dinsdag 25 juni 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

AltaNova Sales splitst per 1 juli in twee bedrijven

AltaNova Sales splitst per 1 juli in twee bedrijven

Na de aankondiging van de splitsing in september 2023, is het nu zover. Per 1 juli zal AltaNova Sales worden opgedeeld in twee losse bedrijven, namelijk HD Plants en AltaNova. Het samenwerkingsverband dat sinds 2017 bestond, heeft beide bedrijven veel bekendheid en groei gebracht. In goed overleg met elkaar is besloten dat beide bedrijven individueel verder gaan, omdat dit beter aansluit bij de ambities.

Anton en Geert-Jan Hoogendoorn blijven zich op hun kwekerij aan de Weteringsweg in Luttelgeest focussen op een breed assortiment aan kleurrijke seizoensproducten. Deze zullen zij op de markt brengen onder de nieuwe bedrijfsnaam HD Plants, uiteraard met bijpassende nieuwe huisstijl en verpakking.

Gebr. Hoogendoorn, onder leiding van Harm en Reinier Hoogendoorn, blijft opereren onder de naam en herkenbare uitstraling van AltaNova. Op hun kwekerijen in Moerkapelle, Luttelgeest (Bloemenweg), Zevenhuizen en Bleiswijk telen zij een breed assortiment in zowel vaste tuinplanten als seizoensproducten. Ook hebben zij een kwekerij in Portugal, die een belangrijke rol speelt in de verdere expansie van het bedrijf.

HD Plants is per 1 juli actief onder het nieuwe FloraHolland veilingnummer 26017 en AltaNova onder het nieuwe nummer 24044.


Redactie Floranews | 29-05-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS