken

HiBreeding en PerlaNova gaan samenwerken

HiBreeding en PerlaNova gaan een samenwerking met elkaar aan. Beiden bedrijven zijn veredelaar op het gebied van hortensia’s. Doel van de samenwerking is de rassen van My Beautiful, het eigen merk van PerlaNova, verder op de kaart te zetten. Tijdens FlowerTrials 2024 zijn de My Beautiful variëteiten voor het eerst te zien als onderdeel van het HiBreeding assortiment. De rassen zijn een toevoeging aan het bestaande HiBreeding portfolio. 

Mike van Schie – Product Manager van HiBreeding vertelt: “Samen hebben we de missie om het uitzonderlijke assortiment van PerlaNova op de wereldmarkt te introduceren. De variëteiten van My Beautiful zijn een waardevolle toevoeging aan het bestaande productassortiment van HiBreeding”.

De eerste stap in de samenwerking is al eerder dit jaar gezet. Carlo Hoogendoorn, mede-eigenaar PerlaNova: “In maart dit jaar zijn Martijn Hoogendoorn en ik met Mike van Schie en Robin van Dijk van HiBreeding bij verschillende kwekers in Amerika geweest om de nieuwe rassen in ons assortiment te presenteren en dat werd erg goed ontvangen. Samenwerking zit in ons DNA en daarom zijn we erg trots op deze nieuwe stap, wat zowel PerlaNova als HiBreeding naar een hoger niveau tilt”.


Redactie Floranews | 03-06-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS