dinsdag 25 juni 2024
FN TOP add FN TOP logo

GRS leden kopen via nieuwe Groene Webshop rechtstreeks bij kwekers

GRS leden kopen via nieuwe Groene Webshop rechtstreeks bij kwekers

Sinds begin dit jaar kunnen GRS-leden via een nieuwe webshop rechtstreeks bij kwekers bestellen tegen een lage commissie. De webshop is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Plantion en is speciaal ontworpen om GRS-leden te ondersteunen bij hun dagelijkse groene inkopen.

De mogelijkheid om rechtstreeks bij de kweker te bestellen, zorgt voor een efficiënte aanvulling van de folderkarren met producten die rechtstreeks van de kwekers komen. Dit biedt niet alleen kostenvoordelen, maar garandeert ook de versheid en kwaliteit van de producten.
GroenGRSweb.com biedt een breed scala aan producten, variërend van snijbloemen en kamerplanten tot seizoensplanten, waardoor leden hun assortiment eenvoudig kunnen aanvullen. De webshop hanteert een transparant prijsbeleid met lage commissies, wat zorgt voor duidelijkheid en eerlijkheid in de kosten. Bovendien hebben leden de keuze tussen directe inkoop via KOA (Kopen Op Afstand) of via de cash & carry, afhankelijk van hun voorkeur.

Sinds de lancering heeft de webshop een vliegende start gemaakt. Deelnemers aan de folders hebben, naast hun actieplanten, al veel extra planten aangeschaft via GroenGRSweb.com. De directe handel van kwekers met volle cc-karren blijkt dus bijzonder populair te zijn, en ook de Belgische leden hebben de weg naar de webshop gevonden en maken volop gebruik van de voordelen.

Groene Webshop GRS Plantion 


Redactie Floranews | 29-05-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS